2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Kız ben mum yaktım romantik alan yarattım üstüne bide doktor oldum muane ettim bunları daha ne olsun anacım demi:))
Okudum kiz Aynen başka ne olsun tuh bende olaydim iyiydi muayene kacirdim neyse bidahakine ilk sira benim ona gore

Kız ben o konuları okumaya başladım bi ara baya piskolojim bozulduyaaa
Çoğu uydurma çoğu gerçek galiba ama Allah düşmanıma kötüç evlilik eş vermesin çok ama çok zordur
Öyle ya çoğunluk gerçek gibi bize düşen inanmak Allah herkesin yardımcısı olsun hani bdv yi okuyunca insan sukrediyo haline

Hee hepimiz çıktık indik nolcek sankim :))

Ayyyyy gece gece ne güldük ya Allahım bozmasın :))) tamam durun kuran okucam azcık size söz muayene ettiricem kendimi :)))))

Bebis olsunda gor gününü wagen kız bebislerimis olunca muayenelere de sana geliriz ayricalik isteriz ama haberin ola :)
Olurcanım ya zaten şöyle düşünüyom ben ilk kadın doğum uzmanı sizleri hamiş kaldıktan ve so rada doğurduktan sonra inşallah gerçek olur bu kısım işte sonrada çocuk doktoru olcam daha so ra büyüyünce çocuklar dahilyeye geçerim artık iyi fikir demi:)))

Ahahahahah gidip diyomuşum aç bi muayene et diye dicek iyice kfayı yedin yürü eve :) yok canım biraz kuran okudum sizede bol bol dua ettim Rabbim kabul etsin
Allah kabul etsin canım diline yüreğine sağlık
Cankuş eşin yokken yanlızmı yatıyon

Ahahahahah gidip diyomuşum aç bi muayene et diye dicek iyice kfayı yedin yürü eve :) yok canım biraz kuran okudum sizede bol bol dua ettim Rabbim kabul etsin
Tövbe tövbe iyice muhabbet nerelere geldi zaten, dinden imandan çıktım :))

Allah kabul etsin kuzum, Rabbim kabul etsin dualarını tez vakitte inş

umut-16 için tesbihlerimi çektim Rabbim hayırlı sağlıklı seki uzun ömürlü evlatlar nasib etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…