- 30 Mart 2017
- 12.760
- 19.853
- 298
Okudum kiz Aynen başka ne olsun tuh bende olaydim iyiydi muayene kacirdim neyse bidahakine ilk sira benim ona goreKız ben mum yaktım romantik alan yarattım üstüne bide doktor oldum muane ettim bunları daha ne olsun anacım demi:))
Öyle ya çoğunluk gerçek gibi bize düşen inanmak Allah herkesin yardımcısı olsun hani bdv yi okuyunca insan sukrediyo halineKız ben o konuları okumaya başladım bi ara baya piskolojim bozulduyaaa
Çoğu uydurma çoğu gerçek galiba ama Allah düşmanıma kötüç evlilik eş vermesin çok ama çok zordur
Aynen ilk seni alıyom asil görevimi sende deniycem:))Okudum kiz Aynen başka ne olsun tuh bende olaydim iyiydi muayene kacirdim neyse bidahakine ilk sira benim ona gore
Hee hepimiz çıktık indik nolcek sankim :))Bu ara da sohbet muhabbet koyu maşallah Allah muhabbetinizi arttirsin bi bdvye bakım accik vakit geçsin dedim birer birer çatala çıkmış inmisiniz heebende çok korkuyordum o cataldan bide vajinnusmustam sonra emme bi halt yokmuş ciktimla indim bir oldu ne utancam ya günde kaç tane goruyolar kim bilir onlarin rutin isi bu doktor bayan olcek tane
Halt etmişler, tuzlayayım da kokmasınlar bari hıhHiç demi bizimgibi akılı hertürlü şeyi hamileliğe yoran insanları
Bu erkeklerde hiç bişiyden anlamıuo canıımmmm:)))
Bebis olsunda gor gününüHee hepimiz çıktık indik nolcek sankim :))
Memnuniyetle canisiAynen ilk seni alıyom asil görevimi sende deniycem:))
Kız hastaneye mi gittin yoksa kocişin yanınaAyyyyy gece gece ne güldük ya Allahım bozmasın :))) tamam durun kuran okucam azcık size söz muayene ettiricem kendimi :)))))
Olmuyo ki olmuyo kiiBebis olsunda gor gününüwagen kız bebislerimis olunca muayenelere de sana geliriz ayricalik isteriz ama haberin ola :)
Ahahahahah gidip diyomuşum aç bi muayene et diye dicek iyice kfayı yedin yürü eve :) yok canım biraz kuran okudum sizede bol bol dua ettim Rabbim kabul etsinKız hastaneye mi gittin yoksa kocişin yanına
Olurcanım ya zaten şöyle düşünüyom ben ilk kadın doğum uzmanı sizleri hamiş kaldıktan ve so rada doğurduktan sonra inşallah gerçek olur bu kısım işte sonrada çocuk doktoru olcam daha so ra büyüyünce çocuklar dahilyeye geçerim artık iyi fikir demi:)))Bebis olsunda gor gününüwagen kız bebislerimis olunca muayenelere de sana geliriz ayricalik isteriz ama haberin ola :)
Allah kabul etsin canım diline yüreğine sağlıkAhahahahah gidip diyomuşum aç bi muayene et diye dicek iyice kfayı yedin yürü eve :) yok canım biraz kuran okudum sizede bol bol dua ettim Rabbim kabul etsin
Evet canım haftanın 4 günü yok zaten alıştım :)Allah kabul etsin canım diline yüreğine sağlık
Cankuş eşin yokken yanlızmı yatıyon
Tövbe tövbe iyice muhabbet nerelere geldi zaten, dinden imandan çıktım :))Ahahahahah gidip diyomuşum aç bi muayene et diye dicek iyice kfayı yedin yürü eve :) yok canım biraz kuran okudum sizede bol bol dua ettim Rabbim kabul etsin
Hımm anlaşıldı şimdi senin adamı niye göremediğin :)Evet canım haftanın 4 günü yok zaten alıştım :)
Amin tatlımm aminTövbe tövbe iyice muhabbet nerelere geldi zaten, dinden imandan çıktım :))
Allah kabul etsin kuzum, Rabbim kabul etsin dualarını tez vakitte inş
Ahhh canım Rabbim kolaylık versin büyük konuşmuyayımda ben yanlız yatamamya korkarım çok ötleğimdeEvet canım haftanın 4 günü yok zaten alıştım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?