- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
Bende öyleydim tatlım lisede bile ablamla aynı odada yatardım. Ama alıştım napim el mahkumAhhh canım Rabbim kolaylık versin büyük konuşmuyayımda ben yanlız yatamamya korkarım çok ötleğimde
Seni tebrik ederim
Biz insan oğluna zaman neleri alıştırıyoda farkında dahi olamıyoz bazen her durumu önce kabullenmiyo beyin zamanla alışıyo ama çok tuaf ama gerçekBende öyleydim tatlım lisede bile ablamla aynı odada yatardım. Ama alıştım napim el mahkumçok şükür bunada
Hiç öyle deme kuzum mecbur kalınca öyle bir yatıyon ki. Bende çok korkardım evde yalnız kalmaya ama bak mecbur alıştım, gece vardiyasında tek kalıyorum tv yı açık bırakıp uyuyorumAhhh canım Rabbim kolaylık versin büyük konuşmuyayımda ben yanlız yatamamya korkarım çok ötleğimde
Seni tebrik ederim
Kesinlikle öyle ne acılara katlanıyo insan nelere alışıyo Allah beteridnen saklasın taşıyamayacağımız yük vermesinBiz insan oğluna zaman neleri alıştırıyoda farkında dahi olamıyoz bazen her durumu önce kabullenmiyo beyin zamanla alışıyo ama çok tuaf ama gerçek
Ben bi gece uyudum işi vardı aynı şeyi yapmıştım tv yi açık bırakıp uyuma taktiği:))Hiç öyle deme kuzum mecbur kalınca öyle bir yatıyon ki. Bende çok korkardım evde yalnız kalmaya ama bak mecbur alıştım, gece vardiyasında tek kalıyorum tv yı açık bırakıp uyuyorum
Yoksa biz kardeşmiyiz :=))Ben bi gece uyudum işi vardı aynı şeyi yapmıştım tv yi açık bırakıp uyuma taktiği:))
Allah kabul etsin canım inşallah, haber verdiğin iyi olduİyi geceler kızlar nasılsınız dua larimi okuyorum inşallah Rabbim tez zamanda bebişleri kucaklar a almayı nasip etsin
Yaw he he üzerinden atamamışın belliHaahahahay çok komik ya, tabi tabi bakmıyor hâlâ aynımısın peki? Bende üzerimden tam atamadım açıkçası ama doğanın kanunu
Benim hayalim Hacca gitmek, orayla aramda bir bağ kurmak o kabenin önünde secdeye kapanıp af dilemekEvet çok kötü ya o piskoloji bile korkutuyo insanı nerkaldı doldurmalar acaba kızlar bişiy sorcam çocuk dışında en büyük hayaliniz ne
Mikmik dedi yawAynen ortamıza mum koyardık bizde biraz afilli donlar giyerdik :)))))) kızzz dua grubunu ne hale çevirdik tövbeeeee neyse kocalarınız yanınızdaysa boş durmayon mikmik yapın ben yapamıyorum :))))
yok yok ben uydurdum o işin adı mikmik kocalarımızın adı da kozalakKonu nerelere gelmiş olaylar olaylar
MaşAllah hatunlar konu yatak olunca sayfaları doldurmuşunuz
Bir de aramızda yeni evli var dicek nereye düştüm
Yaw he he üzerinden atamamışın belli
Benim hayalim Hacca gitmek, orayla aramda bir bağ kurmak o kabenin önünde secdeye kapanıp af dilemek
Mikmik dedi yaw
Hay Allah seni iyi etsin tıbbi terim mi kız bu
Rabbim gönlüne göre versin canım inşallah hamilesindirkızlar 5 gün kaldı adetime dualarınızı bekliyorum.inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz.
Benimde öyle arkadaşım :) ama tabi ben test yaptım negatif :))) inşallah senin bebişin seninledirkızlar 5 gün kaldı adetime dualarınızı bekliyorum.inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?