2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Ahhh canım Rabbim kolaylık versin büyük konuşmuyayımda ben yanlız yatamamya korkarım çok ötleğimde
Seni tebrik ederim
Bende öyleydim tatlım lisede bile ablamla aynı odada yatardım. Ama alıştım napim el mahkum çok şükür bunada

Bende öyleydim tatlım lisede bile ablamla aynı odada yatardım. Ama alıştım napim el mahkum çok şükür bunada
Biz insan oğluna zaman neleri alıştırıyoda farkında dahi olamıyoz bazen her durumu önce kabullenmiyo beyin zamanla alışıyo ama çok tuaf ama gerçek

Ahhh canım Rabbim kolaylık versin büyük konuşmuyayımda ben yanlız yatamamya korkarım çok ötleğimde
Seni tebrik ederim
Hiç öyle deme kuzum mecbur kalınca öyle bir yatıyon ki. Bende çok korkardım evde yalnız kalmaya ama bak mecbur alıştım, gece vardiyasında tek kalıyorum tv yı açık bırakıp uyuyorum

Biz insan oğluna zaman neleri alıştırıyoda farkında dahi olamıyoz bazen her durumu önce kabullenmiyo beyin zamanla alışıyo ama çok tuaf ama gerçek
Kesinlikle öyle ne acılara katlanıyo insan nelere alışıyo Allah beteridnen saklasın taşıyamayacağımız yük vermesin

Hiç öyle deme kuzum mecbur kalınca öyle bir yatıyon ki. Bende çok korkardım evde yalnız kalmaya ama bak mecbur alıştım, gece vardiyasında tek kalıyorum tv yı açık bırakıp uyuyorum
Ben bi gece uyudum işi vardı aynı şeyi yapmıştım tv yi açık bırakıp uyuma taktiği:))

Çok giremiyorum siteye hakkınızi helal edin watsap dan yazabiliyorum sadece takip edemiyorum o yüzden bulunduğum yerde internet sıkıntısı yaşıyorum

Amin canım inşallah bende carsamba gideceğim doktora ikinci iğne vurulmak için menepoz iğnesi bir buçuk ay kaldı transfere inşallah oğluma bi kardeş verir Rabbim

Konu nerelere gelmiş olaylar olaylar
MaşAllah hatunlar konu yatak olunca sayfaları doldurmuşunuz
Bir de aramızda yeni evli var dicek nereye düştüm

Haahahah ay çok komik ya, tabi tabi bakmıyor hâlâ aynımısın peki? Bende üzerimden tam atamadım açıkçası ama doğanın kanunu
Yaw he he üzerinden atamamışın belli

Evet çok kötü ya o piskoloji bile korkutuyo insanı nerkaldı doldurmalar acaba kızlar bişiy sorcam çocuk dışında en büyük hayaliniz ne
Benim hayalim Hacca gitmek, orayla aramda bir bağ kurmak o kabenin önünde secdeye kapanıp af dilemek

Aynen ortamıza mum koyardık bizde biraz afilli donlar giyerdik :)))))) kızzz dua grubunu ne hale çevirdik tövbeeeee neyse kocalarınız yanınızdaysa boş durmayon mikmik yapın ben yapamıyorum :))))
Mikmik dedi yaw
Hay Allah seni iyi etsin tıbbi terim mi kız bu

yok yok ben uydurdum o işin adı mikmik kocalarımızın adı da kozalak
şuan senin hayalinin üzerine utandım benim hayalim yok dediğim için . evet bende hacca veya umreye gitmek istiyorum annemle birlikte

GÜNCEEEELLLLLL
kızlar toplamda 15 kişiyiz 333 adet geliyor kişi başı
İSMİ okunan kişi 5 ad fazla okusun sayı tamamlansın başkada okuyan çıkmaz sanırım grubu alıma kapatıyorum
AMİN AMİN AMİNN...
Ey yüce rabbimiz ! sen bizim sesimizi en iyi işiten dertlerimi gören bilensin.Sesimizi dualarımızı duy bize sağlıklı sıhhatli hayırlı güzel mi güzel cennet bahçelerinden hayırlı evlatlar gönder!
Sadece bize değil tüm evlat hasreti çekenlere evlatlarını nasip et...
Başlayacağımız bu duayı sen bize vesile kıl Allahım...
"Subhane Rabbike Rabbi’l-izzeti amma yesifun ve salamın ale’l-mirselin ve’l-hamdu lillahi Rabbi’l-alemin"
EL FATİHA...

AZİZ KIZI MELTEM İÇİN OKUYORUZ CANLARIM BUGÜN RABBİM KABUL EYLESİN

1. @wagen Türkan kızı Şeyma (okuyor) 1-2-3-4. cüzleri okuyor
  2. @masal3487 Nevzat kızı Özgün (okuyor)
    @Meyra_naz Doğan kızı Ayşe (okuyor)
    @denizzz3 Hidayet kızı Deniz (okuyor)
    @ASSOSyal Halim kızı Elif (okuyor)
    @saman Alevi Ömer kızı Elif (okuyor)
    @SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule (okuyor)

@Pdr_ci Aziz kızı Meltem (okuyor) 5-6-7-8.cüzleri okuyor
    @umut-16 Ayşe Duygu ((okuyor)) ( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
    @busra_brt Salih kızı Büşra (okuyor) 9-10-11-12.cüzleri okuyor
    yassimin Ali kızı Yasemin (okuyor)
    @nergismor Hüseyin kızı Saliha (okuyor) 26-27-28-29-30.cüzleri okuyor
    @Cigdem24 Zeki kızı Çiğdem (okuyor)
  3. @umutlugelin hacer kızı mine (okuyor)
  4. @Hulya_38 fatma kızı hülya (okuyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…