kızlar 5 gün kaldı adetime dualarınızı bekliyorum.inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz.
Sizler uyuyomuydunuz kız neralerdeydinizGunaydin kizlar
Ne muhabbetler donmus aksam masallah oku oku bitmediValla
Olabilir kardeş olmasak bile inşallah dünür oluruz kız bellimi olurYoksa biz kardeşmiyiz :=))
Aksamlari bakiyorum takiliyorum ama cok fazla yazamiyorum esim pek hoslanmiyor telefonun surekli elimde olmasina.Sizler uyuyomuydunuz kız neralerdeydiniz
Ayy benim de hayalim simdilik hacdan once umreye gitmek insallah size cikar gidersiniz haca.Kızlar tünaydın akşam öok eğlendimyaa süperdiniz :)))
Bu arada benimde hayalim haca gitmek biz eşimle nikah kıyar kıymaz yazıldık 2 sene oldu ama çıkmadı inş seneye çıkar çok umutluyum
İkinci hayalimde kv deyle aynı binada oturuyoz burdan taşınmak ayrı hatta uzaklara yerleşmek inşallah gerçekleşir
Kızlar bu arada istambulda bi yağmur yağdı süperdi yaaa
Ay evet Rahmet yağdı bugün bu bolluk bereket benim yumoşlarda da olur inşAllah bugün kontrolüm varKızlar tünaydın akşam öok eğlendimyaa süperdiniz :)))
Bu arada benimde hayalim haca gitmek biz eşimle nikah kıyar kıymaz yazıldık 2 sene oldu ama çıkmadı inş seneye çıkar çok umutluyum
İkinci hayalimde kv deyle aynı binada oturuyoz burdan taşınmak ayrı hatta uzaklara yerleşmek inşallah gerçekleşir
inşallah.inşallah zamaında bir hocaya bakım yaptırdım her ruh kendi imtihanı ile gelmesi gereken vakitte dünayaya gelir biz buna evlat deriz demişti bana.mutlaka olacak ama insan kulu bilemez geleceği hemde çocuk olması mümkünken.Inşallah hamişsindir kuzum
Bak ne güzel demiş biz sadece aracıyızinşallah.inşallah zamaında bir hocaya bakım yaptırdım her ruh kendi imtihanı ile gelmesi gereken vakitte dünayaya gelir biz buna evlat deriz demişti bana.mutlaka olacak ama insan kulu bilemez geleceği hemde çocuk olması mümkünken.
inşallah belkide kocama çekecek kocamda bi yere gelip gitmede gamsızdır son dakikada örümcek gibi uzun bacakları ile yolu arşınlayarak yetişmeye çalışır ben kilolu ve kısa bacaklı bir insanım ben önceden gitmeye çalışırım onunla aynı anda gitmeye kalkınca tıkanıyorum.Bak ne güzel demiş biz sadece aracıyız
Allah dualarımızı kabul etsin tez vakitte inşAllah
Aynen benimde hayalim önce umreye sonra hacca gitmek esimdende mihr olarak umre parası istedimKızlar tünaydın akşam öok eğlendimyaa süperdiniz :)))
İyi canım senden nabergene ben geldimmmmmm nasılsınız gençlerrrrr
iyiyim bende saat 6 olsada eve gitsem diye bekliyorum :)İyi canım senden naber
Gittin mi dr a?Kızlar ben geldim :) bugünde bitti şükür
Söyleye söyleye gönderdin kız beni doktora :))Gittin mi dr a?
Çok şükürSöyleye söyleye gönderdin kız beni doktora :))
Ayyyy evet ne dedi hadi söyle söyleeSöyleye söyleye gönderdin kız beni doktora :))
Haahahah kız evi naz evi sormadan söyleyemem öyleÇok şükür
Kız ne dedi söylesene
Cımbızla laf alıyoruz ağzından
Tam sopalıksın ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?