2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Kızlar tünaydın akşam öok eğlendimyaa süperdiniz :)))
Bu arada benimde hayalim haca gitmek biz eşimle nikah kıyar kıymaz yazıldık 2 sene oldu ama çıkmadı inş seneye çıkar çok umutluyum
İkinci hayalimde kv deyle aynı binada oturuyoz burdan taşınmak ayrı hatta uzaklara yerleşmek inşallah gerçekleşir
Kızlar bu arada istambulda bi yağmur yağdı süperdi yaaa

Ayy benim de hayalim simdilik hacdan once umreye gitmek insallah size cikar gidersiniz haca.

Ay evet Rahmet yağdı bugün bu bolluk bereket benim yumoşlarda da olur inşAllah bugün kontrolüm var

Bak ne güzel demiş biz sadece aracıyız
Allah dualarımızı kabul etsin tez vakitte inşAllah

Bak ne güzel demiş biz sadece aracıyız
Allah dualarımızı kabul etsin tez vakitte inşAllah
inşallah belkide kocama çekecek kocamda bi yere gelip gitmede gamsızdır son dakikada örümcek gibi uzun bacakları ile yolu arşınlayarak yetişmeye çalışır ben kilolu ve kısa bacaklı bir insanım ben önceden gitmeye çalışırım onunla aynı anda gitmeye kalkınca tıkanıyorum.

Aynen benimde hayalim önce umreye sonra hacca gitmek esimdende mihr olarak umre parası istedim

Çok şükür
Kız ne dedi söylesene
Cımbızla laf alıyoruz ağzından
Tam sopalıksın ha
Haahahah kız evi naz evi sormadan söyleyemem öyle

Rahim ile ilgili bir sıkıntı yok, kalınlığı gayet normal ama yumurtalıklarda tembellik görünümü var dedi. Bunu biliyordum zaten şaşırmadım. Bu da pko oluyormuş , genetik de olabilir dedi ama tedavisi varmış. Gecikme yaşamamın sebebi de tembellikten kaynaklanıyormuş fakat antidepresan da etkileyebilirmiş

Rahimde çok hafif enfeksiyon var ama önemli değil, rahim girişinde ufak bir yara varmış. Bunun için antibiyotik ve fitil verdi. Eğer geçmezse ilişki sonrası lekelenme yaşamaya devam ederse gelirsin basit bir işlem ile yakarız dedi.

Smear testi aldı, haftaya çarşamba çıkacak sonucu, birşey çıkacağını sanmıyorum ama yinede tedbir amaçlı yapalım dedi. İnşallah sorun çıkmaz korkuyorum

İlişki esnasında ıslaklık olmuyorsa ondan olmuş olabilir, teninde çok hassas örnek alırken bile kanadı dedi.

İşte böylee, iyi mi kötü mü bilemedim. Bu yara olayını taktım şimdi kafama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…