Her gün bir kişiye 100 tane rabbi hebli mines salihin çekiyoruz, şuan 15 kişiyizSelamın aleyküm arkadaşlar ne duasına başladınız aranıza katılmak istiyorum
Tamam ben de başlamak istiyorum bugün mü başlandı hemen okurum ?Her gün bir kişiye 100 tane rabbi hebli mines salihin çekiyoruz, şuan 15 kişiyiz
Bebişim şimdi okudum detaylıca. Bak sende bir sıkıntı yok gibi görünüyor benim bi arkadaşım 1.5 yıl çocuk sahibi olamadı o da pkoydu ileri düzeyde ve glifor kullanıyodu. Sonra çocuk için doktora gitt rahim filmi çekildi bi hafta sonda hamile kaldı. Rahim filmi ufak tefek yapışıklıkları yok ediyo. Yaraya takılma bir çok evli kadında var inanki. Bence eşinde doktora gitmeli bence olmaması için senin çok büyük ve önemli bir sorunun yok belki eşinde bile varsa hafif bi ilaçla tedavi olur bu kadar hasret çekmezsin ikna et kocişini:) ve benim içime doğuyo çok kısa sürede hamile kalacaksın
Yok canım bugün başlamadık, bugün 8. Kişiye okuyoruzTamam ben de başlamak istiyorum bugün mü başlandı hemen okurum ?
Hmm tamam o zaman bitince diğer grupla başlarım inşallah dualarınız kabul olsunYok canım bugün başlamadık, bugün 8. Kişiye okuyoruz
Kız ben 333 tane okuyum öyle dememiş miydik 5000e tamamlamak için:))Tamam ben de başlamak istiyorum bugün mü başlandı hemen okurum ?
İnşallah kuzum ya allah razı olsun, desteğin için teşekkür ederim. Rabbim hayırlısını versin inşallah.Bebişim şimdi okudum detaylıca. Bak sende bir sıkıntı yok gibi görünüyor benim bi arkadaşım 1.5 yıl çocuk sahibi olamadı o da pkoydu ileri düzeyde ve glifor kullanıyodu. Sonra çocuk için doktora gitt rahim filmi çekildi bi hafta sonda hamile kaldı. Rahim filmi ufak tefek yapışıklıkları yok ediyo. Yaraya takılma bir çok evli kadında var inanki. Bence eşinde doktora gitmeli bence olmaması için senin çok büyük ve önemli bir sorunun yok belki eşinde bile varsa hafif bi ilaçla tedavi olur bu kadar hasret çekmezsin ikna et kocişini:) ve benim içime doğuyo çok kısa sürede hamile kalacaksın
Ayy ben diğer grup ile karıştırdım evet doğru 333 :) kafa bir milyon benimKız ben 333 tane okuyum öyle dememiş miydik 5000e tamamlamak için:))
Allah razı olsun canımHmm tamam o zaman bitince diğer grupla başlarım inşallah dualarınız kabul olsun
Neden ki canım kendisi çocuk istemiyo mu? İstemese o zaman korunur dimi onuda yapmıyo. Farzedelim ki doktorun dediği doğru olabilir yani herkesin başına gelebiliyo bu bi eksiklik ayıp ya da günah değil ki bir sorun varsa senin ona yaklaşımından çekiniyo olmasın? Bence sen ona bir sorun olsada hiçbir şeyn değişmeyeceğini biraz daha duygusal ve damardan girerek anlat ki cesaretlensin. Belki seni kaybetmekten korkuyodur kendi içinde belkide hiç test yapmadı ama sorun çıkmasından korkuyodurİnşallah kuzum ya allah razı olsun, desteğin için teşekkür ederim. Rabbim hayırlısını versin inşallah.
Ama eşimi ikna edemiyorum, kaç doktora gittim hepsi test istedi Yaptırmayınca herşey yarım kalıyor. Tüp bebek yapalım dedim, ona da yok olmaz diyo
Doktorda ben eşinin test yaptırdığını fakat sorun çıktığı için, bir bildiği olduğundan yanaşmadığını düşünüyorum dedi.
Iyi canim kotu bir sey dememiski,yara da kucuk ve basitmis kafana takma hormon testide verseydin gitmiskenHaahahah kız evi naz evi sormadan söyleyemem öyle
Rahim ile ilgili bir sıkıntı yok, kalınlığı gayet normal ama yumurtalıklarda tembellik görünümü var dedi. Bunu biliyordum zaten şaşırmadım. Bu da pko oluyormuş , genetik de olabilir dedi ama tedavisi varmış. Gecikme yaşamamın sebebi de tembellikten kaynaklanıyormuş fakat antidepresan da etkileyebilirmiş
Rahimde çok hafif enfeksiyon var ama önemli değil, rahim girişinde ufak bir yara varmış. Bunun için antibiyotik ve fitil verdi. Eğer geçmezse ilişki sonrası lekelenme yaşamaya devam ederse gelirsin basit bir işlem ile yakarız dedi.
Smear testi aldı, haftaya çarşamba çıkacak sonucu, birşey çıkacağını sanmıyorum ama yinede tedbir amaçlı yapalım dedi. İnşallah sorun çıkmaz korkuyorum
İlişki esnasında ıslaklık olmuyorsa ondan olmuş olabilir, teninde çok hassas örnek alırken bile kanadı dedi.
İşte böylee, iyi mi kötü mü bilemedim. Bu yara olayını taktım şimdi kafama
Tatlim seni uzmek istemem ama doktor hakli olabilir emin misin esinin testleri yaptirmadigina?hem Allah korusun bir sorunu olsa bile tedavisi var sonucta tip cok ilerledi sukur once sifa Allahtan tabi ama her seyin caresi var artikİnşallah kuzum ya allah razı olsun, desteğin için teşekkür ederim. Rabbim hayırlısını versin inşallah.
Ama eşimi ikna edemiyorum, kaç doktora gittim hepsi test istedi Yaptırmayınca herşey yarım kalıyor. Tüp bebek yapalım dedim, ona da yok olmaz diyo
Doktorda ben eşinin test yaptırdığını fakat sorun çıktığı için, bir bildiği olduğundan yanaşmadığını düşünüyorum dedi.
Bilmiyorum canım ama ben her türlü konuşmayı yaptım. Ona köstek değil destek olacağımı da bilir ama utanıyor sanırım. Ama bu iş utanma ile olmuyo ki bugün muayene olurken resmen bacaklarım titredi hemşire de bana gülüyor rahat ol diye ama bizim için herşey daha zor bunu anlamasını beklerdimNeden ki canım kendisi çocuk istemiyo mu? İstemese o zaman korunur dimi onuda yapmıyo. Farzedelim ki doktorun dediği doğru olabilir yani herkesin başına gelebiliyo bu bi eksiklik ayıp ya da günah değil ki bir sorun varsa senin ona yaklaşımından çekiniyo olmasın? Bence sen ona bir sorun olsada hiçbir şeyn değişmeyeceğini biraz daha duygusal ve damardan girerek anlat ki cesaretlensin. Belki seni kaybetmekten korkuyodur kendi içinde belkide hiç test yapmadı ama sorun çıkmasından korkuyodur
Katılıyorum canım ama biz kadınlar doğası olarak çok güçlü insanlrız her şeyi göğüsleyip savaşabiliyoruz genetiğimiz böyle işlenmiş ama erkekler daha güçlü gibi dursada en ufak bir olumsuzlukta düşüyorlar moralleri çöküyo eşimdn biliyorum. Sen yine ikna etmeye çalış ama çok da sıkıştırma kaç yıllık evliydin ki? Eğer daha bi kaç yılsa baskı yapma biraz daha zaman ver sonra belkide kendi isteyecekBilmiyorum canım ama ben her türlü konuşmayı yaptım. Ona köstek değil destek olacağımı da bilir ama utanıyor sanırım. Ama bu iş utanma ile olmuyo ki bugün muayene olurken resmen bacaklarım titredi hemşire de bana gülüyor rahat ol diye ama bizim için herşey daha zor bunu anlamasını beklerdim
İnş oda geçer smear sonucu da temiz çıkar kuzum ya, aklım onda kaldı. Hormon tahlili istemedi ya bende anlamadım. Yalnız doktoru çok beğendim tavsiye ederim. Benim sürekli soru sormama sabırla cevap verdi sakin bir şekildeIyi canim kotu bir sey dememiski,yara da kucuk ve basitmis kafana takma hormon testide verseydin gitmisken
Hiç bilmiyorum ama bir konuşmamızda daha çocuk mevzusu yokken bekarken test yaptırdığını ve hepsinin normal çıktığını söylemişti. Ben zaten kendimi ondan çekecek bir insan değilim herşey bizler için, bu dünyada insanın başına herşey gelir. Bakalım benim sonucum nasıl gelecek mesela onu bile bilmiyoruzTatlim seni uzmek istemem ama doktor hakli olabilir emin misin esinin testleri yaptirmadigina?hem Allah korusun bir sorunu olsa bile tedavisi var sonucta tip cok ilerledi sukur once sifa Allahtan tabi ama her seyin caresi var artik
Ah keşke bir kaç yıl olsaydı kasımda sekiz olacak kısmetse. Zaten yaptırmam demiyor tamam diyo ama gerisi yok sözde kalıyor, ben utanırım ya dedi bir kere de o zaman anladım gurur yaptığınıKatılıyorum canım ama biz kadınlar doğası olarak çok güçlü insanlrız her şeyi göğüsleyip savaşabiliyoruz genetiğimiz böyle işlenmiş ama erkekler daha güçlü gibi dursada en ufak bir olumsuzlukta düşüyorlar moralleri çöküyo eşimdn biliyorum. Sen yine ikna etmeye çalış ama çok da sıkıştırma kaç yıllık evliydin ki? Eğer daha bi kaç yılsa baskı yapma biraz daha zaman ver sonra belkide kendi isteyecek
Hmm senin işin bizden bir kat daha zor kuzum ya ama olsun ben kısa sürede ikna edeceğini düşünüyorum. Sana kayınvaliden falan bir şey derse söylersin durumu doktor oğlunu görmek istedi diye. Halbuki hiç ayıp ya da utanılcak bir durum değil nasıl kolumuz kırıldığında doktora gidiyoruz buda böyle bir şey ama işte toplumsal baskı utanma çekinme hepimizde var. Ama bebek istiyorsa mutlaka bir gün ikna olacaktır hiç şüphem yok.Ah keşke bir kaç yıl olsaydı kasımda sekiz olacak kısmetse. Zaten yaptırmam demiyor tamam diyo ama gerisi yok sözde kalıyor, ben utanırım ya dedi bir kere de o zaman anladım gurur yaptığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?