Valla kuzum benim içim çok rahat ben elimden geleni yaptım. Kaynanam da zaten bu konuda asla bana birşey söylemez, görümcem işte arada ben hala olmak istiyorum diyo bende kardeşine söyle diyorum. Oh rahat :) şuan sadece kendi sağlığıma bakıyorum, benim sağlığım kendim için çok önemli. Artık Rabbim nasip ederse çocuğu da verir, vermezse de vicdan azabı çekecek kişi ben değilim. Tabi bundan anlayan var mı o da tartışılırHmm senin işin bizden bir kat daha zor kuzum ya ama olsun ben kısa sürede ikna edeceğini düşünüyorum. Sana kayınvaliden falan bir şey derse söylersin durumu doktor oğlunu görmek istedi diye. Halbuki hiç ayıp ya da utanılcak bir durum değil nasıl kolumuz kırıldığında doktora gidiyoruz buda böyle bir şey ama işte toplumsal baskı utanma çekinme hepimizde var. Ama bebek istiyorsa mutlaka bir gün ikna olacaktır hiç şüphem yok.
İyi diyosun aynen tüm yükü omuzlarına alma hiçbir zaman bu iş tamamen karşılıklı. Çok doğru diyorsın önce can sonra canan demişler. Biz iyi olmazsak hiçbir şey olmaz ki. Önce biz iyi olmalıyız. Eşinde vakit geçmeden anlayacak sen hiç merak etme. Mesela bugğn sordu mu doktor ne dedi nasıl geçt diye ?Valla kuzum benim içim çok rahat ben elimden geleni yaptım. Kaynanam da zaten bu konuda asla bana birşey söylemez, görümcem işte arada ben hala olmak istiyorum diyo bende kardeşine söyle diyorum. Oh rahat :) şuan sadece kendi sağlığıma bakıyorum, benim sağlığım kendim için çok önemli. Artık Rabbim nasip ederse çocuğu da verir, vermezse de vicdan azabı çekecek kişi ben değilim. Tabi bundan anlayan var mı o da tartışılır
Kızlar bizim grupta Antalyalı olan antalya da iyi bir jinekolog bilen var mi
Aynen kuzum Rabbim önce bana sağlık sıhhat, şifa versin inşallahİyi diyosun aynen tüm yükü omuzlarına alma hiçbir zaman bu iş tamamen karşılıklı. Çok doğru diyorsın önce can sonra canan demişler. Biz iyi olmazsak hiçbir şey olmaz ki. Önce biz iyi olmalıyız. Eşinde vakit geçmeden anlayacak sen hiç merak etme. Mesela bugğn sordu mu doktor ne dedi nasıl geçt diye ?
Evet canım hatırladım söylememiştin. Neyse üzülme bunu düşünüp her şey güzel olacak buna eminim. Çünkü allah dert veriyorsa dermanınıda verir bunu biliyorumAynen kuzum Rabbim önce bana sağlık sıhhat, şifa versin inşallah
Sormadı canım çünkü gideceğimi söylemedim haberi yok. Geçen hafta ben doktora gideceğim dedim ne işin var, ne gerek var, yine olmadık bir ilaç verecek kötü olacaksın deyip durdu. Sinir bari olmayayım
Üzülmüyorum canım eğer test sonucu da güzel gelirse ne mutlu bana. Bir hafta bekleme süresi olmasaydı keşke niye hemen yapmazlar anlamıyorumEvet canım hatırladım söylememiştin. Neyse üzülme bunu düşünüp her şey güzel olacak buna eminim. Çünkü allah dert veriyorsa dermanınıda verir bunu biliyorum
Bilmiyorum ki canım ama gör bak hiçbir şey çıkmıcak ondan doktorlar çok pimpiriklidir her şeye tahlil test isterler ama bi şey çıkmıcak merak etmeÜzülmüyorum canım eğer test sonucu da güzel gelirse ne mutlu bana. Bir hafta bekleme süresi olmasaydı keşke niye hemen yapmazlar anlamıyorum
Haahahah kız evi naz evi sormadan söyleyemem öyle
Rahim ile ilgili bir sıkıntı yok, kalınlığı gayet normal ama yumurtalıklarda tembellik görünümü var dedi. Bunu biliyordum zaten şaşırmadım. Bu da pko oluyormuş , genetik de olabilir dedi ama tedavisi varmış. Gecikme yaşamamın sebebi de tembellikten kaynaklanıyormuş fakat antidepresan da etkileyebilirmiş
Rahimde çok hafif enfeksiyon var ama önemli değil, rahim girişinde ufak bir yara varmış. Bunun için antibiyotik ve fitil verdi. Eğer geçmezse ilişki sonrası lekelenme yaşamaya devam ederse gelirsin basit bir işlem ile yakarız dedi.
Smear testi aldı, haftaya çarşamba çıkacak sonucu, birşey çıkacağını sanmıyorum ama yinede tedbir amaçlı yapalım dedi. İnşallah sorun çıkmaz korkuyorum
İlişki esnasında ıslaklık olmuyorsa ondan olmuş olabilir, teninde çok hassas örnek alırken bile kanadı dedi.
İşte böylee, iyi mi kötü mü bilemedim. Bu yara olayını taktım şimdi kafama
Doğum kontrol ilaçları hiçbir ise yaramıyor ki kullanınca düzenliyor bırakınca yine ayni tavsiye etmem hem sen çocuk istiyorsun kontrol hapı niye kullanasin ki?Haaa birde tembellik için ilaç tedavisine başlayabiliriz ama şuan antidepresan kullandığın için başlamayalım, doğum kontrol ilacı ile antidepresan etkileşime girebilir beraber kullanman olmaz, o tedavin bittiği zaman gelirsin başlarız dedi
Birde eşime çok kızdı, neden test yaptırmıyor anladığım kadarı ile sen çocuk istiyorsun dedi. Keşke buraya karşı taraftan biri ile gelseydin ben söylerdim herşeyi dedi :))
Smear da canın yandı mi? Bende isticektim nolur nolmaz ondan korktum işteHaahahah kız evi naz evi sormadan söyleyemem öyle
Rahim ile ilgili bir sıkıntı yok, kalınlığı gayet normal ama yumurtalıklarda tembellik görünümü var dedi. Bunu biliyordum zaten şaşırmadım. Bu da pko oluyormuş , genetik de olabilir dedi ama tedavisi varmış. Gecikme yaşamamın sebebi de tembellikten kaynaklanıyormuş fakat antidepresan da etkileyebilirmiş
Rahimde çok hafif enfeksiyon var ama önemli değil, rahim girişinde ufak bir yara varmış. Bunun için antibiyotik ve fitil verdi. Eğer geçmezse ilişki sonrası lekelenme yaşamaya devam ederse gelirsin basit bir işlem ile yakarız dedi.
Smear testi aldı, haftaya çarşamba çıkacak sonucu, birşey çıkacağını sanmıyorum ama yinede tedbir amaçlı yapalım dedi. İnşallah sorun çıkmaz korkuyorum
İlişki esnasında ıslaklık olmuyorsa ondan olmuş olabilir, teninde çok hassas örnek alırken bile kanadı dedi.
İşte böylee, iyi mi kötü mü bilemedim. Bu yara olayını taktım şimdi kafama
Yavrum kulak çubuğunun uzunundan sadece rahim ağzına dokundurup kültür alıyor yani aşağı ile yapılan ilişki dahil herşeyden daha acısızSmear da canın yandı mi? Bende isticektim nolur nolmaz ondan korktum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?