2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Valla kuzum benim içim çok rahat ben elimden geleni yaptım. Kaynanam da zaten bu konuda asla bana birşey söylemez, görümcem işte arada ben hala olmak istiyorum diyo bende kardeşine söyle diyorum. Oh rahat :) şuan sadece kendi sağlığıma bakıyorum, benim sağlığım kendim için çok önemli. Artık Rabbim nasip ederse çocuğu da verir, vermezse de vicdan azabı çekecek kişi ben değilim. Tabi bundan anlayan var mı o da tartışılır

Kızlar bizim grupta Antalyalı olan antalya da iyi bir jinekolog bilen var mi

İyi diyosun aynen tüm yükü omuzlarına alma hiçbir zaman bu iş tamamen karşılıklı. Çok doğru diyorsın önce can sonra canan demişler. Biz iyi olmazsak hiçbir şey olmaz ki. Önce biz iyi olmalıyız. Eşinde vakit geçmeden anlayacak sen hiç merak etme. Mesela bugğn sordu mu doktor ne dedi nasıl geçt diye ?

Eda tunç şimşek sibel kaya sibel malkoç yelda doğan müjde Şekeroğlu ayla üçkuyu bu doktorlar hakında bilgisi olan var mi

Aynen kuzum Rabbim önce bana sağlık sıhhat, şifa versin inşallah

Sormadı canım çünkü gideceğimi söylemedim haberi yok. Geçen hafta ben doktora gideceğim dedim ne işin var, ne gerek var, yine olmadık bir ilaç verecek kötü olacaksın deyip durdu. Sinir bari olmayayım

Evet canım hatırladım söylememiştin. Neyse üzülme bunu düşünüp her şey güzel olacak buna eminim. Çünkü allah dert veriyorsa dermanınıda verir bunu biliyorum

Evet canım hatırladım söylememiştin. Neyse üzülme bunu düşünüp her şey güzel olacak buna eminim. Çünkü allah dert veriyorsa dermanınıda verir bunu biliyorum
Üzülmüyorum canım eğer test sonucu da güzel gelirse ne mutlu bana. Bir hafta bekleme süresi olmasaydı keşke niye hemen yapmazlar anlamıyorum

Üzülmüyorum canım eğer test sonucu da güzel gelirse ne mutlu bana. Bir hafta bekleme süresi olmasaydı keşke niye hemen yapmazlar anlamıyorum
Bilmiyorum ki canım ama gör bak hiçbir şey çıkmıcak ondan doktorlar çok pimpiriklidir her şeye tahlil test isterler ama bi şey çıkmıcak merak etme

Bak gördün mü dr herşeyi aydınlattı
Madem o kadar soru vardı kafanda o soruları sormak için niye bu kadar bekledin acabağğğğ?
Yara hepimizde var kızım
Ben geçen sene hamile kaldığım ay dr fitil vermişti enfeksiyon için o ay hamile kaldım.
O ay smear testi de vermiştim ondan hiçbişey çıkmadı
O kocan için de randevuyu sen al test için sonra ya gidersin ya da sen bilirsin de.
Bu ne naz canım

ASSOSyal kuzum çok geçmiş olsun bakgittin bitti
İnşallah sonucunda güzel çıkar o testiönlem amaçlı her kadına yapıyorlar sıkma canını
Eşin konusunda doktorla aynı fikirdeyim ama herşeyin bi tedavisi var inşallah çok geç olmadan ikna olurda gider doktorayaaa
Bu arada tl im bozuldu eşiminkinden yazıyom arada girerim tl işini hal edenekadar.
Takipteyim dualarında okuyum bildirim yapamazsamda

Amin kuzum Allah razı olsun cümlemizin inşAllah

ASSOSyal kuzum çok geçmiş olsun bakgittin bitti
İnşallah sonucunda güzel çıkar o testiönlem amaçlı her kadına yapıyorlar sıkma canını
Eşin konusunda doktorla aynı fikirdeyim ama herşeyin bi tedavisi var inşallah çok geç olmadan ikna olurda gider doktorayaaa
Bu arada tl im bozuldu eşiminkinden yazıyom arada girerim tl işini hal edenekadar.
Takipteyim dualarında okuyum bildirim yapamazsamda

ASSOSyal sağol ablacim inşallah görüp yazar devletten bi sonuç alamadım ilgileniyo gibi ypiyolar ama hep ayni şeyler tahlil sonuç ilaç bir yıl dene olmazsa gel bilmem ne..

Doğum kontrol ilaçları hiçbir ise yaramıyor ki kullanınca düzenliyor bırakınca yine ayni tavsiye etmem hem sen çocuk istiyorsun kontrol hapı niye kullanasin ki?

Smear da canın yandı mi? Bende isticektim nolur nolmaz ondan korktum işte

Dil-i bitab canım senin içinde tesbihimi çektim rabbim kabul etsin Tez zamanda cennet bahçelerinden bir meyveyle evin şenlensin sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallah. Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…