İnşallah çıkmasın canım ya zaten hep aklımdaydı da, doktorda hazır girmişken içeri örnek alayım mı dedi bende al gitsin dedim oldu bittiBilmiyorum ki canım ama gör bak hiçbir şey çıkmıcak ondan doktorlar çok pimpiriklidir her şeye tahlil test isterler ama bi şey çıkmıcak merak etme
Ayy kuzum bak sen hamile kalmışsın ne güzel, şimdi yine hamiş olacaksınBak gördün mü dr herşeyi aydınlattı
Madem o kadar soru vardı kafanda o soruları sormak için niye bu kadar bekledin acabağğğğ?
Yara hepimizde var kızım
Ben geçen sene hamile kaldığım ay dr fitil vermişti enfeksiyon için o ay hamile kaldım.
O ay smear testi de vermiştim ondan hiçbişey çıkmadı
O kocan için de randevuyu sen al test için sonra ya gidersin ya da sen bilirsin de.
Bu ne naz canım
Sağol kuzum benim, testte aklımdan çıkmış oldu, doktorda birşey çıkacağını sanmam ama önlem amaçlı yapalım deyince hadi yap dedim. Birde 30 yaşından sonra her yıl yapılması gerekiyor ya malum yaş gidince aradan çıkarttım. İnş temiz çıkar :)ASSOSyal kuzum çok geçmiş olsun bakgittin bitti
İnşallah sonucunda güzel çıkar o testiönlem amaçlı her kadına yapıyorlar sıkma canını
Eşin konusunda doktorla aynı fikirdeyim ama herşeyin bi tedavisi var inşallah çok geç olmadan ikna olurda gider doktorayaaa
Bu arada tl im bozuldu eşiminkinden yazıyom arada girerim tl işini hal edenekadar.
Takipteyim dualarında okuyum bildirim yapamazsamda
Canim gecmis olsun gitmissin doktora.Ben de pikoluyum.Senelerce ilac kullandim.Bir faydasi yok.Sana tavsiyem insulin direncin var mi bi baktir.Seker tukleme testiyle ortaya cikiyor.Çünkü pikolularda oluyor genelde.Sonra da eger cikarsa birşey hemen bir diyetisyene gidip beslenme programi olustur.Ben 55 gunde adet goruyordum onceden.diyet yaptim hala da dikkat ederim yediklerime.Adetin duzene girecek goreceksin.Tabi sabir lazim.En az alti ay.Ben diyetten sonra günü gününe adet gormeye basladim.Zamaninda yumurtlamaya da.Yumurtalarim hic ilacsiz 20 mm kadar buyuyor.Hepsi diyetle oldu tabi.Ama yine de bebis yok bende.Yanliz siki bir diyet yapman lazim.Ben 6 ay liste disi bisey agzima surmedim.Tek bir lokma bile.Bel cevrende yaglanma varsa muhtemelen insülin direncin vardir.Ve bu inan adet döngüsünü müthiş etkiliyor.İnşallah kuzum ya allah razı olsun, desteğin için teşekkür ederim. Rabbim hayırlısını versin inşallah.
Ama eşimi ikna edemiyorum, kaç doktora gittim hepsi test istedi Yaptırmayınca herşey yarım kalıyor. Tüp bebek yapalım dedim, ona da yok olmaz diyo
Doktorda ben eşinin test yaptırdığını fakat sorun çıktığı için, bir bildiği olduğundan yanaşmadığını düşünüyorum dedi.
Yok be kuzum devlet hiç ilgilenmiyor ki, zaten sorunu sorana kadar öteki hasta içeri giriyor.ASSOSyal sağol ablacim inşallah görüp yazar devletten bi sonuç alamadım ilgileniyo gibi ypiyolar ama hep ayni şeyler tahlil sonuç ilaç bir yıl dene olmazsa gel bilmem ne..
Tembellik için kullanılıyormuş canım, hormon ilacı işte, düzenlesin diye açıkçası bende kullanmak istemem ama bakacağım duruma göre.Doğum kontrol ilaçları hiçbir ise yaramıyor ki kullanınca düzenliyor bırakınca yine ayni tavsiye etmem hem sen çocuk istiyorsun kontrol hapı niye kullanasin ki?
İnan hiçbirşey anlamadım canım, bende ne oluyo diye merak ederdim. Kulak çubuğunu elinin üzerine sürt, sadece o his inan bana.Smear da canın yandı mi? Bende isticektim nolur nolmaz ondan korktum işte
Çok teşekkür ederim canım benim, ben bir yıllık evliyken doktora gitmiştim. O zaman şekerim 119 çıktı, şeker yüklemesi de yapıldı daha sonra onun sonucu hatırlayamadım şimdi. Bende de var insülin direnci. Hatta doktor bana da kilona dikkat et kilo alma demişti. Glukofen vermişti bir kutu üç ay kullandım, bana çok iyi geldi şekerim 87 ye düşmüştü. Tabi şuan ne durumda bilmiyorum yarın gidip sağlık ocağında ölçtüreyim.Canim gecmis olsun gitmissin doktora.Ben de pikoluyum.Senelerce ilac kullandim.Bir faydasi yok.Sana tavsiyem insulin direncin var mi bi baktir.Seker tukleme testiyle ortaya cikiyor.Çünkü pikolularda oluyor genelde.Sonra da eger cikarsa birşey hemen bir diyetisyene gidip beslenme programi olustur.Ben 55 gunde adet goruyordum onceden.diyet yaptim hala da dikkat ederim yediklerime.Adetin duzene girecek goreceksin.Tabi sabir lazim.En az alti ay.Ben diyetten sonra günü gününe adet gormeye basladim.Zamaninda yumurtlamaya da.Yumurtalarim hic ilacsiz 20 mm kadar buyuyor.Hepsi diyetle oldu tabi.Ama yine de bebis yok bende.Yanliz siki bir diyet yapman lazim.Ben 6 ay liste disi bisey agzima surmedim.Tek bir lokma bile.Bel cevrende yaglanma varsa muhtemelen insülin direncin vardir.Ve bu inan adet döngüsünü müthiş etkiliyor.
vajinan da koku var miKızlar hepinize soru aranızda vajinal fitil kullanan var mı???
Kızlar hepinize soru aranızda vajinal fitil kullanan var mı???
Vajinan da koku var mi
İçmiştim önceki aySoğan suyu iç oda çok iyi
İçmiştim önceki ay[
Etkisi olmadı mi
Ben 54 bucuk kiloyum.Ama gobek cevrem 88 cm .Düşün sinir yani.Kilo vermem lazim benim de.Bel cevremin incelmesi lazim.Ama benim bel cevresi incelene kadar ben afrikali cocuklar gibi oluyorum.Aslinda spor yapmam lazim ama cok zor geliyor.Gece tatli krizlerin var mi.Ben uyanip tatli yiyorum mesela.Benim seker düşük.Tokluk sekerim 35 e filan dusuyo.40 alti cok tehlikeliymis zaten.O yuzden oruc da tutamiyorum.Mutlaka seker yukleme yaptir.Kahvaltili olandan degil75 lik glikoz yuklemesi.En az 10 saat aclikla gidip 3 saat arayla baktiriliyor.Ihmal etme çünkü varsa bir problem bildigun seker hastasi adaylariyiz.Insallah yoktur sen de.Çünkü cok zor bir durum.Fitili de haplar gibiyse hafif suyla islat daha rahat yerlesiyor.Canin yanmaz.Zaten prospektuste yaziyodur.Çok teşekkür ederim canım benim, ben bir yıllık evliyken doktora gitmiştim. O zaman şekerim 119 çıktı, şeker yüklemesi de yapıldı daha sonra onun sonucu hatırlayamadım şimdi. Bende de var insülin direnci. Hatta doktor bana da kilona dikkat et kilo alma demişti. Glukofen vermişti bir kutu üç ay kullandım, bana çok iyi geldi şekerim 87 ye düşmüştü. Tabi şuan ne durumda bilmiyorum yarın gidip sağlık ocağında ölçtüreyim.
Antidepresan bana kilo aldırdı, bugün tartıldım iki kilo almışım. Bende bu iki kilonun etkilediğini düşünüyorum açıkçası kışa kadar vereceğim bana kilo yaramıyor çünkü.
Bugün doktorda antidepresan iştah açar ama iştahım açıldı diye yemek yersen kilo alırsın, dikkat etmen gerekir yediklerine dedi. Allaha şükür çok yüksek değil kilom ama ideal kiloma dönsem süper olacak
Ah kuzum o göbeği sorma ya kabusum oldu. Geçen yıl 51 kiloydum göbeğim vardı ya gıcık. Bugün 56 çıktım, iki ay öncesine kadar ne güzel 54 ün gözünü seveyim ya. Eşimde ben seni bildim bileli senin göbeğin hep var diyo, doğru diyo ben bildim bileli göbeğim hep var. Çok rahat kilo veriyorum ama göbek erimiyoBen 54 bucuk kiloyum.Ama gobek cevrem 88 cm .Düşün sinir yani.Kilo vermem lazim benim de.Bel cevremin incelmesi lazim.Ama benim bel cevresi incelene kadar ben afrikali cocuklar gibi oluyorum.Aslinda spor yapmam lazim ama cok zor geliyor.Gece tatli krizlerin var mi.Ben uyanip tatli yiyorum mesela.Benim seker düşük.Tokluk sekerim 35 e filan dusuyo.40 alti cok tehlikeliymis zaten.O yuzden oruc da tutamiyorum.Mutlaka seker yukleme yaptir.Kahvaltili olandan degil75 lik glikoz yuklemesi.En az 10 saat aclikla gidip 3 saat arayla baktiriliyor.Ihmal etme çünkü varsa bir problem bildigun seker hastasi adaylariyiz.Insallah yoktur sen de.Çünkü cok zor bir durum.Fitili de haplar gibiyse hafif suyla islat daha rahat yerlesiyor.Canin yanmaz.Zaten prospektuste yaziyodur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?