2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Bilmiyorum ki canım ama gör bak hiçbir şey çıkmıcak ondan doktorlar çok pimpiriklidir her şeye tahlil test isterler ama bi şey çıkmıcak merak etme
İnşallah çıkmasın canım ya zaten hep aklımdaydı da, doktorda hazır girmişken içeri örnek alayım mı dedi bende al gitsin dedim oldu bitti

Ayy kuzum bak sen hamile kalmışsın ne güzel, şimdi yine hamiş olacaksın

Gaza gelmeyi bekliyordum ben, son gaz gittim işte çok rahatladım

Benim herif hiç öyle emrivakileri sevmez, yap deyince inadına yapmaz. Canı istemesi lazım yoksa anası gelse imkansız keçi burcu nolcek

Sağol kuzum benim, testte aklımdan çıkmış oldu, doktorda birşey çıkacağını sanmam ama önlem amaçlı yapalım deyince hadi yap dedim. Birde 30 yaşından sonra her yıl yapılması gerekiyor ya malum yaş gidince aradan çıkarttım. İnş temiz çıkar :)

Canim gecmis olsun gitmissin doktora.Ben de pikoluyum.Senelerce ilac kullandim.Bir faydasi yok.Sana tavsiyem insulin direncin var mi bi baktir.Seker tukleme testiyle ortaya cikiyor.Çünkü pikolularda oluyor genelde.Sonra da eger cikarsa birşey hemen bir diyetisyene gidip beslenme programi olustur.Ben 55 gunde adet goruyordum onceden.diyet yaptim hala da dikkat ederim yediklerime.Adetin duzene girecek goreceksin.Tabi sabir lazim.En az alti ay.Ben diyetten sonra günü gününe adet gormeye basladim.Zamaninda yumurtlamaya da.Yumurtalarim hic ilacsiz 20 mm kadar buyuyor.Hepsi diyetle oldu tabi.Ama yine de bebis yok bende.Yanliz siki bir diyet yapman lazim.Ben 6 ay liste disi bisey agzima surmedim.Tek bir lokma bile.Bel cevrende yaglanma varsa muhtemelen insülin direncin vardir.Ve bu inan adet döngüsünü müthiş etkiliyor.

ASSOSyal sağol ablacim inşallah görüp yazar devletten bi sonuç alamadım ilgileniyo gibi ypiyolar ama hep ayni şeyler tahlil sonuç ilaç bir yıl dene olmazsa gel bilmem ne..
Yok be kuzum devlet hiç ilgilenmiyor ki, zaten sorunu sorana kadar öteki hasta içeri giriyor.

Şimdiye kadar hep özele gittim. Bugün de özel hastaneydi biraz pahalı ama gerçekten kadını bayıltana kadar soru sordum. O da sabırla hep sakin cevap verdi. Ses tonu bile hiç değişmedi. Normalde kadın doktorlara önyargılıyım. Bugünde erkek doktorda sıra bulamadım mecbur denk gelene girdim ama beni yanılttı, çok ilgili ve eli çok hafifti.
Doğum kontrol ilaçları hiçbir ise yaramıyor ki kullanınca düzenliyor bırakınca yine ayni tavsiye etmem hem sen çocuk istiyorsun kontrol hapı niye kullanasin ki?
Tembellik için kullanılıyormuş canım, hormon ilacı işte, düzenlesin diye açıkçası bende kullanmak istemem ama bakacağım duruma göre.
Kadına çocuktan önce ben tedavi olmak istiyorum sağlığım için, zaten eşim tedaviyi kabuk etmiyor dedim o yüzden yani
Smear da canın yandı mi? Bende isticektim nolur nolmaz ondan korktum işte
İnan hiçbirşey anlamadım canım, bende ne oluyo diye merak ederdim. Kulak çubuğunu elinin üzerine sürt, sadece o his inan bana.
Hatta kadın örneği almış haberim yok bitti mi dedim, konuşurken hiçbir şey anlamadım.

Çok teşekkür ederim canım benim, ben bir yıllık evliyken doktora gitmiştim. O zaman şekerim 119 çıktı, şeker yüklemesi de yapıldı daha sonra onun sonucu hatırlayamadım şimdi. Bende de var insülin direnci. Hatta doktor bana da kilona dikkat et kilo alma demişti. Glukofen vermişti bir kutu üç ay kullandım, bana çok iyi geldi şekerim 87 ye düşmüştü. Tabi şuan ne durumda bilmiyorum yarın gidip sağlık ocağında ölçtüreyim.

Antidepresan bana kilo aldırdı, bugün tartıldım iki kilo almışım. Bende bu iki kilonun etkilediğini düşünüyorum açıkçası kışa kadar vereceğim bana kilo yaramıyor çünkü.

Bugün doktorda antidepresan iştah açar ama iştahım açıldı diye yemek yersen kilo alırsın, dikkat etmen gerekir yediklerine dedi. Allaha şükür çok yüksek değil kilom ama ideal kiloma dönsem süper olacak

Kızlar hepinize soru aranızda vajinal fitil kullanan var mı??? Bana yardım edin bunu nasıl kullanacağım ya korkuyorum

Kızlar vajinanın temizliği için sirkeli su kullanılıyormuş, bu yara ya da iyi gelir mi? Böyle bir şey duydunuz mu

Ben 54 bucuk kiloyum.Ama gobek cevrem 88 cm .Düşün sinir yani.Kilo vermem lazim benim de.Bel cevremin incelmesi lazim.Ama benim bel cevresi incelene kadar ben afrikali cocuklar gibi oluyorum.Aslinda spor yapmam lazim ama cok zor geliyor.Gece tatli krizlerin var mi.Ben uyanip tatli yiyorum mesela.Benim seker düşük.Tokluk sekerim 35 e filan dusuyo.40 alti cok tehlikeliymis zaten.O yuzden oruc da tutamiyorum.Mutlaka seker yukleme yaptir.Kahvaltili olandan degil75 lik glikoz yuklemesi.En az 10 saat aclikla gidip 3 saat arayla baktiriliyor.Ihmal etme çünkü varsa bir problem bildigun seker hastasi adaylariyiz.Insallah yoktur sen de.Çünkü cok zor bir durum.Fitili de haplar gibiyse hafif suyla islat daha rahat yerlesiyor.Canin yanmaz.Zaten prospektuste yaziyodur.

Aziz kızı Meltem niyetine tesbihleri çektim Allah'ım hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah evinide kucaginida tez zamanda hayırlı bebislerle doldursun

Ah kuzum o göbeği sorma ya kabusum oldu. Geçen yıl 51 kiloydum göbeğim vardı ya gıcık. Bugün 56 çıktım, iki ay öncesine kadar ne güzel 54 ün gözünü seveyim ya. Eşimde ben seni bildim bileli senin göbeğin hep var diyo, doğru diyo ben bildim bileli göbeğim hep var. Çok rahat kilo veriyorum ama göbek erimiyo

Evet bana da 75 lik yapıldı ama en az altı yıl önce sonucu hatırlamıyorum şuan. Kaç olmalıymış onun normal değeri canım?

Çikolata krizlerim meşhurdur, her gün mutlaka çikolata yemem lazım, anacığım bir tane de yetmiyor bana, iki üç götürüyorum. Dolap boşalmadan içim rahat etmiyor

Bu gidişle obez olur erken menopoza girerim artık

D denizzz3 canım üç saat arayla değil bir saat arayla yapılmıştı benim ki.

Hatta tip 2 şeker başlangıcı demişti endokrin. Bir tane suda eritilen ilaç verdi ama beni mahvetti o, sanırım birden şekerimi düşürüyordu. Sonra bırakırdı. Kullanma bunu çok yüksek değilmiş dikkat et demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…