Canım ben de çok kötü durumdayım 10 kilo vermem lazım ama olmuyor geçen ay başladım diyete 4 kilo verdim sinirlerim bozulunca tekrar yemeğe başlıyorum verdiğim 4 kiloyu 1 haftada geri aldim eşim kızıyor çok kilo aldin diye o böyle söyleyince daha ha çok yiyorum ya
Canim ben diyetisyene gitmistim.Gecen yil gittigimde kadin once bana kizdi.Nedir yani sifir beden mi derdin dedi.Cunku mont vardi ustumde.Bacak kismim cok incedir benim.Sonra ben anlattim.Gobek cevremi ölçtü.Aman Allahim bu ne dedi.Bir program cikardi bana.1 bucuk ayda 4 kilo verdim.Hepsi de yagdan.Hic kas kaybim olmadi.Ama var ya hic kacak lokma girmedi agzima.Bir lokma bile.Sonra tabi ben kilolar gidince yine biraktim diyet isini.Kilo artmiyor ama gobek cevrem de erimiyor.Bobraklerin ust kismi lop lop yag resmen.Ben de basliycam tekrar.
Canım bence dört kilo vermen çok iyi, hemen birden on kilo vermen sağlıklı değil zaten.Canım ben de çok kötü durumdayım 10 kilo vermem lazım ama olmuyor geçen ay başladım diyete 4 kilo verdim sinirlerim bozulunca tekrar yemeğe başlıyorum verdiğim 4 kiloyu 1 haftada geri aldim eşim kızıyor çok kilo aldin diye o böyle söyleyince daha ha çok yiyorum ya
Çok güzel vermişsin ama ya bende uygulayayım bunu. Ben geçen yıl hurma ve yoğurt diyeti yapmıştım bir ay, hiç aksatmadan. O da bana kilo verdirmişti ama hiç sağlıklı değil. Şuan hiç cesaretim yok onaCanim ben diyetisyene gitmistim.Gecen yil gittigimde kadin once bana kizdi.Nedir yani sifir beden mi derdin dedi.Cunku mont vardi ustumde.Bacak kismim cok incedir benim.Sonra ben anlattim.Gobek cevremi ölçtü.Aman Allahim bu ne dedi.Bir program cikardi bana.1 bucuk ayda 4 kilo verdim.Hepsi de yagdan.Hic kas kaybim olmadi.Ama var ya hic kacak lokma girmedi agzima.Bir lokma bile.Sonra tabi ben kilolar gidince yine biraktim diyet isini.Kilo artmiyor ama gobek cevrem de erimiyor.Bobraklerin ust kismi lop lop yag resmen.Ben de basliycam tekrar.
Diyet protein agirlikliydi.Pilav makarna sifir.Bol bol yesillik yogurt ayran sut peynir yumurta.Her gun bir yumurta özellikle.Bir de ara ogunumun biri sade kahve ve ıkı kare bitter cikolataydi.Tek tatli buydu.Hatta ilk bir ay asla liste disi yemiyceksin yoksa seni bir daha kabul etmem dedi.Devlette bir diyetisyen cok da iyi bir doktor.Rest cekebiliyo yani hastalara boyle tercih edilince tabi.Meyve de yoktu hic.Aciktikca marul yedim.Ama ise yaradi.Ekmek de sadece kepekli ya da tam bugday.Gobekten nefret ediyorum.Bir de ben hep ust genis giyetim.Herkes ne kadar zayifsin diyo.Cunku kalca yok bacaklar ince.Gobegimi hep saklarim.
Bizimkininde hiç fazlası yok canım benden çok yiyor hiç kilo almıyor benim arkadaş diyetisyene gitti tarçınlı sütü önermiş bende her akşam bir bardak tarçınlı sütü içtim baya kilo verdim ama oda çok gaz yapıyor bende en iyisi yürüyüşe başlamak heraldeCanım bence dört kilo vermen çok iyi, hemen birden on kilo vermen sağlıklı değil zaten.
Ben hırs yaparsam veriyorum gerçekten aç duruyorum, çok dikkat ediyorum veriyorum ama iştahım çok açık onu nasıl keseceğim bilmiyorum.
Şu kocaların da laf söylemesi yok mu allahım çıldıracağım, sanki kendileri kıvanç tatlıtuğ. Baklava desen bayram mı geldi diyecekler hayret bişey
Hiç moralini bozma hatta daha çok hırslan, hatta sende kilo kaldın de bir de kendine baksın, dört kiloyu veren gayet rahat yapar bence, hatta kışa kadar verelim, bol yürüyüş ile. Kışın zor oluyor
Benim herifte kilo aldım dedim, evet maşallahın var diyo? Görürsün sen dedim. Adama da sen kendine bak diyemiyorum ki göbek yok, kilo verdi, manken gibi süzülüyo ortalarda gerinip gerinip
Ay çok gıcık bu erkekler ya, alırken gözün nereye bakıyordu acabaBizimkininde hiç fazlası yok canım benden çok yiyor hiç kilo almıyor benim arkadaş diyetisyene gitti tarçınlı sütü önermiş bende her akşam bir bardak tarçınlı sütü içtim baya kilo verdim ama oda çok gaz yapıyor bende en iyisi yürüyüşe başlamak heralde
Düşük seker varsa eger tarcin yasak.Iyice dusuruyomus çünkü.Dikkat edin.Benim diyette aclik tok.Hatta gunde 7 öğün nenim.Ama siz tahlilleri yaptirip diyetisyene gidin.Hele ki cok hizli kilo aliyosaniz.Ben piko oldugumu ogrenmeden once kendim anlamistim.2 ayda 7 kilo aldim.Doktora gittim.Kilon normal dedi yolladi beni.45 ten 52 ye cikmistim.Ben kilom normal biliyorum ama iki ayda 7 kilo almak anormal dedim anlatamadim.Sonra bi profa gittik o evet anormal bi bakalim dedi.Insulin direnci cikti.Kilo verirken duraklamalar cok normal.Annem benim 72 den 62 ye düştü kizlar 3 ayda.Sifir hareketle.Menisküsu vardi yuruyemiyodu çünkü.Annem 60 yasinda.Metobolizmasi bize gore cok yavaş.Ama azim iste.O da yanliz saati saatine aksatmadan liste disi yemeden versi.Guvenin kendinize.Ben evlenirken çok zayiftim canım 60 kiloyla evlendim 1 senede 16 kilo aldım doğum yapsam zoruma gitmezdi bu kadar kiloaksam yatmadan 1 saat önce ilitiyordum sütü içinede 1 cay kaşığı tarçın atıp içiyordum canım hem metabolizmayı çalıştırıyor hemde yağ yakıyor tarcinda kan şekerini düzenliyor cnm tatlı isteğini baya azaltmisti bende.. istersen internettende araştır canım baya kişi denemiş bunu
İstesen yine yaparsın canım ama eşin senin modunu düşürmüş destek olacağına köstek olmuş. Bence kendine güven rahat yaparsın yani her güzellik biraz zordurBen evlenirken çok zayiftim canım 60 kiloyla evlendim 1 senede 16 kilo aldım doğum yapsam zoruma gitmezdi bu kadar kiloaksam yatmadan 1 saat önce ilitiyordum sütü içinede 1 cay kaşığı tarçın atıp içiyordum canım hem metabolizmayı çalıştırıyor hemde yağ yakıyor tarcinda kan şekerini düzenliyor cnm tatlı isteğini baya azaltmisti bende.. istersen internettende araştır canım baya kişi denemiş bunu
Şimdi ben tarçınlı sütü içmeyeyim mi canım. Diyetisyene gitsem bana da kilon normal diyebilirDüşük seker varsa eger tarcin yasak.Iyice dusuruyomus çünkü.Dikkat edin.Benim diyette aclik tok.Hatta gunde 7 öğün nenim.Ama siz tahlilleri yaptirip diyetisyene gidin.Hele ki cok hizli kilo aliyosaniz.Ben piko oldugumu ogrenmeden once kendim anlamistim.2 ayda 7 kilo aldim.Doktora gittim.Kilon normal dedi yolladi beni.45 ten 52 ye cikmistim.Ben kilom normal biliyorum ama iki ayda 7 kilo almak anormal dedim anlatamadim.Sonra bi profa gittik o evet anormal bi bakalim dedi.Insulin direnci cikti.Kilo verirken duraklamalar cok normal.Annem benim 72 den 62 ye düştü kizlar 3 ayda.Sifir hareketle.Menisküsu vardi yuruyemiyodu çünkü.Annem 60 yasinda.Metobolizmasi bize gore cok yavaş.Ama azim iste.O da yanliz saati saatine aksatmadan liste disi yemeden versi.Guvenin kendinize.
kuzum tamam da ne kadar kaçabilir ne olucak alt tarafı sperm yoktur sayı azdır ya benim eşimin ileri hız 0 sayısı 5 milyon çıktı üzüldü ama çoooook şükür herşeyin tedavisi var sadece 4 5 kişi biliyor ve sizler dünyaya duyurcak haliniz yok anlamıyorum kan testinde nasıl az çıkıyor buda aynı ne inatçı keçi kocanİnşallah kuzum ya allah razı olsun, desteğin için teşekkür ederim. Rabbim hayırlısını versin inşallah.
Ama eşimi ikna edemiyorum, kaç doktora gittim hepsi test istedi Yaptırmayınca herşey yarım kalıyor. Tüp bebek yapalım dedim, ona da yok olmaz diyo
Doktorda ben eşinin test yaptırdığını fakat sorun çıktığı için, bir bildiği olduğundan yanaşmadığını düşünüyorum dedi.
saol canım allah kabul etsin inş tez zamanda hepimiz güzel gaberleri veririz
ben bu hafta beyaz sirkeyle yıkıyorum canım kasıklarım ağrıyor belki enfeksiyon olmuştur diye iyi geldi sanki en azından kaşıntı vardı hafif o kesildiKızlar vajinanın temizliği için sirkeli su kullanılıyormuş, bu yara ya da iyi gelir mi? Böyle bir şey duydunuz mu
Sekerini olctuemeden icme bence.Testlerini yaptirip git soktora.Insulin direncin olduğunu soyle.Dahiliye seni diyetisyene sevk eder mutlaka.Ben bilmiyorken tarcinin cayini yapip iciyodum.Ictikce midem kaziniyodu benim.Meger şekeri daha da düşürdüğü icinmis.Tabi bende düşük seker var.Seninki nasil bilmiyorum.Ama once dediğim gibi testlerini yaptir.Şimdi ben tarçınlı sütü içmeyeyim mi canım. Diyetisyene gitsem bana da kilon normal diyebilir
Ben kullanmistim canim,yatmadan once cikarip afedersin vajinaya yerlestiriyirsun bunda bir sey yok cok basit.Kızlar hepinize soru aranızda vajinal fitil kullanan var mı??? Bana yardım edin bunu nasıl kullanacağım ya korkuyorum
Kiz benim bir haftada iki kilo aldigim oldu sen dort ay demissin,haline sukret yaniYahu arkadaş bir insan dört ayda iki kiloyu nasıl alır ya hayret bişey
Gırtlağını tutmazsan alıyon işte, kör kaz gibi gece yarısı bir paket cipsi yersen yağlı yağlı on kilo bile alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?