2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Aynen benim de tami tamina 10 kilo vermem lazim,esimde sikayetci kilo aldin dikkat et diyor

Kızlar hepinize soru aranızda vajinal fitil kullanan var mı??? Bana yardım edin bunu nasıl kullanacağım ya korkuyorum
Yavrum fitilin içinden bi parmaklık çıkıcak onu tak uzun parmağına sonra yatağa sırtüstü uzan. Dr. Un verdiği Kayganlaştırıcı jel varsa çok az kullan. Sonra fitil boşluğa düşene kadar tek seferde ittir. Parmağın hepsi içerde olucak. Fitilin sivri kısmı senden tarafa bakacak. Çok kolay

Oğlak burcu kuzum, inatçının önde gideni. Malesef her konuda böyle bencil davranır. İstemediği bir şeyi öldür allah hiç kimse yaptıramaz. İşte beni üzüyor böyle ama farkında değil. Kendi sağlığım olmasa doktora da gitmem ama benim sağlığım eşimden daha önemli

ben bu hafta beyaz sirkeyle yıkıyorum canım kasıklarım ağrıyor belki enfeksiyon olmuştur diye iyi geldi sanki en azından kaşıntı vardı hafif o kesildi
Beyaz sirke ne canım? Bilmiyorum ben

Yaraya da etki eder mi? Hafif bir enfeksiyon varmış ama önemlideğilmiş. İçeri kadar girmez ama sadece dışı yıkanır böyle. Girişteki mikropları öldürüp içeri girmesini engeller ama değil mi

Yüklemeden sonra değerin kaç olması gerekiyor canım direnç denmesi için. Eski kağıtları bulamadım bulunca kaç olduğuna bakacağım.
En iyisi bende dahiliye ye gideyim dimi endokrin ile uğraşmayayım.
Bende düşük şeker yok sanırım hiç öyle çok kötü hissetmedim kendimi sadece su ile karışan şeker ilacı beni öyle kötü etkilemişti onu da kullanmadım zaten

Kiz benim bir haftada iki kilo aldigim oldu sen dort ay demissin,haline sukret yani
Ah kuzum benim inanılmaz kilo takıntım var bir kişi kilo almışsın sanki dediği an çıldırıyorum resmen. Birde ben bununla dün yüzleştim tartıda, ben bu kiloyu en son 18 yaşında görmüştüm. Bir daha da hiç 56 olmadım. İşte şimdi ikinci şokumu yaşadım. Yıllardır 51-54 arasında değişti kilom. tartının üzerinde yaşıyordum bir ara resmen

Neo penotran canım fitilin adı. İçinde parmaklık yok. Kayganlsştırıcı vermedi. Fitil de üçgen şeklinde

evet beyaz sirke hem temi
zlik sirkesi olarak kullanılıyor canım ben yarım su bardağın yarısını sirke koyuyorum birazda su öyle tahret alıyorum evde rahatladım biraz sanki dene istersen bide yoğurt suyu varya onla diyorlar

kış aylarında bendede mantar ve enfeksiyon vardı antibiyotik fitil kullandım 1 haftadır yine var sanki geçmezse doktora gidicem bide bu rahim dönükmüş olayı varya alttan baksın bakalım ne dicek doktor

kız arnavut mu seninki arnavut damarı var gibi hee maşallahhh

Neo penotran canım fitilin adı. İçinde parmaklık yok. Kayganlsştırıcı vermedi. Fitil de üçgen şeklinde
Bende kullandım fitil farklıydi AFİ gynomaxin gibi biseydi insan ilk tedirgin oluyor ama korkulacak birşey değil aslında kullandıktan sonra ayağa kalkma ama hemen yarım saat bi saat yat kalkarsan düşer ya da gece yaticanda kullana daha mantikli

Nerden bulabilirim bu sirkeyi kuzum

Ama sen yakında doktora gittin söylemedi mi bunu, niye şimdi takıldın doktorun söylemesi gerekirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…