Aynen benim de tami tamina 10 kilo vermem lazim,esimde sikayetci kilo aldin dikkat et diyorCanım ben de çok kötü durumdayım 10 kilo vermem lazım ama olmuyor geçen ay başladım diyete 4 kilo verdim sinirlerim bozulunca tekrar yemeğe başlıyorum verdiğim 4 kiloyu 1 haftada geri aldim eşim kızıyor çok kilo aldin diye o böyle söyleyince daha ha çok yiyorum ya
Yavrum fitilin içinden bi parmaklık çıkıcak onu tak uzun parmağına sonra yatağa sırtüstü uzan. Dr. Un verdiği Kayganlaştırıcı jel varsa çok az kullan. Sonra fitil boşluğa düşene kadar tek seferde ittir. Parmağın hepsi içerde olucak. Fitilin sivri kısmı senden tarafa bakacak. Çok kolayKızlar hepinize soru aranızda vajinal fitil kullanan var mı??? Bana yardım edin bunu nasıl kullanacağım ya korkuyorum
Oğlak burcu kuzum, inatçının önde gideni. Malesef her konuda böyle bencil davranır. İstemediği bir şeyi öldür allah hiç kimse yaptıramaz. İşte beni üzüyor böyle ama farkında değil. Kendi sağlığım olmasa doktora da gitmem ama benim sağlığım eşimden daha önemlikuzum tamam da ne kadar kaçabilir ne olucak alt tarafı sperm yoktur sayı azdır ya benim eşimin ileri hız 0 sayısı 5 milyon çıktı üzüldü ama çoooook şükür herşeyin tedavisi var sadece 4 5 kişi biliyor ve sizler dünyaya duyurcak haliniz yok anlamıyorum kan testinde nasıl az çıkıyor buda aynı ne inatçı keçi kocan
Beyaz sirke ne canım? Bilmiyorum benben bu hafta beyaz sirkeyle yıkıyorum canım kasıklarım ağrıyor belki enfeksiyon olmuştur diye iyi geldi sanki en azından kaşıntı vardı hafif o kesildi
Yüklemeden sonra değerin kaç olması gerekiyor canım direnç denmesi için. Eski kağıtları bulamadım bulunca kaç olduğuna bakacağım.Sekerini olctuemeden icme bence.Testlerini yaptirip git soktora.Insulin direncin olduğunu soyle.Dahiliye seni diyetisyene sevk eder mutlaka.Ben bilmiyorken tarcinin cayini yapip iciyodum.Ictikce midem kaziniyodu benim.Meger şekeri daha da düşürdüğü icinmis.Tabi bende düşük seker var.Seninki nasil bilmiyorum.Ama once dediğim gibi testlerini yaptir.
Ah kuzum benim inanılmaz kilo takıntım varKiz benim bir haftada iki kilo aldigim oldu sen dort ay demissin,haline sukret yani
Neo penotran canım fitilin adı. İçinde parmaklık yok. Kayganlsştırıcı vermedi. Fitil de üçgen şeklindeYavrum fitilin içinden bi parmaklık çıkıcak onu tak uzun parmağına sonra yatağa sırtüstü uzan. Dr. Un verdiği Kayganlaştırıcı jel varsa çok az kullan. Sonra fitil boşluğa düşene kadar tek seferde ittir. Parmağın hepsi içerde olucak. Fitilin sivri kısmı senden tarafa bakacak. Çok kolay
zlik sirkesi olarak kullanılıyor canım ben yarım su bardağın yarısını sirke koyuyorum birazda su öyle tahret alıyorum evde rahatladım biraz sanki dene istersen bide yoğurt suyu varya onla diyorlarBeyaz sirke ne canım? Bilmiyorum ben
Yaraya da etki eder mi? Hafif bir enfeksiyon varmış ama önemlideğilmiş. İçeri kadar girmez ama sadece dışı yıkanır böyle. Girişteki mikropları öldürüp içeri girmesini engeller ama değil mi
Ah benimde tam on kilo fazlam varAynen benim de tami tamina 10 kilo vermem lazim,esimde sikayetci kilo aldin dikkat et diyor
kız arnavut mu seninki arnavut damarı var gibi hee maşallahhhOğlak burcu kuzum, inatçının önde gideni. Malesef her konuda böyle bencil davranır. İstemediği bir şeyi öldür allah hiç kimse yaptıramaz. İşte beni üzüyor böyle ama farkında değil. Kendi sağlığım olmasa doktora da gitmem ama benim sağlığım eşimden daha önemli
Bende kullandım fitil farklıydi AFİ gynomaxin gibi biseydi insan ilk tedirgin oluyor ama korkulacak birşey değil aslında kullandıktan sonra ayağa kalkma ama hemen yarım saat bi saat yat kalkarsan düşer ya da gece yaticanda kullana daha mantikliNeo penotran canım fitilin adı. İçinde parmaklık yok. Kayganlsştırıcı vermedi. Fitil de üçgen şeklinde
bendede aynı dertttt göbek 1 metre öndeee 1,58 boy 68 kgAynen benim de tami tamina 10 kilo vermem lazim,esimde sikayetci kilo aldin dikkat et diyor
Hemen rejime başlıyorsun hemen minnoşbendede aynı dertttt göbek 1 metre öndeee 1,58 boy 68 kg((((((((((((( kilomu verelim toplu diyet
ama eşim çok zayıf o yeme derdinde o kilo alsın diye bende alıyorum 6 ayda 10 kg aldımmmHemen rejime başlıyorsun hemen minnoş
Hep pkodan oluyor bende bir yılda on kilo aldım 54 sen 64 e çıktımKiz benim bir haftada iki kilo aldigim oldu sen dort ay demissin,haline sukret yani
kuzum istersen topluda okuyabilirsin bitirdim yazman yeterli Allah kabul etsin
Nerden bulabilirim bu sirkeyi kuzumevet beyaz sirke hem temi
zlik sirkesi olarak kullanılıyor canım ben yarım su bardağın yarısını sirke koyuyorum birazda su öyle tahret alıyorum evde rahatladım biraz sanki dene istersen bide yoğurt suyu varya onla diyorlar
kış aylarında bendede mantar ve enfeksiyon vardı antibiyotik fitil kullandım 1 haftadır yine var sanki geçmezse doktora gidicem bide bu rahim dönükmüş olayı varya alttan baksın bakalım ne dicek doktor
Hih ayni bizama eşim çok zayıf o yeme derdinde o kilo alsın diye bende alıyorum 6 ayda 10 kg aldımmm
diyetisyene gitsem ?
Yok canım Arnavut değil Çanakkale li :))kız arnavut mu seninki arnavut damarı var gibi hee maşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?