2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Ay bende 1 58 boyum 64 kiloyum
QUOTE="busra_brt, post: 52142603, member: 794877"]bendede aynı dertttt göbek 1 metre öndeee 1,58 boy 68 kg ((((((((((((( kilomu verelim toplu diyet [/QUOTE]
Ay b

Yahu arkadaş bir insan dört ayda iki kiloyu nasıl alır ya hayret bişey

Gırtlağını tutmazsan alıyon işte, kör kaz gibi gece yarısı bir paket cipsi yersen yağlı yağlı on kilo bile alırsın
Aha da ben

ama eşim çok zayıf o yeme derdinde o kilo alsın diye bende alıyorum 6 ayda 10 kg aldımmm
diyetisyene gitsem ?
Kuzum sen niye bakıyon adama ya, koy önüne yesin.

Benim ki de manken gibi dolanıyor ortalarda, Ee zamanında çok spor yaptım onun faydaları diyor birde gıcık oluyorum

Valla hırs yaptım, ben veririm bu kiloyu hiç sıkıntı yapmıyorum kendime yeter ki isteyeyim :) ben istersem veririm

Kendim yapamam diyorsan bir diyetisyen ile görüş sağlıklı olur

Ay valla tipkimsin abla ya bi tane hayatta kesmez iki uç yemeliyim su abur cubur yok mu hem sağlık hem güzellik düşmanı

Evet dua grubumuzun yanına birde diyeti ekliyoruz toplu diyet grubu

Herkesde kilosundan dertliymiş aramızda @Saman Alevi hariç
Bencede yapmalıyız bi sitede görmüştüm ben leslie diyeti yapıyorlar ve her gün yediklerini birbirlerine rapor ediyorlar öyle yapsak ya biz de o zaman kaçamak isi zor olur :)

Kilosuna dikkat eden bayanlara bayiliyorum valla tebrik ederim seni

Ah benimde tam on kilo fazlam var yalniz tam tersine eşim durumdan gayet memnun kilo verecem diye odu kopuyor
Hadiya ne guzel benim esim seni boylede begeniyorum ama zayiflasan daha iyi olur diyor,Allah var kendisi de cok dikkat eder duzenli sporunu yapar ondan dolayi esime alinmiyorum hatta hak veriyorum

bendede aynı dertttt göbek 1 metre öndeee 1,58 boy 68 kg ((((((((((((( kilomu verelim toplu diyet
Benim diyet gunlugum var ama bu aralar pek girmiyorum ve dikkat etmiyorum
Benim de 1.60 kilo 66 on kilo versem super olacak,insallah bursaya gidince ilk isim spor merkezine yazilmak olacak

Ay valla tipkimsin abla ya bi tane hayatta kesmez iki uç yemeliyim su abur cubur yok mu hem sağlık hem güzellik düşmanı
Hahaha ama bugünden itibaren abur cuburu kestim, düşün dün çikolata yemedim ben, şekeri yarıma düşürdüm. Kahveyi sade içeceğim :)

Yok ya kafaya taktım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…