- 30 Mart 2017
- 12.759
- 19.853
- 298
Aha da benYahu arkadaş bir insan dört ayda iki kiloyu nasıl alır ya hayret bişey
Gırtlağını tutmazsan alıyon işte, kör kaz gibi gece yarısı bir paket cipsi yersen yağlı yağlı on kilo bile alırsın
Kuzum sen niye bakıyon adama ya, koy önüne yesin.ama eşim çok zayıf o yeme derdinde o kilo alsın diye bende alıyorum 6 ayda 10 kg aldımmm
diyetisyene gitsem ?
Ay valla tipkimsin abla ya bi tane hayatta kesmez iki uç yemeliyim su abur cubur yok mu hem sağlık hem güzellik düşmanıAh kuzum o göbeği sorma ya kabusum oldu. Geçen yıl 51 kiloydum göbeğim vardı ya gıcık. Bugün 56 çıktım, iki ay öncesine kadar ne güzel 54 ün gözünü seveyim ya. Eşimde ben seni bildim bileli senin göbeğin hep var diyo, doğru diyo ben bildim bileli göbeğim hep var. Çok rahat kilo veriyorum ama göbek erimiyo
Evet bana da 75 lik yapıldı ama en az altı yıl önce sonucu hatırlamıyorum şuan. Kaç olmalıymış onun normal değeri canım?
Çikolata krizlerim meşhurdur, her gün mutlaka çikolata yemem lazım, anacığım bir tane de yetmiyor bana, iki üç götürüyorum. Dolap boşalmadan içim rahat etmiyor
Bu gidişle obez olur erken menopoza girerim artık
Ele gelen hatun seviyor demek kiAh benimde tam on kilo fazlam varyalniz tam tersine eşim durumdan gayet memnun kilo verecem diye odu kopuyor
Bencede yapmalıyız bi sitede görmüştüm ben leslie diyeti yapıyorlar ve her gün yediklerini birbirlerine rapor ediyorlar öyle yapsak ya biz de o zaman kaçamak isi zor olur :)Evet dua grubumuzun yanına birde diyeti ekliyoruz toplu diyet grubu
Herkesde kilosundan dertliymiş aramızda @Saman Alevi hariç
Ay seninki de mi çanakkaleli neresinden?Yok canım Arnavut değil Çanakkale li :))
He aynne öyleEle gelen hatun seviyor demek ki
Ben 48 kiloyla evlendim şimdi 52 kiloyum
Ne zaman korunmayı bıraktım kilo almaya başladım
Utanıcak bişey yok kuzumHe aynne öyleutandim bak şimdi
Kilosuna dikkat eden bayanlara bayiliyorum valla tebrik ederim seniAh kuzum benim inanılmaz kilo takıntım varbir kişi kilo almışsın sanki dediği an çıldırıyorum resmen. Birde ben bununla dün yüzleştim tartıda, ben bu kiloyu en son 18 yaşında görmüştüm. Bir daha da hiç 56 olmadım. İşte şimdi ikinci şokumu yaşadım. Yıllardır 51-54 arasında değişti kilom. tartının üzerinde yaşıyordum bir ara resmen
Hadiya ne guzel benim esim seni boylede begeniyorum ama zayiflasan daha iyi olur diyor,Allah var kendisi de cok dikkat eder duzenli sporunu yapar ondan dolayi esime alinmiyorum hatta hak veriyorumAh benimde tam on kilo fazlam varyalniz tam tersine eşim durumdan gayet memnun kilo verecem diye odu kopuyor
Benim diyet gunlugum var ama bu aralar pek girmiyorum ve dikkat etmiyorumbendede aynı dertttt göbek 1 metre öndeee 1,58 boy 68 kg((((((((((((( kilomu verelim toplu diyet
Hahaha ama bugünden itibaren abur cuburu kestim, düşün dün çikolata yemedim ben, şekeri yarıma düşürdüm. Kahveyi sade içeceğim :)Ay valla tipkimsin abla ya bi tane hayatta kesmez iki uç yemeliyim su abur cubur yok mu hem sağlık hem güzellik düşmanı
Ayy şuan sana çok pis kin besliyorum :)) ayol bana kilo aldım deme sen bir kereEle gelen hatun seviyor demek ki
Ben 48 kiloyla evlendim şimdi 52 kiloyum
Ne zaman korunmayı bıraktım kilo almaya başladım
Ay bencede yapalım bunu çok mantıklı :)) utanırız birbirimizdenBencede yapmalıyız bi sitede görmüştüm ben leslie diyeti yapıyorlar ve her gün yediklerini birbirlerine rapor ediyorlar öyle yapsak ya biz de o zaman kaçamak isi zor olur :)
Seninki de mi :) assos dan bizim kiAy seninki de mi çanakkaleli neresinden?
Sağol kuzum ama iki kilo almışım deli gibi dolanıyorum dünden beri, isyandayım :))Kilosuna dikkat eden bayanlara bayiliyorum valla tebrik ederim seni
Yavrum hormonları yiyorum zaten her günAyy şuan sana çok pis kin besliyorum :)) ayol bana kilo aldım deme sen bir kere
Benimki biga şoparıSeninki de mi :) assos dan bizim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?