2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

çok geçmiş olsun canım işte Allah öğrenmen için onu sebeb kılmış herşerde vardır bi hayır diye boşuna dememişler olur inşallah sabret dua et ama asla umutsuz olma

çok geçmiş olsun canım işte Allah öğrenmen için onu sebeb kılmış herşerde vardır bi hayır diye boşuna dememişler olur inşallah sabret dua et ama asla umutsuz olma
Elimden geleni yapıyorum ama ah şu sabir ben bu denli sabırlı olabileceği mi bilmiyordum allah sabrimizida veriyor çok şükür bu ay çok umutluyum inşallah seninde olur bir bebişin hepimizin olur inşallah

Elimden geleni yapıyorum ama ah şu sabir ben bu denli sabırlı olabileceği mi bilmiyordum allah sabrimizida veriyor çok şükür bu ay çok umutluyum inşallah seninde olur bir bebişin hepimizin olur inşallah
amin kuzum kavuşuruz biran önce yavrucuklarımıza

Hidayet kızı deniz ve halim kızı elif için yasin okudum kabul edin kızlar çok fazla giremiyorum ama yasinleri okurum kelime i tevhide katılmıyorum daha onceden almış olduğum tesbihler var ama onların duasına sizi eklicem mutlaka allahım dualarimizı kabul etsin insallah

@Erva_umut 'un sağlıklı hayrlı sorunsuz şekilde hamile kalması ve hayrla sağlıkla bebeğini kucağına alması niyeti ile okuyoruz canlar Rabbim sağlıklı hayrlı ahlaklı imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah wagen Türkan kızı Şeyma 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih
Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
masal3487 Hanife kızı Özgün 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
Ayse saridogan Recep kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 salevat-ı şerif
ASSOSyal Halim kızı Elif 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
@Erva_umut
B busra_brt Salih kızı Büşra
N Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Ebrarr60 Sıdıka kızı Beyhan
@ecrin0631Ercan kızı Ecrin Tuğba
Smydnz A.Gani kızı Sümeyye 20 bin kelime-i tevhid 10 bin salevat-ı şerif
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
esra011 Necati kızı Esra Nur
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif

Kızlar kandil listemiz oluştu Rabbim kabul ve makbul etsin inşallah cümlenizden razı memnun ve hoşnut olsun inşallah kucaklarınızı kucaklarımızı çifter çifter doldursun inşallah Rabbim

Arkadaşın ismi tam olarak ne acaba okuyayım hemen daha öğrenci yokken

Gunaydin kizlarrrr. İyi haftalar herkese.bu hafta cok guzel olucak herkese bebisler gelicek insallah :) doktora gidiyorum kontrole sans dileyin bana yumuslar olgulasmis olsun sorun cikmasin bu ay olsun su asilama

Gunaydin kizlarrrr. İyi haftalar herkese.bu hafta cok guzel olucak herkese bebisler gelicek insallah :) doktora gidiyorum kontrole sans dileyin bana yumuslar olgulasmis olsun sorun cikmasin bu ay olsun su asilama
İnşallah güzel haberlerle gelirsin cnm rabbim yüzünü güldürsün inşallah

Benim de bu hafta çatlatma iğnesi ve klomen işe yaramış mı yaramamış mı o belli olacak. İniallah gerçekten de güzel bi hafta olur, güzel haberler alırız. İnşallah bi sıkıntın çıkmaz canımm

Halim kızı Elif'in niyetine yasin okudum bagisladim Allahım kabul etsin inşallah Rabbim hayırlısıyla evlatlarını kucağına almayı nasip etsin inşallah

ASSOSyal Halim kızı Elif niyetine El Varis El Cebbâr El Kadir El Latif El Hakim El Mucib El Vekil tesbihatlarını çektim Rabbim kabul ve makbul etsin inşallah

Halim kizi Elif icin Yasini okudum.Rabbim kabul etsin insallah.

ASSOSyal halim kızı elif için yasin-i şerif okudum Rabbim kabul ve makbul eylesin kucağını boş bırakmasın saglıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah

Anldım canım pardon. Okudum ben yasinimi elif hanım için. Duamı da ettim. Hepimiz için de ettim. İnşallah hayırlı bir şekilde kabul olur.

Halim kizi elif niyetine bir yasini serif okudum,Allahim tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin insallah.

Halim kizi elif icin okudum bugun.hatta yasinli toplanti vardi ordada hepimiz icin okundu Allah kabul etsin insallah. Hepimizin kucaklari bebislerle dolsun insallah

Halim kızı elif için yasini şerif okudum hediye ettim allah kabul etsin allahım hayırlı evlatlar nasip eder inşallah hepimize

Benim için okunan Yasini Şerif ve tesbihatları öncelikle peygamber efendimizin ruhuna hediye ediyorum, sen kabul et Allahım

Ya Rabbim benim için zaman ayırıp dua eden kardeşlerimi iki cihanda aziz kıl, günahlarını affeyle, dualarını kabul et

Benim gibi evlat sahibi olmak isteyen herkese ve sonra bana da yüce katından eli ayağı düzgün, sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip et rabbi hemli min ledünke zürriyeten Tayyibe inneke semiu dua Zekeriya efendimizin duası gibi dualarımızı makbul eyle

İsteyin kullarım vereyim dersin, biz aciz kullarında el açtık kapına geldik, ellerimizi kapından boş çevirme. Boynumuzu bükük bırakma Allahım

Olmayanları olduran Rabbim, imkansızları yaratan Rabbim. Senin için imkansız diye birşey yoktur. Sen istersen olur, sen ol de olsun allahım

Sen mucibsin, sen zül celali vel ikramsın. İkram edicilerin en ikram edicisisin bizlere de ikram eyle

Olmayacak duaları gönlümüze düşürme, bizlere istetende sensin. Bizde senden istiyoruz ya Rabbim, bizlere de annelik duygusunu yaşamayı hayırlısıyla nasip eyle

Ey hacetleri bitiren, duaları kabul eden Allahım, rahmetinle dualarımızı kabul eyle.

Ey merhametlilerin merhametlisi, bütün resullere selam olsun ve bütün varlıkların yaratıcısına şükürler olsun

Sübhane rabbike rabbil izzeti amma yesifun. Ve selamün alel mürselin. Velhamdülillahi rabbil alemin. El Fatiha. AMİN...

Aminnn can-ı gönülden amin. Yer ve gök arasındaki zerreler adedince aminn. Allah razı olsun canımm Rabbim gönlümüze göre versin

Amin amin amin ağzına yüreğine sağlık canım Rabbim kabul ve makbul etsin

Amin kuzum ya ne guzel dua etmissin Allah razi olsun.

Dua müminin silahı ve Allah’a sığınma yollarından biridir. Dua insanın acizliğini ve zaafını hissedip Allah’a yalvarmasıdır. Sadece kendi sıkıntılarımız için dua edilmez bilakis duanın en makbulü de dualarımıza başkalarını da katmaktır. Efendimiz (sav)“En çok kabul edilen dua din kardeşin gıyabında yapılan duadır” Ebu Davud-Tirmizi: Tac c 5 s 211.

Yine Ümmü Derda (ra)’dan rivayet edilen başka bir hadiste Resulullah (sav) efendimiz şöyle buyurmuştur:
“Bir müslümanın bir din kardeşine gıyabında yaptığı DUA kabul olunur. Başında vazifeli bir melek vardır. Kardeşine hayır DUA’da bulunduğu vakit bu melek: ‘AMİN’ der. Ve: ‘Senin için de bir misli olsun’ der.” Müslim-Ebu Davud Tac c 5 s 210

Bu nedenle dua ederken başta anne ve babamız olmak üzere akrabalara ve tüm müminlere de dua etmek gerekir.

Duaya mani olan durumlardan biri de günahlardır. Günahlardan azade olmuş bir dil ile dua etmek bu açıdan oldukça önemlidir. Bu nedenle makbul yani kabul olmuş bir duanın en önemli şartı da günahsız bir dildir. Günahsız bir dil ise sadece ismet sıfatına mahsus olan peygamberlere has bir özelliktir.

Nitekim “..onlar için dua et Çünkü senin duan onlar için sukunettir” (Tevbe 9/103) buyurularak duanın etkisi Kur’an’da açıkça gösterilmiştir.

Peygamber efendimiz (Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin)buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince (Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun ne de o senin dilinle günah işlemiştir) buyurdu. [Tergibüs-salât]
Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Bir Müslümanın din kardeşinin arkasından ettiği hayır dua kabul olur. O dua edince bir melek “Âmin kardeşin için istediğinin aynısı sana da verilsin” der.) [Müslim Tirmizi İbni Mace]

Cenab-ı allah Hz. Musa’ya:
“Ya Musa bana günahsız bir ağızla dua et!” diye buyurdu.
Musa (a.s.):“Yarabbi bende öyle bir ağız yok ki sana nasıl günahsız bir ağızla dua edeyim” dedi.

Bunu üzerine Allah’ü Teala:
“Başkalarının ağzıyla dua et çünkü sen başkalarının ağzıyla günah işlemiş olmazsın öyle hareket et ki diğer insanlar gece gündüz sana dua etsinler. Veya kendi ağzını temizle Allah’ın (c.c) adı temizdir onu zikrederken ağız temizlenir” buyurdu.

Kızlar bana dua edilirken öyle duygulandım ki, dedim allahım benim sesim sana ulaşıyor biliyorum ama bak benim için dua edenlerinde sesini duy, gıyabım da yapılan duaları kabul et. Allah hepinizden razı olsun. Dualarınızı kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…