çok geçmiş olsun canım işte Allah öğrenmen için onu sebeb kılmış herşerde vardır bi hayır diye boşuna dememişler olur inşallah sabret dua et ama asla umutsuz olmaDeğerim çok düşüktü zaten benim adetime daha 4 gün vardı ben yüz felcligi geçirdim ağır haplar içiyordum benim arkadaşımda hastanede sekreterdi ehliyetimde kan grubum yanlış olduğu için hastaneye gidip kanımı öğrenmek istedim değiştirebilim diye oda sistem yokmuş bende çalışıyorum bidaha ne zaman gelim diyince arkadaş acile git gebeyim ağır yap içiyorum de aynı anda kan grubunuda işte dedi tamam dedim aklımda hiç gebelik yoktu kan grubumu beklerken arkadaş sonucun çıkmış hamilesin dedi doktora gösterdim evet ilacı bırak gebelik başlangıcı var dedi ama 4/5 gün sonra hastaneye gittim beta hcg düşmüş değeri doktor düşük yapmışsın dedi nasıl olur kan gelmedi demeye kalmadı birşey aktığını hissettim ve kanamam başladı
Elimden geleni yapıyorum ama ah şu sabir ben bu denli sabırlı olabileceği mi bilmiyordum allah sabrimizida veriyor çok şükür bu ay çok umutluyum inşallah seninde olur bir bebişin hepimizin olur inşallahçok geçmiş olsun canım işte Allah öğrenmen için onu sebeb kılmış herşerde vardır bi hayır diye boşuna dememişler olur inşallah sabret dua et ama asla umutsuz olma
amin kuzum kavuşuruz biran önce yavrucuklarımızaElimden geleni yapıyorum ama ah şu sabir ben bu denli sabırlı olabileceği mi bilmiyordum allah sabrimizida veriyor çok şükür bu ay çok umutluyum inşallah seninde olur bir bebişin hepimizin olur inşallah
Arkadaşın ismi tam olarak ne acaba okuyayım hemen daha öğrenci yokken@Erva_umut 'un sağlıklı hayrlı sorunsuz şekilde hamile kalması ve hayrla sağlıkla bebeğini kucağına alması niyeti ile okuyoruz canlar Rabbim sağlıklı hayrlı ahlaklı imanlı evlatlar ihsan etsin inşallahwagen Türkan kızı Şeyma 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih
Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
masal3487 Hanife kızı Özgün 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
Ayse saridogan Recep kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 salevat-ı şerif
ASSOSyal Halim kızı Elif 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
@Erva_umut
B busra_brt Salih kızı Büşra
N Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Ebrarr60 Sıdıka kızı Beyhan
@ecrin0631Ercan kızı Ecrin Tuğba
Smydnz A.Gani kızı Sümeyye 20 bin kelime-i tevhid 10 bin salevat-ı şerif
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
esra011 Necati kızı Esra Nur
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
Kızlar kandil listemiz oluştu Rabbim kabul ve makbul etsin inşallah cümlenizden razı memnun ve hoşnut olsun inşallah kucaklarınızı kucaklarımızı çifter çifter doldursun inşallah Rabbim
Canim ismini yazmadi nick olarak okuyacaz maalesefArkadaşın ismi tam olarak ne acaba okuyayım hemen daha öğrenci yokken
İnşallah güzel haberlerle gelirsin cnm rabbim yüzünü güldürsün inşallahGunaydin kizlarrrr. İyi haftalar herkese.bu hafta cok guzel olucak herkese bebisler gelicek insallah :) doktora gidiyorum kontrole sans dileyin bana yumuslar olgulasmis olsun sorun cikmasin bu ay olsun su asilama
Benim de bu hafta çatlatma iğnesi ve klomen işe yaramış mı yaramamış mı o belli olacak. İniallah gerçekten de güzel bi hafta olur, güzel haberler alırız. İnşallah bi sıkıntın çıkmaz canımmGunaydin kizlarrrr. İyi haftalar herkese.bu hafta cok guzel olucak herkese bebisler gelicek insallah :) doktora gidiyorum kontrole sans dileyin bana yumuslar olgulasmis olsun sorun cikmasin bu ay olsun su asilama
Halim kızı Elif'in niyetine yasin okudum bagisladim Allahım kabul etsin inşallah Rabbim hayırlısıyla evlatlarını kucağına almayı nasip etsin inşallah
ASSOSyal Halim kızı Elif niyetine El Varis El Cebbâr El Kadir El Latif El Hakim El Mucib El Vekil tesbihatlarını çektim Rabbim kabul ve makbul etsin inşallah
Halim kizi Elif icin Yasini okudum.Rabbim kabul etsin insallah.
ASSOSyal halim kızı elif için yasin-i şerif okudum Rabbim kabul ve makbul eylesin kucağını boş bırakmasın saglıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah
Anldım canım pardon. Okudum ben yasinimi elif hanım için. Duamı da ettim. Hepimiz için de ettim. İnşallah hayırlı bir şekilde kabul olur.
Halim kizi elif niyetine bir yasini serif okudum,Allahim tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin insallah.
Halim kizi elif icin okudum bugun.hatta yasinli toplanti vardi ordada hepimiz icin okundu Allah kabul etsin insallah. Hepimizin kucaklari bebislerle dolsun insallah
Halim kızı elif için EL CABBAR EL HALIK ES SEMİ EL LATİF EL MUCİB EL HAKİM EL VEKİL EL KADİR EL MUKTEDİR EL VARİS tesbihlerini çektim Allah kabul etsin inşallah tez hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin kimselerin kucağını boşbırakmasın sana ve eşine gelecekte hayırlı varisçiler olucak evlatlar nasib etsin beraberinde bizlerede hayırlı evlatlar vesin inşallah amin
Halim kızı elif için yasini şerif okudum hediye ettim allah kabul etsin allahım hayırlı evlatlar nasip eder inşallah hepimize
Hidayet kızı deniz ve halim kızı elif için yasin okudum kabul edin kızlar çok fazla giremiyorum ama yasinleri okurum kelime i tevhide katılmıyorum daha onceden almış olduğum tesbihler var ama onların duasına sizi eklicem mutlaka allahım dualarimizı kabul etsin insallah
Aminnn can-ı gönülden amin. Yer ve gök arasındaki zerreler adedince aminn. Allah razı olsun canımm Rabbim gönlümüze göre versinBenim için okunan Yasini Şerif ve tesbihatları öncelikle peygamber efendimizin ruhuna hediye ediyorum, sen kabul et Allahım
Ya Rabbim benim için zaman ayırıp dua eden kardeşlerimi iki cihanda aziz kıl, günahlarını affeyle, dualarını kabul et
Benim gibi evlat sahibi olmak isteyen herkese ve sonra bana da yüce katından eli ayağı düzgün, sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etrabbi hemli min ledünke zürriyeten Tayyibe inneke semiu dua Zekeriya efendimizin duası gibi dualarımızı makbul eyle
İsteyin kullarım vereyim dersin, biz aciz kullarında el açtık kapına geldik, ellerimizi kapından boş çevirme. Boynumuzu bükük bırakma Allahım
Olmayanları olduran Rabbim, imkansızları yaratan Rabbim. Senin için imkansız diye birşey yoktur. Sen istersen olur, sen ol de olsun allahım
Sen mucibsin, sen zül celali vel ikramsın. İkram edicilerin en ikram edicisisin bizlere de ikram eyle
Olmayacak duaları gönlümüze düşürme, bizlere istetende sensin. Bizde senden istiyoruz ya Rabbim, bizlere de annelik duygusunu yaşamayı hayırlısıyla nasip eyle
Ey hacetleri bitiren, duaları kabul eden Allahım, rahmetinle dualarımızı kabul eyle.
Ey merhametlilerin merhametlisi, bütün resullere selam olsun ve bütün varlıkların yaratıcısına şükürler olsun
Sübhane rabbike rabbil izzeti amma yesifun. Ve selamün alel mürselin. Velhamdülillahi rabbil alemin. El Fatiha. AMİN...
Amin amin amin ağzına yüreğine sağlık canım Rabbim kabul ve makbul etsinBenim için okunan Yasini Şerif ve tesbihatları öncelikle peygamber efendimizin ruhuna hediye ediyorum, sen kabul et Allahım
Ya Rabbim benim için zaman ayırıp dua eden kardeşlerimi iki cihanda aziz kıl, günahlarını affeyle, dualarını kabul et
Benim gibi evlat sahibi olmak isteyen herkese ve sonra bana da yüce katından eli ayağı düzgün, sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etrabbi hemli min ledünke zürriyeten Tayyibe inneke semiu dua Zekeriya efendimizin duası gibi dualarımızı makbul eyle
İsteyin kullarım vereyim dersin, biz aciz kullarında el açtık kapına geldik, ellerimizi kapından boş çevirme. Boynumuzu bükük bırakma Allahım
Olmayanları olduran Rabbim, imkansızları yaratan Rabbim. Senin için imkansız diye birşey yoktur. Sen istersen olur, sen ol de olsun allahım
Sen mucibsin, sen zül celali vel ikramsın. İkram edicilerin en ikram edicisisin bizlere de ikram eyle
Olmayacak duaları gönlümüze düşürme, bizlere istetende sensin. Bizde senden istiyoruz ya Rabbim, bizlere de annelik duygusunu yaşamayı hayırlısıyla nasip eyle
Ey hacetleri bitiren, duaları kabul eden Allahım, rahmetinle dualarımızı kabul eyle.
Ey merhametlilerin merhametlisi, bütün resullere selam olsun ve bütün varlıkların yaratıcısına şükürler olsun
Sübhane rabbike rabbil izzeti amma yesifun. Ve selamün alel mürselin. Velhamdülillahi rabbil alemin. El Fatiha. AMİN...
Amin kuzum ya ne guzel dua etmissin Allah razi olsun.Benim için okunan Yasini Şerif ve tesbihatları öncelikle peygamber efendimizin ruhuna hediye ediyorum, sen kabul et Allahım
Hadi inşallah Rabbim evlat hasretini dindirir kucağını doldurur canım inşallahBen az önce aşılamami yaptırdım kızlar inşallah hayırlısıyla evlat sahibi oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?