Verirsin verirsin merak etmeYavrum hormonları yiyorum zaten her gün
du bakalımnolcak birden çok kilo alırsam çok fena.
Hormon kilosunu verebileceğimi sanmıyorum
Hadiya ne guzel benim esim seni boylede begeniyorum ama zayiflasan daha iyi olur diyor,Allah var kendisi de cok dikkat eder duzenli sporunu yapar ondan dolayi esime alinmiyorum hatta hak veriyorum
Seninki etli butlu seviyor galibaGel bi de bana sor adam izin vermiyor ya az yesem hasta olursun bak dmeye basliyor böyle daha çok beğeni yorum diyor
Aynen öyleSeninki etli butlu seviyor galibaya da sana kilo yakisiyordur ondan verme diyordur,benimki bazen abartir lokmalarimi sayar cok yedin dikkat et diye
Valla senin ki de fazla be canımSeninki etli butlu seviyor galibaya da sana kilo yakisiyordur ondan verme diyordur,benimki bazen abartir lokmalarimi sayar cok yedin dikkat et diye
Ama adam seviyor yapacak bir şey yok :)Aynen öyleyok ya ne yakiscak gidim çıktı resmen gobus de var kalçalar aldı başını gidiyor bunun nesi yakissin kız
Canım bugün işte çok yoğundum yazamadım eve geldim bi sürü iş yorgunuktan ölüyorum birazdan da yatıcam. Sen nasılsın tatlımKızlar
Sen hiç merak etme kuzum gaz konusunda sıkıntı yokKızlar sizi çok özledim. Bende varım diyet listesinde kışın yaptım 2 kilo verdim ama çabuk pes edince 3 aldım nasıl iş ya anlamadım ne olur Benin'de gaza getirin
Banane banane zayiflicam isteAma adam seviyor yapacak bir şey yok :)
Ben hic ilac kullanmadim.Tup bebek tedavim var dedmistim o zaman ilac olmaz diyet yapicaksin dedi doktor.Bebegi dogur gel dedi.Ama 5 yildir dogcak bebek.Sen dahiliyeden ver testlerini.Diyetisyene sevk etsin seni.Direk diyetisyene gildilmiyor çünkü.Yüklemeden sonra değerin kaç olması gerekiyor canım direnç denmesi için. Eski kağıtları bulamadım bulunca kaç olduğuna bakacağım.
En iyisi bende dahiliye ye gideyim dimi endokrin ile uğraşmayayım.
Bende düşük şeker yok sanırım hiç öyle çok kötü hissetmedim kendimi sadece su ile karışan şeker ilacı beni öyle kötü etkilemişti onu da kullanmadım zaten
Diyetisyene gidin kizlar.Hizli ve saglikli kilo ancak onunla veriliyor.Gercekten bi deneyin.Ama listelere uyulacak.Kacamak yok.ama eşim çok zayıf o yeme derdinde o kilo alsın diye bende alıyorum 6 ayda 10 kg aldımmm
diyetisyene gitsem ?
Evet canim tam ordan olceceksin.
Valla ben de kiloyu hic bir kadina yakistirmiyorum ama azicik popo hicte fena durmazAynen öyleyok ya ne yakiscak gidim çıktı resmen gobus de var kalçalar aldı başını gidiyor bunun nesi yakissin kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?