2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Gel bi de bana sor adam izin vermiyor ya az yesem hasta olursun bak dmeye basliyor böyle daha çok beğeni yorum diyor
Hadiya ne guzel benim esim seni boylede begeniyorum ama zayiflasan daha iyi olur diyor,Allah var kendisi de cok dikkat eder duzenli sporunu yapar ondan dolayi esime alinmiyorum hatta hak veriyorum

Ayşe duygu niyetine tesbihleri çektim Rabb'im gönlünün muradini tez zamanda versin inşallah

Gel bi de bana sor adam izin vermiyor ya az yesem hasta olursun bak dmeye basliyor böyle daha çok beğeni yorum diyor
Seninki etli butlu seviyor galibaya da sana kilo yakisiyordur ondan verme diyordur,benimki bazen abartir lokmalarimi sayar cok yedin dikkat et diye

Seninki etli butlu seviyor galibaya da sana kilo yakisiyordur ondan verme diyordur,benimki bazen abartir lokmalarimi sayar cok yedin dikkat et diye
Aynen öyle yok ya ne yakiscak gidim çıktı resmen gobus de var kalçalar aldı başını gidiyor bunun nesi yakissin kız

Kızlar sizi çok özledim. Bende varım diyet listesinde kışın yaptım 2 kilo verdim ama çabuk pes edince 3 aldım nasıl iş ya anlamadım ne olur Benin'de gaza getirin

Kızlar sizi çok özledim. Bende varım diyet listesinde kışın yaptım 2 kilo verdim ama çabuk pes edince 3 aldım nasıl iş ya anlamadım ne olur Benin'de gaza getirin
Sen hiç merak etme kuzum gaz konusunda sıkıntı yok

Ama birbirimizi desteklemeliyiz böylece daha kolay hallederiz bu işi

Telefonsuz çok zor ya ne zaman hallolur kuzu

Ben hic ilac kullanmadim.Tup bebek tedavim var dedmistim o zaman ilac olmaz diyet yapicaksin dedi doktor.Bebegi dogur gel dedi.Ama 5 yildir dogcak bebek.Sen dahiliyeden ver testlerini.Diyetisyene sevk etsin seni.Direk diyetisyene gildilmiyor çünkü.

Kızlar ben listenin tamamını bitirdim. Allahım kabul etsin dualarında benide ananlar benim için tesbih çekenlerden de Allah razı olsun hakkınızı helal edin

Aynen öyle yok ya ne yakiscak gidim çıktı resmen gobus de var kalçalar aldı başını gidiyor bunun nesi yakissin kız
Valla ben de kiloyu hic bir kadina yakistirmiyorum ama azicik popo hicte fena durmazben kilolu olmama ragmen kalca denilen bir sey yok dumduz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…