2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Kizlar benim listeyi gondereyim dedim ama olmadi.İçerik fazla geliyor sanirim.Sayfa hata veriyor.Isteyen olursa yazarim.

Şansımı deneyeceğim bakalım merak ettim :)

Evet biraz fazla ama kizmiyorum cunku esimde cok dikkat eder,o kadar is yogunluguna ragmen yine de duzenli sporunu yapar
Bursada kadınlara özel güzel salonlar var mutlaka sende yazıl, kesin eşinde destekler. Benim ki izin vermiyor yoksa bende çok istiyorum

Ya ben gene kafama smear testini taktım, kızlar temiz çıkar değil mi ya güya özel hastane arkadaş niye uzatıyorsun bir hafta ya, ben sabırsız insanım nasıl dayanayım

Ayy ben ölçtüm 79 çıktı :))) nasıl sence :))
Gayet ince.Korkma hic.Benim 88 cm.54 bucuk kiloyla.Koca bi gobek var ben de.Hic korkma bence.Ama icim rahat olsun onlemimi de alayim dersen bi baktir.Tedaviye hazir olursun hem.Insallah gerek kalmaz ama.Pat diye oluversin insallah.
Ben umitliydim bu ay.Ama adet belirtileri basladi.Tekrar basliycam tupe bu ay.Gobek cektirmistim bi umit iste.Yine olmadi.Nasip.

Sen hiç merak etme kuzum gaz konusunda sıkıntı yok

Ama birbirimizi desteklemeliyiz böylece daha kolay hallederiz bu işi

Telefonsuz çok zor ya ne zaman hallolur kuzu
Aynen canımya 2güne çözülecek sözde inşallah biran önce hal edilirya çok özlüyor burayı
Ya ben asla çiğköfte yemez dim eşim çok sever her akşam ala ala Benin'de zorla alıştırdı şimdi vaz geçeniyim neyapcam saat12 dedimi çiğ köfte kırizim tutuyo ayyy çok kötü yaaa
Bugünde beyfendi diyoki kilo almışsın ay sinirlerim bozuldu resmen

Marulla ye kuzum sadece bir parça :) acı metabolizma yı hızlandırır :)

Ah bu erkekler hepsi coştu nedense

Ya ben gene kafama smear testini taktım, kızlar temiz çıkar değil mi ya güya özel hastane arkadaş niye uzatıyorsun bir hafta ya, ben sabırsız insanım nasıl dayanayım
Canım kültürün oluşması o kadar sürer
Özele göre davranmıyor ki kültür

Başla başla ben de tüplü oldum bu ay
Tek kalmiyim

Benim bu ay gebelik acisi ve nadaslama yontemi yapilacak.on tedavi.Bebek agustosta konulcak.Embriyo var bizim dondurulmus.senin nasil gidiyor tedavi.
Benim de 5 tane yumoşum olmuş dr pek umut vermedi . İşimiz Allah a kaldı O ol derse olacak hayırla sağlıkla inşAllah bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…