Evet biraz fazla ama kizmiyorum cunku esimde cok dikkat eder,o kadar is yogunluguna ragmen yine de duzenli sporunu yaparValla senin ki de fazla be canım
Aynen böyle devam bozma tempoyuBanane banane zayiflicam iste
Şansımı deneyeceğim bakalım merak ettim :)Ben hic ilac kullanmadim.Tup bebek tedavim var dedmistim o zaman ilac olmaz diyet yapicaksin dedi doktor.Bebegi dogur gel dedi.Ama 5 yildir dogcak bebek.Sen dahiliyeden ver testlerini.Diyetisyene sevk etsin seni.Direk diyetisyene gildilmiyor çünkü.
Ayy ben ölçtüm 79 çıktı :))) nasıl sence :))Evet canim tam ordan olceceksin.
Bursada kadınlara özel güzel salonlar var mutlaka sende yazıl, kesin eşinde destekler. Benim ki izin vermiyor yoksa bende çok istiyorumEvet biraz fazla ama kizmiyorum cunku esimde cok dikkat eder,o kadar is yogunluguna ragmen yine de duzenli sporunu yapar
Resimi keserek eklersen kabul eder canım, yazmak zor olur birde öyle dene çok merak ettimKizlar benim listeyi gondereyim dedim ama olmadi.İçerik fazla geliyor sanirim.Sayfa hata veriyor.Isteyen olursa yazarim.
Gayet ince.Korkma hic.Benim 88 cm.54 bucuk kiloyla.Koca bi gobek var ben de.Hic korkma bence.Ama icim rahat olsun onlemimi de alayim dersen bi baktir.Tedaviye hazir olursun hem.Insallah gerek kalmaz ama.Pat diye oluversin insallah.Ayy ben ölçtüm 79 çıktı :))) nasıl sence :))
Dur deneyeyim.Teknoloji ozurluyum ya ben.Bi bakayim.Resimi keserek eklersen kabul eder canım, yazmak zor olur birde öyle dene çok merak ettim
Resimi her tarafından kırp gitsin o şekilde kabul ediyor :)Dur deneyeyim.Teknoloji ozurluyum ya ben.Bi bakayim.
Aynen canımya 2güne çözülecek sözde inşallah biran önce hal edilirya çok özlüyor burayıSen hiç merak etme kuzum gaz konusunda sıkıntı yok
Ama birbirimizi desteklemeliyiz böylece daha kolay hallederiz bu işi
Telefonsuz çok zor ya ne zaman hallolur kuzu
Marulla ye kuzum sadece bir parça :) acı metabolizma yı hızlandırır :)Aynen canımya 2güne çözülecek sözde inşallah biran önce hal edilirya çok özlüyor burayı
Ya ben asla çiğköfte yemez dim eşim çok sever her akşam ala ala Benin'de zorla alıştırdı şimdi vaz geçeniyim neyapcam saat12 dedimi çiğ köfte kırizim tutuyo ayyy çok kötü yaaa
Bugünde beyfendi diyoki kilo almışsın ay sinirlerim bozuldu resmen
Canım kültürün oluşması o kadar sürerYa ben gene kafama smear testini taktım, kızlar temiz çıkar değil mi yagüya özel hastane arkadaş niye uzatıyorsun bir hafta ya, ben sabırsız insanım nasıl dayanayım
Başla başla ben de tüplü oldum bu ayGayet ince.Korkma hic.Benim 88 cm.54 bucuk kiloyla.Koca bi gobek var ben de.Hic korkma bence.Ama icim rahat olsun onlemimi de alayim dersen bi baktir.Tedaviye hazir olursun hem.Insallah gerek kalmaz ama.Pat diye oluversin insallah.
Ben umitliydim bu ay.Ama adet belirtileri basladi.Tekrar basliycam tupe bu ay.Gobek cektirmistim bi umit iste.Yine olmadi.Nasip.
Benim bu ay gebelik acisi ve nadaslama yontemi yapilacak.on tedavi.Bebek agustosta konulcak.Embriyo var bizim dondurulmus.senin nasil gidiyor tedavi.Başla başla ben de tüplü oldum bu ay
Tek kalmiyim
Benim de 5 tane yumoşum olmuş dr pek umut vermedi . İşimiz Allah a kaldı O ol derse olacak hayırla sağlıkla inşAllah bakalımBenim bu ay gebelik acisi ve nadaslama yontemi yapilacak.on tedavi.Bebek agustosta konulcak.Embriyo var bizim dondurulmus.senin nasil gidiyor tedavi.
Hayirlisi olsun.Embriyolarin blast olursa super olur.Hadi bakalim.Toplama tarihi belli mi.Benim de 5 tane yumoşum olmuş dr pek umut vermedi . İşimiz Allah a kaldı O ol derse olacak hayırla sağlıkla inşAllah bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?