2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Ctesi büyük ihtimalle
Yarın kontrolüm var bakalım hayırlısı
Hamilelik acısı ne canım?
Gebelik aşısı.Anneden yumurtlama donemi kan aliniyo islemlerden gecirilip asi uretiliyo.Transfer oncesi yapiliyo.Tutunmayi artiriyomus.Nadaslamada da rahime bir ay oncesen histeroskopi ile cizik atiliyo.Bagisiklik sistemi rahime hucum ediyomus onarmak icin.O ara embriyoyu koyuyolarmis.O da sansi artiriyomus.

Dur hele bir de şu kiloyu vereyim birde o zaman gör :)

Valla kuzum şunu anladım hiç bir sorun olmasa bile Rabbim nasip etmeyince olmuyor.

Bende de eşimde de sorun var büyük ihtimal o yüzden artık kendimi hiç hırpalamayacağım, çık yoruldum çünkü

D denizzz3
Canım ben hep hazırım doktora gitmeye zaten ama tek başına olmuyor. Eşim 36 yaşında bende 32 oluyorum, en çok yaşımı kafama takıyorum zaten. Benim yaşım gidiyor, çok geç olabilir bazı şeyler için. Ama bunu karşında gören yok, tek başına da çocuk yapamıyorsun ki. Bu mücadele iki kişi ister, çocuk bakımı da sadece annenin değil baba faktörünü de ben tek başıma üstlenemem ki, yoruldum

Niye gitmek istemiyor.Konustun mu hiç.Ben de başlarda cok istedim çocuk.Esim hazir degilim deyip erteledi.En son ya çocuk ya da bosanalim dedim.Ben anne olmak istiyorum dedim çektim resti.Başladık çalışmalara.Ama o hicbir zaman doktor konusunda direnmedi.Gereken tüm tetkikleri yaptirdik birlikte.Şükür sorun da çıkmadı.Bence konuş onunla.Bu çok ciddi bir konu.Siz bir ailesiniz.Buna tek başına karar veremez.Hangi devirdeyiz zaten.Sorun da olabilir.Neyse bulunur halledilir Allahin izniyle.Kiz kardeşim hiç istemiyordu bebek.Ama eşi istedi.Ben istemiyorum ama bu sana haksizlik seni babaliktan mahrum edemem dedi.Simdi cok tatli bir bebisleri var.Iyi ki dogurmusum diyor simdi de.Acaba korkuyor mu utaniyor mu.

Çok konuştum konu hep bir şekilde kapandı, utanıyormuş hastane köşelerinde yapamazmış . ama ben hiç utanmıyorum kendimi muayene ettirmeye alışığım çünkü . Dün resmen bacaklarım titredi, kadınların işi daha zor

GÜNCEEEELLLLLL
kızlar toplamda 15 kişiyiz 333 adet geliyor kişi başı
İSMİ okunan kişi 5 ad fazla okusun sayı tamamlansın başkada okuyan çıkmaz sanırım grubu alıma kapatıyorum
AMİN AMİN AMİNN...
Ey yüce rabbimiz ! sen bizim sesimizi en iyi işiten dertlerimi gören bilensin.Sesimizi dualarımızı duy bize sağlıklı sıhhatli hayırlı güzel mi güzel cennet bahçelerinden hayırlı evlatlar gönder!
Sadece bize değil tüm evlat hasreti çekenlere evlatlarını nasip et...
Başlayacağımız bu duayı sen bize vesile kıl Allahım...
"Subhane Rabbike Rabbi’l-izzeti amma yesifun ve salamın ale’l-mirselin ve’l-hamdu lillahi Rabbi’l-alemin"
EL FATİHA...

SALİH KIZI BÜŞRA İÇİN OKUYORUZ CANLARIM BUGÜN RABBİM KABUL EYLESİN

1. @wagen Türkan kızı Şeyma (okuyor) 1-2-3-4. cüzleri okuyor
  2. @masal3487 Nevzat kızı Özgün (okuyor)
    @Meyra_naz Doğan kızı Ayşe (okuyor)
    @denizzz3 Hidayet kızı Deniz (okuyor)
    @ASSOSyal Halim kızı Elif (okuyor)
    @saman Alevi Ömer kızı Elif (okuyor)
    @SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule (okuyor)
    @Pdr_ci Aziz kızı Meltem (okuyor) 5-6-7-8.cüzleri okuyor
    @umut-16 Ayşe Duygu ((okuyor))( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)

@busra_brt Salih kızı Büşra (okuyor) 9-10-11-12.cüzleri okuyor
    yassimin Ali kızı Yasemin (okuyor)
    @nergismor Hüseyin kızı Saliha (okuyor) 26-27-28-29-30.cüzleri okuyor
    @Cigdem24 Zeki kızı Çiğdem (okuyor)
  3. @umutlugelin hacer kızı mine (okuyor)
  4. @Hulya_38 fatma kızı hülya (okuyor)

kızlar bugün sıra bendeymiş günler ne çabuk geçiyor geriye baktığımızda bazen inanamıyorum.Bu hafta benim için öyle bi hafta ne çabuk benim sırama gelmişiz oysaki yeni başlamıştık...
telefonumdaki resimleri karıştırırken geçen sene tamda bu ay başlamışız çocuk olaylarına ne kadar masum başlanıyor hayaller kuruluyor 1 ay 2 ay 3 ay derken bir bakmışsın 1 sene olmuş belki daha uzun seneler olucak bilemiyoruz.
ne sabırlar kat ediyoruz ne üzüntüler ne hayal kırıklıkları senenin 12 ayı! her ayın 1 haftası umutlu 1 haftası depresyon modunda geçiyor.Her ay yeniden diriliyoruz yeniden yeşertiyoruz umutları.Hep dua ediyoruz bekliyoruz dua bebeklerimizi.Bir gün o yeşeren umutlar kurumucak o hayal kırıklılığı yaşanmıcak 1 hafta depresyon gözyaşları değil mutluluk gözyaşları akıcak gözlermizden.Ve o zaman şükrümüz kat kat artıcak Rabbimize...dilerim böyle günler hepimiz için çoook yakındır hüznümüz mutluluğumuza dönüşür

hakkınızı helal edin uzun oldu Rabbim dualarımızı kabul etsin inş

Ya ben gene kafama smear testini taktım, kızlar temiz çıkar değil mi ya güya özel hastane arkadaş niye uzatıyorsun bir hafta ya, ben sabırsız insanım nasıl dayanayım
Kiz bir sey cikmaz ya niye kafana takiyorsun ben de yaptirmistim ozelde bir hafta sonra cikmisti merak etme bak bir sey cikmayacak

Insallah canim yazilacam,esim bayanlara ozel yer olursa ve kendi gordukten sonra sorun yapmaz aksine destekler
Var canım kaliteli yerler merak etme. Hatta adı portakal istersen internetten araştır fikrin olsun, gelince hemen yazılırsın

Ne güzel yazmışsın kuzum ya, Rabbim dualarımızı kabul etsin insallah benim neredeyse yedi yıl olacak zaman çok çabuk geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…