Ctesi büyük ihtimalleHayirlisi olsun.Embriyolarin blast olursa super olur.Hadi bakalim.Toplama tarihi belli mi.
Gebelik aşısı.Anneden yumurtlama donemi kan aliniyo islemlerden gecirilip asi uretiliyo.Transfer oncesi yapiliyo.Tutunmayi artiriyomus.Nadaslamada da rahime bir ay oncesen histeroskopi ile cizik atiliyo.Bagisiklik sistemi rahime hucum ediyomus onarmak icin.O ara embriyoyu koyuyolarmis.O da sansi artiriyomus.Ctesi büyük ihtimalle
Yarın kontrolüm var bakalım hayırlısı
Hamilelik acısı ne canım?
Ya ama ben pimpirikli bir insanım aklım kaldı, moralim bozuluyorCanım kültürün oluşması o kadar sürer
Özele göre davranmıyor ki kültür
Aldım canım bakalım yapabilir miyim
Ben meyveleri yemiyordum.Yerine galeta yada kuru kayisi uzum koyuyordum canim.Bir dene bakalim.Ama once doktora bi danis derim yine de.Aldım canım bakalım yapabilir miyim
Dur hele bir de şu kiloyu vereyim birde o zaman gör :)Gayet ince.Korkma hic.Benim 88 cm.54 bucuk kiloyla.Koca bi gobek var ben de.Hic korkma bence.Ama icim rahat olsun onlemimi de alayim dersen bi baktir.Tedaviye hazir olursun hem.Insallah gerek kalmaz ama.Pat diye oluversin insallah.
Ben umitliydim bu ay.Ama adet belirtileri basladi.Tekrar basliycam tupe bu ay.Gobek cektirmistim bi umit iste.Yine olmadi.Nasip.
Dahiliyeye bir gideyim bakalım yönlendirme yapar mıBen meyveleri yemiyordum.Yerine galeta yada kuru kayisi uzum koyuyordum canim.Bir dene bakalim.Ama once doktora bi danis derim yine de.
Dahiliyeye bir gideyim bakalım yönlendirme yapar mı[/QUO
Seker yuklemeni yaptir.Sonuclari gosterirken diyetisyene gitmek istiyorum de.Gönderiyorlar.
Bence esinle birlikte gidip tüm tetkiklerinizi yaptirin.Varsa problemler ortadan kaldirilir.Zaman kaybetmeyin.Yas da cok etkili oluyor.Sonra keske gitseydim demeyin.
Niye gitmek istemiyor.Konustun mu hiç.Ben de başlarda cok istedim çocuk.Esim hazir degilim deyip erteledi.En son ya çocuk ya da bosanalim dedim.Ben anne olmak istiyorum dedim çektim resti.Başladık çalışmalara.Ama o hicbir zaman doktor konusunda direnmedi.Gereken tüm tetkikleri yaptirdik birlikte.Şükür sorun da çıkmadı.Bence konuş onunla.Bu çok ciddi bir konu.Siz bir ailesiniz.Buna tek başına karar veremez.Hangi devirdeyiz zaten.Sorun da olabilir.Neyse bulunur halledilir Allahin izniyle.Kiz kardeşim hiç istemiyordu bebek.Ama eşi istedi.Ben istemiyorum ama bu sana haksizlik seni babaliktan mahrum edemem dedi.Simdi cok tatli bir bebisleri var.Iyi ki dogurmusum diyor simdi de.Acaba korkuyor mu utaniyor mu.D denizzz3
Canım ben hep hazırım doktora gitmeye zaten ama tek başına olmuyor. Eşim 36 yaşında bende 32 oluyorum, en çok yaşımı kafama takıyorum zaten. Benim yaşım gidiyor, çok geç olabilir bazı şeyler için. Ama bunu karşında gören yok, tek başına da çocuk yapamıyorsun ki. Bu mücadele iki kişi ister, çocuk bakımı da sadece annenin değil baba faktörünü de ben tek başıma üstlenemem ki, yoruldum
Çok konuştum konu hep bir şekilde kapandı, utanıyormuş hastane köşelerinde yapamazmış . ama ben hiç utanmıyorum kendimi muayene ettirmeye alışığım çünkü . Dün resmen bacaklarım titredi, kadınların işi daha zorNiye gitmek istemiyor.Konustun mu hiç.Ben de başlarda cok istedim çocuk.Esim hazir degilim deyip erteledi.En son ya çocuk ya da bosanalim dedim.Ben anne olmak istiyorum dedim çektim resti.Başladık çalışmalara.Ama o hicbir zaman doktor konusunda direnmedi.Gereken tüm tetkikleri yaptirdik birlikte.Şükür sorun da çıkmadı.Bence konuş onunla.Bu çok ciddi bir konu.Siz bir ailesiniz.Buna tek başına karar veremez.Hangi devirdeyiz zaten.Sorun da olabilir.Neyse bulunur halledilir Allahin izniyle.Kiz kardeşim hiç istemiyordu bebek.Ama eşi istedi.Ben istemiyorum ama bu sana haksizlik seni babaliktan mahrum edemem dedi.Simdi cok tatli bir bebisleri var.Iyi ki dogurmusum diyor simdi de.Acaba korkuyor mu utaniyor mu.
Insallah canim yazilacam,esim bayanlara ozel yer olursa ve kendi gordukten sonra sorun yapmaz aksine desteklerBursada kadınlara özel güzel salonlar var mutlaka sende yazıl, kesin eşinde destekler. Benim ki izin vermiyor yoksa bende çok istiyorum
Kiz bir sey cikmaz ya niye kafana takiyorsun ben de yaptirmistim ozelde bir hafta sonra cikmisti merak etme bak bir sey cikmayacakYa ben gene kafama smear testini taktım, kızlar temiz çıkar değil mi yagüya özel hastane arkadaş niye uzatıyorsun bir hafta ya, ben sabırsız insanım nasıl dayanayım
Var canım kaliteli yerler merak etme. Hatta adı portakal istersen internetten araştır fikrin olsun, gelince hemen yazılırsınInsallah canim yazilacam,esim bayanlara ozel yer olursa ve kendi gordukten sonra sorun yapmaz aksine destekler
Var canım kaliteli yerler merak etme. Hatta adı portakal istersen internetten araştır fikrin olsun, gelince hemen yazılırsınInsallah canim yazilacam,esim bayanlara ozel yer olursa ve kendi gordukten sonra sorun yapmaz aksine destekler
Ne güzel yazmışsın kuzum ya, Rabbim dualarımızı kabul etsin insallahkızlar bugün sıra bendeymiş günler ne çabuk geçiyor geriye baktığımızda bazen inanamıyorum.Bu hafta benim için öyle bi hafta ne çabuk benim sırama gelmişiz oysaki yeni başlamıştık...
telefonumdaki resimleri karıştırırken geçen sene tamda bu ay başlamışız çocuk olaylarına ne kadar masum başlanıyor hayaller kuruluyor 1 ay 2 ay 3 ay derken bir bakmışsın 1 sene olmuş belki daha uzun seneler olucak bilemiyoruz.
ne sabırlar kat ediyoruz ne üzüntüler ne hayal kırıklıkları senenin 12 ayı! her ayın 1 haftası umutlu 1 haftası depresyon modunda geçiyor.Her ay yeniden diriliyoruz yeniden yeşertiyoruz umutları.Hep dua ediyoruz bekliyoruz dua bebeklerimizi.Bir gün o yeşeren umutlar kurumucak o hayal kırıklılığı yaşanmıcak 1 hafta depresyon gözyaşları değil mutluluk gözyaşları akıcak gözlermizden.Ve o zaman şükrümüz kat kat artıcak Rabbimize...dilerim böyle günler hepimiz için çoook yakındır hüznümüz mutluluğumuza dönüşür
hakkınızı helal edin uzun oldu Rabbim dualarımızı kabul etsin inş
İnşallah canım benim, niyeyse stres oldumKiz bir sey cikmaz ya niye kafana takiyorsun ben de yaptirmistim ozelde bir hafta sonra cikmisti merak etme bak bir sey cikmayacak
Canim ya cok tesekkur ederim hemen arastirayim:)Var canım kaliteli yerler merak etme. Hatta adı portakal istersen internetten araştır fikrin olsun, gelince hemen yazılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?