Aynen öyle oluyor canım ben de şöyle bir baktım geriye 5. Senemdeyim Allah bizi de sevindirir inşAllah buna da şükür başka derdimiz kederimiz yok karnımız tok sırtımız pek Elhamdülillahkızlar bugün sıra bendeymiş günler ne çabuk geçiyor geriye baktığımızda bazen inanamıyorum.Bu hafta benim için öyle bi hafta ne çabuk benim sırama gelmişiz oysaki yeni başlamıştık...
telefonumdaki resimleri karıştırırken geçen sene tamda bu ay başlamışız çocuk olaylarına ne kadar masum başlanıyor hayaller kuruluyor 1 ay 2 ay 3 ay derken bir bakmışsın 1 sene olmuş belki daha uzun seneler olucak bilemiyoruz.
ne sabırlar kat ediyoruz ne üzüntüler ne hayal kırıklıkları senenin 12 ayı! her ayın 1 haftası umutlu 1 haftası depresyon modunda geçiyor.Her ay yeniden diriliyoruz yeniden yeşertiyoruz umutları.Hep dua ediyoruz bekliyoruz dua bebeklerimizi.Bir gün o yeşeren umutlar kurumucak o hayal kırıklılığı yaşanmıcak 1 hafta depresyon gözyaşları değil mutluluk gözyaşları akıcak gözlermizden.Ve o zaman şükrümüz kat kat artıcak Rabbimize...dilerim böyle günler hepimiz için çoook yakındır hüznümüz mutluluğumuza dönüşür
hakkınızı helal edin uzun oldu Rabbim dualarımızı kabul etsin inş
Beğeneceğini düşünüyorum :)Canim ya cok tesekkur ederim hemen arastirayim:)
Kuzum iğne canını yakıyor muAynen öyle oluyor canım ben de şöyle bir baktım geriye 5. Senemdeyim Allah bizi de sevindirir inşAllah buna da şükür başka derdimiz kederimiz yok karnımız tok sırtımız pek Elhamdülillah
Yine çok şükür ki bizleri birbirimize yaren etmiş dertlerimizi bir nebze olsun hafifletmiş çok şükür
Bizim de mutluluk gözyaşları dökeceğimiz vakitler gelir inşAllah
Çocuklarımızı torunlarımızı mutlulukla kucaklarız
Sabır bizim en büyük dayanağımız
Şu anda belki RABB imize en yakın olduğumuz zamanlar
Allah önce bizi affetsin ahiretimizde utandırmasın dünyadayken de bu dünya çiçeklerimizi gönlümüze göre verir inşAllah hayırla sağlıkla
aminnnnnnn demekki kaderde böyle bi ortamda buluşup derttaş yoldaş olmak varmış :)Aynen öyle oluyor canım ben de şöyle bir baktım geriye 5. Senemdeyim Allah bizi de sevindirir inşAllah buna da şükür başka derdimiz kederimiz yok karnımız tok sırtımız pek Elhamdülillah
Yine çok şükür ki bizleri birbirimize yaren etmiş dertlerimizi bir nebze olsun hafifletmiş çok şükür
Bizim de mutluluk gözyaşları dökeceğimiz vakitler gelir inşAllah
Çocuklarımızı torunlarımızı mutlulukla kucaklarız
Sabır bizim en büyük dayanağımız
Şu anda belki RABB imize en yakın olduğumuz zamanlar
Allah önce bizi affetsin ahiretimizde utandırmasın dünyadayken de bu dünya çiçeklerimizi gönlümüze göre verir inşAllah hayırla sağlıkla
evettt o kadar çabukki ve bi okarda yıpratıcı kendimi çok çökmüş yaşlanmış hayat enerjim bitmiş gibi hissediyorum sanki 38 40 lı yaşlardayım sendede böyle oluyor mu?Ne güzel yazmışsın kuzum ya, Rabbim dualarımızı kabul etsin insallahbenim neredeyse yedi yıl olacak zaman çok çabuk geçiyor
Tabiki olmaz mı, hele bir de gereksiz insanlar laf söyleyince daha çok oluyo. Sen gene iyisin ben 60-70 gibi hissediyorum bazenevettt o kadar çabukki ve bi okarda yıpratıcı kendimi çok çökmüş yaşlanmış hayat enerjim bitmiş gibi hissediyorum sanki 38 40 lı yaşlardayım sendede böyle oluyor mu?
aminnnnn inşallah canım hepimizin... allah razı olsun hepinizden.Kızlar tesbihlerinizi okudum duanızı ettim Allah gönlünüzdekinden daha güzel hayırlı şekilde müjdelerinize kavuştursun tez vakitte inşAllah
B busra_brt Salih kızı Büşra
Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha
Mutlu1anne Zeki kızı Çiğdem
parka gidip doyasıya oynucam hafta sonu valla salıncakta sallancam kaydırakta kaycam kim ne derse desin bananeTabiki olmaz mı, hele bir de gereksiz insanlar laf söyleyince daha çok oluyo. Sen gene iyisin ben 60-70 gibi hissediyorum bazenAllahtan içimdeki kız çocuğu hâlâ yaşıyor
Her ay yaşadığımız acı kadar değil canımKuzum iğne canını yakıyor mubende tüp bebek yaptırırsam hazırlıklı olayım
Ben de öyle hissediyorum çoğu zaman evime temizlik yapasım bile gelmiyor inan bazenevettt o kadar çabukki ve bi okarda yıpratıcı kendimi çok çökmüş yaşlanmış hayat enerjim bitmiş gibi hissediyorum sanki 38 40 lı yaşlardayım sendede böyle oluyor mu?
Allah razı olsun canım cümlemizin hayır dualarını RABBim kabul eder inşAllah
saol kuzum bende senin için dün okumuştum bildirim yapamıyorum kusura bakma
Herkesin kendi görüşü tercihi ama hic oyle spor salonlarına para dokmeyi sevmem elimde internet var açarım bi video yaparım sporumu oh miss leslie diye bi kadın var dışarda yürüyüş yapamayanlar için videoları var bir mil iki mil diye gidiyor ına başladım mesela ben bir mil yapıyorum şimdilik hem zevkli hem de yorucu değil herkese tavsiye ederimInsallah canim yazilacam,esim bayanlara ozel yer olursa ve kendi gordukten sonra sorun yapmaz aksine destekler
Spora basladim ekmeği azalttim birden kesemem zor gelir bana :) çayı pek içmem zaten içersem de şekersiz icicem abur cuburuda kesicem inşallah abur cuburuda kesmesemde fazla spor yapsamAynen böyle devam bozma tempoyu
Degisek o zaman olur mu ben sana verem seve seve:) gerçi bende dümdüz sevemm ama bu kadarı fazla en iyisi accigini verem ben sanaValla ben de kiloyu hic bir kadina yakistirmiyorum ama azicik popo hicte fena durmazben kilolu olmama ragmen kalca denilen bir sey yok dumduz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?