2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Rabbim yüzünü güldürsün, Ağustos miladın olsun inşallah kuzum

Spora basladim ekmeği azalttim birden kesemem zor gelir bana :) çayı pek içmem zaten içersem de şekersiz icicem abur cuburuda kesicem inşallah abur cuburuda kesmesemde fazla spor yapsam olmaz mi yaa
Bende başladım kuzum bugün bir saat tempolu yürüyüş yaptım, kahvaltı da avuç içi kadar kepek ekmeği haşlanmış yumurta peynir bir fincan çay içtim. Ara öğün karpuz, akşam yemeği de bir kase yoğurt salata yine avuç içi kadar ekmek. Abur cubur yok bol su...sabahları da limonlu su içiyorum kalkınca :))

Kızlar aranızda fitil kullanan vardı değilmi bana yardımcı olun...
Akşam fitili koydum yattım. Sabah kalktıktan sonra birazı dışarı çıkmıştı ve bir kaç saat böyle nasıl tarif etsem hafif bir yanma sızı gibi birşey hissettim. Bu normal mi böyle mi oluyor??

Gelir canım biraz sızıntı olması normal
Yanma da yaraya tesir ettiği için olabilir canım bu ay yumurtlama dönemine dikkat et fitilden sonra hamile kalmıştım ben

Ay canım benim ya amiiin inşAllah beni çok duygulandırdın Allah seni de tez vakitte sevindirsin
Vallahi hepimiz için aynı şeyleri diliyorum
İnşAllah hepimiz sevinelim
Listemizden hamişler çıksın çoluk çocuk konuşalım
İnşAllah
Dr dan geldim şimdi 3 tane yumoşum 15 mm olmuş anca dr pek umutlu konuşmadı
Bakalım transfer edilecek kadar kalması bile mucize olucak
Dua ediyorum hep

Kızlar herkesin niyetine tesbihlerimi çektim bitirdim Allah kabul etsin inşallah. Listeyi bitirdim B busra_brt . Bu arada iyi muhabbet etmişiniz ha maiallah. Her yere girip çıkmışınoz Allah iyiliğinizi versin her daim mutlu kılsın hepimizi ben malesef teog tercihlerinden dolayı okuldayım 10 gün. Sabahtan akiama kadar. Pazartesi bitecek iniallah. O kadar yoğun ve yorucu geçiyor ki sadece uyımafan önxe alelacele mesajlarınıza bakıp yatıyorum hemen. Tercihler bitsin meltem is coming

Olur canım olur Rabbim nasip edecekse olur, elinden geleni yap gerisini allaha bırak :) güzel şeyler olacak. Yıllar sonra bir bakmışız çocuklar kucağımızda yine burada eski yazıları okuyup gülüyoruz :)

Hadi İnşallah kuzu sen iyi olda biz burada bekliyoreeee

Olur canım olur Rabbim nasip edecekse olur, elinden geleni yap gerisini allaha bırak :) güzel şeyler olacak. Yıllar sonra bir bakmışız çocuklar kucağımızda yine burada eski yazıları okuyup gülüyoruz :)
İnşAllah canım inşAllah

1. masal3487 Nevzat kızı Özgün (okuyor)
    M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe (okuyor)
    D denizzz3 Hidayet kızı Deniz (okuyor)
    ASSOSyal Halim kızı Elif (okuyor)
    @Saman Alevi Ömer kızı Elif (okuyor)
    S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule (okuyor)
    Pdr_ci Aziz kızı Meltem (okuyor) 5-6-7-8.cüzleri okuyor
    umut-16 Ayşe Duygu ((okuyor))( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
    B busra_brt Salih kızı Büşra (okuyor) 9-10-11-12.cüzleri okuyor
    yassimin Ali kızı Yasemin (okuyor)
    @nergismor Hüseyin kızı Saliha (okuyor) 26-27-28-29-30.cüzleri okuyor
    @Cigdem24 Zeki kızı Çiğdem (okuyor)
  2. U umutlugelin hacer kızı mine (okuyor)
  3. H Hulya_
Kızlar hepiniz için ayrı ayrı 333 tane tesbihlerimi çektim Rabbim kabul etsin inşallah Rabbim en kısa ve en hayırlı zamandan eşlerinize hamileyim mujdesini vermeyi:)) akabindede 9 ay sorunsuz bi gebelik geçirmeyi 9 ayın sonundada hayırlısıyla bi avazda doğum yapmayı sağlıklı bi şekilde evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Devamındada sizi evlatlarınıza hayırlı anne baba olmayı onlarıda sizlrre hayırlı evlat hayırlı varisçiler kılsın inşallah
Evinizden önce sağlık sonra saygı sonra mutluluk, huzur ,bereket , bol kazanç
Ömür boyu mutluluk versin Rabbim sizlerede banada bera berinde inşallah
Agzımızın tadı hiççç bozul masın inşallah:))

Çok amin kuzum, Rabbim kabul etsin dualarını inşallah, hepimizin Kucaklarını doldursun hayırlısı ile :) daha hamilelik muhabbetleri yapacağız

Çok amin kuzum, Rabbim kabul etsin dualarını inşallah, hepimizin Kucaklarını doldursun hayırlısı ile :) daha hamilelik muhabbetleri yapacağız
Inşallah. Buraya iki gün girmedim yine beni umutsuzluklar sardı 2 gündür yine ağlıyom yine mutsuzumyaaa(((

O bizi özlediğin içindir kuzum

Hayırdır noldu ki yoksa kaynana mı
Yooo artık oda dokunmuyo ama ne bilim bildiğim tek bişiy var ağlamak uzanmış ağlıyom yinye
Yine yenik düştüm hayata yine çok yorulduğumu hisettim yine hiç olmuyucakmı acaba dedim yoruldum

Yooo artık oda dokunmuyo ama ne bilim bildiğim tek bişiy var ağlamak uzanmış ağlıyom yinye
Yine yenik düştüm hayata yine çok yorulduğumu hisettim yine hiç olmuyucakmı acaba dedim yoruldum
Yaşın daha küçük neden olmasın ki? Elbet bir gün olacak. Ha bugün ha yarın.. Biz bazıları gibi şanslı değiliz, çocuk istediğimiz ay hemen hamile kalalım. Bu bizim dezavantajımız, zaman alacak sadece. Rabbim bizi bununla sınıyor ama hemen hamile kalanları da başka bir şey ile. O yüzden şükredip bugünümüze dua ile beklemeye devam edeceğiz kuzum. O tatlı canını hiç üzme, yarın ne olacağımız hiç belli değil. Anın tadını çıkar, ağlayarak geçirme. Rabbim dermansız dertler ile sınamasın bizi

İsmek in ücretsiz kurslarına yazılsan kafanı dağıtsan eşin izin verir mi kuzum? Hem bu kadar düşünmeye fırsatında olmaz, çok güzel değişiklik oluyo :) gençliğinin tadını çıkarsana yahu kızacağım haaa bak gene kıyamıyorum, bir yandan kızarken bir yandan kalp koyuyorum minnoş sevildiğini bil küçüğüm hiç ummadığın an da o melek gelip konacak göbüşüne wagen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…