Deli deli bende aynıyım :))parka gidip doyasıya oynucam hafta sonu valla salıncakta sallancam kaydırakta kaycam kim ne derse desin banane
Rabbim yüzünü güldürsün, Ağustos miladın olsun inşallah kuzumHer ay yaşadığımız acı kadar değil canım
Yumurtlama iğneleri zaten şeker iğnesi gibi
Demiştim önceden benim kuzenim şeker hastası 6 yaşından beri kendine iğne yapıyor
Sonucu düşünüp herşeyin üstesinden geliriz Allah ın izniyle
Bende başladım kuzum bugün bir saat tempolu yürüyüş yaptım, kahvaltı da avuç içi kadar kepek ekmeği haşlanmış yumurta peynir bir fincan çay içtim. Ara öğün karpuz, akşam yemeği de bir kase yoğurt salata yine avuç içi kadar ekmek. Abur cubur yok bol su...sabahları da limonlu su içiyorum kalkınca :))Spora basladim ekmeği azalttim birden kesemem zor gelir bana :) çayı pek içmem zaten içersem de şekersiz icicem abur cuburuda kesicem inşallah abur cuburuda kesmesemde fazla spor yapsamolmaz mi yaa
Gelir canım biraz sızıntı olması normalKızlar aranızda fitil kullanan vardı değilmi bana yardımcı olun...
Akşam fitili koydum yattım. Sabah kalktıktan sonra birazı dışarı çıkmıştı ve bir kaç saat böyle nasıl tarif etsem hafif bir yanma sızı gibi birşey hissettim. Bu normal mi böyle mi oluyor??
Ay canım benim ya amiiin inşAllah beni çok duygulandırdınB busra_brt
yassimin
@nergismor
Kızlar sizler için tesbihlerimi çektim. Rabbim kabul etsin tez vakitte eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasib etsin inşallah. Rabbim Yasemin arkadaşımıza da Ağustos ayında hamile haberini almayı nasip etsin, hepimiz teyze olalım bu mutluluğu hep beraber paylaşalım inşallah
Kucaklarınız boş kalmasın, evinizden çocuk cıvıltıları eksik olmasın
Enemm yok demem seve seveDegisek o zaman olur mu ben sana verem seve seve:) gerçi bende dümdüz sevemm ama bu kadarı fazla en iyisi accigini verem ben sana
Yok be canım ne hamilesi ben iyi olayım da hamilelik şöyle dursun :))Gelir canım biraz sızıntı olması normal
Yanma da yaraya tesir ettiği için olabilir canım bu ay yumurtlama dönemine dikkat et fitilden sonra hamile kalmıştım ben
Olur canım olur Rabbim nasip edecekse olur, elinden geleni yap gerisini allaha bırak :) güzel şeyler olacak. Yıllar sonra bir bakmışız çocuklar kucağımızda yine burada eski yazıları okuyup gülüyoruz :)Ay canım benim ya amiiin inşAllah beni çok duygulandırdınAllah seni de tez vakitte sevindirsin
Vallahi hepimiz için aynı şeyleri diliyorum
İnşAllah hepimiz sevinelim
Listemizden hamişler çıksın çoluk çocuk konuşalım
İnşAllah
Dr dan geldim şimdi 3 tane yumoşum 15 mm olmuşanca dr pek umutlu konuşmadı
Bakalım transfer edilecek kadar kalması bile mucize olucak
Dua ediyorum hep
Hadi İnşallah kuzu sen iyi olda biz burada bekliyoreeeeKızlar herkesin niyetine tesbihlerimi çektim bitirdim Allah kabul etsin inşallah. Listeyi bitirdim B busra_brt . Bu arada iyi muhabbet etmişiniz ha maiallah. Her yere girip çıkmışınoz Allah iyiliğinizi versin her daim mutlu kılsın hepimiziben malesef teog tercihlerinden dolayı okuldayım 10 gün. Sabahtan akiama kadar. Pazartesi bitecek iniallah. O kadar yoğun ve yorucu geçiyor ki sadece uyımafan önxe alelacele mesajlarınıza bakıp yatıyorum hemen. Tercihler bitsin meltem is coming
İnşAllah canım inşAllahOlur canım olur Rabbim nasip edecekse olur, elinden geleni yap gerisini allaha bırak :) güzel şeyler olacak. Yıllar sonra bir bakmışız çocuklar kucağımızda yine burada eski yazıları okuyup gülüyoruz :)
Çok amin kuzum, Rabbim kabul etsin dualarını inşallah, hepimizin Kucaklarını doldursun hayırlısı ile :) daha hamilelik muhabbetleri yapacağızKızlar hepiniz için ayrı ayrı 333 tane tesbihlerimi çektim Rabbim kabul etsin inşallah Rabbim en kısa ve en hayırlı zamandan eşlerinize hamileyim mujdesini vermeyi:)) akabindede 9 ay sorunsuz bi gebelik geçirmeyi 9 ayın sonundada hayırlısıyla bi avazda doğum yapmayı sağlıklı bi şekilde evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
masal3487 Nevzat kızı Özgün (okuyor)
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe (okuyor)
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz (okuyor)
ASSOSyal Halim kızı Elif (okuyor)
@Saman Alevi Ömer kızı Elif (okuyor)
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule (okuyor)
Pdr_ci Aziz kızı Meltem (okuyor) 5-6-7-8.cüzleri okuyor
umut-16 Ayşe Duygu ((okuyor))( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
B busra_brt Salih kızı Büşra (okuyor)9-10-11-12.cüzleri okuyor
yassimin Ali kızı Yasemin (okuyor)
@nergismor Hüseyin kızı Saliha (okuyor) 26-27-28-29-30.cüzleri okuyor
@Cigdem24 Zeki kızı Çiğdem (okuyor)- U umutlugelin hacer kızı mine (okuyor)
- H Hulya_
Devamındada sizi evlatlarınıza hayırlı anne baba olmayı onlarıda sizlrre hayırlı evlat hayırlı varisçiler kılsın inşallah
Evinizden önce sağlık sonra saygı sonra mutluluk, huzur ,bereket , bol kazanç
Ömür boyu mutluluk versin Rabbim sizlerede banada bera berinde inşallah
Agzımızın tadı hiççç bozul masın inşallah:))
Inşallah. Buraya iki gün girmedim yine beni umutsuzluklar sardı 2 gündür yine ağlıyom yine mutsuzumyaaaÇok amin kuzum, Rabbim kabul etsin dualarını inşallah, hepimizin Kucaklarını doldursun hayırlısı ile :) daha hamilelik muhabbetleri yapacağız
O bizi özlediğin içindir kuzumInşallah. Buraya iki gün girmedim yine beni umutsuzluklar sardı 2 gündür yine ağlıyom yine mutsuzumyaaa(((
Yooo artık oda dokunmuyo ama ne bilim bildiğim tek bişiy var ağlamak uzanmış ağlıyom yinyeO bizi özlediğin içindir kuzum
Hayırdır noldu ki yoksa kaynana mı
Yaşın daha küçük neden olmasın ki? Elbet bir gün olacak. Ha bugün ha yarın.. Biz bazıları gibi şanslı değiliz, çocuk istediğimiz ay hemen hamile kalalım. Bu bizim dezavantajımız, zaman alacak sadece. Rabbim bizi bununla sınıyor ama hemen hamile kalanları da başka bir şey ile. O yüzden şükredip bugünümüze dua ile beklemeye devam edeceğiz kuzum. O tatlı canını hiç üzme, yarın ne olacağımız hiç belli değil. Anın tadını çıkar, ağlayarak geçirme. Rabbim dermansız dertler ile sınamasın biziYooo artık oda dokunmuyo ama ne bilim bildiğim tek bişiy var ağlamak uzanmış ağlıyom yinye
Yine yenik düştüm hayata yine çok yorulduğumu hisettim yine hiç olmuyucakmı acaba dedim yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?