2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Amin 2 gün kimseyle konuşamadığım için bu konuyu burayada yazmayınca belkide ondan doldum yine çok sağol iyki varsınız seviliyosunuz

Amin 2 gün kimseyle konuşamadığım için bu konuyu burayada yazmayınca belkide ondan doldum yine çok sağol iyki varsınız seviliyosunuz
Acilen o telefonun düzelmesi lazım, senin ilacın biziz. Günde üç defa tok karına :)) yada aç karına olsun farketmez, rejimdeyiz

Dışardan okulumu bitirmem lazım eşim gelgidelim kıyıt yap dedi istemiyom dedim hem tüp hem onu kaldıramam ama resim yapmayı çok seviyom arada onu yapıyodum onunda her kare sinde çocuk yaptım ondanda soğudum

Dışardan okulumu bitirmem lazım eşim gelgidelim kıyıt yap dedi istemiyom dedim hem tüp hem onu kaldıramam ama resim yapmayı çok seviyom arada onu yapıyodum onunda her kare sinde çocuk yaptım ondanda soğudum
Okul güzel fikir bence, erteleme yaptır. Hem eşin destek daha ne istiyorsun. Bak böyle kocayı bulamazsın başka yerde yok, adamı dinle. Ne okulu bu bakalım? Resim kursuna git o zaman

Tüp bebek çok uzun sürmüyor bildiğim kadarıyla, okulla daha güzel bile yürütürsün bence, yeter ki sen iste.... İstersen yaparsın... Yap yap yap

Liseden terk üniversite ye dışardan devam etmek istiyom ama kafam boş değil resim kursu çok istedim ama onudaarada yapıyom aslında fazla yeteneğim yok ama seviyom yapmayı ama üniversite işini bitirmem şart aslında doğru söylüyon şu kayıt işini hal edelim

Aminnnnn kuzum ağzına yüreğine sağlık tez vakitte dediklerine kavuşalım inşallh

GÜNCEEEELLLLLL
kızlar toplamda 15 kişiyiz 333 adet geliyor kişi başı
İSMİ okunan kişi 5 ad fazla okusun sayı tamamlansın başkada okuyan çıkmaz sanırım grubu alıma kapatıyorum
AMİN AMİN AMİNN...
Ey yüce rabbimiz ! sen bizim sesimizi en iyi işiten dertlerimi gören bilensin.Sesimizi dualarımızı duy bize sağlıklı sıhhatli hayırlı güzel mi güzel cennet bahçelerinden hayırlı evlatlar gönder!
Sadece bize değil tüm evlat hasreti çekenlere evlatlarını nasip et...
Başlayacağımız bu duayı sen bize vesile kıl Allahım...
"Subhane Rabbike Rabbi’l-izzeti amma yesifun ve salamın ale’l-mirselin ve’l-hamdu lillahi Rabbi’l-alemin"
EL FATİHA...

ALİ KIZI YASEMİN İÇİN OKUYORUZ CANLARIM BUGÜN RABBİM KABUL EYLESİN

1. @wagen Türkan kızı Şeyma (okuyor) 1-2-3-4. cüzleri okuyor
  2. @masal3487 Nevzat kızı Özgün (okuyor)
    @Meyra_naz Doğan kızı Ayşe (okuyor)
    @denizzz3 Hidayet kızı Deniz (okuyor)
    @ASSOSyal Halim kızı Elif (okuyor)
    S saman Alevi Ömer kızı Elif (okuyor)
    @SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule (okuyor)
    Pdr_ci Aziz kızı Meltem (okuyor) 5-6-7-8.cüzleri okuyor
    @umut-16 Ayşe Duygu ((okuyor))( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
    @busra_brt Salih kızı Büşra (okuyor)
    9-10-11-12.cüzleri okuyor
    @yassimin Ali kızı Yasemin (okuyor)
    @nergismor Hüseyin kızı Saliha (okuyor) 26-27-28-29-30.cüzleri okuyor
    Mutlu1anne Zeki kızı Çiğdem (okuyor)
  3. @umutlugelin hacer kızı mine (okuyor)
  4. @Hulya_38 fatma kızı hülya (okuyor)

Geçicek ama inanıyom bu günlerde geçicek mutluluk elbet bizim kapımızıda çalıcak birgün er yada geç çalıcak ve biz onu asla salmıycaz artık hep bizimle olcak:))
inşallahhh kuzum rabbim dualarımızı geri çevirmicek bir gün bi bakmışız pazarda markette anneeeğğğğ diye ağlayan yaramaz veletlerimiz olcak

Hemen kayıt yaptır kayıtlar başlayınca, şimdiye kadar niye yapmadın ki zaten okul bitmişti. Terk olduğu için daha kısa sürede biter hem. Senin kafanı dağıtmaya ihtiyacın var. Madem eşin destek hiç düşünme. Ayaklarının üstünde dur, muhtaç olma kimseye. Herşey nasıl güzel olacak gör bak. Sen kendine güven çok rahat yaparsın, zor değil inan. Belli bir sayı doğru yapınca geçiyorsun zaten

Kuzum okulun tam zamanı inan çok iyi gelecek, kayıtları kaçırma bak :) senin adına çok sevindim eğer devam edersen daha çok sevineceğim :)

Bak bende kursa gitmeye karar verdim. Hayat devam ediyo bebeğim, yedi yıldır bekliyorum her gün ağlasaydım ziyan olurdum. Ağlamadım mı tabiki ağladım hem de bağıra bağıra ama bir yerden de mecburen hayatı kaçırmamak için yaşamaya devam ediyoruz

Hadi bakalım silkelen ve kendine gel, yapacaksın bu işi. Seviyorum seni minnoş

Asıl ben seni çok seviyorum çok teşekkür ederim desteğinden dolayı bitanesin
Başlıycamya sonra çok geç ola bilir

Asıl ben seni çok seviyorum çok teşekkür ederim desteğinden dolayı bitanesin
Başlıycamya sonra çok geç ola bilir
Tabiki geç olur minnoş, bebekle ders çalışmak kolay olmaz zaten. Bebiş gelene kadar okulu bitir gözün arkada kalmasın pişmanlık yaşama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…