Amin 2 gün kimseyle konuşamadığım için bu konuyu burayada yazmayınca belkide ondan doldum yine çok sağol iyki varsınız seviliyosunuzYaşın daha küçük neden olmasın ki? Elbet bir gün olacak. Ha bugün ha yarın.. Biz bazıları gibi şanslı değiliz, çocuk istediğimiz ay hemen hamile kalalım. Bu bizim dezavantajımız, zaman alacak sadece. Rabbim bizi bununla sınıyor ama hemen hamile kalanları da başka bir şey ile. O yüzden şükredip bugünümüze dua ile beklemeye devam edeceğiz kuzum. O tatlı canını hiç üzme, yarın ne olacağımız hiç belli değil. Anın tadını çıkar, ağlayarak geçirme. Rabbim dermansız dertler ile sınamasın bizi
Acilen o telefonun düzelmesi lazım, senin ilacın biziz. Günde üç defa tok karına :)) yada aç karına olsun farketmez, rejimdeyizAmin 2 gün kimseyle konuşamadığım için bu konuyu burayada yazmayınca belkide ondan doldum yine çok sağol iyki varsınız seviliyosunuz
Dışardan okulumu bitirmem lazım eşim gelgidelim kıyıt yap dedi istemiyom dedim hem tüp hem onu kaldıramam ama resim yapmayı çok seviyom arada onu yapıyodum onunda her kare sinde çocuk yaptım ondanda soğudumİsmek in ücretsiz kurslarına yazılsan kafanı dağıtsan eşin izin verir mi kuzum? Hem bu kadar düşünmeye fırsatında olmaz, çok güzel değişiklik oluyo :) gençliğinin tadını çıkarsana yahu kızacağım haaabak gene kıyamıyorum, bir yandan kızarken bir yandan kalp koyuyorum minnoş sevildiğini bil küçüğüm hiç ummadığın an da o melek gelip konacak göbüşüne wagen
Düzeltik telefonu canım benim ben bugün başladım ama dayanamadım yedim sayılırmıAcilen o telefonun düzelmesi lazım, senin ilacın biziz. Günde üç defa tok karına :)) yada aç karına olsun farketmez, rejimdeyiz
Okul güzel fikir bence, erteleme yaptır. Hem eşin destek daha ne istiyorsun. Bak böyle kocayı bulamazsın başka yerde yok, adamı dinle. Ne okulu bu bakalım? Resim kursuna git o zamanDışardan okulumu bitirmem lazım eşim gelgidelim kıyıt yap dedi istemiyom dedim hem tüp hem onu kaldıramam ama resim yapmayı çok seviyom arada onu yapıyodum onunda her kare sinde çocuk yaptım ondanda soğudum
Bir gün fireden birşey olmaz, daha yeni ama hep böyle kaçamak yapma tatlımDüzeltik telefonu canım benim ben bugün başladım ama dayanamadım yedim sayılırmı
Liseden terk üniversite ye dışardan devam etmek istiyom ama kafam boş değil resim kursu çok istedim ama onudaarada yapıyom aslında fazla yeteneğim yok ama seviyom yapmayı ama üniversite işini bitirmem şart aslında doğru söylüyon şu kayıt işini hal edelimOkul güzel fikir bence, erteleme yaptır. Hem eşin destek daha ne istiyorsun. Bak böyle kocayı bulamazsın başka yerde yok, adamı dinle. Ne okulu bu bakalım? Resim kursuna git o zaman
Tüp bebek çok uzun sürmüyor bildiğim kadarıyla, okulla daha güzel bile yürütürsün bence, yeter ki sen iste.... İstersen yaparsın... Yap yap yap
Aminnnnn kuzum ağzına yüreğine sağlık tez vakitte dediklerine kavuşalım inşallhKızlar hepiniz için ayrı ayrı 333 tane tesbihlerimi çektim Rabbim kabul etsin inşallah Rabbim en kısa ve en hayırlı zamandan eşlerinize hamileyim mujdesini vermeyi:)) akabindede 9 ay sorunsuz bi gebelik geçirmeyi 9 ayın sonundada hayırlısıyla bi avazda doğum yapmayı sağlıklı bi şekilde evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
masal3487 Nevzat kızı Özgün (okuyor)
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe (okuyor)
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz (okuyor)
ASSOSyal Halim kızı Elif (okuyor)
@Saman Alevi Ömer kızı Elif (okuyor)
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule (okuyor)
Pdr_ci Aziz kızı Meltem (okuyor) 5-6-7-8.cüzleri okuyor
umut-16 Ayşe Duygu ((okuyor))( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
B busra_brt Salih kızı Büşra (okuyor)9-10-11-12.cüzleri okuyor
yassimin Ali kızı Yasemin (okuyor)
@nergismor Hüseyin kızı Saliha (okuyor) 26-27-28-29-30.cüzleri okuyor
Mutlu1anne Zeki kızı Çiğdem (okuyor) - U umutlugelin hacer kızı mine (okuyor)
- @Hulya_
Devamındada sizi evlatlarınıza hayırlı anne baba olmayı onlarıda sizlrre hayırlı evlat hayırlı varisçiler kılsın inşallah
Evinizden önce sağlık sonra saygı sonra mutluluk, huzur ,bereket , bol kazanç
Ömür boyu mutluluk versin Rabbim sizlerede banada bera berinde inşallah
Agzımızın tadı hiççç bozul masın inşallah:))
sende bendensin o zaman beri gel cnmYooo artık oda dokunmuyo ama ne bilim bildiğim tek bişiy var ağlamak uzanmış ağlıyom yinye
Yine yenik düştüm hayata yine çok yorulduğumu hisettim yine hiç olmuyucakmı acaba dedim yoruldum
Gece 3 de uyuyan ben 7 de kalktım bu hale nasıl geldim diye sordum kendime ya uyku tutmuyo piskolojim bozuldu resmen off yataktanda çıkmak istemiyommmsende bendensin o zaman beri gel cnm
AHHHH KUZUM öyle bi hüzün varki içimizde mutluluklarıda yok ediyoGece 3 de uyuyan ben 7 de kalktım bu hale nasıl geldim diye sordum kendime ya uyku tutmuyo piskolojim bozuldu resmen off yataktanda çıkmak istemiyommm((
Geçicek ama inanıyom bu günlerde geçicek mutluluk elbet bizim kapımızıda çalıcak birgün er yada geç çalıcak ve biz onu asla salmıycaz artık hep bizimle olcak:))AHHHH KUZUM öyle bi hüzün varki içimizde mutluluklarıda yok ediyo
inşallahhh kuzum rabbim dualarımızı geri çevirmicek bir gün bi bakmışız pazarda markette anneeeğğğğ diye ağlayan yaramaz veletlerimiz olcakGeçicek ama inanıyom bu günlerde geçicek mutluluk elbet bizim kapımızıda çalıcak birgün er yada geç çalıcak ve biz onu asla salmıycaz artık hep bizimle olcak:))
Hemen kayıt yaptır kayıtlar başlayınca, şimdiye kadar niye yapmadın ki zaten okul bitmişti. Terk olduğu için daha kısa sürede biter hem. Senin kafanı dağıtmaya ihtiyacın var. Madem eşin destek hiç düşünme. Ayaklarının üstünde dur, muhtaç olma kimseye. Herşey nasıl güzel olacak gör bak. Sen kendine güven çok rahat yaparsın, zor değil inan. Belli bir sayı doğru yapınca geçiyorsun zatenLiseden terk üniversite ye dışardan devam etmek istiyom ama kafam boş değil resim kursu çok istedim ama onudaarada yapıyom aslında fazla yeteneğim yok ama seviyom yapmayı ama üniversite işini bitirmem şart aslında doğru söylüyon şu kayıt işini hal edelim
Asıl ben seni çok seviyorum çok teşekkür ederim desteğinden dolayı bitanesinHemen kayıt yaptır kayıtlar başlayınca, şimdiye kadar niye yapmadın ki zaten okul bitmişti. Terk olduğu için daha kısa sürede biter hem. Senin kafanı dağıtmaya ihtiyacın var. Madem eşin destek hiç düşünme. Ayaklarının üstünde dur, muhtaç olma kimseye. Herşey nasıl güzel olacak gör bak. Sen kendine güven çok rahat yaparsın, zor değil inan. Belli bir sayı doğru yapınca geçiyorsun zaten
Kuzum okulun tam zamanı inan çok iyi gelecek, kayıtları kaçırma bak :) senin adına çok sevindim eğer devam edersen daha çok sevineceğim :)
Bak bende kursa gitmeye karar verdim. Hayat devam ediyo bebeğim, yedi yıldır bekliyorum her gün ağlasaydım ziyan olurdum. Ağlamadım mı tabiki ağladım hem de bağıra bağıra ama bir yerden de mecburen hayatı kaçırmamak için yaşamaya devam ediyoruz
Hadi bakalım silkelen ve kendine gel, yapacaksın bu işi. Seviyorum seni minnoş
Tabiki geç olur minnoş, bebekle ders çalışmak kolay olmaz zaten. Bebiş gelene kadar okulu bitir gözün arkada kalmasın pişmanlık yaşamaAsıl ben seni çok seviyorum çok teşekkür ederim desteğinden dolayı bitanesin
Başlıycamya sonra çok geç ola bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?