2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Yooo artık oda dokunmuyo ama ne bilim bildiğim tek bişiy var ağlamak uzanmış ağlıyom yinye
Yine yenik düştüm hayata yine çok yorulduğumu hisettim yine hiç olmuyucakmı acaba dedim yoruldum
Yavrucum kuzucum yakışıyor mu sana hiç
Allah ın verdiğine hamd edelim bu kadar kendini heba etme
Olmazsa olmaz napalım yani ağlayalım o zaman hep ömrümüzün sonuna kadar
Şunun şurasında yaşayacağımız kaç ki bu kadar dert ediyorsun
Yarın ölsek Allah bize sormaz mı ben sana dert verdim sen ömrünü ona üzülmekle heba ettin diye
Kuran'da çocuklar imtihandır diyor
Elbette çocuğun olmaması da öyle
Toparla kendini kuzum
Bak istanbuldasın kalk gel bu tarafa buluşalım ben seni silkelerim bi güzel

yassimin niyetine tesbihleri çektim Rabb'im kabul etsin inşallah Allahım hayırlı evlatlarla kucağını evini doldursun tez zamandan

Tatlişkolarımmm ben köye gidiyorum haftasonluğuna telefonum çeker ama çok sık giremeyebilirim sizi özlicem çok öpüyorum kendinize cici bakın ağlamak sümüklülük yok. Umutsuzluğa düşmek yok. Her şey güzel olacak sahip olduklarımıza şükrettikçe sizi seviyorum canlarım

Hayırlı yolculuk canım, bol bol dinlen gez dolaş tadını çıkar :) belki bende kaçacağım bir yerlere, değişiklik iyidir :) öptüm seni

ASSOSyal canim geçen gun test sonucunu sormussun.Ben 140 üzeri normal değil diye biliyorum.Bence sen tekrar yaptir testlerini.Kusra bakma ancak yazabildim.

Ya kizlar o kadar üzgünüm o kadar kotuyum ki.Bugün üzüntüden parmaklarim filan uyustu.Öğrencimin annesi babasını öldürmüş.Alkolikti.Surekli dövüyordu kadını.Dün gece yine içip eve gitmiş.Önce kadını dövmüş.Sonra en büyük kızının boğazını sıkmış.Anne de kızını kurtarmak için vurmuş kafasina.Ölmüş adam.En küçük kardeşleri epilepsi hatasıydı.8 yaşında daha.Çocuk olaydan beri ne ağlamış ne de tek kelime etmiş.Baba öldü.Anne hapiste.Ne olacak bu çocukların hali.3 kız çocuğu.Ne yaparlar.Deliricem düşünmekten.

Yaaaa ne hayatlar var inanamıyorum Allah sabır versin yar ve yardımcı olsun yapabileceğimiz bir şey var mı acaba olsa keşke (

Yaaaa ne hayatlar var inanamıyorum Allah sabır versin yar ve yardımcı olsun yapabileceğimiz bir şey var mı acaba olsa keşke (
Çocuk esirgemeden başka çözüm yok gibi yakınlarından bakan olmazsa Allahım ne zordur o çocuklar için .. Anneleri için içler açısı Rabbim kimseye göstermesin boyle acılar derdi veren dermaninida verir
.Allahım masumların hurmetine yardim etsin Asamayacaklari güçlükler çıkartmasını karşılarına " dua edelim Zira dua her şeydir. "

Cocuk esirgemede neler oluyor duyuyoruz.Cok sevdiğim bir kizimdi.Cok zeki cok caliskan.Terbiyeli.Ben ilkokul ogretmeniyim.Simdi 11. Sinifa gecmisti.Hala kopmamisti bagimiz.Ya kizlar ben napicam.Cok üzgünüm.Kadin platformlarini bilgilendirsem mi.Oralara ulassam.Abla 18 yasinda.Reşit.Onla kalabilir mi ki cocuklar.Bir de is bakariz ona.Ben biseyler yapmaliyim.Sabahtan beri beynim patliycak düşünmekten.

Amin amin inşallah dua edelim bol bol yine yapsbileceğimiz bir şey olursa sen yaz D denizzz3 olur mu ?

Evet canım bi konu aç bence el elden üstündür dikir üretilir bir yol bulunur belki yapılacak bir şeyler. Yapmalıyız öylece sessiz kalamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…