Yavrucum kuzucum yakışıyor mu sana hiçYooo artık oda dokunmuyo ama ne bilim bildiğim tek bişiy var ağlamak uzanmış ağlıyom yinye
Yine yenik düştüm hayata yine çok yorulduğumu hisettim yine hiç olmuyucakmı acaba dedim yoruldum
Silkeleme servisimisin kız sen, geleni silkeliyon gideni silkeliyonBak istanbuldasın kalk gel bu tarafa buluşalım ben seni silkelerim bi güzel
Halı gibiyiz kızım napalım silkele silkele tozumuz bitmiyoSilkeleme servisimisin kız sen, geleni silkeliyon gideni silkeliyon
Nana nana nana, nana nana nana, yandan yandanHalı gibiyiz kızım napalım silkele silkele tozumuz bitmiyo
Yorganda kene var kopar kopar gene var
Nana nana nana, nana nana nana, yandan yandan
Çaputumuz çıktı, Çanakkale de böyle derler bilir misin
Amin canım Allah razı olsun cümlemizin inşAllahyassimin niyetine tesbihleri çektim Rabb'im kabul etsin inşallah Allahım hayırlı evlatlarla kucağını evini doldursun tez zamandan
Tam olarak bende bilmiyorum ki :))Yok anacım bilmiyorum
Ne demekmiş o?
Hayırlı yolculuk canım, bol bol dinlen gez dolaş tadını çıkar :) belki bende kaçacağım bir yerlere, değişiklik iyidir :) öptüm seniTatlişkolarımmm ben köye gidiyorum haftasonluğuna telefonum çeker ama çok sık giremeyebilirim sizi özlicem çok öpüyorum kendinize cici bakın ağlamak sümüklülük yok. Umutsuzluğa düşmek yok. Her şeygüzel olacak sahip olduklarımıza şükrettikçe sizi seviyorum canlarım
Yaaaa ne hayatlar var inanamıyorum Allah sabır versin yar ve yardımcı olsun yapabileceğimiz bir şey var mı acaba olsa keşkeYa kizlar o kadar üzgünüm o kadar kotuyum ki.Bugün üzüntüden parmaklarim filan uyustu.Öğrencimin annesi babasını öldürmüş.Alkolikti.Surekli dövüyordu kadını.Dün gece yine içip eve gitmiş.Önce kadını dövmüş.Sonra en büyük kızının boğazını sıkmış.Anne de kızını kurtarmak için vurmuş kafasina.Ölmüş adam.En küçük kardeşleri epilepsi hatasıydı.8 yaşında daha.Çocuk olaydan beri ne ağlamış ne de tek kelime etmiş.Baba öldü.Anne hapiste.Ne olacak bu çocukların hali.3 kız çocuğu.Ne yaparlar.Deliricem düşünmekten.
Çocuk esirgemeden başka çözüm yok gibi yakınlarından bakan olmazsaYaaaa ne hayatlar var inanamıyorum Allah sabır versin yar ve yardımcı olsun yapabileceğimiz bir şey var mı acaba olsa keşke(
Cocuk esirgemede neler oluyor duyuyoruz.Cok sevdiğim bir kizimdi.Cok zeki cok caliskan.Terbiyeli.Ben ilkokul ogretmeniyim.Simdi 11. Sinifa gecmisti.Hala kopmamisti bagimiz.Ya kizlar ben napicam.Cok üzgünüm.Kadin platformlarini bilgilendirsem mi.Oralara ulassam.Abla 18 yasinda.Reşit.Onla kalabilir mi ki cocuklar.Bir de is bakariz ona.Ben biseyler yapmaliyim.Sabahtan beri beynim patliycak düşünmekten.Çocuk esirgemeden başka çözüm yok gibi yakınlarından bakan olmazsaAllahım ne zordur o çocuklar için .. Anneleri için içler açısı Rabbim kimseye göstermesin boyle acılar derdi veren dermaninida verir
.Allahım masumların hurmetine yardim etsin Asamayacaklari güçlükler çıkartmasını karşılarına " dua edelim Zira dua her şeydir. "
Amin amin inşallah dua edelim bol bol yine yapsbileceğimiz bir şey olursa sen yaz D denizzz3 olur mu ?Çocuk esirgemeden başka çözüm yok gibi yakınlarından bakan olmazsaAllahım ne zordur o çocuklar için .. Anneleri için içler açısı Rabbim kimseye göstermesin boyle acılar derdi veren dermaninida verir
.Allahım masumların hurmetine yardim etsin Asamayacaklari güçlükler çıkartmasını karşılarına " dua edelim Zira dua her şeydir. "
Evet canım bi konu aç bence el elden üstündür dikir üretilir bir yol bulunur belki yapılacak bir şeyler. Yapmalıyız öylece sessiz kalamayızCocuk esirgemede neler oluyor duyuyoruz.Cok sevdiğim bir kizimdi.Cok zeki cok caliskan.Terbiyeli.Ben ilkokul ogretmeniyim.Simdi 11. Sinifa gecmisti.Hala kopmamisti bagimiz.Ya kizlar ben napicam.Cok üzgünüm.Kadin platformlarini bilgilendirsem mi.Oralara ulassam.Abla 18 yasinda.Reşit.Onla kalabilir mi ki cocuklar.Bir de is bakariz ona.Ben biseyler yapmaliyim.Sabahtan beri beynim patliycak düşünmekten.
Teşekkür ederim canım ilk fırsatta tekrarlayacağımASSOSyal canim geçen gun test sonucunu sormussun.Ben 140 üzeri normal değil diye biliyorum.Bence sen tekrar yaptir testlerini.Kusra bakma ancak yazabildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?