2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Ah Rabbim Herşeyin hayırlısını versin, üç çocuk ziyan zebil oldu. Hayatları ne hale geldi. Psikolojilerini düşünmek istemiyorum. Canım 18 yaşında abla evli mi,onun yanında kalabilirler eğer evli veya çalışıyorsa. Yoksa büyük ihtimalle yetiştirme yurduna gidecekler en yakın akrabaları yoksa dede anane falan yurda verilir. 183 ü ara bir konuş istersen, ablasının numarası varsa onunla konuş

Abla evli değil.Boğazını sıktığı kiz iste.Ona bi is bulsak dedim.O zaman belki küçükleri ablanin himayesinde birakirlar.Olmazsa bi konu açayım sonra.Avukat olan üyeler belki yol gösterir.

Kızlar bu konuyu kanalların watsapp ihbar hattına da yazmalı. Çapı genişletebiliriz belki anneye bile avukat bulunabilir nefsi müdafa sonuçta

Orası öyle inşallah iyi bir çözüm bulunur baska hicbir bilgim yok bu konuda iyi bir uzmana Daniş bence

Abla evli değil.Boğazını sıktığı kiz iste.Ona bi is bulsak dedim.O zaman belki küçükleri ablanin himayesinde birakirlar.Olmazsa bi konu açayım sonra.Avukat olan üyeler belki yol gösterir.
İsi de önemli sanırım çocuklara bakabileceği çok iyi bir is ve çok iyi bir ortam olmadığı sürece elinden alırlar gibi geliyor e 18 yasında kız nasıl iyi bir iş yapar ? Ucunu de sahiplenerek iyi bir aile çıksa keşke konuya hakim birine danışmak en mantiklsii tabi

Denizcim önce olayı anlatan bir yazı yaz olayın geçtiği yer kişiler kızın okuduğu okul vs. Herşeyi yaz. Yazıyı bizimle paylaş hepimiz yazıya bi bakalım eklemeler vs aklımıza gelen son haline getirelim. Sonra da kanalların watsapp hatlarına. Reality programlarına. Müge anlıya felan topluca gönder. Gerekirse biz de aynı yazıyı geçebiliriz. Hatta konu açarız o yazıyla birlikte herkes kopyala yapıştır yapar face insta vs. Organize olunur

Kamuoyu olusturursak diye düşündüm ben de belki davanin seyrinde etkili olabilir.Hem alkolluymus adam hem de uyuşturucu almış.Kimde şimdi suç.Evlatlarini korumaya çalışan annede mi.Balyozu almis saga sola savurmuş.Öldüreceğim diye tehdit etmiş.Yani hafifletici sebepler var ama tabi bu isin uzmanı değilim ki.Ne bileyim.Teselli olacak birşeyler ariyorum.Okuldaki arkadaşlarla sahip çıkarız gücümüz yettiğince.Ama nereye kadar.Bi büyük lazim baslarina.Danisayim bakalim önce biyerlere.Çok sağolun kizlar dikirleriniz için.Çok dua edin cocuklara.

Canım benm anlamadığım nasıl anneyi hapse atarlar. Nefsi müdafaada suç yok ki. Kadın napsaydı başka bu adalet nasıl işliyor anlamıyorum. Yaseminin dediği mantıklı bemce de. Face instagram üzerinden büyük sayfalarda paylaşılabilir bu konu. Zaten hemen yayılır bu tarz haberler. Belki bi fayda olur. Bi de hakkaten gruba konu aç. Çık iyi bi avukat lazım ya

Allahim ya tuylerim diken diken oldu ya Allah yardimcilari olsun herkes aileden yana sansli olamiyor malesef,ulkemizde o kadar yayginki bu durumlar malesef.

o kızlar için anne için çok üzüldüm ne yazıkki böyle tipler git gide artıyor uyuşturucu alkol aldı başını 9 10 yaşındaki çocuklar sokaklarda uyuşturucu satıp kullanıyor sonra onlar evlenip aile olucak yuva kurucak yavrular doğucak ve eziyet işkence başlıcak Allah yardımcıları olsun elimizden ne gelirse yapmaya hazırız...

GÜNCEEEELLLLLL
kızlar toplamda 15 kişiyiz 333 adet geliyor kişi başı
İSMİ okunan kişi 5 ad fazla okusun sayı tamamlansın başkada okuyan çıkmaz sanırım grubu alıma kapatıyorum
AMİN AMİN AMİNN...
Ey yüce rabbimiz ! sen bizim sesimizi en iyi işiten dertlerimi gören bilensin.Sesimizi dualarımızı duy bize sağlıklı sıhhatli hayırlı güzel mi güzel cennet bahçelerinden hayırlı evlatlar gönder!
Sadece bize değil tüm evlat hasreti çekenlere evlatlarını nasip et...
Başlayacağımız bu duayı sen bize vesile kıl Allahım...
"Subhane Rabbike Rabbi’l-izzeti amma yesifun ve salamın ale’l-mirselin ve’l-hamdu lillahi Rabbi’l-alemin"
EL FATİHA...

HÜSEYİN KIZI SALİHA İÇİN OKUYORUZ CANLARIM BUGÜN RABBİM KABUL EYLESİN

1. @wagen Türkan kızı Şeyma (okuyor) 1-2-3-4. cüzleri okuyor
  2. @masal3487 Nevzat kızı Özgün (okuyor)
    @Meyra_naz Doğan kızı Ayşe (okuyor)
    @denizzz3 Hidayet kızı Deniz (okuyor)
    @ASSOSyal Halim kızı Elif (okuyor)
    S saman Alevi Ömer kızı Elif (okuyor)
    @SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule (okuyor)
    Pdr_ci Aziz kızı Meltem (okuyor) 5-6-7-8.cüzleri okuyor
    @umut-16 Ayşe Duygu ((okuyor))( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
    @busra_brt Salih kızı Büşra (okuyor) 9-10-11-12.cüzleri okuyor
    @yassimin Ali kızı Yasemin (okuyor)

@nergismor Hüseyin kızı Saliha (okuyor) 26-27-28-29-30.cüzleri okuyor
    @Cigdem24 Zeki kızı Çiğdem (okuyor)
  3. @umutlugelin hacer kızı mine (okuyor)
  4. @Hulya_38 fatma kızı hülya (okuyor)

Kızlar ben opu oldum geldim şimdi 6 tane içinde küçükler de olan yumoş toplanmış. Dr da 30 dk geç geldi operasyon geç başladı
İnşAllah bunda da vardır bir hayır
Dualarınıza beni de katın kızlar
Allah hepimizin gönlüne göre en hayırlısını nasip etsin inşAllah
Öperim

Geçmiş olsun canim.Hadi hayirlisi olsun inşallah.

Geçmiş olsun canım benim inş topigimizin ilk hamilesi sen olacaksın diger işlem ne zaman

Geçmiş olsun canım benim inş topigimizin ilk hamilesi sen olacaksın diger işlem ne zaman
Amin canım yolu açeydim iyiydi
Hepimiz sırayla hamiş halayı çekecez inşAllah
Kanamam oldu biraz
Hem opu kanaması olup hem taze transferde hamile kalan var mı ona bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…