Ah Rabbim Herşeyin hayırlısını versin, üç çocuk ziyan zebil oldu. Hayatları ne hale geldi. Psikolojilerini düşünmek istemiyorum. Canım 18 yaşında abla evli mi,onun yanında kalabilirler eğer evli veya çalışıyorsa. Yoksa büyük ihtimalle yetiştirme yurduna gideceklerCocuk esirgemede neler oluyor duyuyoruz.Cok sevdiğim bir kizimdi.Cok zeki cok caliskan.Terbiyeli.Ben ilkokul ogretmeniyim.Simdi 11. Sinifa gecmisti.Hala kopmamisti bagimiz.Ya kizlar ben napicam.Cok üzgünüm.Kadin platformlarini bilgilendirsem mi.Oralara ulassam.Abla 18 yasinda.Reşit.Onla kalabilir mi ki cocuklar.Bir de is bakariz ona.Ben biseyler yapmaliyim.Sabahtan beri beynim patliycak düşünmekten.
Abla evli değil.Boğazını sıktığı kiz iste.Ona bi is bulsak dedim.O zaman belki küçükleri ablanin himayesinde birakirlar.Olmazsa bi konu açayım sonra.Avukat olan üyeler belki yol gösterir.Ah Rabbim Herşeyin hayırlısını versin, üç çocuk ziyan zebil oldu. Hayatları ne hale geldi. Psikolojilerini düşünmek istemiyorum. Canım 18 yaşında abla evli mi,onun yanında kalabilirler eğer evli veya çalışıyorsa. Yoksa büyük ihtimalle yetiştirme yurduna gidecekleren yakın akrabaları yoksa dede anane falan yurda verilir. 183 ü ara bir konuş istersen, ablasının numarası varsa onunla konuş
Kesinlikle, daha iyi bilenler olur mutlaka.Abla evli değil.Boğazını sıktığı kiz iste.Ona bi is bulsak dedim.O zaman belki küçükleri ablanin himayesinde birakirlar.Olmazsa bi konu açayım sonra.Avukat olan üyeler belki yol gösterir.
Cocuk esirgemede neler oluyor duyuyoruz.Cok sevdiğim bir kizimdi.Cok zeki cok caliskan.Terbiyeli.Ben ilkokul ogretmeniyim.Simdi 11. Sinifa gecmisti.Hala kopmamisti bagimiz.Ya kizlar ben napicam.Cok üzgünüm.Kadin platformlarini bilgilendirsem mi.Oralara ulassam.Abla 18 yasinda.Reşit.Onla kalabilir mi ki cocuklar.Bir de is bakariz ona.Ben biseyler yapmaliyim.Sabahtan beri beynim patliycak düşünmekten.
İsi de önemli sanırım çocuklara bakabileceği çok iyi bir is ve çok iyi bir ortam olmadığı sürece elinden alırlar gibi geliyor e 18 yasında kız nasıl iyi bir iş yapar ? Ucunu de sahiplenerek iyi bir aile çıksa keşke konuya hakim birine danışmak en mantiklsii tabiAbla evli değil.Boğazını sıktığı kiz iste.Ona bi is bulsak dedim.O zaman belki küçükleri ablanin himayesinde birakirlar.Olmazsa bi konu açayım sonra.Avukat olan üyeler belki yol gösterir.
Denizcim önce olayı anlatan bir yazı yaz olayın geçtiği yer kişiler kızın okuduğu okul vs. Herşeyi yaz. Yazıyı bizimle paylaş hepimiz yazıya bi bakalım eklemeler vs aklımıza gelen son haline getirelim. Sonra da kanalların watsapp hatlarına. Reality programlarına. Müge anlıya felan topluca gönder. Gerekirse biz de aynı yazıyı geçebiliriz. Hatta konu açarız o yazıyla birlikte herkes kopyala yapıştır yapar face insta vs. Organize olunurYa kizlar o kadar üzgünüm o kadar kotuyum ki.Bugün üzüntüden parmaklarim filan uyustu.Öğrencimin annesi babasını öldürmüş.Alkolikti.Surekli dövüyordu kadını.Dün gece yine içip eve gitmiş.Önce kadını dövmüş.Sonra en büyük kızının boğazını sıkmış.Anne de kızını kurtarmak için vurmuş kafasina.Ölmüş adam.En küçük kardeşleri epilepsi hatasıydı.8 yaşında daha.Çocuk olaydan beri ne ağlamış ne de tek kelime etmiş.Baba öldü.Anne hapiste.Ne olacak bu çocukların hali.3 kız çocuğu.Ne yaparlar.Deliricem düşünmekten.
Kamuoyu olusturursak diye düşündüm ben de belki davanin seyrinde etkili olabilir.Hem alkolluymus adam hem de uyuşturucu almış.Kimde şimdi suç.Evlatlarini korumaya çalışan annede mi.Balyozu almis saga sola savurmuş.Öldüreceğim diye tehdit etmiş.Yani hafifletici sebepler var ama tabi bu isin uzmanı değilim ki.Ne bileyim.Teselli olacak birşeyler ariyorum.Okuldaki arkadaşlarla sahip çıkarız gücümüz yettiğince.Ama nereye kadar.Bi büyük lazim baslarina.Danisayim bakalim önce biyerlere.Çok sağolun kizlar dikirleriniz için.Çok dua edin cocuklara.Denizcim önce olayı anlatan bir yazı yaz olayın geçtiği yer kişiler kızın okuduğu okul vs. Herşeyi yaz. Yazıyı bizimle paylaş hepimiz yazıya bi bakalım eklemeler vs aklımıza gelen son haline getirelim. Sonra da kanalların watsapp hatlarına. Reality programlarına. Müge anlıya felan topluca gönder. Gerekirse biz de aynı yazıyı geçebiliriz. Hatta konu açarız o yazıyla birlikte herkes kopyala yapıştır yapar face insta vs. Organize olunur
Canım benm anlamadığım nasıl anneyi hapse atarlar. Nefsi müdafaada suç yok ki. Kadın napsaydı başka bu adalet nasıl işliyor anlamıyorum. Yaseminin dediği mantıklı bemce de. Face instagram üzerinden büyük sayfalarda paylaşılabilir bu konu. Zaten hemen yayılır bu tarz haberler. Belki bi fayda olur. Bi de hakkaten gruba konu aç. Çık iyi bi avukat lazım yaKamuoyu olusturursak diye düşündüm ben de belki davanin seyrinde etkili olabilir.Hem alkolluymus adam hem de uyuşturucu almış.Kimde şimdi suç.Evlatlarini korumaya çalışan annede mi.Balyozu almis saga sola savurmuş.Öldüreceğim diye tehdit etmiş.Yani hafifletici sebepler var ama tabi bu isin uzmanı değilim ki.Ne bileyim.Teselli olacak birşeyler ariyorum.Okuldaki arkadaşlarla sahip çıkarız gücümüz yettiğince.Ama nereye kadar.Bi büyük lazim baslarina.Danisayim bakalim önce biyerlere.Çok sağolun kizlar dikirleriniz için.Çok dua edin cocuklara.
Allahim ya tuylerim diken diken oldu yaYa kizlar o kadar üzgünüm o kadar kotuyum ki.Bugün üzüntüden parmaklarim filan uyustu.Öğrencimin annesi babasını öldürmüş.Alkolikti.Surekli dövüyordu kadını.Dün gece yine içip eve gitmiş.Önce kadını dövmüş.Sonra en büyük kızının boğazını sıkmış.Anne de kızını kurtarmak için vurmuş kafasina.Ölmüş adam.En küçük kardeşleri epilepsi hatasıydı.8 yaşında daha.Çocuk olaydan beri ne ağlamış ne de tek kelime etmiş.Baba öldü.Anne hapiste.Ne olacak bu çocukların hali.3 kız çocuğu.Ne yaparlar.Deliricem düşünmekten.
Geçmiş olsun canim.Hadi hayirlisi olsun inşallah.Kızlar ben opu oldum geldim şimdi 6 tane içinde küçükler de olan yumoş toplanmış. Dr da 30 dk geç geldi operasyon geç başladı
İnşAllah bunda da vardır bir hayır
Dualarınıza beni de katın kızlar
Allah hepimizin gönlüne göre en hayırlısını nasip etsin inşAllah
Öperim
Geçmiş olsun canım benim inş topigimizin ilk hamilesi sen olacaksınKızlar ben opu oldum geldim şimdi 6 tane içinde küçükler de olan yumoş toplanmış. Dr da 30 dk geç geldi operasyon geç başladı
İnşAllah bunda da vardır bir hayır
Dualarınıza beni de katın kızlar
Allah hepimizin gönlüne göre en hayırlısını nasip etsin inşAllah
Öperim
Amin canım yolu açeydim iyiydiGeçmiş olsun canım benim inş topigimizin ilk hamilesi sen olacaksındiger işlem ne zaman
Diğer işlem de salı büyük ihtimal bakalım aricaklarGeçmiş olsun canım benim inş topigimizin ilk hamilesi sen olacaksındiger işlem ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?