2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Iyi günler arkadaşlar ben aranıza katıldım 7 yaşında bir kızım var 5 yıldır yine istiyorum olmaması için hiç bir neden yok rabbim ne zaman dilerse inşallah

Hoşgeldin canım rabbim gönlü muradını versin inşallah benimde 1 oğlum var 13 yaşında 7 yıldır istiyorum olmuyo çikolata kisti oluştu bende sebep o yani eylül ayında donmus embriyo konaçak inşallah Rabbim buyuk

Amin canım yolu açeydim iyiydi
Hepimiz sırayla hamiş halayı çekecez inşAllah
Kanamam oldu biraz
Hem opu kanaması olup hem taze transferde hamile kalan var mı ona bakıyorum
Kuzu normal değil mi kaynana olması, ameliyat gibi bir işlem değil mi opu

İlk senin hamilelik haberini duyalim, halaya devam ederiz allahın izniyle

Geçmiş olsun canımm opu ne oluyo bu arada

Kızlar eşimle konuştum. Şu ara maddi olarak tüp bebek yaptıramayiz imkansız, suan altindan kalkamayiz,yaptıracağımiz zaman testte yaparım dedi.

Sen kimseyi kafana takma kim ne derse desin, olursa olur olmazsa olmaz dedi

E mübarek deseydin belki de tüp bebeğe gerek yoktur git ver işte kıymetli şeyini. Töbe yarabbi bi de şart mı koşuyo. Kız ben anlamıyorum şu erkekleri. Bu kadar sıkıntı çekmene belki de hiç gerek yok. Ahh ah

Çok üzgünüm, moralim bozuldu. Keşke hiç tedaviye gerek kalmasıydı kuzum ama rabbim demek ki böyle uygun gormus

Canım kaç para tutuyo tüp bebek işlemi? Ozelde mi yaptırdn
Özelde yaptırdım canım
İşlem 6000 +ilaçlar 1470 tl tuttu
Dondurma işlemi olursa o da +700
Aşılama yaptır canım devlette
Allah büyük bakarsın tutar beklemekten iyidir

Çok üzgünüm, moralim bozuldu. Keşke hiç tedaviye gerek kalmasıydı kuzum ama rabbim demek ki böyle uygun gormus
Allah Allah. E daha aşılama ya da klomen olmadan hemen tüp bebeğe niye geçiyosun ki hem çok masraflı hem de tüp bebekten öte köy yok. Olmazsa bağlanacağın bi şey de kalmaz artık. Aşama aşama gidin bari. Belki de o kadar paraya gerek kalmadan aşılamayla hemen çözülecek bir şey. Eşini ben anlayamadım ya. Hem oara yok diyor hem de en ucuz yöntemleri uygulamıyor. Sen biraz daha ikna etmeye çalış baklım. Kız trip at bikç gün konuşma kendisiyle. Ne kadar üÜlmüş olduğunu görsün. Bu kadar da merhametsiz olunur mu? Adamın katşısında yana yakıla çocuk diyorsun patmağını kımıldattığı yok. Hey Allahım. Allah sana sabır versin kardeşim işin gerçekten hepimizinkinden daha sabır isteyen bir şey

Valla benimkide tedaviye karşı yani şimdilik öyle bi dusuncemiz yok ama olursa normal yoldan olmazsa olmaz ne yapalım yanı diyor inşallah normal yoldan olur (iki buçuk aydır adet bile olamadım ama nhadi inşallah)

B busra_brt listeyi bitirdim Rabbim en güzel şekilde kabul ve makbul eylesin Mevlam hepimize hayirli ahlakli imanli kuranli sağlıklı sıhhatli akilli zeki uslu Rabbine Rasulune ve anne babasına itaatkar ,hürmetkar dinine kitabina vatanına milletine faydalı ve hizmetkâr halim selim a merhametli alcakgonullu dogruyu yanlisi ayirt edebilen guler yuzlu yumusak kalpli akısaca bir müslüman a yakışan tüm guzellikleri barındıran ve bir müslümana yakışmayan tüm kotu huylardan uzak salih ve saliha evlatlar nasip eylesin Ailelerimizi razi oldigu ve cennetine koyacagi ailelerden eylesin Verdigi nimetleri razi oldugu islerde kullanmayi nasip etsin altından kalkamayacagimiz yükleri yuklemesin.Bulug cagindan bu yana işlemiş olduğumuz günah hata isyan sirk buhtan ne kötülük varsa hepsini af ve mağfiret etsin Mahserde el aglarken beraat edip yuzu gulen kullarindan eylesin Rabbi hebli minessalihin rabbi hebli milledunke zurriyeten dayyibeten inneke semiud dua Rabbic alnı mugiymessaleti ve min zürriyyeti rabbene ve tegabbel dua rabbene heblene min ezvecinee ve zurriyyetine gurrate eayuniv vecalne lil muttegiyme imeme Amin Amin Amin ecmain

Change org da imza toplyalim annenin temize çıkması icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…