- 22 Temmuz 2017
- 181
- 49
- 48
- 37
Amin cunlemize insallahHoşgeldin canım rabbim gönlü muradını versin inşallah benimde 1 oğlum var 13 yaşında 7 yıldır istiyorum olmuyo çikolata kisti oluştu bende sebep o yani eylül ayında donmus embriyo konaçak inşallah Rabbim buyuk
Kuzu normal değil mi kaynana olması, ameliyat gibi bir işlem değil mi opuAmin canım yolu açeydim iyiydi
Hepimiz sırayla hamiş halayı çekecez inşAllah
Kanamam oldu biraz
Hem opu kanaması olup hem taze transferde hamile kalan var mı ona bakıyorum
Geçmiş olsun canımmKızlar ben opu oldum geldim şimdi 6 tane içinde küçükler de olan yumoş toplanmış. Dr da 30 dk geç geldi operasyon geç başladı
İnşAllah bunda da vardır bir hayır
Dualarınıza beni de katın kızlar
Allah hepimizin gönlüne göre en hayırlısını nasip etsin inşAllah
Öperim
Yettim gariiKizlaaaaaaarrr niye kimse yokk
Sağol canımGeçmiş olsun canımmopu ne oluyo bu arada
Hmm şimdiden öğrenelim bu terimleri. E ne zaman dölleyecekler peki canım, bi kaç ay bekletecek mi seni yoksa sonraki ay mıSağol canım
Opu Yumurta toplama işlemi
Canım kaç para tutuyo tüp bebek işlemi? Ozelde mi yaptırdnSağol canım
Opu Yumurta toplama işlemi
E mübarek deseydin belki de tüp bebeğe gerek yoktur git ver işte kıymetli şeyini. Töbe yarabbi bi de şart mı koşuyo. Kız ben anlamıyorum şu erkekleri. Bu kadar sıkıntı çekmene belki de hiç gerek yok. Ahh ahKızlar eşimle konuştum. Şu ara maddi olarak tüp bebek yaptıramayiz imkansız, suan altindan kalkamayiz,yaptıracağımiz zaman testte yaparım dedi.
Sen kimseyi kafana takma kim ne derse desin, olursa olur olmazsa olmaz dedi
Çok üzgünüm, moralim bozuldu. Keşke hiç tedaviye gerek kalmasıydı kuzum ama rabbim demek ki böyle uygun gormusE mübarek deseydin belki de tüp bebeğe gerek yoktur git ver işte kıymetli şeyini. Töbe yarabbi bi de şart mı koşuyo. Kız ben anlamıyorum şu erkekleri. Bu kadar sıkıntı çekmene belki de hiç gerek yok. Ahh ah
Özelde yaptırdım canımCanım kaç para tutuyo tüp bebek işlemi? Ozelde mi yaptırdn
Döllemeyi bugün yaptılar canım yarın bilgi alacağımHmm şimdiden öğrenelim bu terimleri. E ne zaman dölleyecekler peki canım, bi kaç ay bekletecek mi seni yoksa sonraki ay mı
Allah Allah. E daha aşılama ya da klomen olmadan hemen tüp bebeğe niye geçiyosun ki hem çok masraflı hem de tüp bebekten öte köy yok. Olmazsa bağlanacağın bi şey de kalmaz artık. Aşama aşama gidin bari. Belki de o kadar paraya gerek kalmadan aşılamayla hemen çözülecek bir şey. Eşini ben anlayamadım ya. Hem oara yok diyor hem de en ucuz yöntemleri uygulamıyor. Sen biraz daha ikna etmeye çalış baklım. Kız trip at bikç gün konuşma kendisiyle. Ne kadar üÜlmüş olduğunu görsün. Bu kadar da merhametsiz olunur mu? Adamın katşısında yana yakıla çocuk diyorsun patmağını kımıldattığı yok. Hey Allahım. Allah sana sabır versin kardeşim işin gerçekten hepimizinkinden daha sabır isteyen bir şeyÇok üzgünüm, moralim bozuldu. Keşke hiç tedaviye gerek kalmasıydı kuzum ama rabbim demek ki böyle uygun gormus
Sesli güldüm yahuE mübarek deseydin belki de tüp bebeğe gerek yoktur git ver işte kıymetli şeyini. ah
Kız ama hakkaten Allah sabır versin kızcağıza. En utanan adam bile gidiyor veriyor şeyini. Artık böyle şeylerin ayıbı yok ki.Sesli güldüm yahu
B busra_brt listeyi bitirdim Rabbim en güzel şekilde kabul ve makbul eylesin Mevlam hepimize hayirli ahlakli imanli kuranli sağlıklı sıhhatli akilli zeki uslu Rabbine Rasulune ve anne babasına itaatkar ,hürmetkar dinine kitabina vatanına milletine faydalı ve hizmetkâr halim selim a merhametli alcakgonullu dogruyu yanlisi ayirt edebilen guler yuzlu yumusak kalpli akısaca bir müslüman a yakışan tüm guzellikleri barındıran ve bir müslümana yakışmayan tüm kotu huylardan uzak salih ve saliha evlatlar nasip eylesin Ailelerimizi razi oldigu ve cennetine koyacagi ailelerden eylesin Verdigi nimetleri razi oldugu islerde kullanmayi nasip etsin altından kalkamayacagimiz yükleri yuklemesin.Bulug cagindan bu yana işlemiş olduğumuz günah hata isyan sirk buhtan ne kötülük varsa hepsini af ve mağfiret etsin Mahserde el aglarken beraat edip yuzu gulen kullarindan eylesin Rabbi hebli minessalihin rabbi hebli milledunke zurriyeten dayyibeten inneke semiud dua Rabbic alnı mugiymessaleti ve min zürriyyeti rabbene ve tegabbel duaGÜNCEEEELLLLLL
kızlar toplamda 15 kişiyiz 333 adet geliyor kişi başı
İSMİ okunan kişi 5 ad fazla okusun sayı tamamlansın başkada okuyan çıkmaz sanırım grubu alıma kapatıyorum
AMİN AMİN AMİNN...
Ey yüce rabbimiz ! sen bizim sesimizi en iyi işiten dertlerimi gören bilensin.Sesimizi dualarımızı duy bize sağlıklı sıhhatli hayırlı güzel mi güzel cennet bahçelerinden hayırlı evlatlar gönder!
Sadece bize değil tüm evlat hasreti çekenlere evlatlarını nasip et...
Başlayacağımız bu duayı sen bize vesile kıl Allahım...
"Subhane Rabbike Rabbi’l-izzeti amma yesifun ve salamın ale’l-mirselin ve’l-hamdu lillahi Rabbi’l-alemin"
EL FATİHA...
HÜSEYİN KIZI SALİHA İÇİN OKUYORUZ CANLARIM BUGÜN RABBİM KABUL EYLESİN
- @wagen Türkan kızı Şeyma (okuyor) 1-2-3-4. cüzleri okuyor
- @masal3487 Nevzat kızı Özgün (okuyor)
@Meyra_naz Doğan kızı Ayşe (okuyor)
@denizzz3 Hidayet kızı Deniz (okuyor)
@ASSOSyal Halim kızı Elif (okuyor)
@saman Alevi Ömer kızı Elif (okuyor)
@SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule (okuyor)
Pdr_ci Aziz kızı Meltem (okuyor) 5-6-7-8.cüzleri okuyor
@umut-16 Ayşe Duygu ((okuyor))( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
@busra_brt Salih kızı Büşra (okuyor) 9-10-11-12.cüzleri okuyor
@yassimin Ali kızı Yasemin (okuyor)
@nergismor Hüseyin kızı Saliha (okuyor)26-27-28-29-30.cüzleri okuyor
@Cigdem24 Zeki kızı Çiğdem (okuyor)- @umutlugelin hacer kızı mine (okuyor)
- @Hulya_38 fatma kızı hülya (okuyor)
Change org da imza toplyalim annenin temize çıkması icinDenizcim önce olayı anlatan bir yazı yaz olayın geçtiği yer kişiler kızın okuduğu okul vs. Herşeyi yaz. Yazıyı bizimle paylaş hepimiz yazıya bi bakalım eklemeler vs aklımıza gelen son haline getirelim. Sonra da kanalların watsapp hatlarına. Reality programlarına. Müge anlıya felan topluca gönder. Gerekirse biz de aynı yazıyı geçebiliriz. Hatta konu açarız o yazıyla birlikte herkes kopyala yapıştır yapar face insta vs. Organize olunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?