2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Kızlar nerelerdesiniz yassimin kuzum hadi gözün aydın inşallah 5. Güne kadar devam eder saylıklı olanla transferin olur ve sana sınzıkı tutunur kuzum hadi başı sençek halayın dualarım dasın
D denizzz3 kuzum çok üzüldüm ya buolaya benim kaynım eşim avukat ben ona sordum ama nefsi mudahaleninde şartları varmış oşartlar gerçekleşmişse eger iyi bi avukatla kadın çıka bilirmiş ayy inşallah kadın çıkarda en azından çocuklar kurtulur bu arada kız kardeşe verme olyı imkansız dedi işyok ayle ortamı yok hatta onuda devlet himayesine ala bilir dedi çok üzüldüm ama Allah yardımcıları olsun ne zor hayatlar varya o illet yüzünden nice yuvalar yıkıldı
ASSOSyal kuzu seninki yavaş yavaş moda geliyo bence ama şöyle yap bence çok sıkboğaz etme birgün tv izlerken yada yemek yerken bi anda ağlamaya başla iyice duygusal bi an yarat ne oldu diyip sarılıcak kesin yada sorcakya ne oldu diye bıktımde insanların bana bakış açı sından anne olmak istiyom de oda olcak olcak sıkma canımı boş ver diycek sende hayır geçmiycek sen inat ettikçe su saçma testi yapmadıkça bitmiycek de atar yap küs bak gör basıl gitcek ha o tartışma ensasında gitcem dersede gideceğin günü söyle söz verde ayyy hadi belki bu şekil gider

Canım benim Allah razı olsun güzel dileklerin için Allah hepimize nasip etsin canım tez vakitte
Bu arada sende ne numaralar varmış

Canım benim Allah razı olsun güzel dileklerin için Allah hepimize nasip etsin canım tez vakitte
Bu arada sende ne numaralar varmış
Valla arada yapıyom işe yarıyo günahıda yok yalan değil sonuçta hep gizlimi ağlıycaz
Anlasınlar azıcık neler yaşadıklarımızı demi
Ama aynı numarayı iki kez üst üste yapınca pek işe yaramıyo:)))

OOoo taktikte fatih terim seviyesi olmuş seninli maşAllah

OOoo taktikte fatih terim seviyesi olmuş seninli maşAllah
Hahaha:)) ay ne güldüm canım nezaman arayıp bilgi vercekler yumoşlar için bu arada arı sütü iç tinmi hiç yumoşları büyütmede işe yarardı belki neyse hayırlısı sayıya takıla bize lazım olan şimdilik bitane ama sen çiftmi koyulucak emriyolar tekmi

Bakalım bi o güne gelelim de hayırlısıyla gönlümde çift var
Yarın ben ariycam tatlım
Yumoşlar döllendi mi diye sorucam

Kızlar bu arada sayıflamaya devammı ben bugünkü listemi paylaşayım akşamları buraya ne yediğimizi yazarsak daha güzel motive olur ve azıcıkta utanırız kızlara yazcam diyip az yeriz belki:))
Ozaman başlıyom (yanlız sabah iyiydide akşam kocişin yüzünden fazla kaçırdım)özür olsun bidaha olmuycak
Sabah azıcık peynir
6 dilim karpuz
3dili tam buğdaylı kepek ekmeği

Ara övün yok
Övle saat5 gibi
Karalahana sarması bi tabak
5 kaşık yoğurt
4 dilim ekmek(
Bide bi paket eticin (dayanamadımmm(( )
Bide az önce azıcık çiğ köfte bu kocamın yüzünden ben yapmadım o yaptı almasa yemezdim
Ama yarın daha dikkatli olcam
Çok mu olmuş aizce

Bakalım bi o güne gelelim de hayırlısıyla gönlümde çift var
Yarın ben ariycam tatlım
Yumoşlar döllendi mi diye sorucam
İnşallah çok güzel haberler alırsın Rabbim gönlüne göre versin inşallah ikizlerin olur inşallah

Kuzum sarma ve dolma yedigin ogunlerde ekmek yemiyeceksin cunku onlar birbirinin yerini tutan besinler.Kahvaltida da karpuz ve ekmek cok.Hepsi karbonhidrat zaten.Proteinden kacinma.Mesela peyniri daha cok ye.Ayrica ara ogun yapman lazim.Metobolizma hizini artiran sey az ve sık yemek.Cok uzun süre ac kalmissin.Ekmekler cok.Moral bozmak icin soylemiyorum bu arada.Sadece bildiklerimi paylasiyorum.Bana sorarsan ne yedin diye.Gun boyu actim.Niye biliyomusun.Uyku arasinda gece iki magnum ve 3 eti puf gömdüm.Bugun de ceza verdim kendime.Cildirmis gibi yedim sabah kadar.Stresten sanirim.

Bu arada kizlar cocuklar icin sosyal hizmetlerden gelmişler.Almayacaklarmis cocuklari.Abla 20 yasindaymis ise de girmis sigortali.15 gun filan olmus işe gireli.O tuzden almiycaklarmis.Babaanne bakacagim ben demis.Cocuklar orda şimdi.Dava en erken 40 gun sonra gorulecekmis.Davaya yakin kadin derneklerine haber ulastirmayi dusunuyorum.Burdan da sizler yardimci olursunuz bana.Medyatik bi dava yapariz.

Aslında çok haklısın ara övün yapmayınca çok yüklendim öğle bak burayazmam güzel oldu tabikide söyleyip uyarıcaksın çok teşekkür ederim uyarın için dikkate alcam ozaman sadece sabah kahvaltısında ekmek yiycem öbür öğünlerde yok ya aslında çok acıkmıyan hatta gün boyu aç dura bilen biriyim ama ne oldu bana anlamadım acayip iştahım açıldı adetlerim yaklaşınca böyle oluyom neden acaba yaa

@nergismor niyetine tesbihleri çektim Allah'ım hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah

Aa sevindim çocuklar açısından inşallah anneleride tutuksuz yargılanırda evlatlarını büyütür tabi piskolojik destekte alması şart

Adet donemine yakin kan şekeri düşüyor o yüzden.Benim de yakin adetim.Oglen sebze ve yogurt ye yemekte.Ekmek de olsun.Az yagli salata da.Aksam bunlar ek bir de et koy.Et yoksa hergun az az yapmak cok zahmetli oluyor peynir yumurta koy mesela.Proteini aksam daha cok alirsan gece acluk nobetleri daha kolay atlatiliyor.Bir de salatalik ye.Yuzde sekseni su.Karin dolduran ama kalorisi olmayan bisey.Acikinca ye iki uc tane.Marul ye.Marulu yikayip koy tezgaha.Mutfaga atistirmak icin girdiginde ondan ye cik.Bazen sadece yemis olmak icin yiyoruz çünkü.Ben su ara yapmiyorum diyet duzenli.Baslasam mi sizle ben de.

Başlayaaa süper olur tabi vazlan varsa kesin yokturda:)) sen bize eşlik et
Söylediklerine harfiyen uyucam yuğurdu çok severim zaten kapıdan alırım sütçüden sütümü kendim mayalarım herzaman o iş bende akşamda onu yesem olurmu acaba salatayada bayılırım et eşim çok sever onun için hemen hemen her gün pişer evde ama benim pek aram yokya ekmeksiz yerim ama akşam menüsünde

Napavsgimi şaşırdım artık, rabbim gorsun halimi. Hiçbir şey yapmadan versin inşallah. Duruyorum duruyorum patliyorum unutucam diyorum istemeyeceğim uzulmeyecrgim diyorum hep bisey oluyo dayanamıyorum hiç kimsenin olmadığı bir yere gideyim ben artık

Nerden girdim gene bu konulara bilmiyorum allahım beni sınama ben çok acizim: (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…