- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Benim bu ay gene yatti. Yumurta bu seferde cok buyumus doktor 2 gune bir iliski verdi o kadar. Delircem yakinda gecen ay buyumedi bu ay cok buyuduBenim de bu hafta çatlatma iğnesi ve klomen işe yaramış mı yaramamış mı o belli olacak. İniallah gerçekten de güzel bi hafta olur, güzel haberler alırız. İnşallah bi sıkıntın çıkmaz canımm
Peki çatlatma iğnesi vermedi mi dr Allah Allah inşallah bu ay müjdeli haberini alırsın canım bayrama iki canlı girersinBenim bu ay gene yatti. Yumurta bu seferde cok buyumus doktor 2 gune bir iliski verdi o kadar. Delircem yakinda gecen ay buyumedi bu ay cok buyudunasip bakalim .insallah senin iyi cikar
Agzına saglık cnm Allah kabul etsin inşallahBenim için okunan Yasini Şerif ve tesbihatları öncelikle peygamber efendimizin ruhuna hediye ediyorum, sen kabul et Allahım
Ya Rabbim benim için zaman ayırıp dua eden kardeşlerimi iki cihanda aziz kıl, günahlarını affeyle, dualarını kabul et
Benim gibi evlat sahibi olmak isteyen herkese ve sonra bana da yüce katından eli ayağı düzgün, sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etrabbi hemli min ledünke zürriyeten Tayyibe inneke semiu dua Zekeriya efendimizin duası gibi dualarımızı makbul eyle
İsteyin kullarım vereyim dersin, biz aciz kullarında el açtık kapına geldik, ellerimizi kapından boş çevirme. Boynumuzu bükük bırakma Allahım
Olmayanları olduran Rabbim, imkansızları yaratan Rabbim. Senin için imkansız diye birşey yoktur. Sen istersen olur, sen ol de olsun allahım
Sen mucibsin, sen zül celali vel ikramsın. İkram edicilerin en ikram edicisisin bizlere de ikram eyle
Olmayacak duaları gönlümüze düşürme, bizlere istetende sensin. Bizde senden istiyoruz ya Rabbim, bizlere de annelik duygusunu yaşamayı hayırlısıyla nasip eyle
Ey hacetleri bitiren, duaları kabul eden Allahım, rahmetinle dualarımızı kabul eyle.
Ey merhametlilerin merhametlisi, bütün resullere selam olsun ve bütün varlıkların yaratıcısına şükürler olsun
Sübhane rabbike rabbil izzeti amma yesifun. Ve selamün alel mürselin. Velhamdülillahi rabbil alemin. El Fatiha. AMİN...
Kolay gelsin canım iyi yapmışsın. Benim evde aynı durumda valla ama hem bebiş olayları hem ders saldım gitti nolursa olsun dedimYaz temizliğine kalkıştımevimi tanıyamıyorum amma kirlenmiş evim
Canım ümitsizliğe kapılma belki olur belli mi olur, sen devam et çalışmalaraBenim bu ay gene yatti. Yumurta bu seferde cok buyumus doktor 2 gune bir iliski verdi o kadar. Delircem yakinda gecen ay buyumedi bu ay cok buyudunasip bakalim .insallah senin iyi cikar
Amin canım cümlemizinkini inşAgzına saglık cnm Allah kabul etsin inşallah
öyle canım yapcak bişi yok başka :) Allah büyükCanım ümitsizliğe kapılma belki olur belli mi olur, sen devam et çalışmalara
Rabbim acil şifalar versin canım çok geçmiş olsun inşallah saglıklı bir şekilde hastaneden çıkar.Allah senden de razı olsunArkadaşlar bugün sabah babamı hastaneye kaldırdık kalbi durdu müdahaleyle tekrar çalıştı şuan bilinci kapalı yoğun bakımda yatıyor doktorlar herşeye hazırlıklı olun dedi nete giremiyorum Allah rızası için dua edin babama Rabbim acil şifalar versin .. Şimdiden Allah razı olsun hepinizden..Tesbihatlarla yasinleride diğer günlerde okur bagislarim kızlar hakkınızı helal edin benim için dua ettiniz yasin okudunuz inş en kısa sürede güzel haberlerle dönerim araniza.. bugün Doktor konturolum vardı gitmedim babam bu haldeyken gidemedim bebeğimin haberini almak için can atiyordum gidemedim.. Rabb'im şifa versin inşallah.. Allaha emanet olun
çok geçmiş olsun canım Allah tezzamamda şifa versin çok üzüldü bi sabaha uyandığımızda neler yaşayacağımızı bilmiyoz çok geçmiş olsunArkadaşlar bugün sabah babamı hastaneye kaldırdık kalbi durdu müdahaleyle tekrar çalıştı şuan bilinci kapalı yoğun bakımda yatıyor doktorlar herşeye hazırlıklı olun dedi nete giremiyorum Allah rızası için dua edin babama Rabbim acil şifalar versin .. Şimdiden Allah razı olsun hepinizden..Tesbihatlarla yasinleride diğer günlerde okur bagislarim kızlar hakkınızı helal edin benim için dua ettiniz yasin okudunuz inş en kısa sürede güzel haberlerle dönerim araniza.. bugün Doktor konturolum vardı gitmedim babam bu haldeyken gidemedim bebeğimin haberini almak için can atiyordum gidemedim.. Rabb'im şifa versin inşallah.. Allaha emanet olun
kalemine yüreğine ağzına sağlık canım Allah dualarımızı kabul etsin inşallah Allahım hepinizden razı olsun güzel ahlaklı hayırlı evlatlar nasip etsin ne güzel dualarda buluşmak çok sanşlıyız... <3Benim için okunan Yasini Şerif ve tesbihatları öncelikle peygamber efendimizin ruhuna hediye ediyorum, sen kabul et Allahım
Ya Rabbim benim için zaman ayırıp dua eden kardeşlerimi iki cihanda aziz kıl, günahlarını affeyle, dualarını kabul et
Benim gibi evlat sahibi olmak isteyen herkese ve sonra bana da yüce katından eli ayağı düzgün, sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etrabbi hemli min ledünke zürriyeten Tayyibe inneke semiu dua Zekeriya efendimizin duası gibi dualarımızı makbul eyle
İsteyin kullarım vereyim dersin, biz aciz kullarında el açtık kapına geldik, ellerimizi kapından boş çevirme. Boynumuzu bükük bırakma Allahım
Olmayanları olduran Rabbim, imkansızları yaratan Rabbim. Senin için imkansız diye birşey yoktur. Sen istersen olur, sen ol de olsun allahım
Sen mucibsin, sen zül celali vel ikramsın. İkram edicilerin en ikram edicisisin bizlere de ikram eyle
Olmayacak duaları gönlümüze düşürme, bizlere istetende sensin. Bizde senden istiyoruz ya Rabbim, bizlere de annelik duygusunu yaşamayı hayırlısıyla nasip eyle
Ey hacetleri bitiren, duaları kabul eden Allahım, rahmetinle dualarımızı kabul eyle.
Ey merhametlilerin merhametlisi, bütün resullere selam olsun ve bütün varlıkların yaratıcısına şükürler olsun
Sübhane rabbike rabbil izzeti amma yesifun. Ve selamün alel mürselin. Velhamdülillahi rabbil alemin. El Fatiha. AMİN...
aminnnnn cnmmmmKızlar bana dua edilirken öyle duygulandım ki, dedim allahım benim sesim sana ulaşıyor biliyorum ama bak benim için dua edenlerinde sesini duy, gıyabım da yapılan duaları kabul et. Allah hepinizden razı olsun. Dualarınızı kabul etsin inşallah
allah şifa versin canım Allah yardım etsin çok geçmiş olsunArkadaşlar bugün sabah babamı hastaneye kaldırdık kalbi durdu müdahaleyle tekrar çalıştı şuan bilinci kapalı yoğun bakımda yatıyor doktorlar herşeye hazırlıklı olun dedi nete giremiyorum Allah rızası için dua edin babama Rabbim acil şifalar versin .. Şimdiden Allah razı olsun hepinizden..Tesbihatlarla yasinleride diğer günlerde okur bagislarim kızlar hakkınızı helal edin benim için dua ettiniz yasin okudunuz inş en kısa sürede güzel haberlerle dönerim araniza.. bugün Doktor konturolum vardı gitmedim babam bu haldeyken gidemedim bebeğimin haberini almak için can atiyordum gidemedim.. Rabb'im şifa versin inşallah.. Allaha emanet olun
Allah senden ve buradaki tüm arkadaşlardan razı olsun canım en kısa zamanda hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin çok duygulandım bugün sıranın bende olduğunu bilmiyordum pek giremiyorum yoğunum öyle bir zamanda bana sıra geldi ki anlatamam drdan cvp geldi eşim tedavi görüyor ve ilk defa tedavi işe yarıyor ileri hareketliliği 0'dan %45 e çıktı die sevinirken dr istediğimiz gibi ilerleme olmadı iğne başlıycaz die mail atmışErva_umut kardeşimin niyetine yasini şerifimi okudum duamı ettim. Rabbim tez vakitte evini hanesini kucağını hayırlı ve sağlıklı bebiklerle doldursun inşallah. Bizimkini de doldursun inşallah. Rabbim bizi evlatsızlıkla imtihan eylemesin. Aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?