2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Kızlar baktığınız başka topik varsa arkadaş davet edin listemiz dua edenimiz bol olsun biz de onlara dua edelim bebişlerimize tez vakitte kavuşalım inşallah

Benim bu ay gene yatti. Yumurta bu seferde cok buyumus doktor 2 gune bir iliski verdi o kadar. Delircem yakinda gecen ay buyumedi bu ay cok buyudu nasip bakalim .insallah senin iyi cikar

Benim bu ay gene yatti. Yumurta bu seferde cok buyumus doktor 2 gune bir iliski verdi o kadar. Delircem yakinda gecen ay buyumedi bu ay cok buyudu nasip bakalim .insallah senin iyi cikar
Peki çatlatma iğnesi vermedi mi dr Allah Allah inşallah bu ay müjdeli haberini alırsın canım bayrama iki canlı girersin

Agzına saglık cnm Allah kabul etsin inşallah

Arkadaşlar bugün sabah babamı hastaneye kaldırdık kalbi durdu müdahaleyle tekrar çalıştı şuan bilinci kapalı yoğun bakımda yatıyor doktorlar herşeye hazırlıklı olun dedi nete giremiyorum Allah rızası için dua edin babama Rabbim acil şifalar versin .. Şimdiden Allah razı olsun hepinizden..Tesbihatlarla yasinleride diğer günlerde okur bagislarim kızlar hakkınızı helal edin benim için dua ettiniz yasin okudunuz inş en kısa sürede güzel haberlerle dönerim araniza.. bugün Doktor konturolum vardı gitmedim babam bu haldeyken gidemedim bebeğimin haberini almak için can atiyordum gidemedim.. Rabb'im şifa versin inşallah.. Allaha emanet olun

Rabbim acil şifalar versin canım çok geçmiş olsun inşallah saglıklı bir şekilde hastaneden çıkar.Allah senden de razı olsun

çok geçmiş olsun canım Allah tezzamamda şifa versin çok üzüldü bi sabaha uyandığımızda neler yaşayacağımızı bilmiyoz çok geçmiş olsun

kızlar yorgunluktan öldüm öldüm ayy bıgıdım takat kalmadı buğün boş tum kv o beni sevmesede ben yinede çok sevdiğim kocam ve kayın babam için yaz geldidi ye çıktım yukarı kayınvalidemin evini dip köşe sil süpür öldüm boş verdedim şeyma Allah ın rızasını nerden kazanacağın bellideği kızlar bu arada sabah çok kötü rüya gördüm benim ruyalar çıkar genelde neyse kalktım kociş daha çıkmamış aşkım dikkat et kendine dedim kötü rüya gördüm o da aman anlatma senin rüyan çıkıyo diyip çıktı neyse benbi yüzümü yıkayayım diye bonyoya gittim çeşmeyi aç tım bommm diye bi ses nasıl korktum anlatamam can havliyle dışarı kaçtım sağ olsun kayın babam koştu geldi neyseki kombi patlamış neyse eşimi aradım söylemek için oda bana ben buğün 2 kez arabayla askalsın kaza yapçaktım dedi ayy çok kötü oldum ya Allah sonunu hayra çevirsin inşallah

kalemine yüreğine ağzına sağlık canım Allah dualarımızı kabul etsin inşallah Allahım hepinizden razı olsun güzel ahlaklı hayırlı evlatlar nasip etsin ne güzel dualarda buluşmak çok sanşlıyız... <3

aminnnnn cnmmmm

allah şifa versin canım Allah yardım etsin çok geçmiş olsun

Allah senden ve buradaki tüm arkadaşlardan razı olsun canım en kısa zamanda hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin çok duygulandım bugün sıranın bende olduğunu bilmiyordum pek giremiyorum yoğunum öyle bir zamanda bana sıra geldi ki anlatamam drdan cvp geldi eşim tedavi görüyor ve ilk defa tedavi işe yarıyor ileri hareketliliği 0'dan %45 e çıktı die sevinirken dr istediğimiz gibi ilerleme olmadı iğne başlıycaz die mail atmış duaya en çok ihtiyacım olduğu gün benim için okunması gerçekten çok güzel oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…