2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Nerden girdim gene bu konulara bilmiyorum allahım beni sınama ben çok acizim: (
Bak bak beni geçen uyaran yaramaz şimdi kendimi düştü tuzağa yok öyle toparlan bakayım hani ağlamak isyan etmek sızlanmak yoktu hayat devam ediyodu gidicek gidicek bi dene sen bak gör nasıl işe yarıyo acık dayanıklı olcaz okadar başarıcaz

Lütfennn benide götür (tabi varsa öyle biyer)yokki yokiii:)))

Lütfennn benide götür (tabi varsa öyle biyer)yokki yokiii:)))
Bugün biraz sarsıldm yarın geçer kuzum

Olsa da gitsek kimsenin soru sormadigi bir yer, ne güzel olurdu

Bugün biraz sarsıldm yarın geçer kuzum

Olsa da gitsek kimsenin soru sormadigi bir yer, ne güzel olurdu
Ahhh ahhh keşke herkesten önce ben koşardım heralde nerdeee
Neyse senin diyet nasıl gidiyo kuzummm ben pek beceremedim ama arkadaş sağ olsun nelere dikkat ediceğimi yazdı yarın daha başarılı olcam inanıyom

Hüseyin kizi Saliha icin tespihleri okudum.Rabbim tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin inşallah.

Ahhh ahhh keşke herkesten önce ben koşardım heralde nerdeee
Neyse senin diyet nasıl gidiyo kuzummm ben pek beceremedim ama arkadaş sağ olsun nelere dikkat ediceğimi yazdı yarın daha başarılı olcam inanıyom
Valla dikkat ediyorum kuzum ama bugün misafir vardı. Biraz çekirdek ve kek yedim kötü oldu

Kanaman olduğunu merkeze soyledin mi?Soylemediysen haber ver canim.
Canım bir bilgilendirme formu verdiler dün orada az bi kanama normal yazıyor.
Bugün de jel yaptım çok afedersiniz jel şırıngasının üzerinde kahverengi pıhtı gördüm herhalde kanama durmuş kan pıhtılarını atıyor

Bilmiyorum olacağını bilsem
Onu Allah tan başka kimse bilemez canım. Sen bi gir yola hayırlısıyla. Gerisi gelir inşAllah

Crinone jel canım
Benim opudan sonra kanamam oldugunda ohss den suphelenip transferi ertelemislerdi.Merkezi ara.Sende ohss olacagini sanmam.Cok yumurta toplananlarda oluyor çünkü.Jeli yaptiktan sonra 20 dk yuru.Jel hareketle emiliyo.Uzun sure kullanirsan eger jel oyle kahve gibi cikabiliyor geri.Ama yeniyse renkli olmamasi lazim.Hic sevemedim o jeli ben.Bir de jeli yapmadan tepe kismindan igneyle ufak bir delik ac ki jelin tamami icine gitsin.Igneyi ateste isit mikrobu kirilsin sonra del.Hemsire soylemisti bana da.

Canımm hayırlı olsun köydeydim yeni girebildim internete hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel haberlerini alacağız dualarımız seninle grubumuzun ilk hamişi sen olacaksın :))

Mutlu1anne niyetine tesbihleri çektim Rabb'im gönlünün muradini tez zamanda versin inşallah Allahım sana da isteyen herkese de hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Zeki kızı Çiğdem için tespihleri çektim.Rabbim tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin inşallah.

Ohss yi bilmiyorum bir bakayım neymiş
Benden dediğin gibi çok yumoş çıkmadı
Bence dünkü kanamanın pıhtıları kahverengiler kırmızı olmasından iyidir bu kanama durmuş demek
Jelin prospektğsünde hepsi gitmese de önemli değil diyor bir de progestan iğne vuruluyorum canım
Bu kadar progestan yeter de artar zaten herhalde
Bakalım sonucu bekliyorum daha yumoşlar ne durumda bilmiyorum yarın öğreneceğim inşallah iyi çıkar hayırlı çıkar

İnşallah.Rabbim gonlundekini hayirlisiyla nasip etsin.O iğne icin de gecmis olsun.Bana cok yan etki yapmisti.Vuruldugum taraftaki bacagim iki gun kalkmiyodu.Bir de muthis bir iskelet agrisi inanamazsin.Sende yok heralde çok sanslisin.Ohss asiri yumurtalik uyarilmasi.Vucut şişiyor.Ben bes aylik hamile gibi olmustum.o zaman transfer ertelenmisti.Sende olmaz ama.Saglikli tutuncak bir embriyon olsun yeter.Hic stres yapma.Hersey olacagina variyor çünkü.Transfer gunu yaz bize dua edelim cok çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…