Bak bak beni geçen uyaran yaramaz şimdi kendimi düştü tuzağa yok öyle toparlan bakayım hani ağlamak isyan etmek sızlanmak yoktu hayat devam ediyodu gidicek gidicek bi dene sen bak gör nasıl işe yarıyo acık dayanıklı olcaz okadar başarıcazNerden girdim gene bu konulara bilmiyorumallahım beni sınama ben çok acizim: (
Lütfennn benide götür (tabi varsa öyle biyer)yokki yokiii:)))Napavsgimi şaşırdım artık, rabbim gorsun halimi. Hiçbir şey yapmadan versin inşallah. Duruyorum duruyorum patliyorumunutucam diyorum istemeyeceğim uzulmeyecrgim diyorum hep bisey oluyo dayanamıyorum hiç kimsenin olmadığı bir yere gideyim ben artık
Bak bak beni geçen uyaran yaramaz şimdi kendimi düştü tuzağa yok öyle toparlan bakayım hani ağlamak isyan etmek sızlanmak yoktu hayat devam ediyodu gidicek gidicek bi dene sen bak gör nasıl işe yarıyo acık dayanıklı olcaz okadar başarıcaz
Bugün biraz sarsıldm yarın geçer kuzumLütfennn benide götür (tabi varsa öyle biyer)yokki yokiii:)))
Ahhh ahhh keşke herkesten önce ben koşardım heralde nerdeeeBugün biraz sarsıldm yarın geçer kuzum
Olsa da gitsek kimsenin soru sormadigi bir yer, ne güzel olurdu
Valla dikkat ediyorum kuzum ama bugün misafir vardı. Biraz çekirdek ve kek yedim kötü olduAhhh ahhh keşke herkesten önce ben koşardım heralde nerdeee
Neyse senin diyet nasıl gidiyo kuzummm ben pek beceremedim ama arkadaş sağ olsun nelere dikkat ediceğimi yazdı yarın daha başarılı olcam inanıyom
Amiiiin inşAllah Canımİnşallah çok güzel haberler alırsın Rabbim gönlüne göre versin inşallah ikizlerin olur inşallah
Canım bir bilgilendirme formu verdiler dün orada az bi kanama normal yazıyor.Kanaman olduğunu merkeze soyledin mi?Soylemediysen haber ver canim.
Onu Allah tan başka kimse bilemez canım. Sen bi gir yola hayırlısıyla. Gerisi gelir inşAllahBilmiyorum olacağını bilsem
İnş kuzum. Nasıl jel kullanıyorsunOnu Allah tan başka kimse bilemez canım. Sen bi gir yola hayırlısıyla. Gerisi gelir inşAllah
Benim opudan sonra kanamam oldugunda ohss den suphelenip transferi ertelemislerdi.Merkezi ara.Sende ohss olacagini sanmam.Cok yumurta toplananlarda oluyor çünkü.Jeli yaptiktan sonra 20 dk yuru.Jel hareketle emiliyo.Uzun sure kullanirsan eger jel oyle kahve gibi cikabiliyor geri.Ama yeniyse renkli olmamasi lazim.Hic sevemedim o jeli ben.Bir de jeli yapmadan tepe kismindan igneyle ufak bir delik ac ki jelin tamami icine gitsin.Igneyi ateste isit mikrobu kirilsin sonra del.Hemsire soylemisti bana da.Crinone jel canım
Canımm hayırlı olsun köydeydim yeni girebildim internete hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel haberlerini alacağız dualarımız seninle grubumuzun ilk hamişi sen olacaksın :))Kızlar ben opu oldum geldim şimdi 6 tane içinde küçükler de olan yumoş toplanmış. Dr da 30 dk geç geldi operasyon geç başladı
İnşAllah bunda da vardır bir hayır
Dualarınıza beni de katın kızlar
Allah hepimizin gönlüne göre en hayırlısını nasip etsin inşAllah
Öperim
Ohss yi bilmiyorum bir bakayım neymişBenim opudan sonra kanamam oldugunda ohss den suphelenip transferi ertelemislerdi.Merkezi ara.Sende ohss olacagini sanmam.Cok yumurta toplananlarda oluyor çünkü.Jeli yaptiktan sonra 20 dk yuru.Jel hareketle emiliyo.Uzun sure kullanirsan eger jel oyle kahve gibi cikabiliyor geri.Ama yeniyse renkli olmamasi lazim.Hic sevemedim o jeli ben.Bir de jeli yapmadan tepe kismindan igneyle ufak bir delik ac ki jelin tamami icine gitsin.Igneyi ateste isit mikrobu kirilsin sonra del.Hemsire soylemisti bana da.
Ne için kuzu buCrinone jel canım
Progestan salgılatıyormuş canımNe için kuzu bu
Aminnn Allah razı olsun canım cümlemizin gön muradı kabul olsun yüreğine sağlıkMutlu1anne niyetine tesbihleri çektim Rabb'im gönlünün muradini tez zamanda versin inşallah Allahım sana da isteyen herkese de hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Allah razı olsun canım hepimize inşallah yüreğine sağlıkZeki kızı Çiğdem için tespihleri çektim.Rabbim tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin inşallah.
İnşallah.Rabbim gonlundekini hayirlisiyla nasip etsin.O iğne icin de gecmis olsun.Bana cok yan etki yapmisti.Vuruldugum taraftaki bacagim iki gun kalkmiyodu.Bir de muthis bir iskelet agrisi inanamazsin.Sende yok heralde çok sanslisin.Ohss asiri yumurtalik uyarilmasi.Vucut şişiyor.Ben bes aylik hamile gibi olmustum.o zaman transfer ertelenmisti.Sende olmaz ama.Saglikli tutuncak bir embriyon olsun yeter.Hic stres yapma.Hersey olacagina variyor çünkü.Transfer gunu yaz bize dua edelim cok çok.Ohss yi bilmiyorum bir bakayım neymiş
Benden dediğin gibi çok yumoş çıkmadı
Bence dünkü kanamanın pıhtıları kahverengiler kırmızı olmasından iyidir bu kanama durmuş demek
Jelin prospektğsünde hepsi gitmese de önemli değil diyor bir de progestan iğne vuruluyorum canım
Bu kadar progestan yeter de artar zaten herhalde
Bakalım sonucu bekliyorum daha yumoşlar ne durumda bilmiyorum yarın öğreneceğim inşallah iyi çıkar hayırlı çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?