2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Olmaz mı canım iğneyi vurdurduğum tarafın üstüne oturamıyorum. Buna da şükür diyorum. Benim de öyle şu an karnım şiş. Stres yapmıyorum Elhamdülillah RABBim verirse olacak hayırlısıyla inşaAllah vermezse de Elhamdülillah.
Ama transfer ertelenir mi hiç bilmiyorum
Salı günü dedi dr büyük ihtimalle bakalım yarın yumoşları öğreneceğim o zaman belli olur az çok
Allah razı olsun canım şimdiden vallahi bu topikteki arkadaşlar birbirimizi bırakmayalım inşAllah böyle dua grubu bulunmaz

Ben varim canim.Yenice utu yaptim bitirdim.Calisan bayanlar bu saatlere kalmiyor.
Offf ev işinden ençok haz almadığım iş ütüü
Aynen işçiler sabah iş başına aslında yarın benimde biyere gitmem gerek 7 de ama uyku tutmuyor

Offf ev işinden ençok haz almadığım iş ütüü
Aynen işçiler sabah iş başına aslında yarın benimde biyere gitmem gerek 7 de ama uyku tutmuyor
Sen gec uyumaya alisiksin.Simdi uyumaya çalıştıkça uykun kaçar.Biraz biseyler oku.Belki uykun gelir.

D denizzz3 bu arada can kuş menümü yazayım bugünkü değerlendir bakalım
Sabah kavaltısı çok oldu farkındayım ama buğün pazardı eşim evde olunca kaçamak oldu
1 tane yumurta
5 6 tane zeytin
2 fincan çay
Bi pide bi simit azıcıkta küt böreği ama çok az
Ekmek yok
Domates salata
Bide yarım şeftali
Çayda şekersiz şeker kullanmıyom eşim kızıyor şekere

Ara övün yapmadım kavaltı baya tok tuttu
Sadece bir bardak limonlu su içtim

Akşam bi kase çorba 2 adet rulo börek buğün börek yoğunluktaydı isteksiz oldu
Bolsu salata

Akşamda 2saatlik yürüş ha bu arada sabahta bi saat internetten vidyo izleyip sıpor yaptım

Akşam çok acıktım yoğurdum bitmiş bende 4 5 tane hanım eli yedim bide 5 bardaksu bir doldurma

Bu arada buğün tartıldın 66 kilo olmuşum çok kötüya boy 168 göbek etrafını ölçtüm 87 nasıl

Bence bugun iyi bir gun olmuş.Kahvaltiyi gec yapmissinizdir diye dusunuyorum.O yuzden ogleyi atlamissin sanirim.Kahvaltiyi erken yaptigin gunler oglen yemegini atlama.Sakin ac kalma.Gun icinde ac kalirsan aksam yemeginde cok yersin ve gece atistirmalarinin önüne geçemezsin.Iradelesin bence olacak.Ah bir se ben baslasam.Bugun gobek kismimi gordum aynada.Ay iki gun dikkat etmemistim hemen kalinlasmis.Dur bakayim ben de bi karar alip basliycam inşallah.Azimle devam et.Belki ben de gaza gelip baslarim.

Bu arada buğün tartıldın 66 kilo olmuşum çok kötüya boy 168 göbek etrafını ölçtüm 87 nasıl
Gobek cevresinde 88 sinir.Yaklasmissin.Gobekte yaglanmayi karbonhidratlar yapiyor.Senin yediklerinde karbonhidrat yogunlukta.Az karbonhidrat cok sebze ve protein.Meyve dondurma hanimeli börek hepsi seker aslinda.Besinlerde glisemik inseks diye bisey var.Duydun mu hic?

Valla duymadım hiç bişiy sadece annemden ye kızım bişiy olmaz lafını duydum okadar:)) oda beni buralara getirdi
Ya aslında kafaya taktımmı yaparım kendime güveniyom en sevdiğim huyum inaççılığım bi kere olcak dedimmi oluyo tabi bazı olaylarda nefret ediyom bu huyumdan
Ya aslında adet bi bitse daha dikkat etcem adete yakım çok acıkıyom ama göbek benim henüz yağa bağlamamış eninim çümkü 5 6 ay önce 68 lerde geziniyodu ne olduysa son aylarda oldu

Simdi sana bildigim kadar anlatayim.Karbonhidratlar vucutta yag yapan besinler.Yani şeker.Nelerde var bunlar patates, pirinç, makarna,meyveler, beyaz undan yapilan hersey, paketli gidalar eticinler filan.Bunlari yemiyoruz.Bu karbonhidratlar basit karbonhidratlar.Bunlarin glisemik degeri yüksek.Bunlar yerine glisemik inseksi düşük karbonhidratlar yiyoruz.Kepekli ekmek kepekli makarna bulgur pilavi gibi.Meyve yiyoruz ama bir porsiyon.Yani bir elma bir portakal bir limon vs.Bir porsiyon meyve bir tane meyve demek.Bizdeki gibi bir tabak değil.Karbonhidratlari tamamen kesemeyiz.Çünkü enerjiyi onlardan karsiliyor vücut.O zaman enerjisiz kaliriz.Bir simit demissin mesela kahvaltida.Aslinda ceyrek olacak miktari.Bir simit bir ekmek kalorisi tasiyor.5 hanimeller cok kalori demek aslinda.Yediklerinin tasidigi kaloriyi bilirsen daha kolay olur.Mesela bir magnum 285 kalori.Ben aslinda iki magnum yedigimde nerdeyse 600 kalori almis oluyorum ki bu korkunc.Cunku gunluk almam gereken zaten 1600 kalori geriye ne kaldi.Iste aldigin fazla kaloriler yag oluyor gobege ya da basene.Basit karbonhidratlar kan sekerini cabuk yukseltip cabuk dusuruyor.Yani seni cabuk aciktiriyor.Ama digee karbonhidratlar kan sekerini hizli yukseltip dusurmedigi icin tatli ataklari aclik ataklari olmuyor.Biraz karisik oldu galiba.Bir de telden yaziyorum ben zor oluyo biraz.

Sıfır heyecan. şu anda hissettiklerim toto acısı ve karında şişlik. Sorun olmasın da Halimize Elhamdülillah
Yarın ariycam bakalım yumoşlarım ne oldu?
Şu anda belki de ilerideki yavrularım benden uzakta
Soğuk bir petri kabında ve inşAllah dölleniyorlar
Hayata ayrı başlıyoruz

Sen de mi uyumadin?
Uyuyamadım canım

Hey mübarek diyetisyen olacak insansın

Uyuyamadım canım

Hey mübarek diyetisyen olacak insansın
Insulin direnci ilk çıktığında cok korkmuştum.O kadar çok okudum o kadar çok arastirdim ki.Bir suru kitap aldim okudum.Diyetisyenden de çok şey öğrendim tabi.Tecrübe iste.Ama keske boyle tecrübelerim olmasaydi.

Ama o tecrübelerin seni daha bilgili yapmış, daha çok insana yardım edebiliyorsun
. Belki Allah başka bir belayı def edip onu vermiştir bilemeyiz ki ? Dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…