Allah razı olsun canımcımSaati varsa onu da söyle kuzum dua edelim, inş onbes gün sonra hamilesin, tek koymayacaklar dimi
aynen canım daha önce çok yaptım 17 kilo verdim biraz daha vermek istiyorumSen de gel aramıza diyete devam edelim, herkes yediklerini yazınca güzel olacak inanıyorum tatlimm :)
ben regliyim kuran okuyamıyorum ama çok dua edicem senin için gubumuzun ilk transferi:)Ay canım benim ne yalan söylim ben de bekliyorum hayırlısıyla
Rabbim in izniyle hamile olarak çıkacaksın inş canım, dualarımız seninleKızlar yarın 9:30 transferim
Allah a teslimim O ne derse kabulüm
İnşAllah gönlümüzdekini de verecek olan O
Dualarınızla duama destek olacağınızı da biliyorum
Olsa da olmasa da Allah şimdiden dua edenden, amin diyenden gönlünden hayır geçirenden de razı olsun kızlar
Dışarda bir yerde de olsa minnak embriyolarımın olması bile içimi bi hoş ediyor
Biraz heyecanlıyım Allah hakkkmızda hayır yazsın şerleri de gönlümüzdekine göre duamıza göre hayra çevirip tez vakitte nasip etsin inşAllah
Hadi katil bize o zaman canım :) hep destek tam destekaynen canım daha önce çok yaptım 17 kilo verdim biraz daha vermek istiyorum
Etmem mi kuzum elbette edicem hamile kalayım hele her gün Rabb im nasip ederse dua edicem size Allah gönlümüzdekileri tez vakitte hayırz çevirip müjdelesin bize inşAllahRabbim in izniyle hamile olarak çıkacaksın inş canım, dualarımız seninlesende işleme başlarken bizim için de dua et lütfen Rabbim o an dualarını kabul etsin inşallah
Üçünü de koyarlar mı kiyassimin canım düşünsene şuan üç tane minnacık bebis adayı dondurucunun içinde annesinin göbişine gelmek için bekliyor ay ister misin üçüz olsun, sürprizzzz
Rabb'im yar ve yardımcın olsun canım inş hayırlı haberleri verirsin bebislerin sımsıkı tutunur inş sanaKızlar yarın 9:30 transferim
Allah a teslimim O ne derse kabulüm
İnşAllah gönlümüzdekini de verecek olan O
Dualarınızla duama destek olacağınızı da biliyorum
Olsa da olmasa da Allah şimdiden dua edenden, amin diyenden gönlünden hayır geçirenden de razı olsun kızlar
Dışarda bir yerde de olsa minnak embriyolarımın olması bile içimi bi hoş ediyor
Biraz heyecanlıyım Allah hakkkmızda hayır yazsın şerleri de gönlümüzdekine göre duamıza göre hayra çevirip tez vakitte nasip etsin inşAllah
Amiiin canıııım inşAllahRabb'im yar ve yardımcın olsun canım inş hayırlı haberleri verirsin bebislerin sımsıkı tutunur inş sanacanim bu yumurta toplama işlemi acılı bir işlem mi senin yazıları okudum eşime yalvarıyorum bizde tüp bebek yaptıralım diye ama ikna edemiyorum
Bende yasemin den özendim bizde yapalim dedim ama para yokmuş olmaz diyorRabb'im yar ve yardımcın olsun canım inş hayırlı haberleri verirsin bebislerin sımsıkı tutunur inş sanacanim bu yumurta toplama işlemi acılı bir işlem mi senin yazıları okudum eşime yalvarıyorum bizde tüp bebek yaptıralım diye ama ikna edemiyorum
Keşke üçünü de koysalar ben olsam çok isterdim kuzu :) Rabbim inş güzel haberi almayı da nasip eder, şimdi sana zaman hiç geçmezAmiiin canıııım inşAllah
önce pozitifi görelim sonrası Allah Kerim
Sağlıkla hayırla inşAllah
Yavrucum opu anestezi altında oluyor zaten
Süper bir kafan oluyor çıkınca benim çeneme vurdu mesela çakırkeyif oluyosun
Eğer sonu mutlu biterse bu acılar uçup gidecek tatlım inşAllah
Transferi daha tecrübe etmedim onu da yarın yazarım artık. inşAllah acısız olur o da
Neden ikna olmuyor canım eşin? Belki RABB im sizin müjdenizi de bu vasıta ile verir inşAllah
İnş canım bilmiyorum canım ya 2 aşılama atlattım çok yiprandim sonuç negatif olunca bide iğneler allak bullak etti beni ben çok üzülüyorum diye istemiyor heralde aslında çok istiyorum tüp bebeği ama çokta korkuyorum açıkçası..dün acilin önünde arabada oturuyorum kadın yeni doğum yapmış belli çok zor yürüyor bebekte başkasının kucağında kırmızı yazma ortmusler üstüne onu görünce biran önce tedavi olmak istedim heyecanlandım ama çok kararsızım halaAmiiin canıııım inşAllah
önce pozitifi görelim sonrası Allah Kerim
Sağlıkla hayırla inşAllah
Yavrucum opu anestezi altında oluyor zaten
Süper bir kafan oluyor çıkınca benim çeneme vurdu mesela çakırkeyif oluyosun
Eğer sonu mutlu biterse bu acılar uçup gidecek tatlım inşAllah
Transferi daha tecrübe etmedim onu da yarın yazarım artık. inşAllah acısız olur o da
Neden ikna olmuyor canım eşin? Belki RABB im sizin müjdenizi de bu vasıta ile verir inşAllah
Oda ayrı bir sıkıntı canım ya neden bu kadar masraflı tüp bebek tedavisi..eve tek maaş girince zor oluyor bende atama bekliyorum ama olmuyor bi atansaydim herşey daha rahat olacakta kısmet bakalimBende yasemin den özendim bizde yapalim dedim ama para yokmuş olmaz diyor
Ben hiç aşılama da yaşamadım canım ama artık çok uzun zamandır bekleyince, direkt sonuca ulaşmak istiyorsun. Tüp bebek iğneleri falan aslında benim için çok ürkütücü ama sanki onu yapınca olacak gibi geliyor sanki garantisi vardaİnş canım bilmiyorum canım ya 2 aşılama atlattım çok yiprandim sonuç negatif olunca bide iğneler allak bullak etti beni ben çok üzülüyorum diye istemiyor heralde aslında çok istiyorum tüp bebeği ama çokta korkuyorum açıkçası..dün acilin önünde arabada oturuyorum kadın yeni doğum yapmış belli çok zor yürüyor bebekte başkasının kucağında kırmızı yazma ortmusler üstüne onu görünce biran önce tedavi olmak istedim heyecanlandım ama çok kararsızım hala
Aynen bayağı masraflı, her yerde merkez var ama hiç düşmüyor fiyatlarıOda ayrı bir sıkıntı canım ya neden bu kadar masraflı tüp bebek tedavisi..eve tek maaş girince zor oluyor bende atama bekliyorum ama olmuyor bi atansaydim herşey daha rahat olacakta kısmet bakalim
Bazen bolunme saglikli olmayabiliyor.3. Gun embriyosu 8 hucreli olmasi lazim.5. Gune gitseler cok iyi olur aslinda.Amin canım allah tazı olsun cümlemize nasip etsin inşAllah
Ay sormadım ki zaten 3. Gün denince hücre sayısı belli olmıyor mu?
Çok cahilim bu konuda
Benim fikrim araliksiz devam etmek:)LİSTEYİ BİTİREN ARKADAŞLARIM ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH Bİ ÇOK KİŞİ BİTİRDİ YARIN SON GÜNÜMÜZ DEVAM EDECEĞİZ SANIRIM İSTERSENİZ Bİ KAÇ GÜN ARA VERELİM İSTERSENİZ HEMEN DEVAM EDELİM GRUPÇA KONUŞALIM KARARA VARALIM
Bilmiyorum ki yarın sorucaklar bana herhalde hepsini koydurayım mı hiç bilmiyorum bir istihare yapmak lazım aslındaKeşke üçünü de koysalar ben olsam çok isterdim kuzu :) Rabbim inş güzel haberi almayı da nasip eder, şimdi sana zaman hiç geçmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?