Dr opuden sonra direkt 3. Gün dedi hiç bekleyelim vs demedi . İnşAllah iyidirlerBazen bolunme saglikli olmayabiliyor.3. Gun embriyosu 8 hucreli olmasi lazim.5. Gune gitseler cok iyi olur aslinda.
Ayy hadi insallah sana simsiki tutunurlar ya heyecan dorukta:) tum dualarimiz seninlerKızlaaar yumoşları sormak için aradım
Elhamdülillah 3 tane embriyom olmuş
Bakalım herhalde transfer yarın inşAllah hayırlısıyla
Dua edin kızlar hepimize hayırlı müjdeli mutlu sonlar olsun inşAllah
Eşimin de bana ilk günden beri söylediği oİnş canım bilmiyorum canım ya 2 aşılama atlattım çok yiprandim sonuç negatif olunca bide iğneler allak bullak etti beni ben çok üzülüyorum diye istemiyor heralde aslında çok istiyorum tüp bebeği ama çokta korkuyorum açıkçası..dün acilin önünde arabada oturuyorum kadın yeni doğum yapmış belli çok zor yürüyor bebekte başkasının kucağında kırmızı yazma ortmusler üstüne onu görünce biran önce tedavi olmak istedim heyecanlandım ama çok kararsızım hala
Yarin senin icin insallah bir yasini serif okuycam hayirlisiyla rabbim tutturur insallah.Kızlar yarın 9:30 transferim
Allah a teslimim O ne derse kabulüm
İnşAllah gönlümüzdekini de verecek olan O
Dualarınızla duama destek olacağınızı da biliyorum
Olsa da olmasa da Allah şimdiden dua edenden, amin diyenden gönlünden hayır geçirenden de razı olsun kızlar
Dışarda bir yerde de olsa minnak embriyolarımın olması bile içimi bi hoş ediyor
Biraz heyecanlıyım Allah hakkkmızda hayır yazsın şerleri de gönlümüzdekine göre duamıza göre hayra çevirip tez vakitte nasip etsin inşAllah
Hani biri olmazsa biri, biri olmazsa biri diye düşünürdüm benBilmiyorum ki yarın sorucaklar bana herhalde hepsini koydurayım mı hiç bilmiyorum bir istihare yapmak lazım aslında
ahahahaaa deme gız öyle, bende gidicem şimdi yineKizlar bu arada memlekete geldik,kayinvalidemlerdeyiz Allahim gunah yazmasin ama beraber oturanlar ya da yakin oturanlara Allah yardim etsin,gercekten zorwagen seni cok iyi anliyorum insallah biraz uzaklasma imkanin olur
RABB im hepsinde bir kolaylık veriyor canım sonuç müjdeli olsa keşke ondan sonra da 9 ay askerlik gibi gün sayarım artıkBen hiç aşılama da yaşamadım canım ama artık çok uzun zamandır bekleyince, direkt sonuca ulaşmak istiyorsun. Tüp bebek iğneleri falan aslında benim için çok ürkütücü ama sanki onu yapınca olacak gibi geliyor sanki garantisi varda
Ayyy inşallah Allah düşmanıma yaşatmasın çok zorKizlar bu arada memlekete geldik,kayinvalidemlerdeyiz Allahim gunah yazmasin ama beraber oturanlar ya da yakin oturanlara Allah yardim etsin,gercekten zorwagen seni cok iyi anliyorum insallah biraz uzaklasma imkanin olur
Amin canım Allah razı olsun her birinizdenAyy hadi insallah sana simsiki tutunurlar ya heyecan dorukta:) tum dualarimiz seninler
Canim ailelerimiz sonucta basimizin taci ama bazi seylere cok uzuluyorum mesela onlar bana gelmeden yataklari hazirdir yemekleri planlanmistir ama biz gelince hic umursanmayiz,ne yapsam menemen mi yapsam sunu mu yapsam bunumu yapsam en son esime der oglum kiyma al lahmacun yaptiralim,inan yemek hic onemli degil onemli olan umursanmamak onemsenmemekahahahaaa deme gız öyle, bende gidicem şimdi yine
Kuzum inşallah çok güzel bir hamileliğin başlangıcı olur yarın duamdasın Rabbim yardımcın olsun evden çıkmadan bi yasin bide Meryem süresi oku işin rast gitsin inşallahRABB im hepsinde bir kolaylık veriyor canım sonuç müjdeli olsa keşke ondan sonra da 9 ay askerlik gibi gün sayarım artık
Elhamdülillah bugünleri gördük
Allah o güzel günleri de nasip eder hepimize inşAllah
İnş kuzum senin için çok az kaldı, dokuz ay da keyifle geçerRABB im hepsinde bir kolaylık veriyor canım sonuç müjdeli olsa keşke ondan sonra da 9 ay askerlik gibi gün sayarım artık
Elhamdülillah bugünleri gördük
Allah o güzel günleri de nasip eder hepimize inşAllah
Yav sennin eşin bizimkiyle gardaşmı acep:)))Ay benim eşimde benim üzülmeme üzülüyormudur acabahiç belli etmez de kendisi
Anlıyorum canım bu şekilde yaparak çok ayıp etmiş, inş çok kalmazsınız. Böyle diken üstünde kalmak çok fena, gitmeseniz olmaz eşinin hatırı. Bazı insanlar bir değişik nedenseCanim ailelerimiz sonucta basimizin taci ama bazi seylere cok uzuluyorum mesela onlar bana gelmeden yataklari hazirdir yemekleri planlanmistir ama biz gelince hic umursanmayiz,ne yapsam menemen mi yapsam sunu mu yapsam bunumu yapsam en son esime der oglum kiyma al lahmacun yaptiralim,inan yemek hic onemli degil onemli olan umursanmamak onemsenmemek
Canim hepimizin derdi ayni hem arkadasin arkadasa duasi kabul olurmus belki birimizden birimizin duasi kabul olur bebislerimize vesile olurAmin canım Allah razı olsun her birinizden
Benim gönlü güzel arkadaşlarım
Allah gönlünüzdekinden de daha güzelini sizlere nasip etsin inşAllah
Dna yaptıralım canım, odunla bir bağı var onu biliyorum da belki seninkiyle de bir bağ çıkar :))Yav sennin eşin bizimkiyle gardaşmı acep:)))
İnşAllah canım benim Allah razı olsunKuzum inşallah çok güzel bir hamileliğin başlangıcı olur yarın duamdasın Rabbim yardımcın olsun evden çıkmadan bi yasin bide Meryem süresi oku işin rast gitsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?