2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Kizlar bu arada memlekete geldik,kayinvalidemlerdeyiz Allahim gunah yazmasin ama beraber oturanlar ya da yakin oturanlara Allah yardim etsin,gercekten zor wagen seni cok iyi anliyorum insallah biraz uzaklasma imkanin olur

Ayy hadi insallah sana simsiki tutunurlar ya heyecan dorukta:) tum dualarimiz seninler

Eşimin de bana ilk günden beri söylediği o
Başlicaz ama olmazsa üzülme diyor
En son geçen sene kürtajdan sonra biraz korkuyor benim tepkimden
Ama çok şükür inancımız bizi kolumuzdan tutup tekrar kaldırıyor
Yoksa bizde ne arar o güç
Korkmayın kızlar bu hikayede başrol sizsiniz ve hep en zor rolü başrol oynar

Yarin senin icin insallah bir yasini serif okuycam hayirlisiyla rabbim tutturur insallah.

RABB im hepsinde bir kolaylık veriyor canım sonuç müjdeli olsa keşke ondan sonra da 9 ay askerlik gibi gün sayarım artık
Elhamdülillah bugünleri gördük
Allah o güzel günleri de nasip eder hepimize inşAllah

Ay benim eşimde benim üzülmeme üzülüyormudur acaba hiç belli etmez de kendisi

Ayy hadi insallah sana simsiki tutunurlar ya heyecan dorukta:) tum dualarimiz seninler
Amin canım Allah razı olsun her birinizden
Benim gönlü güzel arkadaşlarım
Allah gönlünüzdekinden de daha güzelini sizlere nasip etsin inşAllah

ahahahaaa deme gız öyle, bende gidicem şimdi yine
Canim ailelerimiz sonucta basimizin taci ama bazi seylere cok uzuluyorum mesela onlar bana gelmeden yataklari hazirdir yemekleri planlanmistir ama biz gelince hic umursanmayiz,ne yapsam menemen mi yapsam sunu mu yapsam bunumu yapsam en son esime der oglum kiyma al lahmacun yaptiralim,inan yemek hic onemli degil onemli olan umursanmamak onemsenmemek

Kuzum inşallah çok güzel bir hamileliğin başlangıcı olur yarın duamdasın Rabbim yardımcın olsun evden çıkmadan bi yasin bide Meryem süresi oku işin rast gitsin inşallah

İnş kuzum senin için çok az kaldı, dokuz ay da keyifle geçer

Anlıyorum canım bu şekilde yaparak çok ayıp etmiş, inş çok kalmazsınız. Böyle diken üstünde kalmak çok fena, gitmeseniz olmaz eşinin hatırı. Bazı insanlar bir değişik nedense

Kuzum inşallah çok güzel bir hamileliğin başlangıcı olur yarın duamdasın Rabbim yardımcın olsun evden çıkmadan bi yasin bide Meryem süresi oku işin rast gitsin inşallah
İnşAllah canım benim Allah razı olsun
Bu kadar duayı RABBim inşAllah divanından çevirmez
İkisini yetiştiremem belki ama Yasin okurum

Kızlar bugünkü menümü yazıyom değerlendirin bakalım

Kahvaltı 1 bardak su
1 barak şekersiz çay
1 dilim kek
2 dilim tam buğdaylı kepek ekmeği
3 dilim salam
1 yumurta
2 kaysı
Bide kiprit kutusu peynir

Ara övün bi avuç kiraz bide 2 kaysı yine

Akşam 5 gibi akşam yemeği
Tavuk göğsü önce haşladım sonra yağsız bişekilde fırına attım fena değidi
Bi kase bulgur pilavı
Bi kasede salat

Bol su

2 saatlik yürüş ha bide buğün evide temizledim çok yoruldum çok

Benim için asıl gün yarın annemleri yemeğe davat ettim bakalım iradeli çıkıcakmıyım yememeye çalışcam ama çok zorr olcak (( sonunda başarıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…