İkiside aynı ağaç kütüğünden yapılmış :)))Dna yaptıralım canım, odunla bir bağı var onu biliyorum da belki seninkiyle de bir bağ çıkar :))
Hahaha iyi senin ki gene bişey yazmış, benim ki yazdığımı bile görmeezdi :))İkiside aynı ağaç kütüğünden yapılmış :)))
Dün kara tahta aldım mutfağa temeşirli
Neyse ben hergün bişiy yazdım seni seviyorum vs gibi adamdatık yok buğün ne yazsa iyi oda baktı ben yazıyom utandı heral ve açıklıyom
Şeymanın mutfağı bide gülen yüz koymuş şimdi ne yapayım kavgamı yoksa boş vermi
En iyi seni ben anlarım lafa gelse eşimi hiç sevmez beni hiç hiç sevmez (gerçi bu aralar iyi hayırdır inşallah ) ama ben iyice yaşlanımca seninle kalmak isterim der eşimde beni sevmiyon benle niye kalıyon ki dediğinde eee öbürleri çok ser akıllı demiyoda bulmuş bizim gibi safı aman ne diycem benmi önce ölürüm acaba senmi diyip geçiyom kendi kendimeCanim ailelerimiz sonucta basimizin taci ama bazi seylere cok uzuluyorum mesela onlar bana gelmeden yataklari hazirdir yemekleri planlanmistir ama biz gelince hic umursanmayiz,ne yapsam menemen mi yapsam sunu mu yapsam bunumu yapsam en son esime der oglum kiyma al lahmacun yaptiralim,inan yemek hic onemli degil onemli olan umursanmamak onemsenmemek
Kız sinir kırizi geçirdimya adamdaki rahatlığa bak gıcıkyaHahaha iyi senin ki gene bişey yazmış, benim ki yazdığımı bile görmeezdi :))
Bankacılık bölümü mezunuyum canım memur ataması bekliyorum ama artık bankalara başvuru yapicam bankada çalışmak hiç istemiyorum ama evde oturdukca daha kötü oluyorumAynen bayağı masraflı, her yerde merkez var ama hiç düşmüyor fiyatları
Ne öğretmenisin canım, artık atanmak çok zor oldu inş atanıriz
Kriz geçirdin de duydu mu merak ettim :)))Kız sinir kırizi geçirdimya adamdaki rahatlığa bak gıcıkya
Seninki benimkindende beter:))
Formasyon aldın mı canım, güzel bölüm aslındaBankacılık bölümü mezunuyum canım memur ataması bekliyorum ama artık bankalara başvuru yapicam bankada çalışmak hiç istemiyorum ama evde oturdukca daha kötü oluyorum
Canım bende kahvaltıyi 12 de yaptım ablam Antep'ten nohut dürümü getirmiş yarım dürüm yedim ikindinde 1 kupa çay 2 kurabiye yedim akşam yemek yemedim az önce karpuzla peynir yedim şimdide tarçınlı süt içiyorum iki günde bir kiloya yakın verdim artık yağdan mi gitti şişkinlik mi gitti bilmiyorumKızlar bugünkü menümü yazıyom değerlendirin bakalım
Kahvaltı 1 bardak su
1 barak şekersiz çay
1 dilim kek
2 dilim tam buğdaylı kepek ekmeği
3 dilim salam
1 yumurta
2 kaysı
Bide kiprit kutusu peynir
Ara övün bi avuç kiraz bide 2 kaysı yine
Akşam 5 gibi akşam yemeği
Tavuk göğsü önce haşladım sonra yağsız bişekilde fırına attım fena değidi
Bi kase bulgur pilavı
Bi kasede salat
Bol su
2 saatlik yürüş ha bide buğün evide temizledim çok yoruldum çok
Benim için asıl gün yarın annemleri yemeğe davat ettim bakalım iradeli çıkıcakmıyım yememeye çalışcam ama çok zorr olcak(( sonunda başarıcam
Ben beğendim kuzu :) yoğurt da, ceviz badem de koy ara öğüneKızlar bugünkü menümü yazıyom değerlendirin bakalım
Kahvaltı 1 bardak su
1 barak şekersiz çay
1 dilim kek
2 dilim tam buğdaylı kepek ekmeği
3 dilim salam
1 yumurta
2 kaysı
Bide kiprit kutusu peynir
Ara övün bi avuç kiraz bide 2 kaysı yine
Akşam 5 gibi akşam yemeği
Tavuk göğsü önce haşladım sonra yağsız bişekilde fırına attım fena değidi
Bi kase bulgur pilavı
Bi kasede salat
Bol su
2 saatlik yürüş ha bide buğün evide temizledim çok yoruldum çok
Benim için asıl gün yarın annemleri yemeğe davat ettim bakalım iradeli çıkıcakmıyım yememeye çalışcam ama çok zorr olcak(( sonunda başarıcam
Yok canım almadım okul bitti hemen evlendim daha okula gidip diplomayı bile almadım evlenincede ev rahat geldi hicbirsey için cabalamadim ama şuan çok pişmanımFormasyon aldın mı canım, güzel bölüm aslında
İnş bankalar olur, evde durmak hiç iyi değil bu aralar bende her yere başvuru yapıyorum ama ne arayan var ne soran
Yok sabah yazıp işe gitmiş evde yokken geçirdim konuşmuyom zaten yatak odamdayı o salonda neden morelin bozuk canım diyo bide adet oldum sanıyo genelde ozaman morelim bozuk olur boş ver diyo sıkma canını olur olur diyo olurda inşallah dedim içimden acep sen nezaman olu vercenKriz geçirdin de duydu mu merak ettim :)))
Benim ki odunluk da master yapıyor ondan kimse eline su dökemez :))
Kız ne çabuk bir kilo verdin ya, ben tartıya çıkamıyorum korkudan. Bak gıcık oldum şimdi sana heeCanım bende kahvaltıyi 12 de yaptım ablam Antep'ten nohut dürümü getirmiş yarım dürüm yedim ikindinde 1 kupa çay 2 kurabiye yedim akşam yemek yemedim az önce karpuzla peynir yedim şimdide tarçınlı süt içiyorum iki günde bir kiloya yakın verdim artık yağdan mi gitti şişkinlik mi gitti bilmiyorum
Ayy ben çok açım acaba bi tarçınlı süt içsem bişiycik olurmuCanım bende kahvaltıyi 12 de yaptım ablam Antep'ten nohut dürümü getirmiş yarım dürüm yedim ikindinde 1 kupa çay 2 kurabiye yedim akşam yemek yemedim az önce karpuzla peynir yedim şimdide tarçınlı süt içiyorum iki günde bir kiloya yakın verdim artık yağdan mi gitti şişkinlik mi gitti bilmiyorum
Geç kalmış sayılmazsın ki isteyince işte bulunur merak etme, hepimiz bişeyler yapıyoruz. BakYok canım almadım okul bitti hemen evlendim daha okula gidip diplomayı bile almadım evlenincede ev rahat geldi hicbirsey için cabalamadim ama şuan çok pişmanım
Kız ne çabuk bir kilo verdin ya, ben tartıya çıkamıyorum korkudan. Bak gıcık oldum şimdi sana hee
Ayy inşallah başarırım inşallah ya aslında kafam iyi çalışıyo yani hocalarımda öyle derdi ama şöyle bi sorunumvar sınavlarda heycan yapıp soruyu çözemiyom bi türlü daha doğrusu soruyu yanlış anlıyom okuyomGeç kalmış sayılmazsın ki isteyince işte bulunur merak etme, hepimiz bişeyler yapıyoruz. Bakwagen de okumaya devam edecek
Ya ben çok acıktım bi tarçınlı süt içsemmiYemeklerinizin arasina ara ogunler koyun kizlar.Kahvalti uc kasik yulaf ezmeli yogurt ara ogunde 2 tane salatalik oglen yemegi 1 kase cacik 5 kasik taze fasulye 1 dilim ekmek ara ogunde kahve iki kare bitter aksam 6 kasik manti ve salata.Ama yemekten sonra bir küçük magnum yedim.Onu yemesem iyiydi.
Evet tabiki doğru yapıyorsun keşke hep yapsak :)) ben illa dondurma araya atıyorumcanim ben akşam 6 dan sonra yemek yememeye çalışıyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama şimdilik gobegim eriyor gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?