2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Kaygı bozukluğu yaşıyoruz sınavlarda kuzum ondan, ben kpss de boşuna helak olmadım ilaçları boşuna içmedim :))) ama faydası oldu. Bunları sınava girerek aşacaksin üzerine git

Bende şimdi dondurma yiyeyim mi çok canım çekti, evde var ya dürtüyor beni şuan hain :))

Kaygı bozukluğu yaşıyoruz sınavlarda kuzum ondan, ben kpss de boşuna helak olmadım ilaçları boşuna içmedim :))) ama faydası oldu. Bunları sınava girerek aşacaksin üzerine git
Öylemi dersin inşallah anlım ak çıkarım

Onu yeme iste bu saatte.Yogurt ye bir kucuk kase.Icine azicik meyve karistirip ye.Dondurma yag olacak direk.Uyku saati geliyor çünkü.
Ayyyy eyvah tamam yemiyorum, akşam bir küçük kase yemiştim zaten ya dondurma nerden çıktı şimdi gece gece.

İşte hep gece çikolata gofret yiyince oldu bu göbek dimi off

Yok bizimki Allah var oglunu cok sever beni sevdigini her zaman soyler,ya tasinacaz koca evi topladim bir kere bile aramadi bir de bana diyorki ben geleyim diyordum ama sen toplamakla iyi yapmissin benim de iste cocuklar var bir yere cikamiyorum(coxuklar dedigi 29 yasinda ogretmen kaynim ve 18 yasinda baska bir kaynim)

Hahaha:))) hepsi aynı bunlarınkız bizimkide 26 yaşındaki kaynıma der çocuk adam polis olmuş ama çocuk:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…