Bak birde gerdan kırıyorcanim ben akşam 6 dan sonra yemek yememeye çalışıyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama şimdilik gobegim eriyor gibi
Icebilirsin.Ac kalma.Ya ben çok acıktım bi tarçınlı süt içsemmi
Kaygı bozukluğu yaşıyoruz sınavlarda kuzum ondan, ben kpss de boşuna helak olmadım ilaçları boşuna içmedim :))) ama faydası oldu. Bunları sınava girerek aşacaksin üzerine gitAyy inşallah başarırım inşallah ya aslında kafam iyi çalışıyo yani hocalarımda öyle derdi ama şöyle bi sorunumvar sınavlarda heycan yapıp soruyu çözemiyom bi türlü daha doğrusu soruyu yanlış anlıyom okuyom
Misal sözlüde herhangi bi dersten 85 alsam bu sınavda 60 lara düşer yani o derece ne yapsam acaba ya neden böyle oluyo anlamış değilim
Olsa da içsek :))Ya ben çok acıktım bi tarçınlı süt içsemmi
Ayy kalkıp yapayım bari yoksa uyku gelmiyo açkarınlaIcebilirsin.Ac kalma.
Bende şimdi dondurma yiyeyim mi çok canım çekti, evde var ya dürtüyor beni şuan hain :))Yemeklerinizin arasina ara ogunler koyun kizlar.Kahvalti uc kasik yulaf ezmeli yogurt ara ogunde 2 tane salatalik oglen yemegi 1 kase cacik 5 kasik taze fasulye 1 dilim ekmek ara ogunde kahve iki kare bitter aksam 6 kasik manti ve salata.Ama yemekten sonra bir küçük magnum yedim.Onu yemesem iyiydi.
Öylemi dersin inşallah anlım ak çıkarımKaygı bozukluğu yaşıyoruz sınavlarda kuzum ondan, ben kpss de boşuna helak olmadım ilaçları boşuna içmedim :))) ama faydası oldu. Bunları sınava girerek aşacaksin üzerine git
Ne uykusu gız daha garpuz kesecedik :))Ayy kalkıp yapayım bari yoksa uyku gelmiyo açkarınla
Off benimde canım çekti ama bu saattede gidilmezki almaya kız acık gönderBende şimdi dondurma yiyeyim mi çok canım çekti, evde var ya dürtüyor beni şuan hain :))
Ben inanıyorum, inanırsan yaparsın. Önce sen inanmalısın ki başkaları da sana inansın minnoş :) hiç zor değil çabucak bitireceğine eminimÖylemi dersin inşallah anlım ak çıkarım
Yasak karpuz yemek yasak hımmmm:)))Ne uykusu gız daha garpuz kesecedik :))
Carte dor bitter li hemdeee :))) hep beraber yiyelim kızlar, bu kilolar hepimizin :)) hayat kiloyu da paylaşınca güzelOff benimde canım çekti ama bu saattede gidilmezki almaya kız acık gönder
Onu yeme iste bu saatte.Yogurt ye bir kucuk kase.Icine azicik meyve karistirip ye.Dondurma yag olacak direk.Uyku saati geliyor çünkü.Bende şimdi dondurma yiyeyim mi çok canım çekti, evde var ya dürtüyor beni şuan hain :))
Ayyyy eyvah tamam yemiyorum, akşam bir küçük kase yemiştim zatenOnu yeme iste bu saatte.Yogurt ye bir kucuk kase.Icine azicik meyve karistirip ye.Dondurma yag olacak direk.Uyku saati geliyor çünkü.
Bence de yeme canım 2 gün sonra ben yine gerdan kırarımOnu yeme iste bu saatte.Yogurt ye bir kucuk kase.Icine azicik meyve karistirip ye.Dondurma yag olacak direk.Uyku saati geliyor çünkü.
Aramızda bir hain varmış meğer beni can evimden vuranBence de yeme canım 2 gün sonra ben yine gerdan kırarımya sen
Yok bizimki Allah var oglunu cok sever beni sevdigini her zaman soyler,ya tasinacaz koca evi topladim bir kere bile aramadi bir de bana diyorki ben geleyim diyordum ama sen toplamakla iyi yapmissin benim de iste cocuklar var bir yere cikamiyorum(coxuklar dedigi 29 yasinda ogretmen kaynim ve 18 yasinda baska bir kaynim)En iyi seni ben anlarım lafa gelse eşimi hiç sevmez beni hiç hiç sevmez (gerçi bu aralar iyi hayırdır inşallah ) ama ben iyice yaşlanımca seninle kalmak isterim der eşimde beni sevmiyon benle niye kalıyon ki dediğinde eee öbürleri çok ser akıllı demiyoda bulmuş bizim gibi safı aman ne diycem benmi önce ölürüm acaba senmi diyip geçiyom kendi kendime
Kız kıyamam sana bırakmadılarmı doldurma yiyesin boşver cankuş ya kilo almamak daha mühüm bizim için:))Aramızda bir hain varmış meğer beni can evimden vurannereden yaklasacagini da çok iyi biliyor hemde ben de bitki çayı içiyorum o zaman dondurma yok
Yiyemedim valla, çok pis ders oldu. Gece bişey yersem aklıma gelir şimdi :)) bende bitki çayı içiyorum :)Kız kıyamam sana bırakmadılarmı doldurma yiyesin boşver cankuş ya kilo almamak daha mühüm bizim için:))
Hahaha:))) hepsi aynı bunlarınkız bizimkide 26 yaşındaki kaynıma der çocuk adam polis olmuş ama çocuk:)))Yok bizimki Allah var oglunu cok sever beni sevdigini her zaman soyler,ya tasinacaz koca evi topladim bir kere bile aramadi bir de bana diyorki ben geleyim diyordum ama sen toplamakla iyi yapmissin benim de iste cocuklar var bir yere cikamiyorum(coxuklar dedigi 29 yasinda ogretmen kaynim ve 18 yasinda baska bir kaynim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?