2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Fatma kızı Hülya icin tespihleri okudum.Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin.Boylece ben listeyi bitirmis oldum.Bastan baslayabiliriz kizlar.Hatta yarin annesini bekleyen minik embriyolarimizla baslayalim mi listeye tekrar.Bebislerin bizim dualarimiza ihtiyaci olacak.

Bu arada kizlar siz şanslısınız.Ben ameliyat oldum.Annem rahatsizdi haber vermedim onlara.Kayinvalidem el gibi hastaneye iyarete geldi yarim saat.Taburcu oldum evime bile gelmedi.Taburcu oldugum gun saolsun ust komsum corba yapmis onu ictim kati yiyecek yasakti çünkü.Sonraki gun de kalkip dikislerimle kendime corba yaptim.Beklenti icine girmeyin hic.Uzulursunuz.Ben de senede 4 kez gidiyorum evine.Bayramlar anneler gunu ve babalar gunu.Bir kez de ramazanda iftara alirim.Ben tup bebekten negatif aldigim gun gecmis olsuna gelip eltimin 8 haftalik gebeligini mujdeledi.8 hafta tutmus içinde biz tedavi goruyoruz diye bi gun daha tutamadi.

Aynen canim beklentiye girmemek en guzeli,sen de zor zamanlar yasamissin ve yalniz birakilmissin Allah bir daha yasatmasin,kimselere muhtac etmesin gonlundeki dilegini tez zamanda gerceklestirsin insallah.

Şu kötü vicdansız kaynanalar cehenneme odun olacaklar haberleri yok

yassimin kuzum dualarımız seninle inş bebislerin sana sımsıkı tutunacak Rabbim gönlüne göre versin
Amiiin Allah razı olsun kuzucum çıktım şimdi yatıyorum
2 tanesi iyi kaliteymiş onları transfer ettiler
Size not transferden sonra idrarınızı sondayla boşalttırın yoksa yatakta kıvranıp duvar yumruklayabilirsiniz benim gibi

Kuzum benim inş bu son olur ikizlerin sana sımsıkı tutunur, on beş gün sonra müjdeyi alırız kuzum

Anestezi mi verildi, niye tuvalete gidemedin kuzum?

Şu kötü vicdansız kaynanalar cehenneme odun olacaklar haberleri yok
Bende haftasonu kayinvalidemdeydim bol bol bamya yeyin diyo çocuk için problem yok deyip duruyonuz niye daha çocuğunuz olmadı o zaman dedi eşim çıldırdı hiç mi inanciniz yok sizin dedi seslenmiyor hiç doğum kontrol hapı kullanmasaydim benim bir düzine çocuğum olurdu dedi ya kan beynime sıçradı o Allah'ın elinde senin ilaç kullanmanla alakası yok dedim ama hiç oralı olmuyor kalp kırmak için çok uğraşıyorlar Rabb'im inş sunlarin ağzını kapatacagimiz gunleride gösterir bize

Hayırlı olsun canım inş tutar canım bize umut olursun

Kuzum inşallah sımsıkı tutunursana minnoşların ikiz şekerlerimiz onlar hadi 15 gün sonra ver bize müjdeyi inşallah kuzum nasıl transfer zormu ağrın sızın oluyomu bide sen neden idrarını sondayla boşaltmadın uzan dinlen bide kaç saat yatarak kaldın

Kuzum inşallah sımsıkı tutunursana minnoşların ikiz şekerlerimiz onlar hadi 15 gün sonra ver bize müjdeyi inşallah kuzum nasıl transfer zormu ağrın sızın oluyomu bide sen neden idrarını sondayla boşaltmadın uzan dinlen bide kaç saat yatarak kaldın

Allah bunları isla etsin emi eşimin bi akrabaları var kız artık 42 yaşında çocuğu olmamış pazar kaynanamlar sünnet düğününe gitti o kızıda orda görmüş sünet olan çocuğun annesi o kıza demişki Allah sana da nasib etsin inşallah kv demde diyoki onun artık çocuğu olmazki niye öyle dedi ben hiç yüzüne vurmadım çocuğun olmaz diye
Ohaaa dedim içimden sonrada anne niye öyle diyon inşallah olurdedim hem onu bitek Allah bilir belkide hakkında böylesi hayırlıdır hem peygambw 90 yaşında baba olmuş eşi kısır olmasına rağmen
Ayy biz peygambermiyiz diyo
töbe töbe tabi değiliz ama Allah büyük dedim yok bu çok ileri gidince valla Allah af etsin bende dedimki çocuğu olmayıp sabrederek ölen cennetlik olur inşallah ama Allah ın verdiği cana kıyannın işi zor nasıl cevap vercek dedim sustu
Çümkü kabahatını biliyo tam 8 tane çocuğunu aldırmış Allah af etsinya korunsaydın neden kıydınki acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…