Yiyemedim valla, çok pis ders oldu. Gece bişey yersem aklıma gelir şimdi :)) bende bitki çayı içiyorum :)
Daha masumane bir sebebimiz olsun diyorsun yani :)canim hamilelige saklayalim gece yemelerini
Aynen canim beklentiye girmemek en guzeli,sen de zor zamanlar yasamissin ve yalniz birakilmissin Allah bir daha yasatmasin,kimselere muhtac etmesin gonlundeki dilegini tez zamanda gerceklestirsin insallah.Bu arada kizlar siz şanslısınız.Ben ameliyat oldum.Annem rahatsizdi haber vermedim onlara.Kayinvalidem el gibi hastaneye iyarete geldi yarim saat.Taburcu oldum evime bile gelmedi.Taburcu oldugum gun saolsun ust komsum corba yapmis onu ictim kati yiyecek yasakti çünkü.Sonraki gun de kalkip dikislerimle kendime corba yaptim.Beklenti icine girmeyin hic.Uzulursunuz.Ben de senede 4 kez gidiyorum evine.Bayramlar anneler gunu ve babalar gunu.Bir kez de ramazanda iftara alirim.Ben tup bebekten negatif aldigim gun gecmis olsuna gelip eltimin 8 haftalik gebeligini mujdeledi.8 hafta tutmus içinde biz tedavi goruyoruz diye bi gun daha tutamadi.
Şu kötü vicdansız kaynanalar cehenneme odun olacaklar haberleri yokBu arada kizlar siz şanslısınız.Ben ameliyat oldum.Annem rahatsizdi haber vermedim onlara.Kayinvalidem el gibi hastaneye iyarete geldi yarim saat.Taburcu oldum evime bile gelmedi.Taburcu oldugum gun saolsun ust komsum corba yapmis onu ictim kati yiyecek yasakti çünkü.Sonraki gun de kalkip dikislerimle kendime corba yaptim.Beklenti icine girmeyin hic.Uzulursunuz.Ben de senede 4 kez gidiyorum evine.Bayramlar anneler gunu ve babalar gunu.Bir kez de ramazanda iftara alirim.Ben tup bebekten negatif aldigim gun gecmis olsuna gelip eltimin 8 haftalik gebeligini mujdeledi.8 hafta tutmus içinde biz tedavi goruyoruz diye bi gun daha tutamadi.
Günaydın tatlış :)Gunaydin kizlar
Seni de mi uyku tutmadi kiz:))Günaydın tatlış :)
Bazen böyle oluyor :))Seni de mi uyku tutmadi kiz:))
Amiiin Allah razı olsun kuzucum çıktım şimdi yatıyorum
Kuzum benim inş bu son olur ikizlerin sana sımsıkı tutunur, on beş gün sonra müjdeyi alırız kuzumAmiiin Allah razı olsun kuzucum çıktım şimdi yatıyorum
2 tanesi iyi kaliteymiş onları transfer ettiler
Size not transferden sonra idrarınızı sondayla boşalttırın yoksa yatakta kıvranıp duvar yumruklayabilirsiniz benim gibi
Bende haftasonu kayinvalidemdeydim bol bol bamya yeyin diyo çocuk için problem yok deyip duruyonuz niye daha çocuğunuz olmadı o zaman dedi eşim çıldırdı hiç mi inanciniz yok sizin dedi seslenmiyor hiç doğum kontrol hapı kullanmasaydim benim bir düzine çocuğum olurdu dedi ya kan beynime sıçradı o Allah'ın elinde senin ilaç kullanmanla alakası yok dedim ama hiç oralı olmuyor kalp kırmak için çok uğraşıyorlar Rabb'im inş sunlarin ağzını kapatacagimiz gunleride gösterir bizeŞu kötü vicdansız kaynanalar cehenneme odun olacaklar haberleri yok
Hayırlı olsun canım inş tutar canım bize umut olursunAmiiin Allah razı olsun kuzucum çıktım şimdi yatıyorum
Size not transferden sonra idrarınızı sondayla boşalttırın yoksa yatakta kıvranıp duvar yumruklayabilirsiniz benim gibi
Allah bunları isla etsin emi eşimin bi akrabaları var kız artık 42 yaşında çocuğu olmamış pazar kaynanamlar sünnet düğününe gitti o kızıda orda görmüş sünet olan çocuğun annesi o kıza demişki Allah sana da nasib etsin inşallah kv demde diyoki onun artık çocuğu olmazki niye öyle dedi ben hiç yüzüne vurmadım çocuğun olmaz diyeBende haftasonu kayinvalidemdeydim bol bol bamya yeyin diyo çocuk için problem yok deyip duruyonuz niye daha çocuğunuz olmadı o zaman dedi eşim çıldırdı hiç mi inanciniz yok sizin dedi seslenmiyor hiç doğum kontrol hapı kullanmasaydim benim bir düzine çocuğum olurdu dedi ya kan beynime sıçradı o Allah'ın elinde senin ilaç kullanmanla alakası yok dedim ama hiç oralı olmuyor kalp kırmak için çok uğraşıyorlar Rabb'im inş sunlarin ağzını kapatacagimiz gunleride gösterir bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?