Aha bir tane daha işteBende haftasonu kayinvalidemdeydim bol bol bamya yeyin diyo çocuk için problem yok deyip duruyonuz niye daha çocuğunuz olmadı o zaman dedi eşim çıldırdı hiç mi inanciniz yok sizin dedi seslenmiyor hiç doğum kontrol hapı kullanmasaydim benim bir düzine çocuğum olurdu dedi ya kan beynime sıçradı o Allah'ın elinde senin ilaç kullanmanla alakası yok dedim ama hiç oralı olmuyor kalp kırmak için çok uğraşıyorlar Rabb'im inş sunlarin ağzını kapatacagimiz gunleride gösterir bize
Sekiz çocuk mu, bir de marifet gibi anlatıyor he. Allahım bu insanların niye vicdanı yok, kalpleri taş mı bağladı. Eminim o kadın da bizim gibi düğünlere falan gitmek istemiyordur, biliyordur arkasından konuştuklarınıAllah bunları isla etsin emi eşimin bi akrabaları var kız artık 42 yaşında çocuğu olmamış pazar kaynanamlar sünnet düğününe gitti o kızıda orda görmüş sünet olan çocuğun annesi o kıza demişki Allah sana da nasib etsin inşallah kv demde diyoki onun artık çocuğu olmazki niye öyle dedi ben hiç yüzüne vurmadım çocuğun olmaz diye
Ohaaa dedim içimden sonrada anne niye öyle diyon inşallah olurdedim hem onu bitek Allah bilir belkide hakkında böylesi hayırlıdır hem peygambw 90 yaşında baba olmuş eşi kısır olmasına rağmen
Ayy biz peygambermiyiz diyo
töbe töbe tabi değiliz ama Allah büyük dedim yok bu çok ileri gidince valla Allah af etsin bende dedimki çocuğu olmayıp sabrederek ölen cennetlik olur inşallah ama Allah ın verdiği cana kıyannın işi zor nasıl cevap vercek dedim sustu
Çümkü kabahatını biliyo tam 8 tane çocuğunu aldırmış Allah af etsinya korunsaydın neden kıydınki acep
Allah affetsin onları da cnm ama bizim canimizi yakmaya doymayacaklar daha onlar hiç beklemeden hemen sahip oldukları için herşeyi kendi ellerinde sanıyorlar korunursak olmaz korunmayı bırakınca hemen olur Allaha şükür hepimizin inancı var zamanı ne zamansa o zaman olacak ama çok şanslı bebeklerimiz olacak inşallah onları sabırsızlıkla içi sevgi dolu bekleyen anne babaları varAllah bunları isla etsin emi eşimin bi akrabaları var kız artık 42 yaşında çocuğu olmamış pazar kaynanamlar sünnet düğününe gitti o kızıda orda görmüş sünet olan çocuğun annesi o kıza demişki Allah sana da nasib etsin inşallah kv demde diyoki onun artık çocuğu olmazki niye öyle dedi ben hiç yüzüne vurmadım çocuğun olmaz diye
Ohaaa dedim içimden sonrada anne niye öyle diyon inşallah olurdedim hem onu bitek Allah bilir belkide hakkında böylesi hayırlıdır hem peygambw 90 yaşında baba olmuş eşi kısır olmasına rağmen
töbe töbe tabi değiliz ama Allah büyük dedim yok bu çok ileri gidince valla Allah af etsin bende dedimki çocuğu olmayıp sabrederek ölen cennetlik olur inşallah ama Allah ın verdiği cana kıyannın işi zor nasıl cevap vercek dedim sustu
Çümkü kabahatını biliyo tam 8 tane çocuğunu aldırmış Allah af etsinya korunsaydın neden kıydınki acep
Kiyamam ya ne vicdansiz kayinvaliden varmis ya Allah hayirla islah etsinBende haftasonu kayinvalidemdeydim bol bol bamya yeyin diyo çocuk için problem yok deyip duruyonuz niye daha çocuğunuz olmadı o zaman dedi eşim çıldırdı hiç mi inanciniz yok sizin dedi seslenmiyor hiç doğum kontrol hapı kullanmasaydim benim bir düzine çocuğum olurdu dedi ya kan beynime sıçradı o Allah'ın elinde senin ilaç kullanmanla alakası yok dedim ama hiç oralı olmuyor kalp kırmak için çok uğraşıyorlar Rabb'im inş sunlarin ağzını kapatacagimiz gunleride gösterir bize
Ohaaa tobe tobe 8 cocugunu aldirmis miAllah bunları isla etsin emi eşimin bi akrabaları var kız artık 42 yaşında çocuğu olmamış pazar kaynanamlar sünnet düğününe gitti o kızıda orda görmüş sünet olan çocuğun annesi o kıza demişki Allah sana da nasib etsin inşallah kv demde diyoki onun artık çocuğu olmazki niye öyle dedi ben hiç yüzüne vurmadım çocuğun olmaz diye
Canim kimi Allahin vermedigiyle sinanir kimiyse hemen vermesiyle sinanir,sadec3 biz mi sinaniyoruz zannediyorsun onlarda sinaniyorlar farkinda degillerAllah affetsin onları da cnm ama bizim canimizi yakmaya doymayacaklar daha onlar hiç beklemeden hemen sahip oldukları için herşeyi kendi ellerinde sanıyorlar korunursak olmaz korunmayı bırakınca hemen olur Allaha şükür hepimizin inancı var zamanı ne zamansa o zaman olacak ama çok şanslı bebeklerimiz olacak inşallah onları sabırsızlıkla içi sevgi dolu bekleyen anne babaları var
Allah razı olsun c anım diline yüreğine sağlıkMutlu1anne zeki kızı çiğdem için tesbihlerimi çektim. Rabbim kabul etsin. Tez vakitte sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
B busra_brt
Amin kuzumAllah razı olsun c anım diline yüreğine sağlık
Benim için fark etmezTEKRAR BAŞLIYOMUYUZ KIZLAR
Senin niyetine bir yasin okudum canim,insallah sana simsiki tutunurlar,ikiz bebis olurlar,bir kac ay sonra ben basliycam tupe deneyimlerinden faydalaniriz artik:)Amiiin Allah razı olsun kuzucum çıktım şimdi yatıyorum
2 tanesi iyi kaliteymiş onları transfer ettiler
Size not transferden sonra idrarınızı sondayla boşalttırın yoksa yatakta kıvranıp duvar yumruklayabilirsiniz benim gibi
Amin canım benim Allah razı olsun inşAllah hepimizin gönlüne göre versin
Anestezi verilmedi de ilk bir saat ayağa kaldırmıyorlarKuzum benim inş bu son olur ikizlerin sana sımsıkı tutunur, on beş gün sonra müjdeyi alırız kuzum
Anestezi mi verildi, niye tuvalete gidemedin kuzum?
Amin canım Allah razı olsun. Cümlemize müjdelerini mutlulukla hayırla yaşatsın RABBim, 8 ağustos test günüm inşAllah sonuç iyi olur ama bu kadar tuvalete çıkmaya nasıl dayanır bilmiyorum.yassimin hayirli olsun canim inşallah.Müjdeli haberler bekliyoruz on ikinci gunde belli olur sonuç.
Kuranda açık ayet varAllah bunları isla etsin emi eşimin bi akrabaları var kız artık 42 yaşında çocuğu olmamış pazar kaynanamlar sünnet düğününe gitti o kızıda orda görmüş sünet olan çocuğun annesi o kıza demişki Allah sana da nasib etsin inşallah kv demde diyoki onun artık çocuğu olmazki niye öyle dedi ben hiç yüzüne vurmadım çocuğun olmaz diye
Amiiiin Allah razı olsun Canım benim okuyan yüreğine ağzına sağlıkSenin niyetine bir yasin okudum canim,insallah sana simsiki tutunurlar,ikiz bebis olurlar,bir kac ay sonra ben basliycam tupe deneyimlerinden faydalaniriz artik:)
Senden de Allah razi olsun canim,ayy karninda bebisinle bana dua edersin insallah:)Amiiiin Allah razı olsun Canım benim okuyan yüreğine ağzına sağlık
Hayırla başla vallahi ben de sana okuycam sözüm olsun
Sana tüm hikayeyi yazarım canım
Nerede başlamayı düşünüyorsun?
bursa o kadar çok tüp bebek merkezi varki o kadar çok özel hastane varki inş en hayırlısını bulursun cnmSenden de Allah razi olsun canim,ayy karninda bebisinle bana dua edersin insallah:)
Bursaya gelince orda yapmayi dusunuyorum canim daha merkez arastirmadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?