2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Aha bir tane daha işte odun lazım cehenneme

Sekiz çocuk mu, bir de marifet gibi anlatıyor he. Allahım bu insanların niye vicdanı yok, kalpleri taş mı bağladı. Eminim o kadın da bizim gibi düğünlere falan gitmek istemiyordur, biliyordur arkasından konuştuklarını benim hemen çocuğum olsaydı da ben kimseye çocuğu yok diye saçma sapan sorular sormazdim. Bunlar insan olamaz, insan müsveddesi

Allah affetsin onları da cnm ama bizim canimizi yakmaya doymayacaklar daha onlar hiç beklemeden hemen sahip oldukları için herşeyi kendi ellerinde sanıyorlar korunursak olmaz korunmayı bırakınca hemen olur Allaha şükür hepimizin inancı var zamanı ne zamansa o zaman olacak ama çok şanslı bebeklerimiz olacak inşallah onları sabırsızlıkla içi sevgi dolu bekleyen anne babaları var

Kızlar benim de sonucum yarın çıkacak hemşire telefon edip sonucu öğrenebilirsiniz dedi ama gidip bizzat sonucu elime mi alsam, doktor da gel sonuca bakalım falan demedi?

İlişki sonrası kanamam oluyordu, ilaçlar bittikten sonra yine aynısını yaşarsan gelirsin yakarız demişti

Napayim şimdi ben, bişey çıkmaz dimi

Kiyamam ya ne vicdansiz kayinvaliden varmis ya Allah hayirla islah etsin merak etme canim o gunler cok yakin

Ohaaa tobe tobe 8 cocugunu aldirmis mi cidden ya Allah affetsin kayinvalideni yoksa cok buyuk gunaha girmis

Canim kimi Allahin vermedigiyle sinanir kimiyse hemen vermesiyle sinanir,sadec3 biz mi sinaniyoruz zannediyorsun onlarda sinaniyorlar farkinda degiller

GÜNCEEEELLLLLL
kızlar toplamda 15 kişiyiz 333 adet geliyor kişi başı
İSMİ okunan kişi 5 ad fazla okusun sayı tamamlansın başkada okuyan çıkmaz sanırım grubu alıma kapatıyorum
AMİN AMİN AMİNN...
Ey yüce rabbimiz ! sen bizim sesimizi en iyi işiten dertlerimi gören bilensin.Sesimizi dualarımızı duy bize sağlıklı sıhhatli hayırlı güzel mi güzel cennet bahçelerinden hayırlı evlatlar gönder!
Sadece bize değil tüm evlat hasreti çekenlere evlatlarını nasip et...
Başlayacağımız bu duayı sen bize vesile kıl Allahım...
"Subhane Rabbike Rabbi’l-izzeti amma yesifun ve salamın ale’l-mirselin ve’l-hamdu lillahi Rabbi’l-alemin"
EL FATİHA...

FATMA KIZI HÜLYA İÇİN OKUYORUZ CANLARIM BUGÜN RABBİM KABUL EYLESİN

1. @wagen Türkan kızı Şeyma (okuyor) 1-2-3-4. cüzleri okuyor
  2. @masal3487 Nevzat kızı Özgün (okuyor)
    @Meyra_naz Doğan kızı Ayşe (okuyor)
    @denizzz3 Hidayet kızı Deniz (okuyor)
    @ASSOSyal Halim kızı Elif (okuyor)
    @saman Alevi Ömer kızı Elif (okuyor)
    @SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule (okuyor)
    @Pdr_ci Aziz kızı Meltem (okuyor) 5-6-7-8.cüzleri okuyor
    @umut-16 Ayşe Duygu ((okuyor))( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
    @busra_brt Salih kızı Büşra (okuyor) 9-10-11-12.cüzleri okuyor
    @yassimin Ali kızı Yasemin (okuyor)
    @nergismor Hüseyin kızı Saliha (okuyor)26-27-28-29-30.cüzleri okuyor
    @Cigdem24 Zeki kızı Çiğdem (okuyor)
  3. @umutlugelin hacer kızı mine (okuyor)
  4. @Hulya_38 fatma kızı hülya (okuyor)

Senin niyetine bir yasin okudum canim,insallah sana simsiki tutunurlar,ikiz bebis olurlar,bir kac ay sonra ben basliycam tupe deneyimlerinden faydalaniriz artik:)

yassimin kuzum dualarımız seninle inş bebislerin sana sımsıkı tutunacak Rabbim gönlüne göre versin
Amin canım benim Allah razı olsun inşAllah hepimizin gönlüne göre versin
Kuzum benim inş bu son olur ikizlerin sana sımsıkı tutunur, on beş gün sonra müjdeyi alırız kuzum

Anestezi mi verildi, niye tuvalete gidemedin kuzum?
Anestezi verilmedi de ilk bir saat ayağa kaldırmıyorlar
O yüzdeen gidemedim canım ama sıkışık olmak gerekiyor işlem için ben de 6 bardak su içtim ama yine de çok sıkışık değilmişim sonda ile su verdiler
Sonra da boşaltmadılar zaten opuden sonra gazım vardı e ben ne oldum saatli bomba
6. Kez tuvalete gittim
Ortalığı ayağa kaldırdım tutamıyorum diye
O kadar ki tutmaya çalışırken ter attım bildiğin doğurur gibi

yassimin hayirli olsun canim inşallah.Müjdeli haberler bekliyoruz on ikinci gunde belli olur sonuç.
Amin canım Allah razı olsun. Cümlemize müjdelerini mutlulukla hayırla yaşatsın RABBim, 8 ağustos test günüm inşAllah sonuç iyi olur ama bu kadar tuvalete çıkmaya nasıl dayanır bilmiyorum.

RABB im hayırlı mutlu uzun kaderler hayırlı bol rızıklar yazsın onlara
2 tane de tuhaf oluyomuş

Kuranda açık ayet var
Züğürtlük korkusuyla çocuklarınızı öldürmeyin diyor
Bu ne peki?
Sen kaynanana de ki hiç konuşmasın senin ayaklarını yıkasın da suyunu içsin belki affolunur
O kadar imtihandan kalmış hala mı akıllanmamış

Senin niyetine bir yasin okudum canim,insallah sana simsiki tutunurlar,ikiz bebis olurlar,bir kac ay sonra ben basliycam tupe deneyimlerinden faydalaniriz artik:)
Amiiiin Allah razı olsun Canım benim okuyan yüreğine ağzına sağlık
Hayırla başla vallahi ben de sana okuycam sözüm olsun
Sana tüm hikayeyi yazarım canım
Nerede başlamayı düşünüyorsun?

Amiiiin Allah razı olsun Canım benim okuyan yüreğine ağzına sağlık
Hayırla başla vallahi ben de sana okuycam sözüm olsun
Sana tüm hikayeyi yazarım canım
Nerede başlamayı düşünüyorsun?
Senden de Allah razi olsun canim,ayy karninda bebisinle bana dua edersin insallah:)

Bursaya gelince orda yapmayi dusunuyorum canim daha merkez arastirmadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…