Benim için fark etmez
Ben her türlü varımgrupça karar versek süper olur kimseden ses çıkmıyor
bn listeyi yarın baştan başlatıcam artık çıkmak isteyen o zaman çıkar
Insallah canim iyi merkez olsun istiyorum,istanbul kadar degildir tabiki ama bursada da vardir belki iyi yerler,sira gelecegini bilsem en iyisi uludag uni yaptirmak ama orda sira gelmez diye dusunuyorumbursa o kadar çok tüp bebek merkezi varki o kadar çok özel hastane varki inş en hayırlısını bulursun cnm
Senden de Allah razi olsun canim,ayy karninda bebisinle bana dua edersin insallah:)
Bursaya gelince orda yapmayi dusunuyorum canim daha merkez arastirmadim.
Bursa da seçim yapmak gerçekten çok zor, her yer özel hastane her yer tüp bebek merkezi. İnsan seçim de yapamıyor, hangi doktora gideyim düşüncesi zor oluyorbursa o kadar çok tüp bebek merkezi varki o kadar çok özel hastane varki inş en hayırlısını bulursun cnm
Yok canım Uludağ Üniversitesi ni tavsiye etmem orada insanları denek gibi kullanıyorlar, doktorlar bakmıyor bile stajerlere öğrencilere ders gösterir gibi hasta başında toplanıyorlarInsallah canim iyi merkez olsun istiyorum,istanbul kadar degildir tabiki ama bursada da vardir belki iyi yerler,sira gelecegini bilsem en iyisi uludag uni yaptirmak ama orda sira gelmez diye dusunuyorum
Dogrudur canim orda proflar vardir diye dedim ama muhtemelen iyu bir merkez arastirir yaptiririm,aslinda calismiyor olsam istanbula giderdim ama ordan cok zor olur gidip gelmekYok canım Uludağ Üniversitesi ni tavsiye etmem orada insanları denek gibi kullanıyorlar, doktorlar bakmıyor bile stajerlere öğrencilere ders gösterir gibi hasta başında toplanıyorlar
Yok canım ya İstanbul'a gitmene gerek yok burada da çok iyi merkezler var. Acibadem hastanesi ni tavsiye ederimDogrudur canim orda proflar vardir diye dedim ama muhtemelen iyu bir merkez arastirir yaptiririm,aslinda calismiyor olsam istanbula giderdim ama ordan cok zor olur gidip gelmek
Bende varım cnm yeni listedegrupça karar versek süper olur kimseden ses çıkmıyor
bn listeyi yarın baştan başlatıcam artık çıkmak isteyen o zaman çıkar
Tamam canim aklimda bulunsun gelince detayli arastiricam zatenYok canım ya İstanbul'a gitmene gerek yok burada da çok iyi merkezler var. Acibadem hastanesi ni tavsiye ederim
O neymiş ki canım?Kızlar internetten 7 gün okunacak ayetler kürsü duasına bakar mısıniz yapan oldu mu hiç
Canisi naberO neymiş ki canım?
Canım 7 gün boyunca her gün farklı sayılarda ayetel kürsü okunuyormuş sonrada dua ediyor mussun öyle yaziyor iyi niyetle okuyun felan diyor internetin varsa Google dan baksana bi cnmO neymiş ki canım?
Rabbim herşeyin hayırlısını versin kuzum, inş doğru zamanda biz de mutlu olacağız bir gün. İnş yarın herşey güzel haberler ile dönersin bir an önce hamile kalırsın.Ben de varim yeni listede.Bugün adet olsum yine.Ay gobegimi sardirmistim ümidim varsi bu ay.Normalde umitlenmeyi biraktim.Ama olmadi.Tüp bebek icin yarin merkezle gorusucem.Bakalim.uygun bi takvim olusursa basliyorum.
İçin rahat olsun birşey çıkmayacak Allhin izniyle.Bu kadar stres yapma canim.Rahat ol biraz.Yarin güzel haberler ver bize hadi bekliyorum.Rabbim herşeyin hayırlısını versin kuzum, inş doğru zamanda biz de mutlu olacağız bir gün. İnş yarın herşey güzel haberler ile dönersin bir an önce hamile kalırsın.
Benimde sonucum çıkacak yarın, size bakınca benim ki hiçbir şey ama içim bi garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?