2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Rabbim acil şifalar versin canım inşallah

Cnm benim eşiminde ileri hareketlilik sorunu var doktorun verdiği ilacı kullanıyor birde tahlil sonucuna göre aktarda ürün hazırlandı dün itibariyle aktardan verilen ürünleri kullanıyor + doktorun vermiş oldugu ilaçla birlikte bakalım nasip kısmet acaba doktor ne iğnesine başlayacak bize tedavi diyen olmadı cnm acaba tedavi gerekiyor mu

Aktardan ilaç kullandık bizde fayda etmedi warikosel ameliyatta fayda etmedi çıkış olmadı aşılama tüp bebek hepsi denendi sperm DNA hasarı olduğu için olumsuz sonuç aldık

Şuan DNA hasarını gidermek için tedavi görüyoruz

Senden de razı olsun canım, inşallah bu sorunların üstesinden gelirsiniz biran önce. Benm eşim de varikosel ameliyatı oldu. Aradan 7 ay falan geçtikten sonra hamile kaldım soğan suyu da kullanmıştım o ay. Ama 6 haftalıkken düşük oldu. 4 aydır da daha bişey yok. Bu ay yine soğan suyuna başladım. Eşimin de ileri hareketli sayısı az. Ona da keçiboynuzu kürü denedik. Bakalım bu ay nolücek . İnşallah nisan ayı hepimizin ayı olur

Peki çatlatma iğnesi vermedi mi dr Allah Allah inşallah bu ay müjdeli haberini alırsın canım bayrama iki canlı girersin
yok canım catlatma ıgnesı yapoarsak dahada büyüyüp kiste dönüşür dedi. o yüzdende hiç bişi yapmadı. inşallah kiste çevirmez artık.
bide ben bu akşam göbek çektircem bakalım onun faydası olucak mı

Allah razi olsun canim.Rabbim güzel gonlundekileri bersin insallah.Rabbim tez zamanda kucaklarimizi soldursun.Gonlune diline kalbine sağlık.çok guzel bi dua etmissin.cok duygulandim.

Allah razi olsun canim.Rabbim güzel gonlundekileri bersin insallah.Rabbim tez zamanda kucaklarimizi soldursun.Gonlune diline kalbine sağlık.çok guzel bi dua etmissin.cok duygulandim.
Amin canım benim çok amin, benim için de dua edilince bende çok duygulanmıştım. Rabbim tez zamanda sesimizi duysun kucaklarımızı doldursun tez zamanda inşallah canım bazen içimizden geçenler dilimize vuruyor

Geçmiş olsun canım Rabbim Ya Şafî ismi şerifi hürmetine hayrlı acil kalıcı şifa ihsan etsin

Murabbaa niyetine El Cebbâr Es Semi El Latif El Mucib El Hakim El Vekil El Kadir tesbihatlarını çektim Rabbim kabul ve makbul etsin Rabbim tez vakitte hayrlısı ile inşallah anneliği nasip etsin kucağını doldursun

Canim ya Allah babana hayirli sifaalar versin,baban tez zamanda iyilesir insallah,cok ama cok gecmis olsun,hayirli haberlerle gel

Canim sana da cok gecmis olsun,ruyayi nasil yorumlarsan oyle cikarmis guzel yorumla guzel ciksin,ya da bir sadaka cikar kotu ruya gordukten sonra.

Canim benim,gayet guzel bir hiz niye doktor oyle demiski,icini ferah tur bazi doktorlar bosuna moral bozuyorlar.

Canim sana da cok gecmis olsun,ruyayi nasil yorumlarsan oyle cikarmis guzel yorumla guzel ciksin,ya da bir sadaka cikar kotu ruya gordukten sonra.
öyle yapıyom canımya sadakaçıkardım çok şükür kazasız belasıs geçti cana gelcwğine mala gelsin

Canım benim Rabbim hayrını kabul etsin inşallah mükafatını tez vakitte bebeğinle versin rüyalarını hayra çıkartsın inşallah kazadan beladan muhafaza eylesin

Canım benim Rabbim hayrını kabul etsin inşallah mükafatını tez vakitte bebeğinle versin rüyalarını hayra çıkartsın inşallah kazadan beladan muhafaza eylesin
amin cümlemizin dualarını kabul etsin mevlam okunan duaların yüzüsuyu hürmetine bizleri kazadan beladan korusun mevlam

Cok geçmiş olsun.Rabbim acil şifalar versin inşallah canim.Allah yar ve yardimciniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…