Rabbim acil şifalar versin canım inşallahArkadaşlar bugün sabah babamı hastaneye kaldırdık kalbi durdu müdahaleyle tekrar çalıştı şuan bilinci kapalı yoğun bakımda yatıyor doktorlar herşeye hazırlıklı olun dedi nete giremiyorum Allah rızası için dua edin babama Rabbim acil şifalar versin .. Şimdiden Allah razı olsun hepinizden..Tesbihatlarla yasinleride diğer günlerde okur bagislarim kızlar hakkınızı helal edin benim için dua ettiniz yasin okudunuz inş en kısa sürede güzel haberlerle dönerim araniza.. bugün Doktor konturolum vardı gitmedim babam bu haldeyken gidemedim bebeğimin haberini almak için can atiyordum gidemedim.. Rabb'im şifa versin inşallah.. Allaha emanet olun
kalemine yüreğine ağzına sağlık canım Allah dualarımızı kabul etsin inşallah Allahım hepinizden razı olsun güzel ahlaklı hayırlı evlatlar nasip etsin ne güzel dualarda buluşmak çok sanşlıyız... <3
aminnnnn cnmmmm
Cnm benim eşiminde ileri hareketlilik sorunu var doktorun verdiği ilacı kullanıyor birde tahlil sonucuna göre aktarda ürün hazırlandı dün itibariyle aktardan verilen ürünleri kullanıyor + doktorun vermiş oldugu ilaçla birlikte bakalım nasip kısmet acaba doktor ne iğnesine başlayacak bize tedavi diyen olmadı cnm acaba tedavi gerekiyor muAllah senden ve buradaki tüm arkadaşlardan razı olsun canım en kısa zamanda hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin çok duygulandım bugün sıranın bende olduğunu bilmiyordum pek giremiyorum yoğunum öyle bir zamanda bana sıra geldi ki anlatamam drdan cvp geldi eşim tedavi görüyor ve ilk defa tedavi işe yarıyor ileri hareketliliği 0'dan %45 e çıktı die sevinirken dr istediğimiz gibi ilerleme olmadı iğne başlıycaz die mail atmışduaya en çok ihtiyacım olduğu gün benim için okunması gerçekten çok güzel oldu
Aktardan ilaç kullandık bizde fayda etmedi warikosel ameliyatta fayda etmedi çıkış olmadı aşılama tüp bebek hepsi denendi sperm DNA hasarı olduğu için olumsuz sonuç aldıkCnm benim eşiminde ileri hareketlilik sorunu var doktorun verdiği ilacı kullanıyor birde tahlil sonucuna göre aktarda ürün hazırlandı dün itibariyle aktardan verilen ürünleri kullanıyor + doktorun vermiş oldugu ilaçla birlikte bakalım nasip kısmet acaba doktor ne iğnesine başlayacak bize tedavi diyen olmadı cnm acaba tedavi gerekiyor mu
Senden de razı olsun canım, inşallah bu sorunların üstesinden gelirsiniz biran önce. Benm eşim de varikosel ameliyatı oldu. Aradan 7 ay falan geçtikten sonra hamile kaldım soğan suyu da kullanmıştım o ay. Ama 6 haftalıkken düşük oldu. 4 aydır da daha bişey yok. Bu ay yine soğan suyuna başladım. Eşimin de ileri hareketli sayısı az. Ona da keçiboynuzu kürü denedik. Bakalım bu ay nolücek . İnşallah nisan ayı hepimizin ayı olurAllah senden ve buradaki tüm arkadaşlardan razı olsun canım en kısa zamanda hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin çok duygulandım bugün sıranın bende olduğunu bilmiyordum pek giremiyorum yoğunum öyle bir zamanda bana sıra geldi ki anlatamam drdan cvp geldi eşim tedavi görüyor ve ilk defa tedavi işe yarıyor ileri hareketliliği 0'dan %45 e çıktı die sevinirken dr istediğimiz gibi ilerleme olmadı iğne başlıycaz die mail atmışduaya en çok ihtiyacım olduğu gün benim için okunması gerçekten çok güzel oldu
yok canım catlatma ıgnesı yapoarsak dahada büyüyüp kiste dönüşür dedi. o yüzdende hiç bişi yapmadı. inşallah kiste çevirmez artık.Peki çatlatma iğnesi vermedi mi dr Allah Allah inşallah bu ay müjdeli haberini alırsın canım bayrama iki canlı girersin
Allah razi olsun canim.Rabbim güzel gonlundekileri bersin insallah.Rabbim tez zamanda kucaklarimizi soldursun.Gonlune diline kalbine sağlık.çok guzel bi dua etmissin.cok duygulandim.Benim için okunan Yasini Şerif ve tesbihatları öncelikle peygamber efendimizin ruhuna hediye ediyorum, sen kabul et Allahım
Ya Rabbim benim için zaman ayırıp dua eden kardeşlerimi iki cihanda aziz kıl, günahlarını affeyle, dualarını kabul et
Benim gibi evlat sahibi olmak isteyen herkese ve sonra bana da yüce katından eli ayağı düzgün, sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etrabbi hemli min ledünke zürriyeten Tayyibe inneke semiu dua Zekeriya efendimizin duası gibi dualarımızı makbul eyle
İsteyin kullarım vereyim dersin, biz aciz kullarında el açtık kapına geldik, ellerimizi kapından boş çevirme. Boynumuzu bükük bırakma Allahım
Olmayanları olduran Rabbim, imkansızları yaratan Rabbim. Senin için imkansız diye birşey yoktur. Sen istersen olur, sen ol de olsun allahım
Sen mucibsin, sen zül celali vel ikramsın. İkram edicilerin en ikram edicisisin bizlere de ikram eyle
Olmayacak duaları gönlümüze düşürme, bizlere istetende sensin. Bizde senden istiyoruz ya Rabbim, bizlere de annelik duygusunu yaşamayı hayırlısıyla nasip eyle
Ey hacetleri bitiren, duaları kabul eden Allahım, rahmetinle dualarımızı kabul eyle.
Ey merhametlilerin merhametlisi, bütün resullere selam olsun ve bütün varlıkların yaratıcısına şükürler olsun
Sübhane rabbike rabbil izzeti amma yesifun. Ve selamün alel mürselin. Velhamdülillahi rabbil alemin. El Fatiha. AMİN...
Amin canım benim çok amin, benim için de dua edilince bende çok duygulanmıştım. Rabbim tez zamanda sesimizi duysun kucaklarımızı doldursun tez zamanda inşallah canımAllah razi olsun canim.Rabbim güzel gonlundekileri bersin insallah.Rabbim tez zamanda kucaklarimizi soldursun.Gonlune diline kalbine sağlık.çok guzel bi dua etmissin.cok duygulandim.
Anladım cnm rabbim şifasını versin inşallahŞuan DNA hasarını gidermek için tedavi görüyoruz
Geçmiş olsun canım Rabbim Ya Şafî ismi şerifi hürmetine hayrlı acil kalıcı şifa ihsan etsinArkadaşlar bugün sabah babamı hastaneye kaldırdık kalbi durdu müdahaleyle tekrar çalıştı şuan bilinci kapalı yoğun bakımda yatıyor doktorlar herşeye hazırlıklı olun dedi nete giremiyorum Allah rızası için dua edin babama Rabbim acil şifalar versin .. Şimdiden Allah razı olsun hepinizden..Tesbihatlarla yasinleride diğer günlerde okur bagislarim kızlar hakkınızı helal edin benim için dua ettiniz yasin okudunuz inş en kısa sürede güzel haberlerle dönerim araniza.. bugün Doktor konturolum vardı gitmedim babam bu haldeyken gidemedim bebeğimin haberini almak için can atiyordum gidemedim.. Rabb'im şifa versin inşallah.. Allaha emanet olun
Canim ya Allah babana hayirli sifaalar versin,baban tez zamanda iyilesir insallah,cok ama cok gecmis olsun,hayirli haberlerle gelArkadaşlar bugün sabah babamı hastaneye kaldırdık kalbi durdu müdahaleyle tekrar çalıştı şuan bilinci kapalı yoğun bakımda yatıyor doktorlar herşeye hazırlıklı olun dedi nete giremiyorum Allah rızası için dua edin babama Rabbim acil şifalar versin .. Şimdiden Allah razı olsun hepinizden..Tesbihatlarla yasinleride diğer günlerde okur bagislarim kızlar hakkınızı helal edin benim için dua ettiniz yasin okudunuz inş en kısa sürede güzel haberlerle dönerim araniza.. bugün Doktor konturolum vardı gitmedim babam bu haldeyken gidemedim bebeğimin haberini almak için can atiyordum gidemedim.. Rabb'im şifa versin inşallah.. Allaha emanet olun
Canim sana da cok gecmis olsun,ruyayi nasil yorumlarsan oyle cikarmis guzel yorumla guzel ciksin,ya da bir sadaka cikar kotu ruya gordukten sonra.kızlar yorgunluktan öldüm öldüm ayy bıgıdım takat kalmadı buğün boş tum kv o beni sevmesede ben yinede çok sevdiğim kocam ve kayın babam için yaz geldidi ye çıktım yukarı kayınvalidemin evini dip köşe sil süpür öldüm boş verdedim şeyma Allah ın rızasını nerden kazanacağın bellideği kızlar bu arada sabah çok kötü rüya gördüm benim ruyalar çıkar genelde neyse kalktım kociş daha çıkmamış aşkım dikkat et kendine dedim kötü rüya gördüm o da aman anlatma senin rüyan çıkıyo diyip çıktı neyse benbi yüzümü yıkayayım diye bonyoya gittim çeşmeyi aç tım bommm diye bi ses nasıl korktum anlatamam can havliyle dışarı kaçtım sağ olsun kayın babam koştu geldi neyseki kombi patlamış neyse eşimi aradım söylemek için oda bana ben buğün 2 kez arabayla askalsın kaza yapçaktım dedi ayy çok kötü oldum ya Allah sonunu hayra çevirsin inşallah
Canim benim,gayet guzel bir hiz niye doktor oyle demiski,icini ferah tur bazi doktorlar bosuna moral bozuyorlar.Allah senden ve buradaki tüm arkadaşlardan razı olsun canım en kısa zamanda hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin çok duygulandım bugün sıranın bende olduğunu bilmiyordum pek giremiyorum yoğunum öyle bir zamanda bana sıra geldi ki anlatamam drdan cvp geldi eşim tedavi görüyor ve ilk defa tedavi işe yarıyor ileri hareketliliği 0'dan %45 e çıktı die sevinirken dr istediğimiz gibi ilerleme olmadı iğne başlıycaz die mail atmışduaya en çok ihtiyacım olduğu gün benim için okunması gerçekten çok güzel oldu
öyle yapıyom canımya sadakaçıkardım çok şükür kazasız belasıs geçti cana gelcwğine mala gelsinCanim sana da cok gecmis olsun,ruyayi nasil yorumlarsan oyle cikarmis guzel yorumla guzel ciksin,ya da bir sadaka cikar kotu ruya gordukten sonra.
DNA hasari dedigin morfoloji mi canim?Şuan DNA hasarını gidermek için tedavi görüyoruz
Canım benim Rabbim hayrını kabul etsin inşallah mükafatını tez vakitte bebeğinle versin rüyalarını hayra çıkartsın inşallah kazadan beladan muhafaza eylesinkızlar yorgunluktan öldüm öldüm ayy bıgıdım takat kalmadı buğün boş tum kv o beni sevmesede ben yinede çok sevdiğim kocam ve kayın babam için yaz geldidi ye çıktım yukarı kayınvalidemin evini dip köşe sil süpür öldüm boş verdedim şeyma Allah ın rızasını nerden kazanacağın bellideği kızlar bu arada sabah çok kötü rüya gördüm benim ruyalar çıkar genelde neyse kalktım kociş daha çıkmamış aşkım dikkat et kendine dedim kötü rüya gördüm o da aman anlatma senin rüyan çıkıyo diyip çıktı neyse benbi yüzümü yıkayayım diye bonyoya gittim çeşmeyi aç tım bommm diye bi ses nasıl korktum anlatamam can havliyle dışarı kaçtım sağ olsun kayın babam koştu geldi neyseki kombi patlamış neyse eşimi aradım söylemek için oda bana ben buğün 2 kez arabayla askalsın kaza yapçaktım dedi ayy çok kötü oldum ya Allah sonunu hayra çevirsin inşallah
amin cümlemizin dualarını kabul etsin mevlam okunan duaların yüzüsuyu hürmetine bizleri kazadan beladan korusun mevlamCanım benim Rabbim hayrını kabul etsin inşallah mükafatını tez vakitte bebeğinle versin rüyalarını hayra çıkartsın inşallah kazadan beladan muhafaza eylesin
Cok geçmiş olsun.Rabbim acil şifalar versin inşallah canim.Allah yar ve yardimciniz olsun.Arkadaşlar bugün sabah babamı hastaneye kaldırdık kalbi durdu müdahaleyle tekrar çalıştı şuan bilinci kapalı yoğun bakımda yatıyor doktorlar herşeye hazırlıklı olun dedi nete giremiyorum Allah rızası için dua edin babama Rabbim acil şifalar versin .. Şimdiden Allah razı olsun hepinizden..Tesbihatlarla yasinleride diğer günlerde okur bagislarim kızlar hakkınızı helal edin benim için dua ettiniz yasin okudunuz inş en kısa sürede güzel haberlerle dönerim araniza.. bugün Doktor konturolum vardı gitmedim babam bu haldeyken gidemedim bebeğimin haberini almak için can atiyordum gidemedim.. Rabb'im şifa versin inşallah.. Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?