2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Yok canım Uludağ Üniversitesi ni tavsiye etmem orada insanları denek gibi kullanıyorlar, doktorlar bakmıyor bile stajerlere öğrencilere ders gösterir gibi hasta başında toplanıyorlar
Üniversite hastaneleri hep ayni ya

Kızlaarrr bana kaç gündür hiç bildirim gelmiyor o yüzden gruba da girmedim hiç. Kızlar niye hiç konuşmuyo derkenn bi hirdim baktım 200 mesaj birikmiş anam niye böyle oldu ki bi sürü dedikodu kaçırmışım kız yasemin yassimin inan sürecini daha yeni okudum. İnşallah Rabbim müjdeli haberi bu sefer verir sana. Kız şimdi sen hamile sayılıyon de mi yine de. İçinde iki tane minnak susam var ayy inşallah tutacak yaa. Bilseydim ben de okurdum bi şeyler. Kızlar diyette ne kadar azinlisiniz yaa. Bende de göbek çevresi var baya. Ama hayatta diyet yapamam. Susuz yaşatım da ekmeksiz yaşayamam benm 1.74 boy kilo da 69. Hayatımda bi düğün öncesi 64 e indiğimi haturlıyorum ama yüzüm gitmişti hep hiç yakıştıramadım kendine. Kimse de yakılturmadı. O yüzden şimdilik kilocanlarla mutluyum ben. Size de Allah kolaylık versin artık buralardayım ben de. Ev taşuma bitti okulda tercihler de bitti. Şindi tatil başladı bana.

M Meyra_naz canım iniallah tez vakitte ataman olur. Benim durum senden daha kötüydü üniversitenin son senesine evli girdim tabi önce kimseye söylemedim sınıfta ıtandım valla, ne meraklıymış kocaya falan derler diye ama sonra basın açıklaması yaptım kimse düşündüğüm tepkiyi vermedi herkes çok sevinmişti. Benm son senemde her ne kadar evli oldam da ayrı kaldığımız iöin, ben trabzonda o antepte, kpss ye çalışma imkanım olmuştu o zaman. Ama eğer evde olsaydım heralde bana da rahatlık gelirdi. Sınırda atanmıştım urfanın hiç bilinmeyen bi köyüne Rabbim kümsenin emeğini yerde bıraktırmasın. Ablamdan biliyorum gerçekten çok zor.

Kız kaçak insan arada girer de bakar bildirim gelmemişmis bende dedim herhalde bu hanım tatilde

Senin boyun uzun tabi senin kilo gözükmez, o boy bende olacaktı

Kizlaaaaaaarrr sadece 600 gr vermişim nasıl sizce

Çok az geldi bana, ben alışkınım birden kilo vermeye bunu sevmedim :)
Otuzdan sonra kilo vermek zor derlerdi de inanmazdım olur mu öyle şey ben veririm derdim, öyle değilmiş

wagen D denizzz3 M Meyra_naz

Kız kaçak insan arada girer de bakar bildirim gelmemişmis bende dedim herhalde bu hanım tatilde

Senin boyun uzun tabi senin kilo gözükmez, o boy bende olacaktı
Kız vallahi gelmedi bildirim trend konulara bakıyodum hep sağ üstte bildirim yok hiç. Gruba da girmedim o yüzden :) amaann boy var da işte göbek de olmayaydı iyiydi :)

Kız vallahi gelmedi bildirim trend konulara bakıyodum hep sağ üstte bildirim yok hiç. Gruba da girmedim o yüzden :) amaann boy var da işte göbek de olmayaydı iyiydi :)
Bundan sonra bildirim gelmezse de arada gir bak :)) göbek türk kadınına yapıştı :))

Canım bence iyi vermişsin daha kaç gün oldu başlayalı böyle böyle gidecek inş kilolar.. bende sağlık ocağına gidiyorum kan tahlili vericem hastalanmadim daha birşey yok biliyorum ama söktürücü kullanicam o yüzden garanti olsun dedim

Ya bilmiyorum en azından bir kilo bekliyordum hayal kırıklığı oldu

Belli olmaz canımcim belki bir sürpriz olur, herşeyin hayırlısı, hap yerine soğan suyu içsen

Belli olmaz canımcim belki bir sürpriz olur, herşeyin hayırlısı, hap yerine soğan suyu içsen
O hemen sokturuyor mu canım bende Pelin otu anasonu yapicam o yüzden acele ediyorum

Ben de varim yeni listede.Bugün adet olsum yine.Ay gobegimi sardirmistim ümidim varsi bu ay.Normalde umitlenmeyi biraktim.Ama olmadi.Tüp bebek icin yarin merkezle gorusucem.Bakalim.uygun bi takvim olusursa basliyorum.
Hadi hayırlı olsun canım şimdiden
RABB im yüzünü güldürsün

Bir hafta bile olmadi diyete gireli.Normal bence.Ama dedigin doğru yaşa bagli olarak metabolizma hizi düşüyor.

Yavrum 600 gr az mı yahu
Bence bu kadar kısa sürede gayet iyi
Kız hepiniz manken olmayın sonra başımıza

Kızlar fazla giremiyom iki gündür ama fakit buldukça okuyom annem bende akşama listemizi yazcam inşallah isimleri bide hatmimizi yazıcam 41 yasin bide salavat ta yazsam okuya bilirmiyizki acaba
Bu arada ASSOSyal kuzum süper vermişsin 3 gün oldu kız süper benin diyet yalan oldu iki gündür annem bende yemeyince kadında yemiyo ya dikkat ediyom ama çok değil gidince devam etcem ama kararınızı yarına kadar yazarsanız dua konusunda iyi olur listeyi yapıp vercem orda gurubun hocası varmış ona verip okutup dualatıcak mış inşallah bu arada sizlere çok dua etti Rabbim kabul etsin inşallah yassimin kuzum inşallah sana hayırlı doğum içinde dua eder tutunur bebişlerin Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah Nasılsın iyimisin bugün

cnm hla okuyormusunuz yasin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…