Allah razı olsun Yavrum iyiyim çok şükür bir sıkıntım yok yatıyorumKızlar fazla giremiyom iki gündür ama fakit buldukça okuyom annem bende akşama listemizi yazcam inşallah isimleri bide hatmimizi yazıcam 41 yasin bide salavat ta yazsam okuya bilirmiyizki acaba
Bu aradaASSOSyal kuzum süper vermişsin 3 gün oldu kız süper benin diyet yalan oldu iki gündür annem bende yemeyince kadında yemiyo ya dikkat ediyom ama çok değil gidince devam etcem ama kararınızı yarına kadar yazarsanız dua konusunda iyi olur listeyi yapıp vercem orda gurubun hocası varmış ona verip okutup dualatıcak mış inşallah bu arada sizlere çok dua etti Rabbim kabul etsin inşallah yassimin kuzum inşallah sana hayırlı doğum içinde dua eder tutunur bebişlerin Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah Nasılsın iyimisin bugün
Yok canım Rabbi hepli mines salihin dua sını okuyoz annemler haca gitcek orda dua amaçlı 41 yasin okuyoz istersen bikaç yasin al senide yazayım inşallahcnm hla okuyormusunuz yasin ?
Olur canım 5 sen al 5 tanede ben 31 kaldı herkes okusa iyi olur her ağızdan okunurAllah razı olsun Yavrum iyiyim çok şükür bir sıkıntım yok yatıyorum
sürekli dikkat etmeye çalışıyorum işte
Evim de aldı başını gitti
Eşim güya toparlıyo
Sağolsun komşum geldi de biçorba getirdi bulaşıklarımı kaldırdı
Bu arada bana 5 tane yasin verebilirsin canım
Ne zamana kadar okuyacağız uzun süre oturmuyorum şimdi yatarak da okumayayımOlur canım 5 sen al 5 tanede ben 31 kaldı herkes okusa iyi olur her ağızdan okunur
kuzum 5 tanede ben alil ama suresi varmi benim kendi baska surelerimde varda gerci bi oturustabiterYok canım Rabbi hepli mines salihin dua sını okuyoz annemler haca gitcek orda dua amaçlı 41 yasin okuyoz istersen bikaç yasin al senide yazayım inşallah
Canım 5 tanede ben alımOlur canım 5 sen al 5 tanede ben 31 kaldı herkes okusa iyi olur her ağızdan okunur
Canım 5 yasin alım 5 binde salavati Şerif alım erken okursam tekrardan alırım yineKızlar bitme tarihi şöyle annemler ağustos un 15 inde gider eeee bayramdan 10 gün sonradadönüyolar bizlerde ağustosun 25 inde felan bitirirsek iyi olur bu arada hatimlerde kaçtane eksik var M Meyra_naz
wagen Türkan kızı Şeyma (okuyor) 1-2-3-4. cüzleri okuyor masal3487 Nevzat kızı Özgün (okuyor)
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe (okuyor)
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz (okuyor)
ASSOSyal Halim kızı Elif (okuyor)
@Saman Alevi Ömer kızı Elif (okuyor)
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule(okuyor)
Pdr_ci Aziz kızı Meltem (okuyor) 5-6-7-8.cüzleri okuyor
umut-16 Ayşe Duygu ((okuyor))( ikiisim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
B busra_brt Salih kızı Büşra (okuyor) 9-10-11-12.cüzleri okuyor
yassimin Ali kızı Yasemin (okuyor)
@nergismor Hüseyin kızı Saliha (okuyor)26-27-28-29-30.cüzleri okuyor
Mutlu1anne Zeki kızı Çiğdem (okuyor) - U umutlugelin hacer kızı mine (okuyor)
- H Hulya_38 fatma kızı hülya (okuyor)
Yasin ve salavattı Şerif de alırmıyız ağustos un 25 ine kadar
Kuzum tesbihlere yarın mı başlıyoruz ? Birde yasini latinceden okusak olur mu ?
wagen Türkan kızı Şeyma (okuyor) 1-2-3-4. cüzleri okuyor 5 yasin 5 bin salavarı şerif masal3487 Nevzat kızı Özgün(okuyor)
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe (okuyor) 5 yasin 5 binde salavatı şerif okuyor
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz (okuyor)
ASSOSyal Halim kızı Elif (okuyor)
@Saman Alevi Ömer kızı Elif (okuyor)
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule(okuyor)
Pdr_ci Aziz kızı Meltem (okuyor) 5-6-7-8.cüzleri okuyor
umut-16 Ayşe Duygu ((okuyor))( ikiisim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
B busra_brt Salih kızı Büşra (okuyor) 9-10-11-12.cüzleri okuyor
yassimin Ali kızı Yasemin (okuyor)5 yasini şerif
@nergismor Hüseyin kızı Saliha (okuyor)26-27-28-29-30.cüzleri okuyor
Mutlu1anne Zeki kızı Çiğdem (okuyor) - U umutlugelin hacer kızı mine (okuyor)
- H Hulya_38 fatma kızı hülya (okuyor
- Y yagmur_20 5 yasin okuyor
Bana da 3 tane cüz ver canım annem babam ben okuruz anca ben cüzleri yavaş okuyorumKızlar cüzlerden 14 tane wksiğimiz var @Saman Alevi okurmu acaba watsap tan görüşen ler vi sorsa
Bence son güne uzatmayalım 24 ağustos diyelim daha iyi olurKızlar bitme tarihi şöyle annemler ağustos un 15 inde gider eeee bayramdan 10 gün sonrada dönüyolar bizlerde ağustosun 25 inde felan bitirirsek iyi olur bu arada hatimlerde kaçtane eksik var M Meyra_naz
Y yagmur_20yassimin
Y yagmur_20 canım okuya bilirswn sana hatimmimizdende kalan cüzları verelimmi
Tabi okuya bilirsen bu arada hoşgeldin aramıza
kuzum simdi alirim okuyamam belli olmaz cunku ne zaman adet olacagimi bilmiyroum ben yarim kalmasin bide 1 2 tane verirsen okurum ama daha fazla olmaz herhalde diye dusundumKızlar bitme tarihi şöyle annemler ağustos un 15 inde gider eeee bayramdan 10 gün sonrada dönüyolar bizlerde ağustosun 25 inde felan bitirirsek iyi olur bu arada hatimlerde kaçtane eksik var M Meyra_naz
Y yagmur_20yassimin
Y yagmur_20 canım okuya bilirswn sana hatimmimizdende kalan cüzları verelimmi
Tabi okuya bilirsen bu arada hoşgeldin aramıza
Yat kuzum tadını çıkar boşver :)Full time yatiyore
Sen ne yaptın canım sonucunu ne zaman alıcan?
Aynen ya en korktuğum metabolizma düşmesi, ama bugün resmen diyetin dibine vurdum. Arkadaşa gittim diyet bozulduBir hafta bile olmadi diyete gireli.Normal bence.Ama dedigin doğru yaşa bagli olarak metabolizma hizi düşüyor.
Manken olmak istiyorum ama ben :))Yavrum 600 gr az mı yahu
Bence bu kadar kısa sürede gayet iyi
Kız hepiniz manken olmayın sonra başımıza
Kuzum bugün bende bozdum diyeti, yarın devam NapayimKızlar fazla giremiyom iki gündür ama fakit buldukça okuyom annem bende akşama listemizi yazcam inşallah isimleri bide hatmimizi yazıcam 41 yasin bide salavat ta yazsam okuya bilirmiyizki acaba
Bu aradaASSOSyal kuzum süper vermişsin 3 gün oldu kız süper benin diyet yalan oldu iki gündür annem bende yemeyince kadında yemiyo ya dikkat ediyom ama çok değil gidince devam etcem ama kararınızı yarına kadar yazarsanız dua konusunda iyi olur listeyi yapıp vercem orda gurubun hocası varmış ona verip okutup dualatıcak mış inşallah bu arada sizlere çok dua etti Rabbim kabul etsin inşallah yassimin kuzum inşallah sana hayırlı doğum içinde dua eder tutunur bebişlerin Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah Nasılsın iyimisin bugün
Yasin olur kuzum ameller niyetlere göredir ağzından okunmuş olsun ama cüz olmazKuzum tesbihlere yarın mı başlıyoruz ? Birde yasini latinceden okusak olur mu ?
Kuzum kelimeyi tevhid okumuyoz yetiştiremeyiz çok olursa diye ben sana 5 yasin 5 binde salavatı şerif yazdım olurmu bi mahsuru varsa değiştire bilirim5 Yasin ben alirim canim.2 bin salavat alayim.2 bin kelimei tevhid alayim.Sonra bitince tekrar alirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?