Olur canım neden olmasın 2 hatimle duamız o kutsal topraklarda yapılıcak adımız anılıcak çok şükür Rabbim bu güne gitmekte nasib olur inşallahYat kuzum tadını çıkar boşver :)
Sonucum temiz çıktı çok şükür, kötü bir bulgu yok
Aynen ya en korktuğum metabolizma düşmesi, ama bugün resmen diyetin dibine vurdum. Arkadaşa gittim diyet bozuldubir hafta yemesem yeridir
Manken olmak istiyorum ama ben :))
Kuzum bugün bende bozdum diyeti, yarın devam Napayim
Bana da beş yasin yaz. 2bin salavat da istiyorum. Birde bananneme bizim gruptan bahsettim grubumuz için bir hatim hediye etmek istiyor. Onu da ekle istersen olur mu?
Tmm canım sana 16.la 17. Cüzları verdimkuzum simdi alirim okuyamam belli olmaz cunku ne zaman adet olacagimi bilmiyroum ben yarim kalmasin bide 1 2 tane verirsen okurum ama daha fazla olmaz herhalde diye dusundum
13 14 15. Cüzları sana verdim canımBana da 3 tane cüz ver canım annem babam ben okuruz anca ben cüzleri yavaş okuyorum
Yok hayir okurum.Kelimei Tevhidde okuruz belki siye düşündüm.Farketmez canim.Kuzum kelimeyi tevhid okumuyoz yetiştiremeyiz çok olursa diye ben sana 5 yasin 5 binde salavatı şerif yazdım olurmu bi mahsuru varsa değiştire bilirim
kuzucum bide bunlari ne icin okuyoruz ne diye niyet edimTmm canım sana 16.la 17. Cüzları verdim
Amin kuzum Rabbim kabul etsin inşallah, babanneme de sağlık sıhhat, şifa hayırlı ömür versin inş. Bizlere de hayırlı evlatlar inşOlur canım neden olmasın 2 hatimle duamız o kutsal topraklarda yapılıcak adımız anılıcak çok şükür Rabbim bu güne gitmekte nasib olur inşallah
Canım hayırlı evlat için sen çocuk istemiyonmukuzucum bide bunlari ne icin okuyoruz ne diye niyet edim
Aminnnn canım aminnnAmin kuzum Rabbim kabul etsin inşallah, babanneme de sağlık sıhhat, şifa hayırlı ömür versin inş. Bizlere de hayırlı evlatlar inş
evet cnm tup bebek yaptiriyorum ben transferim bidahaki bu ay dondurdular onun icin dua edeyim o zamanCanım hayırlı evlat için sen çocuk istemiyonmu
Canım şimdi geçmişine baktım tüp bebek aşamasındaymışsın bak ismin olcakmış duada ki Rabbim seni buraya yönlendirdi yo aslında varya tesadüf diye bişiy yokk senin ismininde duaya katılmasını istedi demekki inşallah bu sefer sana tutunucak benişin ayy valla içim bi tuaf olduya ne büyük hikmete sahibiz Allahkuzucum bide bunlari ne icin okuyoruz ne diye niyet edim
Tmm canımwagen canım bana da 3 tane cüz ayarla . Ben de okuyayım 24 ağustosa kadar okuyoruz değil mi kuzum
18 19 20 . Cüzler sana yazıyomwagen canım bana da 3 tane cüz ayarla . Ben de okuyayım 24 ağustosa kadar okuyoruz değil mi kuzum
Tamamdır tatlım . Allah kabul etsin .18 19 20 . Cüzler sana yazıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?