Sen nerde yaptiriyosun canim tup bebeği.Benim de donsurulmuslarim var.Gelecek ay ben de transfer yaptiricam tekrar.evet cnm tup bebek yaptiriyorum ben transferim bidahaki bu ay dondurdular onun icin dua edeyim o zaman
24 agustos sa kadar canım
Tamm canım 21 22. Cüzler sende 5 yasin bide canım annenin ismini bide kendi ismini yazCanım şuan bitirmem gereken kuranım var ama bana da 2 cüz verebilirsin. 5 tane de yasin alayım. Babamın ismi Reşat
Tamm canım 21 22. Cüzler sende 5 yasin bide canım annenin ismini bide kendi ismini yaz
adanada yaptiriyorum cnm sen neddesinSen nerde yaptiriyosun canim tup bebeği.Benim de donsurulmuslarim var.Gelecek ay ben de transfer yaptiricam tekrar.
Ben Ankarada yaptiriyorum.4. Olacak.Bu ay gebelik asisi ve nadaslama yontemiyle birlikte yapilacak.Bundan once 2 tane izmirde denemem var.Hayirlisi bakalimadanada yaptiriyorum cnm sen neddesin
insaallah bu sefer olur cnm rabbim insaallah ol der bu sefer kuzum kac yasindasinBen Ankarada yaptiriyorum.4. Olacak.Bu ay gebelik asisi ve nadaslama yontemiyle birlikte yapilacak.Bundan once 2 tane izmirde denemem var.Hayirlisi bakalim
Saol canim.Yas 35.Ben ve esimde sıkıntı yok görünürde.Ama iste olmuyor.Senin yas kac?Kacinci denemen.İnşallah olur senin de.Zor çünkü.insaallah bu sefer olur cnm rabbim insaallah ol der bu sefer kuzum kac yasindasin
Canim ne zamana kadar yasin okunacak eger daha varsa 10 tane alirim ben ama bir hafta icindeokunacaksa 5 tane alayimYok canım Rabbi hepli mines salihin dua sını okuyoz annemler haca gitcek orda dua amaçlı 41 yasin okuyoz istersen bikaç yasin al senide yazayım inşallah
TAMAm kuzum 24 üne kadar okurum 5 yasin inşallahYasin olur kuzum ameller niyetlere göredir ağzından okunmuş olsun ama cüz olmaz
Simdi gordum canim daha varmis ben de iki cuz alayim 10 tane de yasinKızlar bitme tarihi şöyle annemler ağustos un 15 inde gider eeee bayramdan 10 gün sonradadönüyolar bizlerde ağustosun 25 inde felan bitirirsek iyi olur bu arada hatimlerde kaçtane eksik var M Meyra_naz
wagen Türkan kızı Şeyma (okuyor) 1-2-3-4. cüzleri okuyor masal3487 Nevzat kızı Özgün (okuyor)
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe (okuyor)
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz (okuyor)
ASSOSyal Halim kızı Elif (okuyor)
@Saman Alevi Ömer kızı Elif (okuyor)
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule(okuyor)
Pdr_ci Aziz kızı Meltem (okuyor) 5-6-7-8.cüzleri okuyor
umut-16 Ayşe Duygu ((okuyor))( ikiisim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
B busra_brt Salih kızı Büşra (okuyor) 9-10-11-12.cüzleri okuyor
yassimin Ali kızı Yasemin (okuyor)
@nergismor Hüseyin kızı Saliha (okuyor)26-27-28-29-30.cüzleri okuyor
Mutlu1anne Zeki kızı Çiğdem (okuyor) - U umutlugelin hacer kızı mine (okuyor)
- H Hulya_38 fatma kızı hülya (okuyor)
Yasin ve salavattı Şerif de alırmıyız ağustos un 25 ine kadar
Kuzum 11 yasin kalmıştı 6 sana verdim 5 de çiğdeme 23 24 cüzler sende 25. Cüz kaldı onuda sana vereyimmiSimdi gordum canim daha varmis ben de iki cuz alayim 10 tane de yasin
Tamam canim yavas okuyorum ama anneme de veeirim bana yaz o zamanKuzum 11 yasin kalmıştı 6 sana verdim 5 de çiğdeme 23 24 cüzler sende 25. Cüz kaldı onuda sana vereyimmi
Sağol kuzum, Allah razı olsun, çok şükür temiz çıktı. İçim içimi yiyordu rahatladım çok şükür, valla sağlık gibisi yokmuş şu bir hafta içinde sadece sonucun temiz çıkması için dua ettim ne bebek geldi aklıma ne başka bir şeyASSOSyal canım bu aralar çok yoğunum giremedim sık sık yeni gördüm sonuç temiz çıkmış çok şükür hadi geçmiş olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?