aynen öyle oluyo valla canım ya sağlık kadar değerli hiçbir şey olamaz. çok geçmiş olsun tekrarSağol kuzum, Allah razı olsun, çok şükür temiz çıktı. İçim içimi yiyordu rahatladım çok şükür, valla sağlık gibisi yokmuş şu bir hafta içinde sadece sonucun temiz çıkması için dua ettim ne bebek geldi aklıma ne başka bir şey
ben 25 yasindayim bendedeamh dusuklugu var doktor acle etmemizi soyledi olmazsa daha kac kere deneyebilirim bilmiyorum umarim en kisa zamanda seninki olirSaol canim.Yas 35.Ben ve esimde sıkıntı yok görünürde.Ama iste olmuyor.Senin yas kac?Kacinci denemen.İnşallah olur senin de.Zor çünkü.
bilinç altı olabilir canım rüyayada inanıyorum ben vardır bi manası bence baktınmıKızlar çok garip bir rüya gördüm
Yeşil bir papağan yeni doğmuş bir bebeğe dönüşüyordu...
Bilinç altımi acaba
Baktım da çok düzgün kesin şeyler yazmıyor mantık kuramadım benbilinç altı olabilir canım rüyayada inanıyorum ben vardır bi manası bence baktınmı
hayırlara vesile olur inş canım
inşallah hayırlı güzel haberler akırsın tatlım bende rüyamda birini görüyorum tanıdık bana sen bidahaki ay hamile kalcaksın ama ya düşçek ya dış gebelık olcak dikkatli ol diyoBaktım da çok düzgün kesin şeyler yazmıyor mantık kuramadım ben
yeşil görmen çok güzel canım.murat demek .yani dileğine ulaşacaksın inşallah Allah ın izniyle .sabır etmen gerekiyor.Kızlar çok garip bir rüya gördüm
Bilinç altımi acaba
Çok şükür Bak gördün mü pimpirikli o kadar stres yaptın boşunaYat kuzum tadını çıkar boşver :)
Sonucum temiz çıktı çok şükür, kötü bir bulgu yok
Aynen ya en korktuğum metabolizma düşmesi, ama bugün resmen diyetin dibine vurdum. Arkadaşa gittim diyet bozuldubir hafta yemesem yeridir
Manken olmak istiyorum ama ben :))
Kuzum bugün bende bozdum diyeti, yarın devam Napayim
Bana da beş yasin yaz. 2bin salavat da istiyorum. Birde bananneme bizim gruptan bahsettim grubumuz için bir hatim hediye etmek istiyor. Onu da ekle istersen olur mu?
Ben icmistim çikolata kisti için.Ama ben öyle kanama filan yasamadim.Sadece o ay cok akintim olmustu.Yapan arkadaşlar vardi galiba yanlis hatirlamiyorsam.Lütfen yardımcı olurmusunuz bebek istiyorum soğan suyunu 9 gündür iciyorum adete 12 gün var. Dün biraz kahverengi leke geldi kesildi biraz öncede hafif kanama gibi bişey oldu soğan suyunu içmeyi birakiyim mi yasayan var mi bunu lütfen bilen yanitlasinnn
Ilk soğan suyu içisim dün 2 saat kahverengi gelmişti kesildi şimdi hafif sanci var kasıklarımda az bi kırmızıya dönük leke geldi şimdi yine kesilmiş sarıya dönük leke geliyo gibi yaşayan varsa keşke yazsa korkuyorum bıraksammi bilmiyorummBen icmistim çikolata kisti için.Ama ben öyle kanama filan yasamadim.Sadece o ay cok akintim olmustu.Yapan arkadaşlar vardi galiba yanlis hatirlamiyorsam.
Bu çok güzel konuşkan bi bebişin mi olcak yoksaKızlar çok garip bir rüya gördüm
Bilinç altımi acaba
Eşine de yap canım arısütü bal keçiboynuzu pekmeziKızlar kan sonucunu aldım her zamanki gibi negatifbugün yeni bir küre başlıyorum civanpercemi çoban çantası aslan pençesi bunu içip adetim sokulunce bal tarçın çörek otu karışımını yapicam bismillah deyip başlıyorum ins
Hiç bilmiyorum canım soğan kürü gruplarında bi ara bakalımIlk soğan suyu içisim dün 2 saat kahverengi gelmişti kesildi şimdi hafif sanci var kasıklarımda az bi kırmızıya dönük leke geldi şimdi yine kesilmiş sarıya dönük leke geliyo gibi yaşayan varsa keşke yazsa korkuyorum bıraksammi bilmiyorumm
Bende kullandim ben de oyle bir etki yapmadi ama bazilarinda yapabiliyormus,o durumda saracoglu birakilmamasi gerektigini soyluyor devam edebilirsin yaniIlk soğan suyu içisim dün 2 saat kahverengi gelmişti kesildi şimdi hafif sanci var kasıklarımda az bi kırmızıya dönük leke geldi şimdi yine kesilmiş sarıya dönük leke geliyo gibi yaşayan varsa keşke yazsa korkuyorum bıraksammi bilmiyorumm
Arıyorum bulamadım yazdım cevap verende yok henüz önceden yaşamadığım için korktum daha adetime 12 gün var kafam karıştıHiç bilmiyorum canım soğan kürü gruplarında bi ara bakalım
Hemen kötü düşünme belki temizliyordur
Oyle mi zaten 5 gün kaldı bitmesine devam mi edeyimBende kullandim ben de oyle bir etki yapmadi ama bazilarinda yapabiliyormus,o durumda saracoglu birakilmamasi gerektigini soyluyor devam edebilirsin yani
Onada keçi boynuzu pekmezi alicam canım inşallah canım ya bugün hastaneye gittim herkesin kucağında küçük küçük bebekler dayanamadım ya Rabbim hepimizin yardımcısı olsun insEşine de yap canım arısütü bal keçiboynuzu pekmezi
Hadi hayırla mutlulukla sonuçlansın inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?