2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

aynen öyle oluyo valla canım ya sağlık kadar değerli hiçbir şey olamaz. çok geçmiş olsun tekrar

Saol canim.Yas 35.Ben ve esimde sıkıntı yok görünürde.Ama iste olmuyor.Senin yas kac?Kacinci denemen.İnşallah olur senin de.Zor çünkü.
ben 25 yasindayim bendedeamh dusuklugu var doktor acle etmemizi soyledi olmazsa daha kac kere deneyebilirim bilmiyorum umarim en kisa zamanda seninki olir

GÜNCEEEELLLLLL
kızlar toplamda 15 kişiyiz 333 adet geliyor kişi başı
İSMİ okunan kişi 5 ad fazla okusun sayı tamamlansın
AMİN AMİN AMİNN...
Ey yüce rabbimiz ! sen bizim sesimizi en iyi işiten dertlerimi gören bilensin.Sesimizi dualarımızı duy bize sağlıklı sıhhatli hayırlı güzel mi güzel cennet bahçelerinden hayırlı evlatlar gönder!
Sadece bize değil tüm evlat hasreti çekenlere evlatlarını nasip et...
Başlayacağımız bu duayı sen bize vesile kıl Allahım...
"Subhane Rabbike Rabbi’l-izzeti amma yesifun ve salamın ale’l-mirselin ve’l-hamdu lillahi Rabbi’l-alemin"
EL FATİHA...

TÜRKAN KIZI ŞEYMA İÇİN OKUYORUZ CANLARIM BUGÜN RABBİM KABUL EYLESİN

1. @wagen Türkan kızı Şeyma (okuyor) 1-2-3-4. cüzleri okuyor
  2. @masal3487 Nevzat kızı Özgün (okuyor)
    @Meyra_naz Doğan kızı Ayşe (okuyor)
    @denizzz3 Hidayet kızı Deniz (okuyor)
    @ASSOSyal Halim kızı Elif (okuyor)
    @saman Alevi Ömer kızı Elif (okuyor)
    @SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule (okuyor)
    @Pdr_ci Aziz kızı Meltem (okuyor) 5-6-7-8.cüzleri okuyor
    @umut-16 Ayşe Duygu ((okuyor))( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
    @busra_brt Salih kızı Büşra (okuyor) 9-10-11-12.cüzleri okuyor
    @yassimin Ali kızı Yasemin (okuyor)
    @nergismor Hüseyin kızı Saliha (okuyor) 26-27-28-29-30.cüzleri okuyor
    @Cigdem24 Zeki kızı Çiğdem (okuyor)
  3. @umutlugelin hacer kızı mine (okuyor)
  4. @Hulya_38 fatma kızı hülya (okuyor)
KIZLAR DUAYA BUGÜN BAŞLAYALIM DÜN ÇOK YOĞUNDUM YAZAMADIM OKUYAN DEVAM ETSİN SIRADAN TOPLUDA OKUNABİLİR
EKLEMEK İSTEDİĞİNİZ KİŞİLER VARSA 2 GÜN BEKLEYELİM SONRA KAPATIRIZ

Baktım da çok düzgün kesin şeyler yazmıyor mantık kuramadım ben
inşallah hayırlı güzel haberler akırsın tatlım bende rüyamda birini görüyorum tanıdık bana sen bidahaki ay hamile kalcaksın ama ya düşçek ya dış gebelık olcak dikkatli ol diyo

bebek beklediğim her ay ya hamile olduğumu ya bebeği emzirdiğimi ya da hastanede doğum falan yaparken görüyodum kendimi benim rüyalarım hep terse çıkar bunu görünce bi acaba mı dedim ama umutsuzluk diz boyu
rabbim hepimizin içini yeşertsin dün eve giderken duamızı ediyordum hemde dedim rabbim kuru dallardan pembe çiçek açtıransın koca kayaların içinden çiçek çıkartansın yoktan var edensin bizlerede öyle ümitler güzellikler nasip et gücümüz kalmadı diye dua ettim içimden Rabbim katında kabul etsin

Çok şükür Bak gördün mü pimpirikli o kadar stres yaptın boşuna
Ol ol manken ol şu tarzsız değilsın programlarına yollayacam seni

Lütfen yardımcı olurmusunuz bebek istiyorum soğan suyunu 9 gündür iciyorum adete 12 gün var. Dün biraz kahverengi leke geldi kesildi biraz öncede hafif kanama gibi bişey oldu soğan suyunu içmeyi birakiyim mi yasayan var mi bunu lütfen bilen yanitlasinnn

Ben icmistim çikolata kisti için.Ama ben öyle kanama filan yasamadim.Sadece o ay cok akintim olmustu.Yapan arkadaşlar vardi galiba yanlis hatirlamiyorsam.

Ben icmistim çikolata kisti için.Ama ben öyle kanama filan yasamadim.Sadece o ay cok akintim olmustu.Yapan arkadaşlar vardi galiba yanlis hatirlamiyorsam.
Ilk soğan suyu içisim dün 2 saat kahverengi gelmişti kesildi şimdi hafif sanci var kasıklarımda az bi kırmızıya dönük leke geldi şimdi yine kesilmiş sarıya dönük leke geliyo gibi yaşayan varsa keşke yazsa korkuyorum bıraksammi bilmiyorumm

Kızlar kan sonucunu aldım her zamanki gibi negatif bugün yeni bir küre başlıyorum civanpercemi çoban çantası aslan pençesi bunu içip adetim sokulunce bal tarçın çörek otu karışımını yapicam bismillah deyip başlıyorum ins

Eşine de yap canım arısütü bal keçiboynuzu pekmezi
Hadi hayırla mutlulukla sonuçlansın inşAllah

Hiç bilmiyorum canım soğan kürü gruplarında bi ara bakalım
Hemen kötü düşünme belki temizliyordur

Bende kullandim ben de oyle bir etki yapmadi ama bazilarinda yapabiliyormus,o durumda saracoglu birakilmamasi gerektigini soyluyor devam edebilirsin yani

Hiç bilmiyorum canım soğan kürü gruplarında bi ara bakalım
Hemen kötü düşünme belki temizliyordur
Arıyorum bulamadım yazdım cevap verende yok henüz önceden yaşamadığım için korktum daha adetime 12 gün var kafam karıştı

Eşine de yap canım arısütü bal keçiboynuzu pekmezi
Hadi hayırla mutlulukla sonuçlansın inşAllah
Onada keçi boynuzu pekmezi alicam canım inşallah canım ya bugün hastaneye gittim herkesin kucağında küçük küçük bebekler dayanamadım ya Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…