Sana ozelden saracoglunun internet sitesinin numarasini vereyim ara seni bilgilendirirler daha net bilgi almis olursunOyle mi zaten 5 gün kaldı bitmesine devam mi edeyim
Dayancaz kuzum dayanıcazOnada keçi boynuzu pekmezi alicam canım inşallah canım ya bugün hastaneye gittim herkesin kucağında küçük küçük bebekler dayanamadım ya Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ins
Teşekkür ederimSana ozelden saracoglunun internet sitesinin numarasini vereyim ara seni bilgilendirirler daha net bilgi almis olursun
Ne güzel dua etmişsin kuzum Rabbim kabul etsin inşallah, benim de rüyalarım çıkmaz aslında Ama görünce takılıyorum ne bileyiminşallah hayırlı güzel haberler akırsın tatlım bende rüyamda birini görüyorum tanıdık bana sen bidahaki ay hamile kalcaksın ama ya düşçek ya dış gebelık olcak dikkatli ol diyo
bebek beklediğim her ay ya hamile olduğumu ya bebeği emzirdiğimi ya da hastanede doğum falan yaparken görüyodum kendimi benim rüyalarım hep terse çıkar bunu görünce bi acaba mı dedim ama umutsuzluk diz boyu
rabbim hepimizin içini yeşertsin dün eve giderken duamızı ediyordum hemde dedim rabbim kuru dallardan pembe çiçek açtıransın koca kayaların içinden çiçek çıkartansın yoktan var edensin bizlerede öyle ümitler güzellikler nasip et gücümüz kalmadı diye dua ettim içimden Rabbim katında kabul etsin
Sağol kuzum inşallah, Rabbim hayırlara çıkarsın inşyeşil görmen çok güzel canım.murat demek .yani dileğine ulaşacaksın inşallah Allah ın izniyle .sabır etmen gerekiyor.
güzel rüya canımcığım
Çok şükür cancağızım Rabbim feraha çıkardı, inş seninde mutlu haberlerini duyacağız şimdi sen bebislerin le bol bol keyif yapÇok şükür Bak gördün mü pimpirikli o kadar stres yaptın boşuna
Ol ol manken ol şu tarzsız değilsın programlarına yollayacam seni
Aminn tatlımSağol kuzum inşallah, Rabbim hayırlara çıkarsın inş
Hakkında hayırlısı olsun canım benim inş, bir gün pozitifi bizde göreceğiz merak etme. Bu ay adetle beraber bende bu çayı içiyorum günde iki defa ve bal tarçın çörek otu da yiyorum ama ben çocuk için değil de daha çok tembelliği yenmek için yapıyorum. Yumurtaliklarimin çalıştığını hissettim bal tarçın çörek otu sayesindeKızlar kan sonucunu aldım her zamanki gibi negatifbugün yeni bir küre başlıyorum civanpercemi çoban çantası aslan pençesi bunu içip adetim sokulunce bal tarçın çörek otu karışımını yapicam bismillah deyip başlıyorum ins
Hahaha hadi inş biz çalışmalara ara verdik zaten bi ara belki olurBu çok güzel konuşkan bi bebişin mi olcak yoksa
Tatlı dilli
Canım soğan suyu içerken aynı şeyi bende yaşadım. Bazı kişilerde yapıyor malesef. Bende çok korkmuştum ama sıkıntı yok. hatta yerleşme kanaması yada yumurtlama kanaması bile olabilir. İçerisini temizliyor merak etme, akıntı olması normal. İlişkiye devam et benceLütfen yardımcı olurmusunuz bebek istiyorum soğan suyunu 9 gündür iciyorum adete 12 gün var. Dün biraz kahverengi leke geldi kesildi biraz öncede hafif kanama gibi bişey oldu soğan suyunu içmeyi birakiyim mi yasayan var mi bunu lütfen bilen yanitlasinnn
Sağol canım benim, dedıniz valla ama insan kulağı ile duymadan inanamıyor. Çok şükür Rabbim dara düşürmedi, iyi ki yalnız değiliz şu hayattaASSOSyal sevindim bak biz sana demedik mi sonuclarin guzel gelecek diye.Gecmis olsun canim.
Çok sevindim canım çok teşekkür ederim şuan çok az geliyor leke afedersin peteceye silince yani çok korktumCanım soğan suyu içerken aynı şeyi bende yaşadım. Bazı kişilerde yapıyor malesef. Bende çok korkmuştum ama sıkıntı yok. hatta yerleşme kanaması yada yumurtlama kanaması bile olabilir. İçerisini temizliyor merak etme, akıntı olması normal. İlişkiye devam et bence
Amin kızlar bugün inanın gözlerim doldu yine ama çok şükür Elhamdülillah dedim geçtimÇok şükür cancağızım Rabbim feraha çıkardı, inş seninde mutlu haberlerini duyacağız şimdi sen bebislerin le bol bol keyif yap
Nurella olmazsa gitmem
Niye ara veriyosun kızım takip et ayda bir bile olur yaniHahaha hadi inş biz çalışmalara ara verdik zaten bi ara belki olur
Bir kaç defa oldu geçti canım sürekli olmazÇok sevindim canım çok teşekkür ederim şuan çok az geliyor leke afedersin peteceye silince yani çok korktum
İnş sevinç gözyaşları olsun kuzum, çok şükür bugünümüzeAmin kızlar bugün inanın gözlerim doldu yine ama çok şükür Elhamdülillah dedim geçtim
Kuzu fitil kullanırken ilişki yasak dedi doktor fitil bitti ama şimdi bizim ki yaklaşmak istemiyor, biraz daha geçsin diyoNiye ara veriyosun kızım takip et ayda bir bile olur yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?