2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Onada keçi boynuzu pekmezi alicam canım inşallah canım ya bugün hastaneye gittim herkesin kucağında küçük küçük bebekler dayanamadım ya Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ins
Dayancaz kuzum dayanıcaz
Arısütü de al kendin de iç

Ne güzel dua etmişsin kuzum Rabbim kabul etsin inşallah, benim de rüyalarım çıkmaz aslında Ama görünce takılıyorum ne bileyim

Senin bat ne zaman dikkat et sen yinede kendine

Çok şükür Bak gördün mü pimpirikli o kadar stres yaptın boşuna
Ol ol manken ol şu tarzsız değilsın programlarına yollayacam seni
Çok şükür cancağızım Rabbim feraha çıkardı, inş seninde mutlu haberlerini duyacağız şimdi sen bebislerin le bol bol keyif yap
Nurella olmazsa gitmem

Hakkında hayırlısı olsun canım benim inş, bir gün pozitifi bizde göreceğiz merak etme. Bu ay adetle beraber bende bu çayı içiyorum günde iki defa ve bal tarçın çörek otu da yiyorum ama ben çocuk için değil de daha çok tembelliği yenmek için yapıyorum. Yumurtaliklarimin çalıştığını hissettim bal tarçın çörek otu sayesinde

Sanada şifa olsun inş

Canım soğan suyu içerken aynı şeyi bende yaşadım. Bazı kişilerde yapıyor malesef. Bende çok korkmuştum ama sıkıntı yok. hatta yerleşme kanaması yada yumurtlama kanaması bile olabilir. İçerisini temizliyor merak etme, akıntı olması normal. İlişkiye devam et bence

Çok sevindim canım çok teşekkür ederim şuan çok az geliyor leke afedersin peteceye silince yani çok korktum

Çok şükür cancağızım Rabbim feraha çıkardı, inş seninde mutlu haberlerini duyacağız şimdi sen bebislerin le bol bol keyif yap
Nurella olmazsa gitmem
Amin kızlar bugün inanın gözlerim doldu yine ama çok şükür Elhamdülillah dedim geçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…