2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

İns canım ben hastalanmadim bu çay söktürür mu acaba adetimi bide adet bitinceye kadar içmem mi gerekiyor biliyor musun sen.. çörek otu tarçın bal karışımını pko hastalarına öneriyorlar bu ay denim dedim inş işe yarar

Kuzu fitil kullanırken ilişki yasak dedi doktor fitil bitti ama şimdi bizim ki yaklaşmak istemiyor, biraz daha geçsin diyo
Yaw ne alaka yumurtlama tarihini kaçırma bu ay mutlaka
İlişkiden iki saat önce türk kahvesi içsin kocan

Evet bu da söktürür soğan suyu da söker. Ben adetle başladım hâlâ içiyorum bırakmadım, bırakılır diye duymadım açıkçası. İnş işe yarar bakalım görelim. Zaten civan perçemi bile tek başına çok faydalı kadınlar için o bile söker tek başına. Dene içmeye başla

Zor gelmiştir, sevinmeleri de zaten anca iki gün sürer sonra rutin hayatlarına dönerler. Erkek milleti işte :))
Aynen zor geldi ev zaten aldı başını gitti bir haftadır operasyondan operasyona koşuyom
Temizlikçi şart oldu ama bi yandan da olmazsa kendim temizlerim diyorum

cnm hangibduayibokuyorsunuz bende katilmak istyrum

Kızlar ben geldim annecim gitti evine çok ağladım eşime sarılıp bide tutturmuş inşallah orda ölmek nasib olur diye çok ağladım Rabbim annesi ölmüş olanlara rahmet eylesin inşallah kalanlarada sabır o öyle derken bile çok acıdı canım bide benim için ağladı içim yandı resemen((
Listemizi yaptım hepinizin ismini tek tek yazdım 2 hatim 41 yasin 20 bin salavatı şerifle isimlerinize dua etmesini hayırlı salih ve saliha evlatlar nasib etmesini sağlık huzur geçim mutluluk evlerimize huzur istedim bide gönlünüzdeki ne hayırlı duanız varsa gönlünüzden ne geçiyosa gerçekleşmesi için dua edermisiniz diye bot düştüm listenin aştına anneme de temmihledim gider gitmez götürüceği çantanın içine koy diye kaybetme diye gerçi uğurlamaya gitcwm ozamanda kontrol etcem koymuşmu diye orda bi hocaya dualatıcak Rabbim kabul etsin inşallah adette oldum bu ay yine hüsran yinede çok şükür demekki daha var saati vakti ağlasamda sızlansamda boşşş

Allah senden de annecinden de razı olsun canımcım
O kadar güzel şeylere aracı oluyorsunuz ki Allah sizi iki cihanda darda bırakmasın inşAllah

Allah razı olsun.Senden de anneciginden de.Rabbim kabul etsin simdiden.Üzülme ne güzel bir yere gidiyor.Aglanir mi hiç.

Ömer kizi Elif ve Mustafa kizi Şule icin tespihleri okudum.Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin inşallah.

Allah razı olsun canım sendende annenden de.. Allahım kimsenin annesini başından eksik etmesin hayirlisiyla gidip gelmeyi nasip etsin annene canım.. Allahım inş hepimize nasip eder o kutsal topraklara gitmeyi dua Edip tövbe etmeyi senin niyetine tesbihleri çektim cnm inş bu son adetin olur 9 ay rahat edersin

allah razı olsun canım benim Allah hepimizin muradını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…