İns canım ben hastalanmadim bu çay söktürür mu acaba adetimi bide adet bitinceye kadar içmem mi gerekiyor biliyor musun sen.. çörek otu tarçın bal karışımını pko hastalarına öneriyorlar bu ay denim dedim inş işe yararHakkında hayırlısı olsun canım benim inş, bir gün pozitifi bizde göreceğiz merak etme. Bu ay adetle beraber bende bu çayı içiyorum günde iki defa ve bal tarçın çörek otu da yiyorum ama ben çocuk için değil de daha çok tembelliği yenmek için yapıyorum. Yumurtaliklarimin çalıştığını hissettim bal tarçın çörek otu sayesinde
Sanada şifa olsun inş
Yaw ne alaka yumurtlama tarihini kaçırma bu ay mutlakaKuzu fitil kullanırken ilişki yasak dedi doktor fitil bitti ama şimdi bizim ki yaklaşmak istemiyor, biraz daha geçsin diyo
Evet bu da söktürür soğan suyu da söker. Ben adetle başladım hâlâ içiyorum bırakmadım, bırakılır diye duymadım açıkçası. İnş işe yarar bakalım görelim. Zaten civan perçemi bile tek başına çok faydalı kadınlar için o bile söker tek başına. Dene içmeye başlaİns canım ben hastalanmadim bu çay söktürür mu acaba adetimi bide adet bitinceye kadar içmem mi gerekiyor biliyor musun sen.. çörek otu tarçın bal karışımını pko hastalarına öneriyorlar bu ay denim dedim inş işe yarar
İçmez ki sevmiyor türk kahvesiniYaw ne alaka yumurtlama tarihini kaçırma bu ay mutlaka
İlişkiden iki saat önce türk kahvesi içsin kocan
Ay ne seviyo acabaİçmez ki sevmiyor türk kahvesini
Hahaha beni de sevdiği tartışılır minnoşAy ne seviyo acaba
Dr sevmez test sevmez kahve sevmex
Bi seni sevmiş almış maşAllah
O hepsinde tartışılır tatlımHahaha beni de sevdiği tartışılır minnoş
Zor gelmiştir, sevinmeleri de zaten anca iki gün sürer sonra rutin hayatlarına dönerler. Erkek milleti işte :))O hepsinde tartışılır tatlım
Benimki iki gün kahvaltı hazırladı bana üçüncü gün annemi çağıralım diye tutturdu
Aynen zor geldi ev zaten aldı başını gitti bir haftadır operasyondan operasyona koşuyomZor gelmiştir, sevinmeleri de zaten anca iki gün sürer sonra rutin hayatlarına dönerler. Erkek milleti işte :))
Olsun da inşallah temizlikciye ekemk parasi çıksın.Sen de ayaklarini uzata uzata yat tatlim.Aynen zor geldi ev zaten aldı başını gitti bir haftadır operasyondan operasyona koşuyom
Temizlikçi şart oldu ama bi yandan da olmazsa kendim temizlerim diyorum
Ahh ah keşkeOlsun da inşallah temizlikciye ekemk parasi çıksın.Sen de ayaklarini uzata uzata yat tatlim.
cnm hangibduayibokuyorsunuz bende katilmak istyrumGÜNCEEEELLLLLL
kızlar toplamda 15 kişiyiz 333 adet geliyor kişi başı
İSMİ okunan kişi 5 ad fazla okusun sayı tamamlansın
AMİN AMİN AMİNN...
Ey yüce rabbimiz ! sen bizim sesimizi en iyi işiten dertlerimi gören bilensin.Sesimizi dualarımızı duy bize sağlıklı sıhhatli hayırlı güzel mi güzel cennet bahçelerinden hayırlı evlatlar gönder!
Sadece bize değil tüm evlat hasreti çekenlere evlatlarını nasip et...
Başlayacağımız bu duayı sen bize vesile kıl Allahım...
"Subhane Rabbike Rabbi’l-izzeti amma yesifun ve salamın ale’l-mirselin ve’l-hamdu lillahi Rabbi’l-alemin"
EL FATİHA...
TÜRKAN KIZI ŞEYMA İÇİN OKUYORUZ CANLARIM BUGÜN RABBİM KABUL EYLESİN
KIZLAR DUAYA BUGÜN BAŞLAYALIM DÜN ÇOK YOĞUNDUM YAZAMADIM OKUYAN DEVAM ETSİN SIRADAN TOPLUDA OKUNABİLİR
- @wagen Türkan kızı Şeyma (okuyor) 1-2-3-4. cüzleri okuyor
- @masal3487 Nevzat kızı Özgün (okuyor)
@Meyra_naz Doğan kızı Ayşe (okuyor)
@denizzz3 Hidayet kızı Deniz (okuyor)
@ASSOSyal Halim kızı Elif (okuyor)
@saman Alevi Ömer kızı Elif (okuyor)
@SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule (okuyor)
@Pdr_ci Aziz kızı Meltem (okuyor) 5-6-7-8.cüzleri okuyor
@umut-16 Ayşe Duygu ((okuyor))( iki isim de arkadaşımızın ismidir anne ismi değildir niyet ederken sadece Ayşe Duygu diye niyet edelim kuzucuklar)
@busra_brt Salih kızı Büşra (okuyor) 9-10-11-12.cüzleri okuyor
@yassimin Ali kızı Yasemin (okuyor)
@nergismor Hüseyin kızı Saliha (okuyor)26-27-28-29-30.cüzleri okuyor
@Cigdem24 Zeki kızı Çiğdem (okuyor)- @umutlugelin hacer kızı mine (okuyor)
- @Hulya_38 fatma kızı hülya (okuyor)
EKLEMEK İSTEDİĞİNİZ KİŞİLER VARSA 2 GÜN BEKLEYELİM SONRA KAPATIRIZ
Allah senden de annecinden de razı olsun canımcımKızlar ben geldim annecim gitti evine çok ağladım eşime sarılıp bide tutturmuş inşallah orda ölmek nasib olur diye çok ağladım Rabbim annesi ölmüş olanlara rahmet eylesin inşallah kalanlarada sabır o öyle derken bile çok acıdı canım bide benim için ağladı içim yandı resemen((
Listemizi yaptım hepinizin ismini tek tek yazdım 2 hatim 41 yasin 20 bin salavatı şerifle isimlerinize dua etmesini hayırlı salih ve saliha evlatlar nasib etmesini sağlık huzur geçim mutluluk evlerimize huzur istedim bide gönlünüzdeki ne hayırlı duanız varsa gönlünüzden ne geçiyosa gerçekleşmesi için dua edermisiniz diye bot düştüm listenin aştına anneme de temmihledim gider gitmez götürüceği çantanın içine koy diye kaybetme diye gerçi uğurlamaya gitcwm ozamanda kontrol etcem koymuşmu diye orda bi hocaya dualatıcak Rabbim kabul etsin inşallah adette oldum bu ay yine hüsran yinede çok şükür demekki daha var saati vakti ağlasamda sızlansamda boşşş
Allah razı olsun.Senden de anneciginden de.Rabbim kabul etsin simdiden.Üzülme ne güzel bir yere gidiyor.Aglanir mi hiç.Kızlar ben geldim annecim gitti evine çok ağladım eşime sarılıp bide tutturmuş inşallah orda ölmek nasib olur diye çok ağladım Rabbim annesi ölmüş olanlara rahmet eylesin inşallah kalanlarada sabır o öyle derken bile çok acıdı canım bide benim için ağladı içim yandı resemen((
Listemizi yaptım hepinizin ismini tek tek yazdım 2 hatim 41 yasin 20 bin salavatı şerifle isimlerinize dua etmesini hayırlı salih ve saliha evlatlar nasib etmesini sağlık huzur geçim mutluluk evlerimize huzur istedim bide gönlünüzdeki ne hayırlı duanız varsa gönlünüzden ne geçiyosa gerçekleşmesi için dua edermisiniz diye bot düştüm listenin aştına anneme de temmihledim gider gitmez götürüceği çantanın içine koy diye kaybetme diye gerçi uğurlamaya gitcwm ozamanda kontrol etcem koymuşmu diye orda bi hocaya dualatıcak Rabbim kabul etsin inşallah adette oldum bu ay yine hüsran yinede çok şükür demekki daha var saati vakti ağlasamda sızlansamda boşşş
Rabbi hebli minessalihin okuyoruz canımcnm hangibduayibokuyorsunuz bende katilmak istyrum
Allah razı olsun canım sendende annenden de.. Allahım kimsenin annesini başından eksik etmesin hayirlisiyla gidip gelmeyi nasip etsin annene canım.. Allahım inş hepimize nasip eder o kutsal topraklara gitmeyi dua Edip tövbe etmeyiKızlar ben geldim annecim gitti evine çok ağladım eşime sarılıp bide tutturmuş inşallah orda ölmek nasib olur diye çok ağladım Rabbim annesi ölmüş olanlara rahmet eylesin inşallah kalanlarada sabır o öyle derken bile çok acıdı canım bide benim için ağladı içim yandı resemen((
allah razı olsun canım benim Allah hepimizin muradını versinKızlar ben geldim annecim gitti evine çok ağladım eşime sarılıp bide tutturmuş inşallah orda ölmek nasib olur diye çok ağladım Rabbim annesi ölmüş olanlara rahmet eylesin inşallah kalanlarada sabır o öyle derken bile çok acıdı canım bide benim için ağladı içim yandı resemen((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?