2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Allah razı olsun kuzucum vesile olan herkesten, Rabbim kabul etsin inşallah, hayırlısi ile gidip gelmeyi nasip etsin inşallah

wagen
masal3487
M Meyra_naz
D denizzz3
Canlar hepiniz için tesbihlerimi çektim. Rabbim kabul etsin inşallah. Tez vakitte eli ayağı düzgün sağlıklı, sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah hepinize kucaklariniz boş kalmasın, doktor doktor aratmasın inş. Ana babasına hürmetkar, dinine bağlı Salih ve Saliha çocuklar nasip etsin katından

B busra_brt kuzum bu listedeki U umutlugelin hiç bildirim yapmadı, bir listeyi bitirdik okuyup okumadığın da belirtmedi. En son 24 haziranda giriş yapmış, ne olacak
Okumayan bildirim yapmayanlaru cikaralim listeden.Bir ayı geçmiş.Tekrar sayi belirleriz.Ben eksik sayilari tamamlayayim hatta okudugum arkadaslar icin.

Okumayan bildirim yapmayanlaru cikaralim listeden.Bir ayı geçmiş.Tekrar sayi belirleriz.Ben eksik sayilari tamamlayayim hatta okudugum arkadaslar icin.
Aynen canım katılıyorum sana, haksızlık oluyor böyle. Kul hakkına giriyorlar. Bende sayımı tamamlarım yeniden belirlensin kişiler ve sayılar, bu böyle olmaz

Aynen canım katılıyorum sana, haksızlık oluyor böyle. Kul hakkına giriyorlar. Bende sayımı tamamlarım yeniden belirlensin kişiler ve sayılar, bu böyle olmaz
Ayrıca yeni bir arkadaş vardı katılmak isteyen o da girerse sayı değişmez

Aynen canım bende geçen listede tek tek bildirim yaptı ama yapmayanlarda dikkatimi çekti hak geçmiş oluyor kesin okuyanlarla devam edelim kişi başı daha çok düşsün ama garanti olsun

Aynen canım bende geçen listede tek tek bildirim yaptı ama yapmayanlarda dikkatimi çekti hak geçmiş oluyor kesin okuyanlarla devam edelim kişi başı daha çok düşsün ama garanti olsun
Aynen, en azından biz bize biliyoruz birbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…