Başladık canım önceki sayfalara bak
Amin cümlemizi inşallahAllah senden de annecinden de razı olsun canımcım
O kadar güzel şeylere aracı oluyorsunuz ki Allah sizi iki cihanda darda bırakmasın inşAllah
2 gün sonra canım yok ya umutsuz avere dolaşıyorum sokaklardaNe güzel dua etmişsin kuzum Rabbim kabul etsin inşallah, benim de rüyalarım çıkmaz aslında Ama görünce takılıyorum ne bileyim
Senin bat ne zaman dikkat et sen yinede kendine
Allah razı olsun kuzucum vesile olan herkesten, Rabbim kabul etsin inşallah, hayırlısi ile gidip gelmeyi nasip etsin inşallahKızlar ben geldim annecim gitti evine çok ağladım eşime sarılıp bide tutturmuş inşallah orda ölmek nasib olur diye çok ağladım Rabbim annesi ölmüş olanlara rahmet eylesin inşallah kalanlarada sabır o öyle derken bile çok acıdı canım bide benim için ağladı içim yandı resemen((
Listemizi yaptım hepinizin ismini tek tek yazdım 2 hatim 41 yasin 20 bin salavatı şerifle isimlerinize dua etmesini hayırlı salih ve saliha evlatlar nasib etmesini sağlık huzur geçim mutluluk evlerimize huzur istedim bide gönlünüzdeki ne hayırlı duanız varsa gönlünüzden ne geçiyosa gerçekleşmesi için dua edermisiniz diye bot düştüm listenin aştına anneme de temmihledim gider gitmez götürüceği çantanın içine koy diye kaybetme diye gerçi uğurlamaya gitcwm ozamanda kontrol etcem koymuşmu diye orda bi hocaya dualatıcak Rabbim kabul etsin inşallah adette oldum bu ay yine hüsran yinede çok şükür demekki daha var saati vakti ağlasamda sızlansamda boşşş
Dün başlandı canım
Herşeyin hayırlısı, avare ne demek öyle :=)2 gün sonra canım yok ya umutsuz avere dolaşıyorum sokaklarda
Okumayan bildirim yapmayanlaru cikaralim listeden.Bir ayı geçmiş.Tekrar sayi belirleriz.Ben eksik sayilari tamamlayayim hatta okudugum arkadaslar icin.B busra_brt kuzum bu listedeki U umutlugelin hiç bildirim yapmadı, bir listeyi bitirdik okuyup okumadığın da belirtmedi. En son 24 haziranda giriş yapmış, ne olacak
Aynen katılıyom sana bildirim yapmıyanları çıkartalımOkumayan bildirim yapmayanlaru cikaralim listeden.Bir ayı geçmiş.Tekrar sayi belirleriz.Ben eksik sayilari tamamlayayim hatta okudugum arkadaslar icin.
Allah razı olsun kuzucum vesile olan herkesten, Rabbim kabul etsin inşallah, hayırlısi ile gidip gelmeyi nasip etsin inşallah
Aynen canım katılıyorum sana, haksızlık oluyor böyle. Kul hakkına giriyorlar. Bende sayımı tamamlarım yeniden belirlensin kişiler ve sayılar, bu böyle olmazOkumayan bildirim yapmayanlaru cikaralim listeden.Bir ayı geçmiş.Tekrar sayi belirleriz.Ben eksik sayilari tamamlayayim hatta okudugum arkadaslar icin.
Ayrıca yeni bir arkadaş vardı katılmak isteyen o da girerse sayı değişmezAynen canım katılıyorum sana, haksızlık oluyor böyle. Kul hakkına giriyorlar. Bende sayımı tamamlarım yeniden belirlensin kişiler ve sayılar, bu böyle olmaz
Aynen canım bende geçen listede tek tek bildirim yaptı ama yapmayanlarda dikkatimi çekti hak geçmiş oluyor kesin okuyanlarla devam edelim kişi başı daha çok düşsün ama garanti olsunAynen canım katılıyorum sana, haksızlık oluyor böyle. Kul hakkına giriyorlar. Bende sayımı tamamlarım yeniden belirlensin kişiler ve sayılar, bu böyle olmaz
Allah razı olsun kuzucum vesile olan herkesten, Rabbim kabul etsin inşallah, hayırlısi ile gidip gelmeyi nasip etsin inşallah
Vardı bir iki kişi ama isimlerini hatırlamıyorum benAyrıca yeni bir arkadaş vardı katılmak isteyen o da girerse sayı değişmez
Aynen, en azından biz bize biliyoruz birbirimiziAynen canım bende geçen listede tek tek bildirim yaptı ama yapmayanlarda dikkatimi çekti hak geçmiş oluyor kesin okuyanlarla devam edelim kişi başı daha çok düşsün ama garanti olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?