Benim için fark etmiyor ama sadece dua isteyip de kendisi katılmayanlar da bize zaman kaybettirmesin
Olur bence
Bana uyar canim.Oyle yapalim bence de.
Canım ben bi ara aldım hepsi burada dan almıştım markası s harfiyle başlıyoduda unuttum resmi var atarım sana ama kullandığım ilk ay kafayı yedim neden diyceksen ya ben 30 günde bi adet oluyom hiç şaşmaz neyse adetten 6 gün sonra yapmaya başladım 10. Güne kadar tek çizgiydi 14 densonra 2. cizgi hafif belirdi 16 da ilk çizgiden daha koyu bi hal aldı 2. Çizgi yani yumurtam çatladı 17 18. Günler tekrar tek çizgiye düştü neyse adetime son 4 gün kalmıştı aniden esti kafama ovalasyon testi yaptım 2 çizgide gayet koyuydu adet günüme kadar yaptım o şekikdi gebelik testi yaptım yok negatif çıktı ama atmamıştım öbür sabah bakınca 2. Cizgi hafif çıkmıştı adet olmam gereken tarihten 3 gün gecikmeli olmuştum neden öyle oldu anlamadım o ayKızlar ovulasyon testi kullanıyor musunuz bende sipariş vericem nerden ve hangi markadan istim yardımcı olur musunuz
Seni hiç çıkarırmıyız canısıKizlar ben giremiyorum malum memlekete geldim ama okuyorum listeden falan cikarmayasiniz sakin
Canım şimdi bende arastiriyordum ovulasyon testini adet tarihi yaklaşınca gebelik testi olarak kullananlar varmışCanım ben bi ara aldım hepsi burada dan almıştım markası s harfiyle başlıyoduda unuttum resmi var atarım sana ama kullandığım ilk ay kafayı yedim neden diyceksen ya ben 30 günde bi adet oluyom hiç şaşmaz neyse adetten 6 gün sonra yapmaya başladım 10. Güne kadar tek çizgiydi 14 densonra 2. cizgi hafif belirdi 16 da ilk çizgiden daha koyu bi hal aldı 2. Çizgi yani yumurtam çatladı 17 18. Günler tekrar tek çizgiye düştü neyse adetime son 4 gün kalmıştı aniden esti kafama ovalasyon testi yaptım 2 çizgide gayet koyuydu adet günüme kadar yaptım o şekikdi gebelik testi yaptım yok negatif çıktı ama atmamıştım öbür sabah bakınca 2. Cizgi hafif çıkmıştı adet olmam gereken tarihten 3 gün gecikmeli olmuştum neden öyle oldu anlamadım o ay
Bazı gebelikler adet tarihini biraz geçe düşüyormuş ama adet tarihine yakın olduğundan adet sanılabiliyormuşCanım ben bi ara aldım hepsi burada dan almıştım markası s harfiyle başlıyoduda unuttum resmi var atarım sana ama kullandığım ilk ay kafayı yedim neden diyceksen ya ben 30 günde bi adet oluyom hiç şaşmaz neyse adetten 6 gün sonra yapmaya başladım 10. Güne kadar tek çizgiydi 14 densonra 2. cizgi hafif belirdi 16 da ilk çizgiden daha koyu bi hal aldı 2. Çizgi yani yumurtam çatladı 17 18. Günler tekrar tek çizgiye düştü neyse adetime son 4 gün kalmıştı aniden esti kafama ovalasyon testi yaptım 2 çizgide gayet koyuydu adet günüme kadar yaptım o şekikdi gebelik testi yaptım yok negatif çıktı ama atmamıştım öbür sabah bakınca 2. Cizgi hafif çıkmıştı adet olmam gereken tarihten 3 gün gecikmeli olmuştum neden öyle oldu anlamadım o ay
Sagol tatlimSeni hiç çıkarırmıyız canısı
canım o whatsap grubunda arkadaş okuyor bana yazıyor ben listeyi ona çekip foto attımB busra_brt kuzum bu listedeki @umutlugelin hiç bildirim yapmadı, bir listeyi bitirdik okuyup okumadığın da belirtmedi. En son 24 haziranda giriş yapmış, ne olacak
Ya zaten o ay bi tuavtım adetime yakın okadar yorgundumki bide çok alıngan kavgacı biri olmuştum resmen menepozdaki kadınlar gibi ter basıyıdu sıkıntı basıyodu yani bencede o ay kalmıştım ya kimyasal gebelikti yada düştü düşün 5 günüm geçmişti ama beni okadar sıkıntı vasıyoduki adet olmak için dua etmiştimya o derece hayatımda hiç öyle olmamıştımBazı gebelikler adet tarihini biraz geçe düşüyormuş ama adet tarihine yakın olduğundan adet sanılabiliyormuş
Adetin ağrılı mı olmuştu canım?Ya zaten o ay bi tuavtım adetime yakın okadar yorgundumki bide çok alıngan kavgacı biri olmuştum resmen menepozdaki kadınlar gibi ter basıyıdu sıkıntı basıyodu yani bencede o ay kalmıştım ya kimyasal gebelikti yada düştü düşün 5 günüm geçmişti ama beni okadar sıkıntı vasıyoduki adet olmak için dua etmiştimya o derece hayatımda hiç öyle olmamıştım
Avet sancılıAdetin ağrılı mı olmuştu canım?
Yok canım şimdilik ama tüp bebek yaptıran arkadaşlarımız var. Daha sonucu bekliyoruz. Sen yaptırsın mıTup bebekle hamile kalan varmı acaba?
Niye kuzu, bende dışarı da idim şimdi geldimKızlar ne yapıyonuz ben çok yorgun pert oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?