2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Benim için fark etmiyor ama sadece dua isteyip de kendisi katılmayanlar da bize zaman kaybettirmesin

Kızlar ovulasyon testi kullanıyor musunuz bende sipariş vericem nerden ve hangi markadan istim yardımcı olur musunuz

Kızlar ovulasyon testi kullanıyor musunuz bende sipariş vericem nerden ve hangi markadan istim yardımcı olur musunuz
Canım ben bi ara aldım hepsi burada dan almıştım markası s harfiyle başlıyoduda unuttum resmi var atarım sana ama kullandığım ilk ay kafayı yedim neden diyceksen ya ben 30 günde bi adet oluyom hiç şaşmaz neyse adetten 6 gün sonra yapmaya başladım 10. Güne kadar tek çizgiydi 14 densonra 2. cizgi hafif belirdi 16 da ilk çizgiden daha koyu bi hal aldı 2. Çizgi yani yumurtam çatladı 17 18. Günler tekrar tek çizgiye düştü neyse adetime son 4 gün kalmıştı aniden esti kafama ovalasyon testi yaptım 2 çizgide gayet koyuydu adet günüme kadar yaptım o şekikdi gebelik testi yaptım yok negatif çıktı ama atmamıştım öbür sabah bakınca 2. Cizgi hafif çıkmıştı adet olmam gereken tarihten 3 gün gecikmeli olmuştum neden öyle oldu anlamadım o ay

Canım şimdi bende arastiriyordum ovulasyon testini adet tarihi yaklaşınca gebelik testi olarak kullananlar varmış

Bazı gebelikler adet tarihini biraz geçe düşüyormuş ama adet tarihine yakın olduğundan adet sanılabiliyormuş

Arkadaşlar bugün kimseye tesbih çekmiyor muyuz

kızlar bende çalıştığım için ve evimde internet olmadığı için grup takibi yapamıyorum o zaman hak geçmesin listeyi sürekli takip eden biri alsın yapsın hem bnm için hem sizler için daha rahat olucak

Bazı gebelikler adet tarihini biraz geçe düşüyormuş ama adet tarihine yakın olduğundan adet sanılabiliyormuş
Ya zaten o ay bi tuavtım adetime yakın okadar yorgundumki bide çok alıngan kavgacı biri olmuştum resmen menepozdaki kadınlar gibi ter basıyıdu sıkıntı basıyodu yani bencede o ay kalmıştım ya kimyasal gebelikti yada düştü düşün 5 günüm geçmişti ama beni okadar sıkıntı vasıyoduki adet olmak için dua etmiştimya o derece hayatımda hiç öyle olmamıştım

Adetin ağrılı mı olmuştu canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…