2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Kızlar pazartesi iş görüşmesine gidiyorum anaokuluna benim için dua edin
Canım senin için öok iyi olur eğer olursa. Hakkında hayırlısı olsun :) ben de adet oldumm. Demek hsg de bi işe yaramadı ;( bi sonraki adetimde aşılama için gidecem inşallah

Canım senin için öok iyi olur eğer olursa. Hakkında hayırlısı olsun :) ben de adet oldumm. Demek hsg de bi işe yaramadı ;( bi sonraki adetimde aşılama için gidecem inşallah
Kuzum inş hepimiz için hayırlısı
Sağol kuzum inşallah Rabbim hayırlısını nasip etsin

Geç olsun guc olmasın. İşe yaramadı diye düşünme demekki vakti saati var. Biz o zamani beklemeye mahkumuz. Aşılama benim de aklıma yatmaya başladı. Devlette yaparlar mı acaba, süreci nasıl ilerliyor bilmiyorum

Jiç bilmiyorum kuzum ama ben yine kendi doktorumda yaptırırım heralde. Evet sen de bi yaptırsan ne iyi olur. Eşini ikna etmeye çalış. Devlette olup olmadığını araştır bakalım bi hem eşine de maddi anlamda yük olmaz. Razı gelir belki

Ama dün çok kötüydüm gerçekten. Kafayı sıyoracaktım resmen. Büşra sağolsun rahatlattı beni biraz. Bugün daha iyiyim çok şükür. Neyse ki rabbim sabrını veriyor sonra

Evet bizim için devlet daha iyi olur hem süreci daha hafif geçiyor.

Kur'an-ı Kerîm'de kişisel gelişim ayetlerinden bazıları:

*İsra 37:* Kibirli olma, alçakgönüllü davran!
*Müddesir 1-5*: Kendini fazla abartma!
*Tekvir 25-27:* Her şeyin üstesinden gelemeyeceğini asla unutma!
*Bakara 156:* Çaresizlik tuzağına düşme! Her zaman bir umut ışığı olduğunu aklından çıkarma!
*Beled 5-6:* Her şeye hâkim olmak için uğraşıp hayatı yaşanmaz hale çevirme!
*Hücûrat 10:* Büyüklük kompleksine kapılıp insanları ezerek arkadaşlarını kendinden uzaklaştırma!
*Muhammed 7:* İyiliği karşılık beklemeden yap!
*Rum 21:* Tek başına mutlu olunamayacağını bil. Çevrenin mutluluğu için gayret göster!
*Vakıa 83-87:* Ölümden korkmak yerine ölüm gerçeğiyle yüzleş!
*Bakara 263:* Yaptığın iyilikleri unut! Anlatarak onları kıymetsizleştirme!
*Furkan 63:* Sana yapılan kötülüğün karşılığını vermek yerine öfkenin dinmesini bekle!
*İnşirah 1-3:* Seni huzursuz edecek işlerden uzak dur! İhtirasını törpüle!
*Maun 4-5:* Eleştirinin keskin bir bıçak olduğunu unutma! Söyleyeceklerini iyi tart!
*Mücadele 7:* Hiçbir sırrın sonsuza kadar gizli kalamayacağını unutma!
*Rahman 7-9:* Çıkarcı olma! Adil davran!
*Tekasür 1-2:* Kibrine yenilip hep daha fazlasını isteyerek hayatını zehir etme!
*Tevbe 40:* En zor zamanda bile kesinlikle ümitsizliğe kapılma!
*Fatır 19-22:* Senden iyi durumda olanlara bakıp üzüleceğine senden zor durumda olanları görüp rahatla!
*Fecr 27-28:* En sevdiğin şeyleri başkalarıyla paylaşmanın keyfine var!
*Hakka 33-35:* Hayatının vazgeçilmezleri olsun. Onları küçük çıkarlar için
asla feda etme!
*Haşr 10:* Muhatabına güvenmek istiyorsan önce sen güvenilir ol!
*Kalem 1-2:* Yazdıklarının ve yaptıklarının peşini bırakmayacağını unutma!Gücünü insanların yararına kullan!
*Münafikûn 4:* Bencil olma, tebrik etmeyi bil!
*Saff 2:* Yalandan uzak dur!
*Yusuf 32-33:* Modern hayatın çarpıklaştırdığı kadın-erkek ilişkilerinin hayatını esir almasına izin verme!
*Ankebut 41:* İyi bir dostun paha biçilmez olduğunu aklından çıkarma!
*Âl-i İmran 92:* İyilik yapma arzunu şarta bağlama! Vermek almaktan daha büyük bir ihtiyaçtır, asla unutma!
*En'am 50:* Önyargılarla hayatı kendine zehir etme!
*En'am 60:* Bildiklerinle açıklayamadığın şeyler hayatının kâbusu olmasın!
*Felak 1-5:* Korkuların tutsağı olarak yaşamaktan vazgeç!
*Hacc 46:* Kendini hep daha iyiye ulaşmak zorunda olduğuna koşullanma!
*İbrahim 42:* Merhametli olmaktan asla vazgeçme!
*İsra 23:* Anne ve babana ‘off' bile deme!
*Nisa 149:* Kendini sürekli övmekten uzak dur!
*Yunus 12:* Vazgeçilmez olmadığını kabul et!
*Enfal 56:* Sözünüzde durmamanın utanç verici olduğunu aklından çıkarma!
*Furkan 43:* Heveslerini kendine ilah edinme!
*Necm 3:* İnanma duygunu diri tut!

Nasiplenebilmek dileğiyle

Canım hissettiğin bi şeyler var mı nasıl gidiyo kaç günün kaldı
Bugün 4. Gün bitti Elhamdülillah sadece karnımda gaz şişkinliği var gaz oluyor sürekli
Başka da bişey yok
Bakalım bekliyoruz sürekli dua ediyorum RABBim emeklerimi boşa çıkarmaz inşAllah

Bugün 4. Gün bitti Elhamdülillah sadece karnımda gaz şişkinliği var gaz oluyor sürekli
Başka da bişey yok
Bakalım bekliyoruz sürekli dua ediyorum RABBim emeklerimi boşa çıkarmaz inşAllah
İnşallah canımcımm, daha az geçmiş benim gözümde nedense daha çok durdu :) kız benm adrt de iki aydır hep erkenden geliyo gelmez ılasıca. 3 gün önden geldi. İki aydır da hem erken hem de aşırı sancılı ve aşırı adetli oluyom ya. Hap içtim artık mecbur. Çok nadir böyle oluyo sancı olarak. Acaba diyorum bende döllenme okuyo da tutunmada mı sıkıntı yaşıyor adet şeklim bile değişik

Canım benimde normalde adetim hep geç olur ilk asilamamda 10gun erken geldi 2 aşılamada da yine baya erken oldum bende çok suphelendim acaba döllenme oluyor da rahime mi tutunmuyor diye sonra da doktora gitmedim hiç sorsam iyi olurdu aslinda

Ben de her ay öyle düşünüyorum. Bu bence psikolojimizin bir yansıması canım. En iyisi yumurta takibi yaptırmak valla . Ben yumurta takibi yaptırdım o ay hamile kaldım en azından evde oturanlarınız devlete gidin yaptırın takibi. Ben yumurta takibş yaptırırken deli gibi çalışıyodum bi de ona rağmen yaptırmıştım. Dr direkt gün veriyo şu gün diye

Ben de gidersem bi sorayım diyorum. İçerde ne okup bittiğini bilmiyoz ya bi de bizim içimiz olduğu halde

Yaa ciddi misin? Kız ben de bu ay yaptırsam mı ki. kuzu nasıl yapılıyo bu takip sürekli gidip geliyo mısın hastaneye

Yaa ciddi misin? Kız ben de bu ay yaptırsam mı ki. kuzu nasıl yapılıyo bu takip sürekli gidip geliyo mısın hastaneye
Eğer çalışıyorsan işyerine yakın bir hastane seç
Yaklaşık bir hafta iki günde bir gidip 5dkda ulstrasonla baktırıyorsun. Dr sana çatlatabileceği iki günü söylüyor
O günlere yoğunlaş yeter
Hem yumurtalarının ilaçsız nasıl geliştiğini görürsün

Sor tabi tatlım neden sormuyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…