2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Kötü gördüğünüz rüyaları hemen sabah suya anlatin.Kimseye anlatmayin.Bir de Peygamberimiz (s.a.v) yanlis hatirlamiyorsam 3 kez soluna tukururmus.Kotu rüyalardan sonra.Çok geçmiş olsun.

@Erva_umut 'un sağlıklı hayrlı sorunsuz şekilde hamile kalması ve hayrla sağlıkla bebeğini kucağına alması niyeti ile okuyoruz canlar Rabbim sağlıklı hayrlı ahlaklı imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah wagen Türkan kızı Şeyma 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih
Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
masal3487 Hanife kızı Özgün 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
@Halitim Recep kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 salevat-ı şerif
ASSOSyal Halim kızı Elif 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
@Erva_umut
B busra_brt Salih kızı Büşra
N Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Ebrarr60 Sıdıka kızı Beyhan
@ecrin0631Ercan kızı Ecrin Tuğba
Smydnz A.Gani kızı Sümeyye 20 bin kelime-i tevhid 10 bin salevat-ı şerif
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
esra011 Necati kızı Esra Nur
@isimsi266 Ömer kızı Yeliz
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif

Kızlar kandil listemiz oluştu Rabbim kabul ve makbul etsin inşallah cümlenizden razı memnun ve hoşnut olsun inşallah kucaklarınızı kucaklarımızı çifter çifter doldursun inşallah Rabbim

Kızlar kusuruma bakmayın yarin duş alır almaz kaldigim yerden devam edeceğim

@Erva_umut İçin Yasini Şerif, esmaül hüsna ve başka dualarda okudum Rabbim kabul etsin inşallah Rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah, kucağını boş bırakmasın

Kızlar iyi akşamlar bende varım allah rızası için bana da dua edermisiniz. Meryem süresini okuyun ben onu okuyorum her gün allahın izniyle hepimiz için hayırlı olsun

Kızlar iyi akşamlar bende varım allah rızası için bana da dua edermisiniz. Meryem süresini okuyun ben onu okuyorum her gün allahın izniyle hepimiz için hayırlı olsun
hoş geldin canım adınıda yaz arkadaş eklesin yasin bitsin meryem süresine geççes inşallah

@Erva_umut canı senin için arkadaşımızın yazmış olduğu bütün tesbihleri çektim Rabbim kabul etsin inşallah kimseyi evlatlık la sınamasın mevllam hem bu dünyafa hem öteki dünyada kucaklarımızı salih ve saliha evlatlarla donatsın inşallah senada bizide en kısa ve hayırlı zamanda anne olmayi nasib etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…