Kötü gördüğünüz rüyaları hemen sabah suya anlatin.Kimseye anlatmayin.Bir de Peygamberimiz (s.a.v) yanlis hatirlamiyorsam 3 kez soluna tukururmus.Kotu rüyalardan sonra.Çok geçmiş olsun.kızlar yorgunluktan öldüm öldüm ayy bıgıdım takat kalmadı buğün boş tum kv o beni sevmesede ben yinede çok sevdiğim kocam ve kayın babam için yaz geldidi ye çıktım yukarı kayınvalidemin evini dip köşe sil süpür öldüm boş verdedim şeyma Allah ın rızasını nerden kazanacağın bellideği kızlar bu arada sabah çok kötü rüya gördüm benim ruyalar çıkar genelde neyse kalktım kociş daha çıkmamış aşkım dikkat et kendine dedim kötü rüya gördüm o da aman anlatma senin rüyan çıkıyo diyip çıktı neyse benbi yüzümü yıkayayım diye bonyoya gittim çeşmeyi aç tım bommm diye bi ses nasıl korktum anlatamam can havliyle dışarı kaçtım sağ olsun kayın babam koştu geldi neyseki kombi patlamış neyse eşimi aradım söylemek için oda bana ben buğün 2 kez arabayla askalsın kaza yapçaktım dedi ayy çok kötü oldum ya Allah sonunu hayra çevirsin inşallah
Hoşgeldin aramizabende varım
hb canımHoşgeldin aramiza
Hos geldin canim ismini yazarsan listeye ekliyeyim seni (ahmet kizi Fatma gibi)hb canım
ömer kızı yelizHos geldin canim ismini yazarsan listeye ekliyeyim seni (ahmet kizi Fatma gibi)
Rabbim kabul ve makbul etsin canım ağzına yüreğine sağlıkErva umut icin yasin okudum allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsın inşallah
hoş geldin canım adınıda yaz arkadaş eklesin yasin bitsin meryem süresine geççes inşallahKızlar iyi akşamlar bende varım allah rızası için bana da dua edermisiniz. Meryem süresini okuyun ben onu okuyorum her gün allahın izniyle hepimiz için hayırlı olsun
canım gerçek isminide yaz Türkan kızı Şeyma gibi yaz arkadaş eklesinduaci arımıza hoş geldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?