canım sen zaten listede yokmusun yukarda bugünkü arkadaş için yadin okumuşsun yazıyoda neyse eğer yoksan ismini yaz arkadaş eklesinKızlar benide listeye eklermisiniz
Ben dun katilmak istedigimi söyledim canim ilk kez bugun okudumcanım sen zaten listede yokmusun yukarda bugünkü arkadaş için yadin okumuşsun yazıyoda neyse eğer yoksan ismini yaz arkadaş eklesin
Ekledim canımListede adim yok benide eklerseniz sevinirim oğuz kızı gökçe
Evet canım kandil günü ikindi en geç akşam namazına kadarCanim kandil gecesine kadarmi okuyorsunuz kelimei tevhid kelimei temcid
aynen canım ben buğün niyetlendim bitiremem diye vaz geçtim ama ondan önce 2 ay üst üste okumuştum olmadı ma Rabbim sesimi duymuştur duamı kabul etmiştir sadece benim değil onun istediği vakit meleğim gelcektir belki bu sefer vakit gelmiş okumamı bekliyodur hem bu şekil daha çabuk biterKızlar 4444 salat-ı tefriciyye de çekelim liste başa döndüğün de adetli iken de çekilebiliyor kişi başı 200 küsuru buluyor
İnşallah canim Rabbim tez vakitte kucağını hayrlı sağlıklı ahlaklı imanlı evlatlar ile doldursunaynen canım ben buğün niyetlendim bitiremem diye vaz geçtim ama ondan önce 2 ay üst üste okumuştum olmadı ma Rabbim sesimi duymuştur duamı kabul etmiştir sadece benim değil onun istediği vakit meleğim gelcektir belki bu sefer vakit gelmiş okumamı bekliyodur hem bu şekil daha çabuk biter
Super olur canim ben varim.Kızlar 4444 salat-ı tefriciyye de çekelim liste başa döndüğün de adetli iken de çekilebiliyor kişi başı 200 küsuru buluyor
Günaydın canımmGunaydin kizlar
Salih kızı büşra için yasinimi okudum duamı ettim. Rabbim inşallah dualatımızın vesilesiyle kendisine tez vakitte hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. Hanesini bebişlerle doldursun, onlarla mutlu mesut kılsın inşallah.
Günaydın 2017 nin annelwri Günaydın gününüz güzel olur inşallahGunaydin kizlar
Super olur canim ben varim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?