Ben de ara verelim diye düşünüyorum canım, tatildeyim bende okuyamadım. Bir süre herkes dinginlik yaşasın benceCanım ara versek mi biraz 25 ağustosa kadar yasinle tesbihlerim var bugün arkadaşa da Tefriciye ye baslicaz öbür guruptada varım hepsi zor olur mu acaba
Tamam canım bana uyar o zamanBen de ara verelim diye düşünüyorum canım, tatildeyim bende okuyamadım. Bir süre herkes dinginlik yaşasın bence
canım ben bayramdan sonra aranıza katılabileceğim ancakArkadaşlar yarın listemiz bitiyor. Yaz dolayısıyla aramızda olmayacak arkadaşlar var. Liste yenilenecek. Öneriniz var mı? Ne yapalım nasıl ilerleyelim?
Kuzum zaten ara vermeye karar verirsek bayramı bulur diye düşünüyorumcanım ben bayramdan sonra aranıza katılabileceğim ancak
evet bayram da malum iş var bayramdan sonraya kalır canlarKuzum zaten ara vermeye karar verirsek bayramı bulur diye düşünüyorum
Ay ne güzel iste bizde bu var geç yumurtlama ne çayı içtin cnmCanım bende pkoluyum en son 7 Haziran'da hastalandim 2 haftadır cay iciyorum hala tık yok.. ovulasyon testi aldım cumartesi catladi heralde yumurtam çift çizgiyi yakaladım testte şuan bekliyorum
Canım ben adetimi söksün diye içiyordum aslında çayı aslan pençesi civan percemi çoban çantası sabah akşam iki defa iciyorum.. canım ben okumaya başlarım bugün haftaici haberlesiriz yineAy ne güzel iste bizde bu var geç yumurtlama ne çayı içtin cnm
Bende bu ay içtim bakalım ne olacak merak ediyorumCanım ben adetimi söksün diye içiyordum aslında çayı aslan pençesi civan percemi çoban çantası sabah akşam iki defa iciyorum.. canım ben okumaya başlarım bugün haftaici haberlesiriz yine
Canım ne kadar süre icmemiz gerekiyor bugün tam 15 gün oldu iceli bir zararı olur mu acabaBende bu ay içtim bakalım ne olacak merak ediyorum
Ben ara vermek gerektiğini bilmiyorum canımCanım ne kadar süre icmemiz gerekiyor bugün tam 15 gün oldu iceli bir zararı olur mu acaba
Canım bizim Tefriciye listemiz vardı ben hatırlamıyorum kimler vardıBen ara vermek gerektiğini bilmiyorum canım
Salat-ı Tefriciyye ListesiCanım bizim Tefriciye listemiz vardı ben hatırlamıyorum kimler vardıDil-i bitab arkadaşımız kalmıştı en son ona okumadik ben bugün başladım onada okuyup bitirsek kimler okuyacak kaç tane okucaz kimsenin kimsede hakkı kalmasın
Saol canım nasıl yapalım ulaşabilecek miyiz herkese yoksa biz kendi aramızda mi boluselimSalat-ı Tefriciyye Listesi
wagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Nazlı kızı Ayşenur
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
umut-16 Ayşe Duygu
@Saman Alevi Ömer kızı Elif
Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha
Arkadaşlar bu hafta bana çekilecek
635 sayı çekiyoruz
Kızlar listeyi buldum
Aynen öyle aramızda bölüşelimSaol canım nasıl yapalım ulaşabilecek miyiz herkese yoksa biz kendi aramızda mi boluselim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?