Aynen canısı ama sohbete girelim buarada annemler bugün yola çıktı inşallah orda yapılan dualar hürmetine dualarımız kabul olurCanlar liste bitti, Rabbim kabul etsin yapılan duaları... Şuan bayrama kadar yeni liste oluşturmayıp yasin ve tesbihlerimizi bitirelim ama burayı da ihmal etmeyelim. Yeni listede herkese sorarız kim var kim yok diye
Ayyy ne güzel şeymaa ya rabbim bizede nasip etsin o topraklarda adımız anılacak ne mutlu bize çok şükür...Aynen canısı ama sohbete girelim buarada annemler bugün yola çıktı inşallah orda yapılan dualar hürmetine dualarımız kabul olur
Canım nergismorun tefricesine başlıyoz haberin olsunKizlar girip bildirim yapamadim cok yogunum listeyi tamamladim toplu okudum haberiniz olsun:)
İnşallah rabim istiyen tüm ümmeti Muhammet kullarına nasip etsin bizede beraberinde annemle 8 senedir yazılmıştı daha yeni çıktı demekki nasipte sizede banada dua etmek varmışAyyy ne güzel şeymaa ya rabbim bizede nasip etsin o topraklarda adımız anılacak ne mutlu bize çok şükür...
Ben başladım cnm okumaya kaç tane derseniz okurum inş canım sen öbür grupta bildirim yaptın mı bitirdim diye bugün son gunmusalat-ı Tefriciyye Listesi
wagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Nazlı kızı Ayşenur
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha
Kızlar toplamsayı 4444 tane 1000 tanesini saliha okumuş geriye 3333 tane kalır
Kişi başı 666 tane düşüyo saliha 669 tane okursa eksik olan üçte tamamlanmış olur lütfen okuyucaklar ben okumaya başlıyom diye hahut okudum diye bildirim yapsın bu perşembeye kadar okumuycak olan olursa biz tamamlıyalım
Aaaaa koşturmadan tamamen unuttum başlasam bugece bitirirmiyim acaba ya offffBen başladım cnm okumaya kaç tane derseniz okurum inş canım sen öbür grupta bildirim yaptın mı bitirdim diye bugün son gunmus
Canim ben de okuyacagim ama hepsini ok uyabilir miyim bilmiyorum.Babam taburcu oldu cok şükür hastaneden.Kosturmaca.Gelen giden cok saolsunlar.Tüm gün ordayim eve gelince de pert.okumaya baslayayim ben pts sali aksami sayiyi soyleyeyim olur mu.alat-ı Tefriciyye Listesi
wagen Türkan kızı Şeyma
Kızlar toplamsayı 4444 tane 1000 tanesini saliha okumuş geriye 3444 tane kalır
Kişi başı 689tane düşüyo saliha 688 tane okursa eksik olan üçte tamamlanmış olur lütfen okuyucaklar ben okumaya başlıyom diye hahut okudum diye bildirim yapsın bu perşembeye kadar okumuycak olan olursa biz tamamlıyalım
Çok geçmiş olsun canım Allah tez vakitte ayağa kaldırsınCanim ben de okuyacagim ama hepsini ok uyabilir miyim bilmiyorum.Babam taburcu oldu cok şükür hastaneden.Kosturmaca.Gelen giden cok saolsunlar.Tüm gün ordayim eve gelince de pert.okumaya baslayayim ben pts sali aksami sayiyi soyleyeyim olur mu.
Çok gecmis olsun tez zamanda sağlığına kavussun inşallah baban tamamlayamazsan biz okuruz arkadaslarlaCanim ben de okuyacagim ama hepsini ok uyabilir miyim bilmiyorum.Babam taburcu oldu cok şükür hastaneden.Kosturmaca.Gelen giden cok saolsunlar.Tüm gün ordayim eve gelince de pert.okumaya baslayayim ben pts sali aksami sayiyi soyleyeyim olur mu.
Canim ben giremedim bu hafta persembeye kadar okurum insallahalat-ı Tefriciyye Listesi
wagen Türkan kızı Şeyma
Kızlar toplamsayı 4444 tane 1000 tanesini saliha okumuş geriye 3444 tane kalır
Kişi başı 689tane düşüyo saliha 688 tane okursa eksik olan üçte tamamlanmış olur lütfen okuyucaklar ben okumaya başlıyom diye hahut okudum diye bildirim yapsın bu perşembeye kadar okumuycak olan olursa biz tamamlıyalım
Geçmiş olsun kuzum okuyabildiğin kadar oku ozaman geri kalanı biz tamamlarızCanim ben de okuyacagim ama hepsini ok uyabilir miyim bilmiyorum.Babam taburcu oldu cok şükür hastaneden.Kosturmaca.Gelen giden cok saolsunlar.Tüm gün ordayim eve gelince de pert.okumaya baslayayim ben pts sali aksami sayiyi soyleyeyim olur mu.
Tmm kuzumCanim ben giremedim bu hafta persembeye kadar okurum insallah
Hadi hayırlısıyla dön bakalım özlemiştir eşinCanlar napiyosunuz, ben artık dönüyorum bursaya...buraları sessiz bırakmayın
Akşama ayetel kursi ye başlayacağım inşallah
Hadi hayırlısıyla dön bakalım özlemiştir eşinCanlar napiyosunuz, ben artık dönüyorum bursaya...buraları sessiz bırakmayın
Akşama ayetel kursi ye başlayacağım inşallah
Sağol kuzum döndüm özlemiştir herhalde :)Hadi hayırlısıyla dön bakalım özlemiştir eşin
Akşammı başlıycan bende başlamayı düşünüyom beraber başlıyalım ozaman ama belirli bi günü yokmu bununya tam olarak nasıl başlıyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?