2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Ya yarımmı başlasak yada sen bugün başla ben yarın kesin arkandan gelirim hadi hayırlısı bugün karnım çok ağrıyo yaeına geçer inşallah başlarım bende aptest al ve 2 rekat hacet bamazı kıl başlamadan cankuş hadi hayırlısı

Hayırdır kuzum niye karnın ağrıyor geçmiş olsun

Hayırdır kuzum niye karnın ağrıyor geçmiş olsun
Sağol canım bilmemki bi 3 aydır yeni çıktı bende tam yumurtlama günlerinde karnım ağrıyo sancı gibi hayırdır inşallah bu sıcakta soğukta almış olamam heralde
Neyse!
Senne yaptın tatil nasıl geçti ?geldinmi evine?

Normal canım o zaman yumurtlama döneminde bende de kasık ağrısı olur.

Güzeldi valla tatil, çok eğlendim. Tatil bitti iş başı yaptım resmen. Hemen temizlik falan güzel şeyler çabuk bitiyor

Normal canım o zaman yumurtlama döneminde bende de kasık ağrısı olur.

Güzeldi valla tatil, çok eğlendim. Tatil bitti iş başı yaptım resmen. Hemen temizlik falan güzel şeyler çabuk bitiyor
Ben yaptım bitti ayetel kürsi. Hatta kaynanam fetih suresiyle ilgili de bi şey var dedi onu da okudum aynı anda başladım aynı günde bitirdim ikisini de. Ben cumartesi başladım kızlar cuma günü de duamı yaptım. Ama inanın çok zor oldu bi günde 313 ayetel kürsi okumak gece 2 de yattığım zamanlar oldu. Tesbihi çekerken uyukladığım zamanlar oldu. :) ama çok şükür bitti. İnşallah Rabbim hacetlerimizi kabul eder.

Rabbim kabul etsin kuzum, ayetel kursi yüzü suyu hürmetine kabul olsun dualarımız.

İnternette başlamadan önce kendini koruma altına almak için 51 besmele çek, hepsi bittikten sonra yedi gün sonunda niyetini yap yazıyor. Sen nasıl yaptın?

Fetih suresi nasıluyo

Bende bu akşam kısmetse başlayacağım

Garanti altına almak drrken , kız yoksa birilerini musallat mı ediyoz kendimize amaninn ben direk her bitirdiğim zaman dua ettim. Hacet namaı falan da kırmadım. Fetih şu şekilde kuzum. Cumartesi günü başlıyorsun. Cumartesi 1 pazar 3 pazartesi 5 salı 7 çarşamba 7 perşembe 7 cuma ise 11 tane fetih suresi okuyorsun. Ancak öğle ezanından önce okuyacakmışsın. Ezandan sonra olmaz. Bitim günü cuma oluyor. Duanı ediyosun en son. Bu arada fetih sureleri bi kişiye ağır olqbileceği için başkası da senin adına okuyabilir. Bi de kuzum fetih suresinin son sayfasının ilk ayetinde yani "muhammedurrasulullah " diye bi ayet var tam onu okurken kalbinden geçiriyorsun niyetini. Ona da dikkat et. Bakalım Rabbim kabul eder inşallah. İstersen sen de direk cumartesi günü başla ikisine de. Hem tam da cuma günü duanı etmiş olursun

Valla benim de ilk aklıma o geldi bir yandan da tırsıyorum. Çok uykum geliyor ya az önce şekerleme yaptım, başlayayım diyorum ama bilemedim

Fetih suresi daha uzun o beni aşar ya onu bir kere yapmıştım ben çok önceden

Beni de bedense fetih çok yormadı ayetel kürsi çok yordu. Geç saatte pkunduğu için sanırım

Bence devam et kuzum ben regl iken kullandım. Zaten adet söktürücü özelliği var. Hemen başla bal tarçına da
Benim bildiğim adetin ilk günü basliyosun 12.güne kadar 12. Gün dahil yiyorsun bal tarçın çörek otunu

D denizzz3 kalan tefriciyenin 100unu okuyayim başka okuyacak cikmazsa kalani da okumaya calisirim

Hatunlar rica etsem yarin aksama kadar tefriciyeyi bitirip bitirmediginizi yazar misiniz Persembe sabah namazında dualamayi düşünüyorum hapinjzden Allah razı olsun Rabbim sizlere benim için işte dinlerin izin kar katını versin siz bana duacı olduğunuz bende sizlere duaciyim makbul nice insanlar da duacı olsun inşallah

Tamam canım yarina kadar bitiririm inş kaç tane okucaktik

Kuzum ben 500 okudum kalanıda yarın okuycam D denizzz3 eksiklerindende 100 ben alıyom onuda yarın bitiririm inşallah

alat-ı Tefriciyye Listesi
wagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Nazlı kızı Ayşenur
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha

Kızlar toplamsayı 4444 tane 1000 tanesini saliha okumuş geriye 3444 tane kalır
Kişi başı 689tane düşüyo saliha 688 tane okursa eksik olan üçte tamamlanmış olur lütfen okuyucaklar ben okumaya başlıyom diye hahut okudum diye bildirim yapsın bu perşembeye kadar okumuycak olan olursa biz tamamlıyalım

alat-ı Tefriciyye Listesi
wagen Türkan kızı Şeyma
masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Nazlı kızı Ayşenur
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha

Kızlar toplamsayı 4444 tane 1000 tanesini saliha okumuş geriye 3444 tane kalır
Kişi başı 689tane düşüyo saliha 688 tane okursşa tamamlanmış olur lütfen okuyucaklar ben okumaya başlıyom diye hahut okudum diye bildirim yapsın bu perşembeye kadar okumuycak olan olursa biz tamamlıyalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…