Saol canım yarına bitiririm inşalat-ı Tefriciyye Listesi
wagen Türkan kızı Şeyma
@masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Nazlı kızı Ayşenur
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha
Kızlar toplamsayı 4444 tane 1000 tanesini saliha okumuş geriye 3444 tane kalır
Kişi başı 689tane düşüyo saliha 688 tane okursşa tamamlanmış olur lütfen okuyucaklar ben okumaya başlıyom diye hahut okudum diye bildirim yapsın bu perşembeye kadar okumuycak olan olursa biz tamamlıyalım
Bende 15 gün yedim macunuBenim bildiğim adetin ilk günü basliyosun 12.güne kadar 12. Gün dahil yiyorsun bal tarçın çörek otunu
Bendaha başlıyamadımya acayip uyku tutuyo beni akşam ları ama başlıycam kesin yani maşallah sana kız az kaldı
Asıl iş 313 e sıra geldiğinde başlayacak
Bendaha başlıyamadımya acayip uyku tutuyo beni akşam ları ama başlıycam kesin yani maşallah sana kız az kaldı
Asıl iş 313 e sıra geldiğinde başlayacakAllah kolaylık versin. Uyku öok bastırıyo ya insanı o etkiliyor. Yoksa okunur yani okunmaz değil.
Yumurtlama oldu mu oeki bende bi kaç kere basladim doğru duzgun yapamadim arada yemedigim zamanlar olduBende 15 gün yedim macunu
Aynen 313 de zor oluyor uyku yönünden :)Asıl iş 313 e sıra geldiğinde başlayacakAllah kolaylık versin. Uyku öok bastırıyo ya insanı o etkiliyor. Yoksa okunur yani okunmaz değil.
Ovulasyon testi kullanmadığım için kesin bişey diyemiyorum kuzum, şeffaf akıntım kasık ağrım oldu ama henüz hastalanmadim. Bu arada civan percemi cayida içtim, bekliyorumYumurtlama oldu mu oeki bende bi kaç kere basladim doğru duzgun yapamadim arada yemedigim zamanlar oldu
Zamanında gelirse 1 yumurtlama olmuş demektir o zaman bana haber eder misin ablacim sende ise yaradiysa bende doğru düzgün bi şekilde uygulayayim bu sefer aslında bu ay 5 6 gün çörek otu yedim günde bir cay kaşigi ama ise yaramadıOvulasyon testi kullanmadığım için kesin bişey diyemiyorum kuzum, şeffaf akıntım kasık ağrım oldu ama henüz hastalanmadim. Bu arada civan percemi cayida içtim, bekliyorum
Amin canım cumlemize versin Rabbim ,TM canım haber bekliyorum gerçi doktorumda inefolic verdi ama bi zararı olmaz sanırım vitamin sonuçta oDil-i bitab canım senin için 689 Tefriciye okudum Rabbim kabul etsin inşallah hayırlısıyla evlatlarını kucağına almayı nasip etsin inşallah ben bugün başladım cnm çörek otuna ovulasyon testimde var olumlu sonuçlar alırsam haber veririm sana da
Canım ben nete girmiyordum. Tefriciyede eksik varsa yarın akşama kadar okuyabilirimalat-ı Tefriciyye Listesi
wagen Türkan kızı Şeyma
@masal3487 Nevzat kızı Özgün
M Meyra_naz Nazlı kızı Ayşenur
D denizzz3 Hidayet kızı Deniz
Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha
Kızlar toplamsayı 4444 tane 1000 tanesini saliha okumuş geriye 3444 tane kalır
Kişi başı 689tane düşüyo saliha 688 tane okursşa tamamlanmış olur lütfen okuyucaklar ben okumaya başlıyom diye hahut okudum diye bildirim yapsın bu perşembeye kadar okumuycak olan olursa biz tamamlıyalım
Canım benim de okumam gerekti ama bir haftadır giremedim.Tefriciyesi eksik olan varsa tamamlayalim
Canım üç ay bende inofolic kullandım, güzel bir ilaç. Yumurtlamayi çok net hissediyorsun ben tam 26 günde regl olmuştum. Ben sabah akşam içtimAmin canım cumlemize versin Rabbim ,TM canım haber bekliyorum gerçi doktorumda inefolic verdi ama bi zararı olmaz sanırım vitamin sonuçta o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?