2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Saol canım yarına bitiririm inş

Bendaha başlıyamadımya acayip uyku tutuyo beni akşam ları ama başlıycam kesin yani maşallah sana kız az kaldı

Asıl iş 313 e sıra geldiğinde başlayacak Allah kolaylık versin. Uyku öok bastırıyo ya insanı o etkiliyor. Yoksa okunur yani okunmaz değil.

Ayy hakikaten okurken uyku çok geliyor ya, bu akşam 220 bakalım nasıl olacak :) Rabbim kolaylığını veriyor ya yeter ki biz yolunda bulunalım

Yumurtlama oldu mu oeki bende bi kaç kere basladim doğru duzgun yapamadim arada yemedigim zamanlar oldu
Ovulasyon testi kullanmadığım için kesin bişey diyemiyorum kuzum, şeffaf akıntım kasık ağrım oldu ama henüz hastalanmadim. Bu arada civan percemi cayida içtim, bekliyorum

Amin canım cumlemize Allah razi olsun@wagen

Tefriciyesi eksik olan varsa tamamlayalim

Ovulasyon testi kullanmadığım için kesin bişey diyemiyorum kuzum, şeffaf akıntım kasık ağrım oldu ama henüz hastalanmadim. Bu arada civan percemi cayida içtim, bekliyorum
Zamanında gelirse 1 yumurtlama olmuş demektir o zaman bana haber eder misin ablacim sende ise yaradiysa bende doğru düzgün bi şekilde uygulayayim bu sefer aslında bu ay 5 6 gün çörek otu yedim günde bir cay kaşigi ama ise yaramadı

Dil-i bitab canım senin için 689 Tefriciye okudum Rabbim kabul etsin inşallah hayırlısıyla evlatlarını kucağına almayı nasip etsin inşallah ben bugün başladım cnm çörek otuna ovulasyon testimde var olumlu sonuçlar alırsam haber veririm sana da

Amin canım cumlemize versin Rabbim ,TM canım haber bekliyorum gerçi doktorumda inefolic verdi ama bi zararı olmaz sanırım vitamin sonuçta o

Canım ben nete girmiyordum. Tefriciyede eksik varsa yarın akşama kadar okuyabilirim

Amin canım cumlemize versin Rabbim ,TM canım haber bekliyorum gerçi doktorumda inefolic verdi ama bi zararı olmaz sanırım vitamin sonuçta o
Canım üç ay bende inofolic kullandım, güzel bir ilaç. Yumurtlamayi çok net hissediyorsun ben tam 26 günde regl olmuştum. Ben sabah akşam içtim

Şimdi regl olursam haber ederim, on beş gün düzenli kullandım macun da çay da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…