iyi canım çok şükürCanlar napiyosunuz
Bende iyiyim şükür kuzum oyalaniyorum kendi çapımda. Pazartesi kursa başlıyorum işaret dili, hayatıma renk katayim biraziyi canım çok şükür
sen napıyosun?
oo süper özel bir nedeni var mı işaret dili kursuna gitmenin?Bende iyiyim şükür kuzum oyalaniyorum kendi çapımda. Pazartesi kursa başlıyorum işaret dili, hayatıma renk katayim biraz
Sadece merak kuzum kendimi belki bu yönde ilerletirim dedimoo süper özel bir nedeni var mı işaret dili kursuna gitmenin?
ben de doktora gidicem birazdan yanma oluyor bende
İyi canım tatile çıktım çanakkaledeyim arkdaşımın yanına geldim :) sen napıyosunCanlar napiyosunuz
Oooooo bir Çanakkale sevdalısı daha :)) nerelerdesin ilçelerden yoksa merkez mi? Benim tatil bitti pineklemeye devam :))İyi canım tatile çıktım çanakkaledeyim arkdaşımın yanına geldim :) sen napıyosun
Çan'dayım canım ama çanakkale merkezi gezdik bugün eve yeni döndük harika yerler ya.. pazar nasipse istanbula gidicem ailemin yanına bayramın 3.günüde trabzona dönüş. Pazarteside randevum varOooooo bir Çanakkale sevdalısı daha :)) nerelerdesin ilçelerden yoksa merkez mi? Benim tatil bitti pineklemeye devam :))
Çanakkale gerçekten güzel ya, oraya gidince sanki tatil bölgesine gitmişim gibi hissediyorum. Zaman kavramı kalmıyor bende. Yine gidesim var. İyi kafanı dağıtacaksin boşver doktoru falan unut aman boşverÇan'dayım canım ama çanakkale merkezi gezdik bugün eve yeni döndük harika yerler ya.. pazar nasipse istanbula gidicem ailemin yanına bayramın 3.günüde trabzona dönüş. Pazarteside randevum var
Geçmiş olsun canım.oo süper özel bir nedeni var mı işaret dili kursuna gitmenin?
ben de doktora gidicem birazdan yanma oluyor bende
Ahhh ahhh hiç çıkmıyo aklımdan... neler duycam bilmiyorum ve muayene olmaktan korkuyorum o spekulum benim kabusum olduÇanakkale gerçekten güzel ya, oraya gidince sanki tatil bölgesine gitmişim gibi hissediyorum. Zaman kavramı kalmıyor bende. Yine gidesim var. İyi kafanı dağıtacaksin boşver doktoru falan unut aman boşver
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm.. rabbim gönlünü ferahlatsın inşallah tez zamanda kucağına almayı nasip etsin RabbimBebegim 1 hafta önce kalbi durmuş 10 haftalikti. Bugun kürtaj oldum bana da dua edin kizlar cok zordayim agliyorum aklima geldikce cok kabullenmistim. O minicik kafasini ellerini ayaklarini görmek cok koydu bana
17 temmuzda hamile oldugumi ogrenmstm bugun tam 1 ay olmis cok yanm yaniyo elimde degil aminn canm insallahh tesekkur ederimCanım çok geçmiş olsun çok üzüldüm.. rabbim gönlünü ferahlatsın inşallah tez zamanda kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Canım bitti ya nergismor dualıycaktı bugün kısmet değilmiş helalleşirsiniz olur biter üzme kendiniTefriciye bitti mi arkadaşlar .
Çok geçmiş olsun canım üzülme alanda verende Allah vardır bundada bi hayır elbet17 temmuzda hamile oldugumi ogrenmstm bugun tam 1 ay olmis cok yanm yaniyo elimde degil aminn canm insallahh tesekkur ederim
Evet çok çok zor tahmin edebiliyorum. Ama tutma ağla at içindekileri ama geçicek bir gün tekrar hamile kalıp evladını kucağına aldığında bunları hatırlamayacaksın. Bol bol salavat çek gönlünü ferahlatsın Rabbim. Geçicek asla acın böyle kalmayacak.. hangi acı geçmedi ki... rabbim sanada bizlerede nasip etsin sağlıklı hayırlı evltlar. Biz hiç çift çizgi bile göremedik17 temmuzda hamile oldugumi ogrenmstm bugun tam 1 ay olmis cok yanm yaniyo elimde degil aminn canm insallahh tesekkur ederim
Öyle canm napiyim ama insan cok kapiliyo bi anda istemeden hayatini planliyosun rabbm herkese sabir ve evlat versn. Buna da şkür napalimÇok geçmiş olsun canım üzülme alanda verende Allah vardır bundada bi hayır elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?