2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Ben de bugün aşılama için gittim doktora kızlar. Daha doğrusu başlangıç daha. Adam klomen verdi bana. Günde 4 tane içecem. Yumurtalar iyi olursa aşılamayı yapacak. Hadi bismillah bakalım
hayırla sonuçlansın inşAllah canım ben de bu ay klomen kullandım ama günde 2 tane
ve şu an yumurtalıklarım mı ağrıyor yoksa deli gibi gaz sancım mı var bilemiyorum
belki yani inşAllah bu ay bizim ayımız olur

Ben de bugün aşılama için gittim doktora kızlar. Daha doğrusu başlangıç daha. Adam klomen verdi bana. Günde 4 tane içecem. Yumurtalar iyi olursa aşılamayı yapacak. Hadi bismillah bakalım
Hayirli olsun tedavin de sonucu da insallah.Rabbim hayirlisiyla nasip etsin de bizim gibi uzun yollarda eylemesin.Tez vakitte al bebeğini kucağına insallah.

İğneleri yazdirabiliyorsunuz biliyorsun degil mi.Yanliz devlet 3 defa oduyor igneleri.Belirli uniteye kadar.Mesela 500 uniteyi 3 kez karsiliyor gibi.Eger iki kez disardan parayla aldiysan 3 kez yazdirma hakkin duruyor su anda.Tabi yazsirsan bile 500 tl ti buluyor o ayri da.

Yazdirdik cnm 750 ödedim 5 tane de ignem kaldı elimde acaba kendi kendime o iğneleri yapsam doktor kontrolü olmadan zararı olur mu ki

Bende de iğneler çar aslında eski doktorum bana raporlu şekilde yazdırmıştı iki tane çatlatma iğnesi ve menogon diye 5li bi iğne saha. Hepsine 50 tl ödemiştim. Ama kullanamadım onları. Şimdiki doktor da klomen yetersiz kalırsa eğer iğneyi de kullanırız dedi ama sadece iğneyi de kullanmadı. Masraf olarak da 700 liraymış aşılama. Sperm yıkama da 100-150 arası bir şeymiş. Ben 2 bin falan sanıyordum çok mutlu oldum

Yumurtadır o gaz olsa duramazsın

Hayirli olsun tedavin de sonucu da insallah.Rabbim hayirlisiyla nasip etsin de bizim gibi uzun yollarda eylemesin.Tez vakitte al bebeğini kucağına insallah.
Allah razı olsun canım inşallah bu ay senin güzel haberlerini de alırız

Yazdirdik cnm 750 ödedim 5 tane de ignem kaldı elimde acaba kendi kendime o iğneleri yapsam doktor kontrolü olmadan zararı olur mu ki
Ya benim anlamadığım nokta aşılama öncesi kimileri dünya kadar paraya iğne yazıyo kimi de 10 liraya klomen yazıyo kimi de hiçbir şey yapmıyor. Hangisi doğru acaba

Sakin ha.Dozunu filan ayarliyolar onlar.Fazla yumurta uretirsen ohss oluyorsun mesela.Yani aşırı yumurtalık uyarılması.Sonucu ölümcül bile olabiliyor.Doktor kontrolunde kullan mutlaka.

Ya benim anlamadığım nokta aşılama öncesi kimileri dünya kadar paraya iğne yazıyo kimi de 10 liraya klomen yazıyo kimi de hiçbir şey yapmıyor. Hangisi doğru acaba
Canim bu biraz kişinin ilaclara verdiği tepkiye bağlı.Bazilari klomenle yumurta üretmiyor ya da yumurtaları büyümüyor.Igneler se öyle.Bazilari 75 ünite vuruluyor bazilari 225 unite mesela.Bu kişinin reservleri ile ilgili.Ilaca verdiği tepkiyle ilgili.

Bende şaşırdım cnm asilamadan önce klomen kullanmıştım yumurtalarim yeterince büyüyordu neden iğne anlam veremiyorum ben asilamami sperm yıkamayla birlikte 400 TL ye yaptirmistim cnm hastaneden hastaneye değişiyor

Hmm, galiba o yüzden doktorum klomenle başladı. Çünkü bu ay aynı zamanda yumurta takibini de yapmış olacağız dedi yani kloöemin yeterli olup olmadığına bakacak. Ama daha önce 3 defa kullandım bu haptan. En fazla 3 yum oluşmuştu. Etkisi oluyodu yani. İnşallah bi aksilik olmaz bakalım

Oo sen baya ıyguna yaptırmışın o zaman. Doktorların aynı eğitimi aldıklarından şüphe ediyom ben zaten. Sanki her biri ayrı galakside okumuş gibi farklılık gösteriyorlar

Olmaz inşallah.Bu ay bir takip etsin doğru karari verir zaten.Hayirlisi olsun inşallah.

Oo sen baya ıyguna yaptırmışın o zaman. Doktorların aynı eğitimi aldıklarından şüphe ediyom ben zaten. Sanki her biri ayrı galakside okumuş gibi farklılık gösteriyorlar
Aynen canım artık doktora felanda gitmek istemiyorum bi süre.. şuan bitkisel şeyler kullanıyorum geçen ay çörekotu bal tarçını kullandım 15ine hastalanmam gerekiyordu hastalanmadim 18 ine siyah lekeler geldi 2 gün sonra bitti kanamam olmadı şuanda acayip sancim var umitlenmek istemiyorum ama sanki hamileymisim gibi geliyorkan testi verecektim bugün vazgeçtim eczaneye gittim cesaret edemedim test almaya kapıdan geri döndüm napicam bilmiyorum çok korkuyorum

Iyi akşamlar kızlar tedavi süreci nasıl başlıyor ben 9 aydır istiyorum 4 ay daha olmazsa doktor gel test yapalım tedavi belirleyelim dedi devlet aşılama tup bebek tedavisi yapıyor mu yoksa sadece özelde mi yapıyorlar devlette yapıyorlarsa yaş sınırı varmı bilgi verirseniz çok mutlu olcam ozelde fiyatlar nasıl devlettede ücret ödüyor muyuz?

Tup bebekte devletten yararlanmak icin 3 yil evli olma sarti var.Ayrıca rapor alabilmek için belirli şartlar var.Sperm azlığı,yumurya azlığı,fsh yuksekligi gibi.Rapor sartlari tutar ve alabilirseniz devlet bir kismini karşılıyor.Biz bu yil ozelde 5000tl ye yaptirdik. Ilaclar yol ücreti konaklama embriyo dondurma ve daha yapilan bikac islem haric.Hepsini sorarsan15000tl olmustur.Ama benim oturduğum sehirde merkez yok.Surekli gel git yapiyoruz.Biraz da o kabartiyor butceyi.Tup bebek merkezi varsa sehrinizde ya da universite hastanesi daha uygun olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…