2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Sağol canım bilgilerin için çok teşekkür ederim benim 6 yil olcak ewleneli ve 5 yaşında kızım var kızım ilk denemde olmuştu 2 aylık evliydim şimdi 9 aydır uğraşıyoruz ama tık yok hayırlısı bakalım Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı ewlatlar versin tedavi surecinin yıpratıcı olduğunu duymuştum hem madden hem manen hayırlısı bakalım inşallah doğal yollarla olur

İnşallah Rabbim gönlünüze gore versin.Ama çocuk sahibiyseniz sanirim tup bebegi devlet karsilamiyor.Ama inşallah gerek kalmaz gelir kiziniza kardeş.

İnşallah Rabbim gönlünüze gore versin.Ama çocuk sahibiyseniz sanirim tup bebegi devlet karsilamiyor.Ama inşallah gerek kalmaz gelir kiziniza kardeş.
Amin canım ınşallah isteyen tüm kardeşlerime sağlıklı sıhhatli hayırlı ewlatlar versin Rabbim içinde banada :)

Selam bu gece herkes ne dua etse kabul olur çünkü bu gece ay Kabe'yi tavaf ediyor.
Bu mesaji herkese gönderin mahrum kalmasınlar.
"ربی من کل ذنب واتوب الیک"
Bu gece Fatr suresinin 29 ve 30. ayetleri ki nazil sebebleri berekettir.
بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحِيم
إِنَّ الَّذِینَ یَتْلُونَ کِتَابَ اللَّهِ وَأَقَامُوا الصَّلاةَ وَأَنْفَقُوا مِمَّا رَزَقْنَاهُمْ سِرًّا وَعَلانِیَةً یَرْجُونَ تِجَارَةً لَنْ تَبُورَ ﴿٢٩﴾
لِیُوَفِّیَهُمْ أُجُورَهُمْ وَیَزِیدَهُمْ مِنْ فَضْلِهِ إِنَّهُ غَفُورٌ شَکُورٌ( ۳۰)
سُبحانَ الله يا فارِجَ الهَمّ وَ يا کاشِفَ الغَمّ فَرِّج هَـمّی وَ يَسّر اَمری وَ ارحِم ضَعفی وَ قِلَـّةَ حيلَتی وَ ارزُقنی حَيثَ لا اَحتَسِب يا رَبَّ العالَمين.
Hazreti Muhammed (saa) buyurdular ki: Her kim bu duayı insanlar arasında dağıtırsa derdi deva bulur üzüntü gamı hallolur.
İltimasi dua. Sizde bu duayı benim gibi gönderin.
Sadece bu gece.

Paylaşmak istedim inşallah Rabbim hepimizin kalbindeki duaları kabul eder banada dua ederseniz çok mutlu olurum şimdiden dua edenlerden Allah razı olsun

M Meyra_naz ayın 15 inden beridir bekliyor mu kız bu adam çıldırmış dostum kız git al tabi bugün bi test. Arsa bi şey çıkar zaten. O dediğin lekelenmeler hamilelikle alakalı olabilir inşallah da öyledir. Hafi koş git al bacım ben sana göndereyim ya da buradan kargoyla

canim leke gelince bugün gelecek yarın gelecek derken gelmedi kırmızılar inş onunla alakalıdır cnm bugün akşam acile gidip kan testi vericem sen şimdi kargoyla felan uğraşma canim

canim leke gelince bugün gelecek yarın gelecek derken gelmedi kırmızılar inş onunla alakalıdır cnm bugün akşam acile gidip kan testi vericem sen şimdi kargoyla felan uğraşma canim
Ahahahh tamam kargo iptal. Dualarım seninle Rabbim yüzünü güldürdün kız bize haber et hemen e mi

DUAMIZ

"RABBİ HEBLi MiNES SALİHİN"

Her gün bir kişi için 500 tane çekiyoruz.

Bugün Zeki kızı Çiğdem icin okuyoruz.

Bu duanın yüzü suyu hürmetine Rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah... AMIN

>> D denizzz3 (ali kızı yasemin)

>> ASSOSyal (halim kızı elif)

>>
Pdr_ci (aziz kızı Meltem)

>> @denizzz3 (hidayet kızı deniz)

>>
Dil-i bitab (Hüseyin kızı Saliha)

>>
Mutlu1anne (zeki kızı çiğdem)

>> Y yagmur_20 (Mukaddes kızı Yağmur)

Canım listeyi bitirdim Rabbim kabul etsin Allah evlat hasretimizi dindirsin güzel haberleri buradan almak nasip olsun hepimize. Yeni listede olamayacağım. Sevgiler.

Bak sen.suna nasil bekledin kiz o.kadar catlatma Ogrenince hemen yaz buraya :) hadi.inşAllah ilk hamisimiz,olursun

Bak sen.suna nasil bekledin kiz o.kadar catlatma Ogrenince hemen yaz buraya :) hadi.inşAllah ilk hamisimiz,olursun
İnş canım inş çok istiyorum artık o güzel haberi almayı öğrenince hemen yazarım dua edin bana

Benden leke meke hiç birley gelmedi bugün adetimin 2. Geciken günü. Geldi diye koşuyorum bişey yok. Evde testte yok ovulasyon testi yaptım ilkinde belli belirsiz nerdeyse olmayan bi çizgi ikincide baya çıktı. Şimdi umutlanmıyorumda kesin adet olurum diye şartlandırdım kendimi. Ovulasyon testi adet gecikince bende hep tek çizgi çıkardı. Yine de olma ihtimali var mı diyorum. Sol kasığımda tatlı tatlı sancılar oluyor ara sıra göğüs uçlarım acıyor ve ota moka ağlamaya başladım çokk duygusallaştım benim gibi olan var mı. Sürekli tuvalete çıkıyorum. Psikolojimden dolayı gecikebileceğini söylüyor eşim. Birlikte kontrole gidelim dedi bende bişey çıkmadı eşime de baktırıcaz umarım bi sorun çıkmaz şuan olmamışsa bile.

Benimde bir tane ovulasyon testim vardı evde bende yaptım senin ikinci yaptığın testteki gibi çıktı aynı ağrıları bende yaşıyorum göğsümde baya ağrıyor adet belirtilerini yaşıyorum resmen acaba adetim tam sokulmedi ondan mı ağrılar diyorum kesin çözüm kan testi cnm eşimi bekliyorum 5 gibi acile gidip test vericem inş sende hamilesindir canım daha önce hiç gecikirmiydi adetin.. benim adetim düzensiz olduğu için her geciktiginde bebeğe yoramiyorum

Benim adetlerim çok düzenlidir saati saatine gelir (di) iki üç ay ya erken ya geç geldi 2 gün falan oynadı genelde. Ama geçen ayda tam beklediğim gün geldi. Bu seferde tamam adetin düzensizleşmiş hamileliğe hazırlık bu diyolar. Ay midem bulandı yoksa hamilemiyim ay şu oldu hamilemiyim diye diye kendim de geciktirio olabilirim malesef. Dün adet sancısı çektim bi süre eşimle arabada giderken benzincide durmasını istedim kesin oldu ama gelen giden yok. Hayırlısı neyse o olsun yoruluyo insan ya

Çok zor sinavdayiz hepimiz bende şuan herşeyi hamilelige yoruyorum sonuç negatif olunca da baya bi hayal kırıklığı oluyor Rabb'im hakkımızda hayırlısını versin inşallah o güzel günlerde gelecek inşallah en yakın zamanda.. bizim 4 yıl bitti canım senin ne kadar oldu

Benim 7 8 ay oluyor ilk zamanlarda pek bilgim yoktu ama bilgim olmasa bile ilişki tabiki oldu yine de hamile olmadım 1 yılı geçmeden bakmıyo doktorlar doğru dürüstte. Çevremde hep görüyorum benden sonra evlenenler bile hamile ve dedikleri şey stres. Stresten uzak dur ama bebek isteyen biri için bu kolay olmuyor malesef. Ama zamanla eskisi gibi deli gibi durup durup test yapmıyorum o kadar ki gebelik testi bile almadım bittiklerinde o yüzden ovulasyon yapiyim dedim. Adetimi bekliyorum bi yandan bi yandan da bi yanım keşke olmasam diyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…