- 30 Ağustos 2017
- 429
- 1.695
- 43
Sağol canım bilgilerin için çok teşekkür ederim benim 6 yil olcak ewleneli ve 5 yaşında kızım var kızım ilk denemde olmuştu 2 aylık evliydim şimdi 9 aydır uğraşıyoruz ama tık yok hayırlısı bakalım Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı ewlatlar versin tedavi surecinin yıpratıcı olduğunu duymuştum hem madden hem manen hayırlısı bakalım inşallah doğal yollarla olurTup bebekte devletten yararlanmak icin 3 yil evli olma sarti var.Ayrıca rapor alabilmek için belirli şartlar var.Sperm azlığı,yumurya azlığı,fsh yuksekligi gibi.Rapor sartlari tutar ve alabilirseniz devlet bir kismini karşılıyor.Biz bu yil ozelde 5000tl ye yaptirdik. Ilaclar yol ücreti konaklama embriyo dondurma ve daha yapilan bikac islem haric.Hepsini sorarsan15000tl olmustur.Ama benim oturduğum sehirde merkez yok.Surekli gel git yapiyoruz.Biraz da o kabartiyor butceyi.Tup bebek merkezi varsa sehrinizde ya da universite hastanesi daha uygun olur.
İnşallah Rabbim gönlünüze gore versin.Ama çocuk sahibiyseniz sanirim tup bebegi devlet karsilamiyor.Ama inşallah gerek kalmaz gelir kiziniza kardeş.Sağol canım bilgilerin için çok teşekkür ederim benim 6 yil olcak ewleneli ve 5 yaşında kızım var kızım ilk denemde olmuştu 2 aylık evliydim şimdi 9 aydır uğraşıyoruz ama tık yok hayırlısı bakalım Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı ewlatlar versin tedavi surecinin yıpratıcı olduğunu duymuştum hem madden hem manen hayırlısı bakalım inşallah doğal yollarla olur
Amin canım ınşallah isteyen tüm kardeşlerime sağlıklı sıhhatli hayırlı ewlatlar versin Rabbim içinde banada :)İnşallah Rabbim gönlünüze gore versin.Ama çocuk sahibiyseniz sanirim tup bebegi devlet karsilamiyor.Ama inşallah gerek kalmaz gelir kiziniza kardeş.
Ahahahh tamam kargo iptal. Dualarım seninle Rabbim yüzünü güldürdün kızcanim leke gelince bugün gelecek yarın gelecek derken gelmedi kırmızılar inş onunla alakalıdır cnm bugün akşam acile gidip kan testi vericem sen şimdi kargoyla felan uğraşma canim
Allah razı olsun canım sonucu alınca hemen yazarım inşAhahahh tamam kargo iptal. Dualarım seninle Rabbim yüzünü güldürdün kızbize haber et hemen e mi
Bak sen.suna nasil bekledin kiz o.kadar catlatma Ogrenince hemen yaz buraya :) hadi.inşAllah ilk hamisimiz,olursuncanim leke gelince bugün gelecek yarın gelecek derken gelmedi kırmızılar inş onunla alakalıdır cnm bugün akşam acile gidip kan testi vericem sen şimdi kargoyla felan uğraşma canim
İnş canım inş çok istiyorum artık o güzel haberi almayı öğrenince hemen yazarım dua edin banaBak sen.suna nasil bekledin kiz o.kadar catlatma Ogrenince hemen yaz buraya :) hadi.inşAllah ilk hamisimiz,olursun
Benimde bir tane ovulasyon testim vardı evde bende yaptım senin ikinci yaptığın testteki gibi çıktı aynı ağrıları bende yaşıyorum göğsümde baya ağrıyor adet belirtilerini yaşıyorum resmen acaba adetim tam sokulmedi ondan mı ağrılar diyorum kesin çözüm kan testi cnm eşimi bekliyorum 5 gibi acile gidip test vericem inş sende hamilesindir canım daha önce hiç gecikirmiydi adetin.. benim adetim düzensiz olduğu için her geciktiginde bebeğe yoramiyorumBenden leke meke hiç birley gelmedi bugün adetimin 2. Geciken günü. Geldi diye koşuyorum bişey yok. Evde testte yok ovulasyon testi yaptım ilkinde belli belirsiz nerdeyse olmayan bi çizgi ikincide baya çıktı. Şimdi umutlanmıyorumda kesin adet olurum diye şartlandırdım kendimi. Ovulasyon testi adet gecikince bende hep tek çizgi çıkardı. Yine de olma ihtimali var mı diyorum. Sol kasığımda tatlı tatlı sancılar oluyor ara sıra göğüs uçlarım acıyor ve ota moka ağlamaya başladım çokk duygusallaştım benim gibi olan var mı. Sürekli tuvalete çıkıyorum. Psikolojimden dolayı gecikebileceğini söylüyor eşim. Birlikte kontrole gidelim dedi bende bişey çıkmadı eşime de baktırıcaz umarım bi sorun çıkmaz şuan olmamışsa bile.
Benim adetlerim çok düzenlidir saati saatine gelir (di) iki üç ay ya erken ya geç geldi 2 gün falan oynadı genelde. Ama geçen ayda tam beklediğim gün geldi. Bu seferde tamam adetin düzensizleşmiş hamileliğe hazırlık bu diyolar. Ay midem bulandı yoksa hamilemiyim ay şu oldu hamilemiyim diye diye kendim de geciktirio olabilirim malesef. Dün adet sancısı çektim bi süre eşimle arabada giderken benzincide durmasını istedim kesin oldu ama gelen giden yok. Hayırlısı neyse o olsun yoruluyo insan yaBenimde bir tane ovulasyon testim vardı evde bende yaptım senin ikinci yaptığın testteki gibi çıktı aynı ağrıları bende yaşıyorum göğsümde baya ağrıyor adet belirtilerini yaşıyorum resmen acaba adetim tam sokulmedi ondan mı ağrılar diyorum kesin çözüm kan testi cnm eşimi bekliyorum 5 gibi acile gidip test vericem inş sende hamilesindir canım daha önce hiç gecikirmiydi adetin.. benim adetim düzensiz olduğu için her geciktiginde bebeğe yoramiyorum
Çok zor sinavdayiz hepimiz bende şuan herşeyi hamilelige yoruyorum sonuç negatif olunca da baya bi hayal kırıklığı oluyor Rabb'im hakkımızda hayırlısını versin inşallah o güzel günlerde gelecek inşallah en yakın zamanda.. bizim 4 yıl bitti canım senin ne kadar olduBenim adetlerim çok düzenlidir saati saatine gelir (di) iki üç ay ya erken ya geç geldi 2 gün falan oyna budı genelde. Ama geçen ayda tam beklediğim gün geldi. Bu seferde tamam adetin düzensizleşmiş hamileliğe hazırlık bu diyolar. Ay midem bulandı yoksa hamilemiyim ay şu oldu hamilemiyim diye diye kendim de geciktirio olabilirim malesef. Dün adet sancısı çektim bi süre eşimle arabada giderken benzincide durmasını istedim kesin oldu ama gelen giden yok. Hayırlısı neyse o olsun yoruluyo insan ya
Çok zor sinavdayiz hepimiz bende şuan herşeyi hamilelige yoruyorum sonuç negatif olunca da baya bi hayal kırıklığı oluyor Rabb'im hakkımızda hayırlısını versin inşallah o güzel günlerde gelecek inşallah en yakın zamanda.. bizim 4 yıl bitti canım senin ne kadar oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?